2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

hemşireme söyledim oda alalala dr a ben iletirim dedi. Sonra bişey demediler. Bugün kasık ağrılarım ve bel ağrım var döne göre daha fazla. Ha birde benim opudan 3-4 gün önce kabızlık başlamıştı ve karnım şişmişti. ama bakıyorum karın şişmesi hep opudan sonra olmuş. şuanda karnım şiş ama öyle aman aman değil

canım allah seninde bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı haberler al tatlım bol dua et canm benim dualarımda sen ve inci için ::

amin inş. çok üzülüyorum ya ilk tüp denemesindede rahim kalınlaşmamıştı şimdide bu. rabbim hayırlısını versin. pazartesi en son kontrolde dr görmedimiki bu durumu anlamıyorum ya

inşallah herşey güzel olcak tatlı güzel düşün olumsuzlukları at kafandan ::

HEOZcum doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan durumunu anlat bence. Kontrole falan çağırdılar mı?

Arkadaşlar günaydın.bugün sonuç alacak arkadaşlar vardı.merak ettim gelişme varmı haber alan oldumu?
Ya kızlar benim aklıma bişey takıldı.ben ege de yaptırdım bebeğimi.ama hiç kanda pıhtılaşma varmı yokmu die bakmadılar.
Kan sulandırıcı asprin içiorum fakat çok takıldım ben o konuya.aradım hastaneyi herkese yapmıoruz o testi hastanın hikayesine bakıoruz dedi.
Ama ben hiç hamile kalmadım nasıl anlıcaklar ki (( verdiğimiz kandaki değerler onlara belirti oluormu acaba.yicem kafayı

canım sen kafanı takma bunları inşallah yoktur öyle bişi bende genetik tahlil sonucu çıkmıştı ben iki buçuk aylık düşük yaptım dr araştıralım deyince bizde araştırdık ve kanda pıhtılaşma sonucu beek gelişmemişti vardır dr bi bildiği evham yapma tadını çıkar ::125::

mrb canım sana kaç embriyo transfer edilmişti kaç hücreli kalitesi neydi yazarmısın

HEOZcum doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan durumunu anlat bence. Kontrole falan çağırdılar mı?

dr kontrol falan demedi. Bende aramadım bakalım nolacak. Az önce haber geldi 8 yumurtanın hepsi olgunmuş ilk etapta 5 i döllenmiş. acaba diğerlerinin sonradan bölünmesi olabiliyormu. Dün 10:30 da işleme başlandı yani daha 24 saat olmadı bir araya konalı. sabah 9:30 da arayıp söylediler. Böyle birşey başından geçen oldumu?

2.denemem 2.gün 4hücreli embriyo dr a dedim ki ama diğerleri 8 hücreliydi neden bunlar 4hücreli çünkü 2. gün embriyosu dedi 2.gün dondurulurmuş ve oda 4 hücreli olurmuş...
şifa encan saolun canlarım şu an bebişler benimle gibi hissediyorum bilmem neden inşallah öyledir test günüm 21 mayıs 29 gün oluyor 28. gün pazar oluyor bakalım hayırlısı...
inci bugün sonucu mu öğrenecektim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
derin tatlım kafana takma bunları herşey yolundadır inşallah Allah yardımcın olsun....

benimde 8 mayısta transferim yapıldı...hayırlısı allahtan..

kızlr incimin negatif haberini aldım çokkkkk üzgünüm::bağıra haykıra haykıra ağlamak istiyorum::

kızlar incimin negatif haberini aldım:: haykıra haykıra ağlamak istiyorum alahım incime sabır ver::

kızlar incimin negatif haberini aldım:: haykıra haykıra ağlamak istiyorum alahım incime sabır ver::

rabbim ona ve eşine sağlık ve huzur versin pes etmek yok ağlamakta yola devam inş. kısa sürede toparlanacak incim

üzülme incim herşeyin hayırlısı Allah yardımcın olsun sonraki deneme de hamile olursun inşallah...
inan 2 günde çok üzücü olaylar yaşadım bu yaşadığımız yanın da 0 olur herşeyin başı sağlık bunu unutmamak gerek...

incim üzülme tatlım herşeyin hayırlısı inan şu 2günde öyle üzücü olaylar yaşadım ki bu yaşadığımız 0 onun yanın da herşeyin başı sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…