suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek olduRabbim ailesine bolll sabır versin
burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diyebulupta kaybetmek eminim çokk zorrr
kızlar niye sessiz bukadar burası nerdesiniz ::
canım sanırım link sendede açılmıyorşifam ya çok merak ettim kim kaybetti bebeğini düşükmü yoksa ölümmü bende çok üzüldüm ya allah sabır versin arkadaşımıza:26:
valla kociş de oluyoo pckızlar niye sessiz bukadar burası nerdesiniz ::
canım sanırım link sendede açılmıyorama kk dan bi üye bende hiç tanımıyorum ama facede kk grubumuzda bi arkadaş acı haberi paylaşınca dayanamadım çok çok üzüldümm Rabbim bol sabır versin
valla kociş de oluyoo pc
canım sanırım link sendede açılmıyorama kk dan bi üye bende hiç tanımıyorum ama facede kk grubumuzda bi arkadaş acı haberi paylaşınca dayanamadım çok çok üzüldümm Rabbim bol sabır versin
valla kociş de oluyoo pc
geldi canım tam 3 kez geldi bugün bendede aynı sorun oldu yaaa özel mesajımı bi arkadaşa peşpeşe 2 kez yollamışım :26: canım bilgim yok yarın öğrenilir bakalımşifam özelden msaj atamıyorum geldimi bilmiyorum çok üzüldüm resmi görünce çok acı bişi hastamıymış odamı tüpbebek çokta tatlıymış çok acı allah büyük sabır versin
geldi canım tam 3 kez geldi bugün bendede aynı sorun oldu yaaa özel mesajımı bi arkadaşa peşpeşe 2 kez yollamışım :26: canım bilgim yok yarın öğrenilir bakalım
canım benim çok teşekkür ederimşifam senin bu gizemine bayılıyorum
bugün hem incimin haberi hem bu bebişin vefat haberi çok çok üzdü beni bende resmi eşime gösterdim birlikte mahfolduktamam canım eşimde çok üzüldü resmi görünce offfffff
bugün hem incimin haberi hem bu bebişin vefat haberi çok çok üzdü beni bende resmi eşime gösterdim birlikte mahfolduk
merhaba encan ne haber tatlım bugün erken kalktım çok uykum geldi yatmadan bir bakıyım size dedim
iyiyim çok şükür bekleyecez kuş gibi bakalım hayırlısı yatıyorum caniko iyi geceler sana:13:
canım çok çok çok tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))
heozcum çok geçmiş olsun canım sıkma güzel canını vardır bir hayır bundada Rabbim herşeye kadir.....tebrikler derin rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin maşallah değerin 1 gün öncesi olmasına rağmen yüksek inş. ikizdir
valla çok gergin gittim inci. eşimle opuya girene kadar bol bol kavga ettim. sonra 10:30 da aldılar içeri. acaba nasıl uyuyacam diye direne direne 3. iğnede uyudumsonrada 13 kadar kendime gelemedim 8 yumurta toplanmış ama sorun var ra im su toplamış ne demekse artık. donduracaklar oluşanları. eğer önümüzdeki ay su toplaması geçmezse ameliyat diyorlar. herşeyn hayırlısı. bende hayal kırıklığı oluştu ama yapabileceğim hiç bir şey yok. Bide opudan sonra kaanama oldu ayağa kalktım damla damla yere kan akıyor:S zaten kalkmadan hemşire kanama kontrolü yapacağım dedi. bakalım yarına kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş. inş. hepsi döllenir.
gülsücum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş hadi bakalılm senin için en zor kısım bu beklemekdir sanırım Rabbim sabır versinderinn çok gözün aydın hayırlı olsunn Allahım yardımcın olsun benimde bugün transferim oldu Allahım bütün isteyenlere içinde bana da versin inşallah
incim canım Rabbim sabrını artırsın inşallah evet çok üzücü biliyorum ama yorulmadan yılmadan kendimizi çok harap etmeden devam etmeliyiz sonuna kadar devam edicez hep birlikte inşallah... SABIR SABIR SABIR SABIR......Kızlar çok üzgünüm çok
sanada günaydın elcam nasılsın