2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek oldu Rabbim ailesine bolll sabır versin

burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diye bulupta kaybetmek eminim çokk zorrr

şifam ya çok merak ettim kim kaybetti bebeğini düşükmü yoksa ölümmü bende çok üzüldüm ya allah sabır versin arkadaşımıza:26:

şifam ya çok merak ettim kim kaybetti bebeğini düşükmü yoksa ölümmü bende çok üzüldüm ya allah sabır versin arkadaşımıza:26:
canım sanırım link sendede açılmıyor ama kk dan bi üye bende hiç tanımıyorum ama facede kk grubumuzda bi arkadaş acı haberi paylaşınca dayanamadım çok çok üzüldümm Rabbim bol sabır versin

kızlar niye sessiz bukadar burası nerdesiniz ::
valla kociş de oluyoo pc

anldım canım allah sabır versin

şifam özelden msaj atamıyorum geldimi bilmiyorum çok üzüldüm resmi görünce çok acı bişi hastamıymış odamı tüpbebek çokta tatlıymış çok acı allah büyük sabır versin

şifam özelden msaj atamıyorum geldimi bilmiyorum çok üzüldüm resmi görünce çok acı bişi hastamıymış odamı tüpbebek çokta tatlıymış çok acı allah büyük sabır versin
geldi canım tam 3 kez geldi bugün bendede aynı sorun oldu yaaa özel mesajımı bi arkadaşa peşpeşe 2 kez yollamışım :26: canım bilgim yok yarın öğrenilir bakalım

geldi canım tam 3 kez geldi bugün bendede aynı sorun oldu yaaa özel mesajımı bi arkadaşa peşpeşe 2 kez yollamışım :26: canım bilgim yok yarın öğrenilir bakalım

tamam canım eşimde çok üzüldü resmi görünce offfffff

bugün hem incimin haberi hem bu bebişin vefat haberi çok çok üzdü beni bende resmi eşime gösterdim birlikte mahfolduk

ayy şifam hayat işte hem gülüp hem ağlıyoruz ama ajdarda çok alem ya allahım akıl fikir versin

merhaba encan ne haber tatlım bugün erken kalktım çok uykum geldi yatmadan bir bakıyım size dedim

iyiyim çok şükür bekleyecez kuş gibi bakalım hayırlısı yatıyorum caniko iyi geceler sana:13:

şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))
canım çok çok çok tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...

heozcum çok geçmiş olsun canım sıkma güzel canını vardır bir hayır bundada Rabbim herşeye kadir.....
derinn çok gözün aydın hayırlı olsunn Allahım yardımcın olsun benimde bugün transferim oldu Allahım bütün isteyenlere içinde bana da versin inşallah
gülsücum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş hadi bakalılm senin için en zor kısım bu beklemekdir sanırım Rabbim sabır versin

Kızlar çok üzgünüm çok
incim canım Rabbim sabrını artırsın inşallah evet çok üzücü biliyorum ama yorulmadan yılmadan kendimizi çok harap etmeden devam etmeliyiz sonuna kadar devam edicez hep birlikte inşallah... SABIR SABIR SABIR SABIR......

sanada günaydın elcam nasılsın

günaydın canım geçmişi okumak uzun oldu :))) iyiyim şükür sen nasılsın tatlım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…