2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canım benim büyük geçmiş olsun sanırım su toplamaya OHSS diye adlandırıyolar :KK5: anne adayına ciddi sorun yaşatan bişi galiba ki gerekirse diğer aya transferin olacak :KK34: olsun tatlım geç olsun güç olmasın öncelik senin sağlığın :KK19::nazar: inşallah önümüzdeki ay müjden olsun herşey yolunda gitsin yeter ki :KK76::KK49::KK16:

evet evet tatlım sözümü geri aldım 100. sayfaya kim yazarsa hamiş olsun o zaman :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ya ben yetişemiyorum ama yoksa hamiş olamicakmıyım aman bende 200 sayfaya yazarım ne yani dimi sayfamız bol olsun bol bebek haberi dolsun inşallah::KK16::

nasıl olsa kesin sonucu alıcaz birazdan die (idrar testlerinde yanılma olabilior die çok güvenmiordum çünkü :))
ama baya baya çıktı valla :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
evet tatlım idrar testi hiç güvenli değil aslında ama bu kez de şaşmamış kan değer öncesi ön bilgin olmuş :KK9::KK49::KK16:

ya ben yetişemiyorum ama yoksa hamiş olamicakmıyım aman bende 200 sayfaya yazarım ne yani dimi sayfamız bol olsun bol bebek haberi dolsun inşallah::KK16::
bu işin esprisi canım tabiki dualarımız hepimizin bir an önce müjdemiz olsun inşallah asla tatlım hepimiz çok cici anne olacağızz :KK49::emir_bebek::nazar: demi yani bunun 200.300.400. v.s. bol bol sayfa hakkımız var nasılsa otururuuz bu gece sabaha kadar 100 sayfa yaparız ilk mesaj senin olur tatlımmmm arkandayımm her daim :KK15::KK19::KK52::KK52::KK52::KK16:

burdayım ama pek yazamıyorum :KK3: kocişe ikramlarım oluyor :KK56::KK55:

bende :KK3: çok yoğun mesajlaşmanın ardından dinleniyor muyuz ne :KK53::KK9::KK9::KK9:

bu kilolarla başım detrtte bende nasıl kilo verebilirim diye araştırıyordum offfffffff ya şimdi acıktım valla napim ben midem kazınıyor yemek yemeyi seviyorum ama kşlo veremiyorum şu haziran sonuna kadar versem birazcık negüzel olur ::KK5::

bu kilolarla başım detrtte bende nasıl kilo verebilirim diye araştırıyordum offfffffff ya şimdi acıktım valla napim ben midem kazınıyor yemek yemeyi seviyorum ama kşlo veremiyorum şu haziran sonuna kadar versem birazcık negüzel olur ::KK5::
canımcığım kıyamam açda kalınmaz ki :KK56: yediklerine dikkat et mutlaka ekmeği azalt 3 meşhur beyazdan uzak dur :KK20: yürüyüş hareket yap bol bol inşallah hazirana verirsin :KK76::KK15::13::KK16:

derinn çok gözün aydın hayırlı olsunn Allahım yardımcın olsun benimde bugün transferim oldu Allahım bütün isteyenlere içinde bana da versin inşallah

derinn çok gözün aydın hayırlı olsunn Allahım yardımcın olsun benimde bugün transferim oldu Allahım bütün isteyenlere içinde bana da versin inşallah
gülsum canımm inşallah sırada sende varsın çok yakında müjdeni alalım :KK49::KK52::KK19:

hepimizin müjdesini alayım hayırlısı ile inşallah ne muhteşem kutlamalarımız olacak :KK9::KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16::KK16:

gülsucum hayırlı olsun canım. İnşaallah sımsıkı tutunur sana. Kaç embriyo transfer edildi?

gülsum hayırlı olsun inşallah sendende güzel haberler alırız tatlım nasıl geçti kaçtane yerleştirdiler merak ettim::KK16::

çok saolun canlarım iyi dilekleriniz için inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inanın çok sıkıntılı bir gün geçirdim çok korktum hepsi yok olacak diye 2tane transfer edildi 3taneydi 1i bozuldu Allahım inşallah canım bebişlerim beni fırakmazlar

çok saolun canlarım iyi dilekleriniz için inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inanın çok sıkıntılı bir gün geçirdim çok korktum hepsi yok olacak diye 2tane transfer edildi 3taneydi 1i bozuldu Allahım inşallah canım bebişlerim beni fırakmazlar

slm gülsu kaçıncı denemen birde embriyolar kaç hücreli

canım benim 2 adet bebiş seni hiç bırakmasın annesi :KK49::KK52: ohh şöyle ikiz yeğenlerim olsun sağlıklıca test günün ne zaman tatlımm :KK28::KK19::KK16: kocamann dualarımdasın :nazar::KK54:

günaydın kızlar yenibi güne merhaba bugün mutlu bi gün olsun inşallah incimden güzel haberler alırız ayyyyyyyy ben çok heycanlıyım merakla beklicem::126::

Hayırlı sabahlar arkadaşlar

Canım çok geçmiş olsun. OHSS olmuşsun. Doktor bir şey dedi mi. Yumurtalıklar aşırı uyarılınca ortaya çıkıyor bu durum. İnşaallah kendiliğinden geçer. 3 türü var; hafif, orta ve ağır. Doktor bir şey söyledi mi durumla ilgili? Kanama olması normal canım. Yarın güzel haberler gelir inşaallah. Olsun dondurulsunlar, sen sağlığına kavuş transfer olur Allah'ın izniyle.
Dr ohss dememiş sadece endometrium su toplamış demiş. Ama ben ilaç kullanımı esnasında bir gariplik hissetmiştim karnım ve bacaklarım ödemli gibiydi. mesela içtiğimden daha az tuvalete çıkıyordum ama başka bir sıkıntım olmamıştı nefes darlığı falan gibi gerçekten ohss mi oldum acaba:KK53:

günaydın kızlar yenibi güne merhaba bugün mutlu bi gün olsun inşallah incimden güzel haberler alırız ayyyyyyyy ben çok heycanlıyım merakla beklicem::126::

inş. pozitif haberlerle gelir rabbim yüzünü güldürür inş. benimde bugün kaçı döllendi haberini alacam miniklerim benim ya:KK43:

Dr ohss dememiş sadece endometrium su toplamış demiş. Ama ben ilaç kullanımı esnasında bir gariplik hissetmiştim karnım ve bacaklarım ödemli gibiydi. mesela içtiğimden daha az tuvalete çıkıyordum ama başka bir sıkıntım olmamıştı nefes darlığı falan gibi gerçekten ohss mi oldum acaba:KK53:

inş. pozitif haberlerle gelir rabbim yüzünü güldürür inş. benimde bugün kaçı döllendi haberini alacam miniklerim benim ya:KK43:

Canım peki ilaç kullanımı esnasında bunu doktoruna söyledin mi? Doktorlar uyarıyor bir gariplik olduğunda mutlaka bildirin diye. Benim de hafif su toplama gibi bir durumum olmuştu, doktor transferden önceki son muayenemde not düştü bunu.

canım allah seninde bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı haberler al tatlım bol dua et canm benim dualarımda sen ve inci için ::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::

gülsum korkma allahın izniile bebişlerin hep seninle olacak canım ::KK16::

X