2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

inşallah incimdende alırız güzel haberler ::sonra da darısı bize inşallah şifam ayyyyyy çok mutlu oldum::

inşallah incimdende alırız güzel haberler ::sonra da darısı bize inşallah şifam ayyyyyy çok mutlu oldum::
valla yaaa canım topiğimize yüzümüze renk geldi derinimizin müjdesiyle inşallah incimden de alıcaz hamileyim mesajını sonra sırasıyla tez zamanda hepimize nasip olsunn

bu arada sayfamızı 100 yapmak üzereyiz ilk yazan hamiş olsun inşallah haydi incimm ilk mesaajını ekle 100. sayfaya

şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))

tebrikler derin rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin maşallah değerin 1 gün öncesi olmasına rağmen yüksek inş. ikizdir

HEOZ hoşgeldin canım. Nasıl geçti opu? Kaç tane toplandı?
valla çok gergin gittim inci. eşimle opuya girene kadar bol bol kavga ettim. sonra 10:30 da aldılar içeri. acaba nasıl uyuyacam diye direne direne 3. iğnede uyudum sonrada 13 kadar kendime gelemedim 8 yumurta toplanmış ama sorun var raim su toplamış ne demekse artık. donduracaklar oluşanları. eğer önümüzdeki ay su toplaması geçmezse ameliyat diyorlar. herşeyn hayırlısı. bende hayal kırıklığı oluştu ama yapabileceğim hiç bir şey yok. Bide opudan sonra kaanama oldu ayağa kalktım damla damla yere kan akıyor:S zaten kalkmadan hemşire kanama kontrolü yapacağım dedi. bakalım yarına kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş. inş. hepsi döllenir.

olduuuuu işteeeeee buuuuu süpersinnnnnnnnnnnnn incimmmmmm ALLAH ım sevincimizi umudumuzu yarım bırakma lütfen ALLAH ım incimde müjde versin inşallahhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok sevindim incim bugün 100 yaptın yerında bekliyoruz bi 100 tahlil kağdında ::

canım benim büyük geçmiş olsun sanırım su toplamaya OHSS diye adlandırıyolar anne adayına ciddi sorun yaşatan bişi galiba ki gerekirse diğer aya transferin olacak olsun tatlım geç olsun güç olmasın öncelik senin sağlığın inşallah önümüzdeki ay müjden olsun herşey yolunda gitsin yeter ki

ben yazıcam çünkü incim zaten hamile::
evet evet tatlım sözümü geri aldım 100. sayfaya kim yazarsa hamiş olsun o zaman

hahaha süpersin kan verdin ve kan sonucunu beklerken evde idrar testimi denedin Süper fikirmiş

nasıl olsa kesin sonucu alıcaz birazdan die (idrar testlerinde yanılma olabilior die çok güvenmiordum çünkü :))
ama baya baya çıktı valla

Canım çok geçmiş olsun. OHSS olmuşsun. Doktor bir şey dedi mi. Yumurtalıklar aşırı uyarılınca ortaya çıkıyor bu durum. İnşaallah kendiliğinden geçer. 3 türü var; hafif, orta ve ağır. Doktor bir şey söyledi mi durumla ilgili? Kanama olması normal canım. Yarın güzel haberler gelir inşaallah. Olsun dondurulsunlar, sen sağlığına kavuş transfer olur Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…