canım çok çok çok tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...
heozcum çok geçmiş olsun canım sıkma güzel canını vardır bir hayır bundada Rabbim herşeye kadir.....
gülsücum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş hadi bakalılm senin için en zor kısım bu beklemekdir sanırım Rabbim sabır versin
incim canım Rabbim sabrını artırsın inşallah evet çok üzücü biliyorum ama yorulmadan yılmadan kendimizi çok harap etmeden devam etmeliyiz sonuna kadar devam edicez hep birlikte inşallah... SABIR SABIR SABIR SABIR......
günaydın canım geçmişi okumak uzun oldu :))) iyiyim şükür sen nasılsın tatlım :))))
Rabbim iyilikler versin inşallah canım... keyfinde iyidir umarım..saol canı bende iyiyim
Rabbim iyilikler versin inşallah canım... keyfinde iyidir umarım..
slm arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. benim embriyolardan biri ölmüş 4 taneyi dondurmuşlar. kendimi çok tuhaf hissediyorum ya içim burkuluyor.
valla yaaa kabakız bizi ajdar şarkısıyla güldürdüayy şifam hayat işte hem gülüp hem ağlıyoruz ama ajdarda çok alem ya allahım akıl fikir versin
canım yaa ben görmedim kusura bakmamerhaba encan ne haber tatlım bugün erken kalktım çok uykum geldi yatmadan bir bakıyım size dedim
hemen gitmişsin hadi bebişlerinle dinlen bol boliyiyim çok şükür bekleyecez kuş gibi bakalım hayırlısı yatıyorum caniko iyi geceler sana:13:
amin elcamm aminnmutlu mutlu geçmişi okuyordum aman ne güzel haberler var Rabbim hepimize nasp etsin inşallah diye sayfalar ilerledikçe sevincim kursağımda kaldı... RABBİM SANA YALVARIYORUZ BİZLERE BU EVLAT SINAVINDAN HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÇIKABİLMEYİ BİZEDE ONLARI SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALABİLMEYİ NASİP EYLE... HİÇ Bİ ZAMAN SEVDİKLERİMİZİN ACILARIYLA İMTAHAN ETME RABBİM... SEN BÜYÜKSÜN RAHMANSIN RAHİMSİN... HERŞEYE KADİR OLANSIN... SEN OL DERSİN OLUR YARABBİ... BİZLEREDE NASİP EYLE ALLAHIMMMM...
canım hiç üzülme yaaa 4 adet embrion var maşallahslm arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. benim embriyolardan biri ölmüş 4 taneyi dondurmuşlar. kendimi çok tuhaf hissediyorum ya içim burkuluyor.
mutlu mutlu geçmişi okuyordum aman ne güzel haberler var Rabbim hepimize nasp etsin inşallah diye sayfalar ilerledikçe sevincim kursağımda kaldı... RABBİM SANA YALVARIYORUZ BİZLERE BU EVLAT SINAVINDAN HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÇIKABİLMEYİ BİZEDE ONLARI SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALABİLMEYİ NASİP EYLE... HİÇ Bİ ZAMAN SEVDİKLERİMİZİN ACILARIYLA İMTAHAN ETME RABBİM... SEN BÜYÜKSÜN RAHMANSIN RAHİMSİN... HERŞEYE KADİR OLANSIN... SEN OL DERSİN OLUR YARABBİ... BİZLEREDE NASİP EYLE ALLAHIMMMM...
mutlu mutlu geçmişi okuyordum aman ne güzel haberler var Rabbim hepimize nasp etsin inşallah diye sayfalar ilerledikçe sevincim kursağımda kaldı... RABBİM SANA YALVARIYORUZ BİZLERE BU EVLAT SINAVINDAN HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÇIKABİLMEYİ BİZEDE ONLARI SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALABİLMEYİ NASİP EYLE... HİÇ Bİ ZAMAN SEVDİKLERİMİZİN ACILARIYLA İMTAHAN ETME RABBİM... SEN BÜYÜKSÜN RAHMANSIN RAHİMSİN... HERŞEYE KADİR OLANSIN... SEN OL DERSİN OLUR YARABBİ... BİZLEREDE NASİP EYLE ALLAHIMMMM...
slm arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. benim embriyolardan biri ölmüş 4 taneyi dondurmuşlar. kendimi çok tuhaf hissediyorum ya içim burkuluyor.
aynen canım bi kaç gündür giremedim mutlu mutlu okurken bu haberler çok üzdü benide.:2::2:
amin amin inşallah duaların kabul olur işallah bizlerde mutlu oluruz........inşallah.........
aminnnnnnnnnnnnnnnnGerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey.... EVLATTIR.
inşallah bizlerede nasip olur bu güzel duygular.
amin inciciğim tatlım benimm sabrımızın sonunu Yüce Rabbim çok güzel mükafatlandıracakKızlar hepiniz sağolun. Rabbim evlat aşkıyla yanıp tutuşan herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
selam tuanam nerelerdesin sengüzeller nasılsınız...hepinizi öpüyorum:X
canımm yoğunmuşsun bayağı kolaylıklar dilerimşifacım ben hem okul hem iş hemde bu olaylar bunaldım vallaaaaaaa....takılıorum ööleee kendi çapımda,sen nasılsın ne zaman taşınıyorsun???maşallah sana özeniorum hep enerjıksin,benim pil bitti şarj arıyorum:)))
şu linkleri dans edenleri hoplayanları nereden yapıyorsunuz çok güzeller yaa:))))banda gösterin banada banada:)))))yazı rengi filan
iyi akşamlar canım iyiyim hamdolsun sen nasılsınherkeze iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr benim misafir vardı çok giremedim kimsede yok galiba neyse bekliyorum sizi::126: