canım benim büyük geçmiş olsun sanırım su toplamaya OHSS diye adlandırıyolaranne adayına ciddi sorun yaşatan bişi galiba ki gerekirse diğer aya transferin olacak olsun tatlım geç olsun güç olmasın öncelik senin sağlığın inşallah önümüzdeki ay müjden olsun herşey yolunda gitsin yeter ki
evet evet tatlım sözümü geri aldım 100. sayfaya kim yazarsa hamiş olsun o zaman
evet tatlım idrar testi hiç güvenli değil aslında ama bu kez de şaşmamış kan değer öncesi ön bilgin olmuşnasıl olsa kesin sonucu alıcaz birazdan die (idrar testlerinde yanılma olabilior die çok güvenmiordum çünkü :))
ama baya baya çıktı valla
bu işin esprisi canım tabiki dualarımız hepimizin bir an önce müjdemiz olsun inşallah asla tatlım hepimiz çok cici anne olacağızzya ben yetişemiyorum ama yoksa hamiş olamicakmıyım aman bende 200 sayfaya yazarım ne yani dimi sayfamız bol olsun bol bebek haberi dolsun inşallah::
Herkes nerede
burdayım ama pek yazamıyorumHerkes nerede
bendeben buralardayım tatlım
burdayım ama pek yazamıyorumkocişe ikramlarım oluyor
bendeçok yoğun mesajlaşmanın ardından dinleniyor muyuz ne
canımcığım kıyamam açda kalınmaz kibu kilolarla başım detrtte bende nasıl kilo verebilirim diye araştırıyordum offfffffff ya şimdi acıktım valla napim ben midem kazınıyor yemek yemeyi seviyorum ama kşlo veremiyorum şu haziran sonuna kadar versem birazcık negüzel olur ::
Eki Görüntüle 410862 Eki Görüntüle 410865 Eki Görüntüle 410866 Eki Görüntüle 410870 Eki Görüntüle 410871 Eki Görüntüle 410872 Eki Görüntüle 410909 Eki Görüntüle 410911 Eki Görüntüle 410919 Eki Görüntüle 410920 Eki Görüntüle 410928 Eki Görüntüle 410929 Eki Görüntüle 410931 Eki Görüntüle 410932 Eki Görüntüle 410933 Eki Görüntüle 410934 Eki Görüntüle 410935 Eki Görüntüle 410936 Eki Görüntüle 410937 Eki Görüntüle 410938 Eki Görüntüle 410939 Eki Görüntüle 410940 Eki Görüntüle 410941 Eki Görüntüle 410942 Eki Görüntüle 410945 Eki Görüntüle 410947 Eki Görüntüle 410948 Eki Görüntüle 410950 Eki Görüntüle 410951 Eki Görüntüle 410953 Eki Görüntüle 410954 Eki Görüntüle 410955 Eki Görüntüle 410959 Eki Görüntüle 410965 Eki Görüntüle 410966 Eki Görüntüle 410967 Eki Görüntüle 410969 Eki Görüntüle 410971 Eki Görüntüle 410974 Eki Görüntüle 410977 Eki Görüntüle 410980 Eki Görüntüle 410984 Eki Görüntüle 410987 Eki Görüntüle 410988 Eki Görüntüle 410989
gülsum canımm inşallah sırada sende varsın çok yakında müjdeni alalımderinn çok gözün aydın hayırlı olsunn Allahım yardımcın olsun benimde bugün transferim oldu Allahım bütün isteyenlere içinde bana da versin inşallah
hepimizin müjdesini alayım hayırlısı ile inşallah ne muhteşem kutlamalarımız olacak
derinn çok gözün aydın hayırlı olsunn Allahım yardımcın olsun benimde bugün transferim oldu Allahım bütün isteyenlere içinde bana da versin inşallah
çok saolun canlarım iyi dilekleriniz için inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inanın çok sıkıntılı bir gün geçirdim çok korktum hepsi yok olacak diye 2tane transfer edildi 3taneydi 1i bozuldu Allahım inşallah canım bebişlerim beni fırakmazlar
canım benim 2 adet bebiş seni hiç bırakmasın annesiçok saolun canlarım iyi dilekleriniz için inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inanın çok sıkıntılı bir gün geçirdim çok korktum hepsi yok olacak diye 2tane transfer edildi 3taneydi 1i bozuldu Allahım inşallah canım bebişlerim beni fırakmazlar
Dr ohss dememiş sadece endometrium su toplamış demiş. Ama ben ilaç kullanımı esnasında bir gariplik hissetmiştim karnım ve bacaklarım ödemli gibiydi. mesela içtiğimden daha az tuvalete çıkıyordum ama başka bir sıkıntım olmamıştı nefes darlığı falan gibi gerçekten ohss mi oldum acabaCanım çok geçmiş olsun. OHSS olmuşsun. Doktor bir şey dedi mi. Yumurtalıklar aşırı uyarılınca ortaya çıkıyor bu durum. İnşaallah kendiliğinden geçer. 3 türü var; hafif, orta ve ağır. Doktor bir şey söyledi mi durumla ilgili? Kanama olması normal canım. Yarın güzel haberler gelir inşaallah. Olsun dondurulsunlar, sen sağlığına kavuş transfer olur Allah'ın izniyle.
günaydın kızlar yenibi güne merhaba bugün mutlu bi gün olsun inşallah incimden güzel haberler alırız ayyyyyyyy ben çok heycanlıyım merakla beklicem::126::
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Dr ohss dememiş sadece endometrium su toplamış demiş. Ama ben ilaç kullanımı esnasında bir gariplik hissetmiştim karnım ve bacaklarım ödemli gibiydi. mesela içtiğimden daha az tuvalete çıkıyordum ama başka bir sıkıntım olmamıştı nefes darlığı falan gibi gerçekten ohss mi oldum acaba
inş. pozitif haberlerle gelir rabbim yüzünü güldürür inş. benimde bugün kaçı döllendi haberini alacam miniklerim benim ya
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Dr ohss dememiş sadece endometrium su toplamış demiş. Ama ben ilaç kullanımı esnasında bir gariplik hissetmiştim karnım ve bacaklarım ödemli gibiydi. mesela içtiğimden daha az tuvalete çıkıyordum ama başka bir sıkıntım olmamıştı nefes darlığı falan gibi gerçekten ohss mi oldum acaba
inş. pozitif haberlerle gelir rabbim yüzünü güldürür inş. benimde bugün kaçı döllendi haberini alacam miniklerim benim ya
çok saolun canlarım iyi dilekleriniz için inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inanın çok sıkıntılı bir gün geçirdim çok korktum hepsi yok olacak diye 2tane transfer edildi 3taneydi 1i bozuldu Allahım inşallah canım bebişlerim beni fırakmazlar