- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocaman dualarımdasın eşime bile dua ettirdim
ohh maşallah tatlımm değerin gayet güzel
incim herkeste belirti değişiyor biliyorsun hatta hiç bişi hissetmeyen hamişlerimiz birsürü biliyosun hiç sıkma tatlı canını sabah ola hayrolaBende hiç ağrı yok Olanlar da kayboldu. Yarın 10.günüm.
canım seve seve zevkle ekledim tüm kutlama resimlerini rica ederiz canım arkadaşım şükür bebişine kavuştun sıkı sıkı tutunsun
evet tatlım topiğimizin ilk hamilesi sensin
amin tatlım aminn inşallah
evet sabahleyin kan verecek incim inşallah müjdesiyle şenelnecek yine burası
aa evet heozum gelmiş canım güzel haberlerini bekliyoruzHEOZ hoşgeldin canım. Nasıl geçti opu? Kaç tane toplandı?
rica ederim tatlım Rabbim hepimizden razı olsun inşallah ALLAh ım müjde vermeni nasip etsin inşallahhhhAllah razı olsun sifam... Dualarımız kabul olsun hayırlısıyla...
valla yaaa canım topiğimize yüzümüze renk geldi derinimizin müjdesiyle inşallah incimden de alıcaz hamileyim mesajını sonra sırasıyla tez zamanda hepimize nasip olsunninşallah incimdende alırız güzel haberler ::sonra da darısı bize inşallah şifam ayyyyyy çok mutlu oldum::
bu arada sayfamızı 100 yapmak üzereyiz ilk yazan hamiş olsun inşallah haydi incimm ilk mesaajını ekle 100. sayfaya
şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))
valla çok gergin gittim inci. eşimle opuya girene kadar bol bol kavga ettim. sonra 10:30 da aldılar içeri. acaba nasıl uyuyacam diye direne direne 3. iğnede uyudum sonrada 13 kadar kendime gelemedim 8 yumurta toplanmış ama sorun var raim su toplamış ne demekse artık. donduracaklar oluşanları. eğer önümüzdeki ay su toplaması geçmezse ameliyat diyorlar. herşeyn hayırlısı. bende hayal kırıklığı oluştu ama yapabileceğim hiç bir şey yok. Bide opudan sonra kaanama oldu ayağa kalktım damla damla yere kan akıyor:S zaten kalkmadan hemşire kanama kontrolü yapacağım dedi. bakalım yarına kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş. inş. hepsi döllenir.HEOZ hoşgeldin canım. Nasıl geçti opu? Kaç tane toplandı?
bu arada sayfamızı 100 yapmak üzereyiz ilk yazan hamiş olsun inşallah haydi incimm ilk mesaajını ekle 100. sayfaya
olduuuuu işteeeeee buuuuu süpersinnnnnnnnnnnnn incimmmmmm ALLAH ım sevincimizi umudumuzu yarım bırakma lütfen ALLAH ım incimde müjde versin inşallahhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim büyük geçmiş olsun sanırım su toplamaya OHSS diye adlandırıyolar anne adayına ciddi sorun yaşatan bişi galiba ki gerekirse diğer aya transferin olacak olsun tatlım geç olsun güç olmasın öncelik senin sağlığın inşallah önümüzdeki ay müjden olsun herşey yolunda gitsin yeter kitebrikler derin rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin maşallah değerin 1 gün öncesi olmasına rağmen yüksek inş. ikizdir
valla çok gergin gittim inci. eşimle opuya girene kadar bol bol kavga ettim. sonra 10:30 da aldılar içeri. acaba nasıl uyuyacam diye direne direne 3. iğnede uyudum sonrada 13 kadar kendime gelemedim 8 yumurta toplanmış ama sorun var raim su toplamış ne demekse artık. donduracaklar oluşanları. eğer önümüzdeki ay su toplaması geçmezse ameliyat diyorlar. herşeyn hayırlısı. bende hayal kırıklığı oluştu ama yapabileceğim hiç bir şey yok. Bide opudan sonra kaanama oldu ayağa kalktım damla damla yere kan akıyor:S zaten kalkmadan hemşire kanama kontrolü yapacağım dedi. bakalım yarına kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş. inş. hepsi döllenir.
evet evet tatlım sözümü geri aldım 100. sayfaya kim yazarsa hamiş olsun o zamanben yazıcam çünkü incim zaten hamile::
yazdı o bi sayfa geride hatta ben mesajını alıntılayıp cevapladım bileHEOZ bacım geçmişe mi daldın
inşallah encanım bak senden bende yerleştik 100. sayfamıza inşallah bizlerde tez zamanda hamiş oluruzçok sevindim incim bugün 100 yaptın yerında bekliyoruz bi 100 tahlil kağdında ::
hahaha süpersin kan verdin ve kan sonucunu beklerken evde idrar testimi denedin Süper fikirmiş
haydi bacımm haydiii müjde öncesi şansın olsun bu 100. sayfa inşallahhhh
valla çok gergin gittim inci. eşimle opuya girene kadar bol bol kavga ettim. sonra 10:30 da aldılar içeri. acaba nasıl uyuyacam diye direne direne 3. iğnede uyudum sonrada 13 kadar kendime gelemedim 8 yumurta toplanmış ama sorun var raim su toplamış ne demekse artık. donduracaklar oluşanları. eğer önümüzdeki ay su toplaması geçmezse ameliyat diyorlar. herşeyn hayırlısı. bende hayal kırıklığı oluştu ama yapabileceğim hiç bir şey yok. Bide opudan sonra kaanama oldu ayağa kalktım damla damla yere kan akıyor:S zaten kalkmadan hemşire kanama kontrolü yapacağım dedi. bakalım yarına kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş. inş. hepsi döllenir.