inşallah melisim ilk hamişmiz oldu ya şükürler olsun devamı gelecek ben inanıyorum hepimiz anne olacağızşifacımmmmmmmmmmmmmmmm darısı bizlere inşallahhhhhhhh.herkeze rabbim herkeze nasip et
inşallah melisim ilk hamişmiz oldu ya şükürler olsun devamı gelecek ben inanıyorum hepimiz anne olacağız
selam arkdaşlar benim yarın 10 da transferim var 10 yumurtadan 6 sı döllenmiş yarın son gün umarım emeklerimiz boşa çıkmaz artık ikiz ve üçüzler yok demi tek yerleştiricekler sanırım bana dua edin olur mu
şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))
anladım giz canım çok sağol ben geçen ay her gün yemiştimşifa adetin 2 günü başlıyorsun 12 gün yiyorsun sadece
derin arkadaşım tbsorunun neydi acaba
inşallah canım inşallah hepimiz olacağızevet canım yaa ilk oldu inşallah hepimiz mutlu oluruz inşallah
incimm canım inşallahhhhh inşallahh yarın müjde senden gelsin 2. hamiş haberimiz senden olsun inşallahAllah yardımcın olsun canım. Tek olsun senin olsun, sımsıkı tutunsunlar sana...
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Topiğimizin ilk hamile haberi geldi
şifacım ne güzel şeyler bunlar :) çok mutlu oldum :)
dua eden tebrik eden herkese teşekkür ederim arkadşlar...
allah yardımcın olsun canım. Tek olsun senin olsun, sımsıkı tutunsunlar sana...
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Topiğimizin ilk hamile haberi geldi
süper bi haberrrrInşallah daim olur canım degerlerin kat kat katlanır inşallah.... çok mutlu oldum yaa.
incim darısı sana tatlım ver güze haberide neşelenelim inşallah ::
derincim kaçıncı günde kan verdin. Değerin kaçtı?
canım seve seve zevkle ekledim tüm kutlama resimlerinişifacım ne güzel şeyler bunlar :) çok mutlu oldum :)
dua eden tebrik eden herkese teşekkür ederim arkadşlar...
evet tatlım topiğimizin ilk hamilesi sensinallah razı olsun canım..ilk ben miyim gerçekten..çok sevindim))))))
amin tatlım aminn inşallahteşekkür ederim canım..darısı tüm bekleyenlerin başına..hepiniz dualarımdasınız..
evet sabahleyin kan verecek incim inşallah müjdesiyle şenelnecek yine burasıincim darısı sana tatlım ver güze haberide neşelenelim inşallah ::
kocaman dualarımdasın eşime bile dua ettirdimİnşaallah canım. Dualarınızı bekliyorum...
ohh maşallah tatlımm değerin gayet güzelnormalde yarın yaptırmam gerekiordu test canım.fakat gece kasık ağrılarım çoğaldı.bu sabahta dayanılmayacak şekilde artarak devam edince aradım ege ünv.ni..bugün gelin test yapalım 1 gün önce 1 gün sonra farketmez dediler.10 da kan verdim 12 de aradılar.değerim 267 canım..
hahaha süpersin kan verdin ve kan sonucunu beklerken evde idrar testimi denedin12.günümde çıktı canım.ben beklediğim 2 saattede idrar testi yaptım evde.bildiğin 2 çizgi çıktı.