merhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı (
canım öncelikle geçmiş olsun bu yumurta kalitesi sorunu hepimizde var bende aynı sorunu yaşadım ama rabbim büyük nasipte varsa o yumurtaları kaliteli hale getirecekte rabbim inşallah canım birdaha böyle olumsuzluklarla karşılaşmayız hepimizin de allah yardımcısı olsun ::
çok üzüldüm ya. Büyük bir hayal kırıklığı ama napacaksın. Peki dr kaliteli olması için bişey demiyormu?
Birde benim şey dikkatimi çekti. Pko olmayıp ta çok sayıda yumurta verilenlerde döllenme yarı yarıya az sayıda olanlarda daha yüksek oranlarda olmuş hep. belki vücut yetişemiyordur.
çok üzüldüm ya. Büyük bir hayal kırıklığı ama napacaksın. Peki dr kaliteli olması için bişey demiyormu?
Birde benim şey dikkatimi çekti. Pko olmayıp ta çok sayıda yumurta verilenlerde döllenme yarı yarıya az sayıda olanlarda daha yüksek oranlarda olmuş hep. belki vücut yetişemiyordur.
arkadaşlar merhaba benmde tedavim devam ediyor.bende2. tüp bebeği yaptırıyorum.ilaçlarımı yarıladım 2 yumurtam oluşmuş arkadaşlar ya pazartesi gitmiştim öyleydi niye çoğalmıyor bu yumurtalar arkadaşlar ya.perşembe tekrar gideceğim bakalım dr abelkide hiç döllenmezler tedavi yarım kalır((((( öyle olmasın lütfen
hahahahah süpersin tatlım ince düşünceli duyarlı arkadaşım yüreğine sağlıkkızlar gene nereye kayboldunuz topik ikinci sayfalara düşmüş çıkarayım bari::
hahahahah süpersin tatlım ince düşünceli duyarlı arkadaşım yüreğine sağlık
olsun be bacım hepimiz cennetlik ollaım inşallahşifam mesajını gören cennetlik olsun arkadaşım nerelerdesin bi gelip bi gidiyon valla benim koçiş çoktan uykuya daldı bende topik kutarma derdindeyim napim ikinci sayfa fobim var::1
hehehbak gene kayboldun sevimli hayalet şifaaaa ::124::124::124::
heozcum çok sevindim maşalllah... Rabbim en güzellerini sana bebiş olarak nasip etsin inşallaahhh... doktorumla konuştum bu sefer benimde kısa protokol olucak ilaçlarımızı da değiştiricez bakalım bende nasıl etkiler yapıcak... geçen sefer ki tedavide 3 kilo falan aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inşallahhh...... pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz heozcum....
saolasın encan bizde hakkaten öyle bağımlılıkk yapıyo burası... galiba yalnızlıklarımızı gideriyoruz burda hep beraber.. belki bi gün yüzyüze sohbet etmek de nasip olur... :)))
bakım her zaman iyidir... eşine hep güzel görünmen lazım.....
ya merak ediyorum bu " siz en ümitli hastalarımızdandınız herşey mükemmel gidiyor.." gibi laflar bütün doktorlarda standart mı bizim moralimizi yüksek tutmak için... ya hepimizde herşey çok güzelken neden olmuyor o zaman bilemiyorumm:26::26::26:
olsun be bacım hepimiz cennetlik ollaım inşallahohhhh benim kociş cin gibi uyanık valla yazdım yaa kociş bu hafta izinli evde haliyle sık sık pc yi o kapıyooo boş buldukça burdayım
hehehlistede avatarlarımızıda ekledim değişiklik yapayım dedim bi bak bakalım nasıl olmuş
valla banada dedi drsaahi öölemi her dr mu bööle söölüoo bizi kandırıolarmı yaanii ((nazar: şimdi daha da ümitsizliğe düştüm Yaa hakkımızda hayırlısı olsun ne diiim kii
canım benim evet bende beğendim renk kattık listeyeöncelikle günaydın herkeze şifacım ellerine salık canım çok güzel olmuş::
selam arkdaşlar benim yarın 10 da transferim var 10 yumurtadan 6 sı döllenmiş yarın son gün umarım emeklerimiz boşa çıkmaz artık ikiz ve üçüzler yok demi tek yerleştiricekler sanırım bana dua edin olur mu
canım hoş geldin ohh maşallah 6 adet embrioların güzel güzel bölünmeleri de oluşurselam arkdaşlar benim yarın 10 da transferim var 10 yumurtadan 6 sı döllenmiş yarın son gün umarım emeklerimiz boşa çıkmaz artık ikiz ve üçüzler yok demi tek yerleştiricekler sanırım bana dua edin olur mu
giz canım hoş geldin evet aynı sorunumuz dan olan arkadaşlar var inşallah hepimize şifa olsun bu ballı karışımı sürekli yemiyecekmiyiz :26: adetin 2 günü yazmışsın tatlım :44:slm kızlar benimle aynı duumda olanlar var okudumda yumurta kalitesi
evet benim yaş 34 fsh dan dolayı kötü over ve kalite benimde ilk denemede döllenme olmadı bir tane olmuş oda 5 gü 4 hücreli tutmadı tabi
bir arkadaşa dhea vermiş kullan arkadaşım ben 2 yıldır aralıklı kullanıyorum şimdide evet yan etkisi var mesela sakalların çıkıyor güzelce biraz kilo alıyorsun ve mide rahatsızlıgı ne yapayım kullanıyorum yinede
birde adetin 2 günü ballı karışım bunu etkisi çok ben yine başlıyacagım bu tedavide
bal tarçın çörek otu keten tohumu karanfil
aman ALLAH ım süperrrrrrrrrrr birrrr haberrrrr ayyyy çok ama çokkkk sevindimmmmm tatlım tebrikler en kocamanından gözleriniz aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğinşifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))
şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))