2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

merhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı(

çok üzüldüm ya. Büyük bir hayal kırıklığı ama napacaksın. Peki dr kaliteli olması için bişey demiyormu?
Birde benim şey dikkatimi çekti. Pko olmayıp ta çok sayıda yumurta verilenlerde döllenme yarı yarıya az sayıda olanlarda daha yüksek oranlarda olmuş hep. belki vücut yetişemiyordur.

Son düzenleme:

canım mesele benim fsh çok iyi ama endometriyozis var bende buda yumurta kalitesini düşürüyor malesef ilac kullanmadım ama ikinci gittiğim merkez dhea diya bi ilaç vemişti ben kullanmadım çünkü olumsuzluklarını okumuştum netten şimdiki gittiğim merkez bi ilaç vemedi hemen tüp dedi belki bi beşyıl sonra herşey daha olumsuz olabilir dedi hayırlısı artık allah yardımcımız olsun::

tedavide tekrar başa dönüyorum haziran ayında başlıcam bu sefer yumurta takibi yaparak ilerlicek ilaçlar yumurtaların kalitesi üzerinde değerlendirilecek....gerekirse yüksek dozda ilaç kullanıcam inş. bu sefer hayırlısı ile olur((

arkadaşlar merhaba benmde tedavim devam ediyor.bende2. tüp bebeği yaptırıyorum.ilaçlarımı yarıladım 2 yumurtam oluşmuş arkadaşlar ya pazartesi gitmiştim öyleydi niye çoğalmıyor bu yumurtalar arkadaşlar ya.perşembe tekrar gideceğim bakalım dr abelkide hiç döllenmezler tedavi yarım kalır((((( öyle olmasın lütfen

Tedavin hayırlı olsun nergizcim. Öyle deme. Benim de ilk tedavimde 3 yumurtam toplanmıştı, gerçi benim sorunum farklı olduğu için 2 embriyom transfer edilememişti. İnşaallah güzelce döllenirler.

pervncim inşaallah bu kez olur. Ama neden hemen başlıyorsun? Kendine biraz zaman verseydin en azından bir adet dönemi kadar. Vücudun toparlansa daha iyi olur moralmen de daha pozitif başlarsın.

kızlar gene nereye kayboldunuz topik ikinci sayfalara düşmüş çıkarayım bari::

hahahahah süpersin tatlım ince düşünceli duyarlı arkadaşım yüreğine sağlık

şifam mesajını gören cennetlik olsun arkadaşım nerelerdesin bi gelip bi gidiyon valla benim koçiş çoktan uykuya daldı bende topik kutarma derdindeyim napim ikinci sayfa fobim var::1

şifam mesajını gören cennetlik olsun arkadaşım nerelerdesin bi gelip bi gidiyon valla benim koçiş çoktan uykuya daldı bende topik kutarma derdindeyim napim ikinci sayfa fobim var::1
olsun be bacım hepimiz cennetlik ollaım inşallah ohhhh benim kociş cin gibi uyanık valla yazdım yaa kociş bu hafta izinli evde haliyle sık sık pc yi o kapıyooo boş buldukça burdayım

bak gene kayboldun sevimli hayalet şifaaaa ::124::124::124::
heheh listede avatarlarımızıda ekledim değişiklik yapayım dedim bi bak bakalım nasıl olmuş

saahi öölemi her dr mu bööle söölüoo bizi kandırıolarmı yaanii ((nazar: şimdi daha da ümitsizliğe düştüm Yaa hakkımızda hayırlısı olsun ne diiim kii

öncelikle günaydın herkeze şifacım ellerine salık canım çok güzel olmuş::

saahi öölemi her dr mu bööle söölüoo bizi kandırıolarmı yaanii ((nazar: şimdi daha da ümitsizliğe düştüm Yaa hakkımızda hayırlısı olsun ne diiim kii
valla banada dedi dr rahim için süper ben senden umutluyum hamile kalmaya gayet elverişli rahim yapın var v.s. sonra tek embrio transfer olunca ve sonuç negatif olunca dediki şansımız düşüktü tek embrioydu çünkü dedi bizler ümidimizi yitirmeyelim inşallah bu tedavilerimiz son olsun bebişlerimize kavuşalım ALLAH ın iziniyle

öncelikle günaydın herkeze şifacım ellerine salık canım çok güzel olmuş::
canım benim evet bende beğendim renk kattık listeye

selam arkdaşlar benim yarın 10 da transferim var 10 yumurtadan 6 sı döllenmiş yarın son gün umarım emeklerimiz boşa çıkmaz artık ikiz ve üçüzler yok demi tek yerleştiricekler sanırım bana dua edin olur mu

slm kızlar benimle aynı duumda olanlar var okudumda yumurta kalitesi

evet benim yaş 34 fsh dan dolayı kötü over ve kalite benimde ilk denemede döllenme olmadı bir tane olmuş oda 5 gü 4 hücreli tutmadı tabi

bir arkadaşa dhea vermiş kullan arkadaşım ben 2 yıldır aralıklı kullanıyorum şimdide evet yan etkisi var mesela sakalların çıkıyor güzelce biraz kilo alıyorsun ve mide rahatsızlıgı ne yapayım kullanıyorum yinede

birde adetin 2 günü ballı karışım bunu etkisi çok ben yine başlıyacagım bu tedavide

bal tarçın çörek otu keten tohumu karanfil

alalh yolunu açık etsin bebeklerin sana tutunsun sıkıca canım

35 yaş üstü denemelerde 2 embriyo devlette ama özel ise 2 3 oluyor bu

canım hoş geldin ohh maşallah 6 adet embrioların güzel güzel bölünmeleri de oluşur tatlım bunu dr la görüş 2 embrio transferi tekrar yasada olacak diye duydum inşallah 2 yada 3 transferin olur

giz canım hoş geldin evet aynı sorunumuz dan olan arkadaşlar var inşallah hepimize şifa olsun bu ballı karışımı sürekli yemiyecekmiyiz :26: adetin 2 günü yazmışsın tatlım :44:

şifaacım hamileyim şükürler olsunnnnnnnnnnnn :))))))))))
aman ALLAH ım süperrrrrrrrrrr birrrr haberrrrr ayyyy çok ama çokkkk sevindimmmmm tatlım tebrikler en kocamanından gözleriniz aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğin :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

ayağını iyice sürt inşallah incim de müjde ve hepiniz peşindeyiz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…