2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Hadi hayırlısı. İnşaallah güzel güzel döllenirler.

merhaba yine mi kimse yok canlar çarşambaya transferim var inşallah bebişlerimizle buluşcam babaları bebişlerimizi karşılamaya gelemiyor birass üzgünüm ayyy heyecanlıyım da inşallah sorunsuz çözülürler Allah hepimizin yardımcısı olsun :118:

heoz çarşamba bizim için stresli geçecek desene Allah seninde yardımcın olsun çook ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah:13:

Allah yardımcın olsun canım. İnşaallah sıkı sıkı tutunurlar

ayyy inşallah hamilesindir ama içime doğdu hamilesin hamile olduğunu öğrenince hemen bana da dua et şeker

merhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı(

günaydın geleceğin güzel anne adayları nasılsınız özledim sizi::

merhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı(

pervncim kaç yumurtan vardı? Hiçbirinin döllenmemesi çok tuhaf. Benim de ilk tedavimde döllenme geç oluşmuştu hatta artık umudumu yitirmiştim olmayacak diye ama geç olsa da döllenmişti. Doktorlar ne diyor?

canım heozum maşallah süper haberler bunlar hadi hayırlı uğurlu olsun listemizde en son eklenen papatya arkadaş da çarşamba opu olaacak ikiznize özel dualarım var

canım benimm yaa geçmiş olsun kolay değil bebeğe kavuşup onu kaybetmek çok zordur eminim ALLAH ALLAH çok ilginç yaaa tşeklinde nasıl oluyo çaresi var şükür ki ameliyatla şekil bozukluğu ortadan kalkacak inşallah tatlım ameliyatını hayırlsıı ile atlat çok kısa sürede inşallah tedaviye bile gerek kalmadan bebişin süpriz yapacak

maşallah tatlımm yani yarın inşallah her şey yolunda ilerleyecek

canım maşallah sonuna geldin hadi inşallah sanada uğur getirsin bebişin seni hiç bırakmasın

heoz çarşamba bizim için stresli geçecek desene Allah seninde yardımcın olsun çook ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah:13:
hayır hayır sitresten uzak durmak lazım sakin ve pozitif olalım

Tatlım ben transfer oldum, perşembe test günüm :18:
yaaa bitti nerdeyse şafak

ayyy inşallah hamilesindir ama içime doğdu hamilesin hamile olduğunu öğrenince hemen bana da dua et şeker
evet bende hissediorum

sifaaaaaaaaaaa nerelerdesin?
canım çok yoğundum yaa ancak geldim ve kociş izinli bu hafta genelde o kapıyo pc yi

Hayırlısı canım. Ben pek umutlu değilim ama bakalım. Etmez miyim her zaman ediyorum hepimiz için...
aaaa çok az kaldı müjdeni almaya umut daha çok olmalı çok az kaldı

pervinciğim hoş geldinn hay aksi yaaaa şansa bak çok üzüldüm tatlım yaaa Yüce Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini

tünaydınn cici anne adayımm tatlım nasılsın nasıl geçti eğlenceniz eski dostlarla buluştunmu

merhaba canlarım evet eylencem güzel geçti bolbol salıncak ta sallandım bizim memlekette büyük büyük salıncaklar kurulur herkez meydanda salıncaklara biner arkadaşlarımı da gördüm ama aklım hap sizde kaldı incim güzel haberlerini bekliyorum gülsum umarım sorunsuz bir çözülme olurda bebişlerinle gelirsin topikimize ve şifacım senide çol öledim :: ve diğer arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizdende güzel haberler bekliyorum::

elcammmmmmmm canım sen nasılsın gördüm seni nerelerdesin tatlım::

ohhh süper yaaa doping olmuştur bi güzel salıncak herkese heryaşta güzel yaaa keşke hergün sallansak çok sevindim canımm ihtiyacımız var bol bol morale bende çok özledim tatlımmm

evet elcam gelmiş hoş gelmiş geçmişten çıksın da okuyalım mesajını

teşekkür ederim heozcum inşallah önce sizden mutlu haberlr alıcaz bize moral olucaksınız sonrada biz giricez aynı koşturmaya bakalım hayırlısıyla... evet kilolar inatçı kolay kolay gitmiyo benim daha ik,i ayım var haziran sonu başlıcaz inşallah o zamana kadar ne verebilrsem inşallah vericam bakalım. yarın opu var senin Rabbim kolay ve güzel eylesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

canım çok sevindim hadi inşalllah hepiniz bize güzel haberlerle dönüceksiniz. babanız sizi evde karşılar oda güzel olur bebeişlerle babanıza kavuşursunuz inşallahhhhh.....

Tatlım ben transfer oldum, perşembe test günüm :18:
topiğimizin ilk müjdeli haberiniş alıcaz inaşallahhhhhhhhh hayecan dorukta bekliyoruz hep birlikte:18::18::18::18:
canım çok üzüldüm ama vardır bir hayır bunda da biz hep Rabbime inanıyor O na güveniyor O na sığınıyyoruz O senin için en hayırlısını bilendir canım böyle düşün ve canını sıkmamaya çalış olur mu beklemek ve sabır bizlerin en büyük sınavı...

canım bizde seni özledik günlerin güzel geçmiş bol bol eğlenmişsin ne güzel Rabbim neşenizi daim etsin inşallah...

geçmişteydim canım :)) ya bende evde değildim annemlerdeydim giremedim iki gündür. eve gelir gelmez oturdum pc nin başına :)))

pervncim kaç yumurtan vardı? Hiçbirinin döllenmemesi çok tuhaf. Benim de ilk tedavimde döllenme geç oluşmuştu hatta artık umudumu yitirmiştim olmayacak diye ama geç olsa da döllenmişti. Doktorlar ne diyor?

normalde görünen 16 yumurta ama toplanan 7 ve bu yedi yumurtanın sadeci bir tanesi kaliteli diğerleri kalitesiz.embriyonun oluşmama sebebi yumurtaların kalitesi((

normalde görünen 16 yumurta ama toplanan 7 ve bu yedi yumurtanın sadeci bir tanesi kaliteli diğerleri kalitesiz.embriyonun oluşmama sebebi yumurtaların kalitesi((

canım öncelikle geçmiş olsun bu yumurta kalitesi sorunu hepimizde var bende aynı sorunu yaşadım ama rabbim büyük nasipte varsa o yumurtaları kaliteli hale getirecekte rabbim inşallah canım birdaha böyle olumsuzluklarla karşılaşmayız hepimizin de allah yardımcısı olsun ::

ay inş. cnm ya valla ilkinden dahada gerginim nedense. progesteron baktılar dün düşükse transfer yapılır dediler. az önce aradılar düşükmüş şükürler olsunki Rabbim seninde yardımcın olsun sen yarı yolu geçtin bakalım

canım heozum maşallah süper haberler bunlar hadi hayırlı uğurlu olsun listemizde en son eklenen papatya arkadaş da çarşamba opu olaacak ikiznize özel dualarım var

Allah razı olsun dualrın için. Valla gerginim dün gece bile uyuyamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…