- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
ben güzel haberlerle geldim ama bugün uğrayan olmamış pek
yumurtam çatlamamış 10 tane görünüyorlar şimdilik bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. çarşamba sabah 9 da opu var. rabbim yar ve yardımcımız lsun inş.
merhaba yine mi kimse yok canlar çarşambaya transferim var inşallah bebişlerimizle buluşcam babaları bebişlerimizi karşılamaya gelemiyor birass üzgünüm ayyy heyecanlıyım da inşallah sorunsuz çözülürler Allah hepimizin yardımcısı olsun:118:
saol tatlım incitanesi sen hangi aşamadaydın
ayyy inşallah hamilesindir ama içime doğdu hamilesin hamile olduğunu öğrenince hemen bana da dua et şeker
merhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı (
canım heozum maşallah süper haberler bunlarGünaydın arkadaşlar hepinize hayırlı haberlerle dolu güzel bir hafta diliyorum. benim cumarteside dr kontrolüm vardı. 2 yumurta önde gidiyormuş sanırım kendiliğinden çatlayacak kaldı geriye 7-8 inş. hepsi dolu çıkar ve döllenir. bu gün saat 10 gibi yine kontol var. yumurta çatlatma bugün yapılacak gibi çarşambada toplama inş.
valla ben ilk tedaviden sonra 6 kilo aldım
hayırlısı ile başla inş. kısa protokol kısa sürüyor gerçektenbende yumurta sayısında pek bi değişiklik olmadı. sadece ilkinde göğüs ağrılarım olmamıştı bunda dokunamadım bile birde acayip akıntı oluyor. Kioya gelince ben biraz vermeye çalıştım ama inatçı kilolar birde çok uğraşmadım şimdi sağlıksız beslenirim yumurtalar kalitesiz olur diye korktum açıkçası. Eğer tüpe hemen başlayacaksanız bence sende daha sonraya bırak kilo verme işini. rabbim yüzünü güldürsün inş.
canım benimm yaa geçmiş olsun kolay değil bebeğe kavuşup onu kaybetmek çok zordur eminimherkese merhaba bende ilk tup bebek denememi subatta yaptirdim tuttu ama malesef 3 aylikken dusurdum 25 gun oldu..rahmimde perde varmis T seklindeymis yani sekil bozuklugu oyle oldugu icin dusuk ve erken dogum oluyormus ve ben kirkim cikinca ameliyat olucam acaba aranizda benim gibi ameliyat olupta tup bebek yaptiran veya yaptiracak olan varmi lutfen yardim edin..insallah bu sefer bebeklerimize kavusuruz bizde anne oluruz insallah..
maşallah tatlımm yani yarın inşallah her şey yolunda ilerleyecekben güzel haberlerle geldim ama bugün uğrayan olmamış pek
yumurtam çatlamamış 10 tane görünüyorlar şimdilik bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. çarşamba sabah 9 da opu var. rabbim yar ve yardımcımız lsun inş.
canım maşallah sonuna geldin hadi inşallah sanada uğur getirsin bebişin seni hiç bırakmasınmerhaba yine mi kimse yok canlar çarşambaya transferim var inşallah bebişlerimizle buluşcam babaları bebişlerimizi karşılamaya gelemiyor birass üzgünüm ayyy heyecanlıyım da inşallah sorunsuz çözülürler Allah hepimizin yardımcısı olsun:118:
hayır hayır sitresten uzak durmak lazım sakin ve pozitif olalımheoz çarşamba bizim için stresli geçecek desene Allah seninde yardımcın olsun çook ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah:13:
yaaa bitti nerdeyse şafakTatlım ben transfer oldum, perşembe test günüm :18:
evet bende hissediorumayyy inşallah hamilesindir ama içime doğdu hamilesin hamile olduğunu öğrenince hemen bana da dua et şeker
canım çok yoğundum yaa ancak geldim ve kociş izinli bu hafta genelde o kapıyo pc yisifaaaaaaaaaaa nerelerdesin?
aaaa çok az kaldı müjdeni almaya umut daha çok olmalı çok az kaldıHayırlısı canım. Ben pek umutlu değilim ama bakalım. Etmez miyim her zaman ediyorum hepimiz için...
pervinciğim hoş geldinn hay aksi yaaaa şansa bakmerhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı (
tünaydınn cici anne adayımm tatlım nasılsın nasıl geçti eğlenceniz eski dostlarla buluştunmugünaydın geleceğin güzel anne adayları nasılsınız özledim sizi::
canım heozum maşallah süper haberler bunlarhadi hayırlı uğurlu olsun listemizde en son eklenen papatya arkadaş da çarşamba opu olaacak ikiznize özel dualarım var
canım benimm yaa geçmiş olsun kolay değil bebeğe kavuşup onu kaybetmek çok zordur eminimALLAH ALLAH çok ilginç yaaa tşeklinde nasıl oluyo çaresi var şükür ki ameliyatla şekil bozukluğu ortadan kalkacak inşallah tatlım ameliyatını hayırlsıı ile atlat çok kısa sürede inşallah tedaviye bile gerek kalmadan bebişin süpriz yapacak
maşallah tatlımm yani yarın inşallah her şey yolunda ilerleyecek
canım maşallah sonuna geldin hadi inşallah sanada uğur getirsin bebişin seni hiç bırakmasın
hayır hayır sitresten uzak durmak lazım sakin ve pozitif olalım
yaaa bitti nerdeyse şafak
evet bende hissediorum
canım çok yoğundum yaa ancak geldim ve kociş izinli bu hafta genelde o kapıyo pc yi
aaaa çok az kaldı müjdeni almaya umut daha çok olmalı çok az kaldı
pervinciğim hoş geldinn hay aksi yaaaa şansa bakçok üzüldüm tatlım yaaa Yüce Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini
tünaydınn cici anne adayımm tatlım nasılsın nasıl geçti eğlenceniz eski dostlarla buluştunmu
ohhh süper yaaa doping olmuştur bi güzelmerhaba canlarım evet eylencem güzel geçti bolbol salıncak ta sallandım bizim memlekette büyük büyük salıncaklar kurulur herkez meydanda salıncaklara biner arkadaşlarımı da gördüm ama aklım hap sizde kaldı incim güzel haberlerini bekliyorum gülsum umarım sorunsuz bir çözülme olurda bebişlerinle gelirsin topikimize ve şifacım senide çol öledim :: ve diğer arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizdende güzel haberler bekliyorum: :
evet elcam gelmiş hoş gelmiş geçmişten çıksın da okuyalım mesajınıelcammmmmmmm canım sen nasılsın gördüm seni nerelerdesin tatlım::
teşekkür ederim heozcum inşallah önce sizden mutlu haberlr alıcaz bize moral olucaksınız sonrada biz giricez aynı koşturmaya bakalım hayırlısıyla... evet kilolar inatçı kolay kolay gitmiyo benim daha ik,i ayım var haziran sonu başlıcaz inşallah o zamana kadar ne verebilrsem inşallah vericam bakalım. yarın opu var senin Rabbim kolay ve güzel eylesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı haberlerle dolu güzel bir hafta diliyorum. benim cumarteside dr kontrolüm vardı. 2 yumurta önde gidiyormuş sanırım kendiliğinden çatlayacak kaldı geriye 7-8 inş. hepsi dolu çıkar ve döllenir. bu gün saat 10 gibi yine kontol var. yumurta çatlatma bugün yapılacak gibi çarşambada toplama inş.
valla ben ilk tedaviden sonra 6 kilo aldım
hayırlısı ile başla inş. kısa protokol kısa sürüyor gerçektenbende yumurta sayısında pek bi değişiklik olmadı. sadece ilkinde göğüs ağrılarım olmamıştı bunda dokunamadım bile birde acayip akıntı oluyor. Kioya gelince ben biraz vermeye çalıştım ama inatçı kilolar birde çok uğraşmadım şimdi sağlıksız beslenirim yumurtalar kalitesiz olur diye korktum açıkçası. Eğer tüpe hemen başlayacaksanız bence sende daha sonraya bırak kilo verme işini. rabbim yüzünü güldürsün inş.
canım çok sevindim hadi inşalllah hepiniz bize güzel haberlerle dönüceksiniz. babanız sizi evde karşılar oda güzel olur bebeişlerle babanıza kavuşursunuz inşallahhhhh.....merhaba yine mi kimse yok canlar çarşambaya transferim var inşallah bebişlerimizle buluşcam babaları bebişlerimizi karşılamaya gelemiyor birass üzgünüm ayyy heyecanlıyım da inşallah sorunsuz çözülürler Allah hepimizin yardımcısı olsun:118:
topiğimizin ilk müjdeli haberiniş alıcaz inaşallahhhhhhhhhTatlım ben transfer oldum, perşembe test günüm :18:
canım çok üzüldüm ama vardır bir hayır bunda da biz hep Rabbime inanıyor O na güveniyor O na sığınıyyoruz O senin için en hayırlısını bilendir canım böyle düşün ve canını sıkmamaya çalış olur mu beklemek ve sabır bizlerin en büyük sınavı...merhaba arkadaşlar ben ikinci tedavime başlamıştım herşey yolunda ilerken bir anda terslikler başladı ve tedavim iptal oldu( yumurtlarım toplandı iki gün bekledik ve döllenme oluşmadı (
canım bizde seni özledik günlerin güzel geçmiş bol bol eğlenmişsin ne güzel Rabbim neşenizi daim etsin inşallah...günaydın geleceğin güzel anne adayları nasılsınız özledim sizi::
elcammmmmmmm canım sen nasılsın gördüm seni nerelerdesin tatlım::
pervncim kaç yumurtan vardı? Hiçbirinin döllenmemesi çok tuhaf. Benim de ilk tedavimde döllenme geç oluşmuştu hatta artık umudumu yitirmiştim olmayacak diye ama geç olsa da döllenmişti. Doktorlar ne diyor?
normalde görünen 16 yumurta ama toplanan 7 ve bu yedi yumurtanın sadeci bir tanesi kaliteli diğerleri kalitesiz.embriyonun oluşmama sebebi yumurtaların kalitesi((
ay inş. cnm ya valla ilkinden dahada gerginim nedense. progesteron baktılar dün düşükse transfer yapılır dediler. az önce aradılar düşükmüş şükürler olsunki Rabbim seninde yardımcın olsun sen yarı yolu geçtin bakalımheoz çarşamba bizim için stresli geçecek desene Allah seninde yardımcın olsun çook ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah:13:
canım heozum maşallah süper haberler bunlarhadi hayırlı uğurlu olsun listemizde en son eklenen papatya arkadaş da çarşamba opu olaacak ikiznize özel dualarım var