slm arkadaşlar... bir yandan mutlu bir yandanda moralim bozuk.nedenide teyzem yine hamiş.4.gebeligi ve benim hala yoooooookkkkk ...rabbimin var bir bildigi heralde alnımızda ne yazılı kim bilir:26: daha 10 aylık şirin bi kızı var ve şimdi 5.5 haftalık hamile.bunuda yeni ögrendi üzülüyor hamile kaldına.diyemiyorumki bende benim yok arıyoruz ugraşıyoruz igne ilaç haline şükret diye.bilmiyor tedavide oldumu da
rabbim bizlerede nasip etsin evlet sahibi olmayı inşallah.herkeze.
hamile haberleri aldıkca bir yandan çok seviniyorum bir yandanda içim burkuluyor...
üzülme kardeş allah büyük imtahan dünyası teyzen öyle imtehan oluyor sen böyle rabbimin vardır bi bildiği bak benim yiğenim yeni evlendi evlendiği gün gebe kaldı bizde 14 yıldır tık yok hayırlısı rabbim bizede nasip edecektir merak etme allah büyük::
sağol canım benimşifacım hadi hayırlı haberlerle gel arkadaşım::
canımm benim artık banada koyuyor hamiş haberi almakslm arkadaşlar... bir yandan mutlu bir yandanda moralim bozuk.nedenide teyzem yine hamiş.4.gebeligi ve benim hala yoooooookkkkk ...rabbimin var bir bildigi heralde alnımızda ne yazılı kim bilir:26: daha 10 aylık şirin bi kızı var ve şimdi 5.5 haftalık hamile.bunuda yeni ögrendi üzülüyor hamile kaldına.diyemiyorumki bende benim yok arıyoruz ugraşıyoruz igne ilaç haline şükret diye.bilmiyor tedavide oldumu da
rabbim bizlerede nasip etsin evlet sahibi olmayı inşallah.herkeze.
hamile haberleri aldıkca bir yandan çok seviniyorum bir yandanda içim burkuluyor...
olacak tabi sabrettik emek verdik , var gücümüzle çırpınıyoruz hepimiz sonu güzel bitecek amainşallah yaa inşallah sabrımızın sonu güzel olur
sağol canım benim
canımm benim artık banada koyuyor hamiş haberi almakinşallah Rabbim çok bekletmesin bizlere müjde vermeyi tez zamanda nasip etsin inşşşşş
olacak tabi sabrettik emek verdik , var gücümüzle çırpınıyoruz hepimiz sonu güzel bitecek ama
kızlar yumurtam gayet güzel olgunlaşmış24mm olmuş ve rahim kalınlığımda güzelmiş hamdolsun herşey yolunda ilerliyor
kadın doğum dr umla ve tüp bebek dr um arasında git gel yapıyorum tabi sonuçlarımı göztermek adına
mayıs adetimle bekliyor beni Tüp bebek dr um foliküllerime bakacakmışbende haberler güzel hamdolsun inşallah hepimizin hep güzel haberleri olsun inşallah
sağol canım benim bende şimdi çok mutlu oldumşifacım çok sevindim tatlım herşey gönlünce olsun ::
sağol canım benim
canımm benim artık banada koyuyor hamiş haberi almakinşallah Rabbim çok bekletmesin bizlere müjde vermeyi tez zamanda nasip etsin inşşşşş
olacak tabi sabrettik emek verdik , var gücümüzle çırpınıyoruz hepimiz sonu güzel bitecek ama
kızlar yumurtam gayet güzel olgunlaşmış24mm olmuş ve rahim kalınlığımda güzelmiş hamdolsun herşey yolunda ilerliyor
kadın doğum dr umla ve tüp bebek dr um arasında git gel yapıyorum tabi sonuçlarımı göztermek adına
mayıs adetimle bekliyor beni Tüp bebek dr um foliküllerime bakacakmışbende haberler güzel hamdolsun inşallah hepimizin hep güzel haberleri olsun inşallah
sağol canım benim bende şimdi çok mutlu olduminşallah daim olsun hep güzelliklerden bahsedelim hepimiz tüp bebek dr uma kalırsa mayıs adetimle hemen tedaviye başlayalım diyor ama ben yok olmaz ki dedim para yok ki dedim o zaman sadece foliküllerine bakarız gel dedi
sağol canım benim bende şimdi çok mutlu olduminşallah daim olsun hep güzelliklerden bahsedelim hepimiz tüp bebek dr uma kalırsa mayıs adetimle hemen tedaviye başlayalım diyor ama ben yok olmaz ki dedim para yok ki dedim o zaman sadece foliküllerine bakarız gel dedi
ah canım hep bu parasızlık bu tüpbebek neden bukadar pahalı yaaa insanlar çok zorlanıyor ::buarada şifacım ben adet oldum yani amaliyattan sonra gecikme olmadı doğum kontrol hapı vermişti kullanmadım haziran sonuna kalınca artık mayıs adetinde kullanıcam ::103::bende pazara gittim çok yoruldum dolap bile yerleştirmedim dedim biraz takılayım senle benden başka kimse yok sanırım: :
aşk olsun encancım beni kimseden saymıyo musun bende buralardayım
ne güzel haziranda da yolunda gider herşey inşallah
saymaz olurmuyum bitanem geldiğini sonradan farkettim canım arkadaşım ::103::103::103::103::
sağol canım benim
inşallah hepimiz tedavilere gerek kalmadan hamiş olsak inşşşşşmaşallah Allah nazarlardan saklasınyumurtan bebiş olsun inşallaaaaahhhhhhhhh
para para paraaaaaaaa varlığı bir dertttttttt yokluğu yaraaaaaaaaaaaa
canım bak maşallah adetin gecikmemişah canım hep bu parasızlık bu tüpbebek neden bukadar pahalı yaaa insanlar çok zorlanıyor ::buarada şifacım ben adet oldum yani amaliyattan sonra gecikme olmadı doğum kontrol hapı vermişti kullanmadım haziran sonuna kalınca artık mayıs adetinde kullanıcam ::103::bende pazara gittim çok yoruldum dolap bile yerleştirmedim dedim biraz takılayım senle benden başka kimse yok sanırım: :
sağol melisim amin yaaa bol para lazım hepimizeçok sevindim canım senin adına yaa inşallah rabbim bol kazançlar verir hepimizede en güzel sonuçları alır burda müjdeler veririz inşallah.
canım merhaba bende yumurta rezervi sorunum olduğundan sadece 1 adet yumurtam oluştu ve olgunlaştı dolayısıyla tek embrio transferi oldum malaesef sonuç negatif olunca dr umun dediği şey tek emrio transfer etmiştim tabi şansımız düşüktü dedikızlar bişy sormak istiyorum ilk tüp bebek tedavisinde tutmayınca sebebini doktorlar size açıklıyorumu su sebepten dolayı tutmamış olabilir diye???
canım evet ama sorunu ciddi olanlara 2 embrio yapıyorlarama şimdi yasa gereği zaten tek embriyo yerleştirmiyolar mıki???
hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim Yüce Rabbim ol desin yeterki ortada engel mi bırakırevet ilk tedavım ve benım bi sorunum yok eşimin sperm sayısı az...
zaten sorun olsun olmasın şans % 50 dir ya olacak ya olmayacak ALLAH korusun inşallah hepimiz pozitif göreliminşllah istanbul memorialde bi aşılama yaptık ama tutmadı şimdidde adanada turan cetin diye bi tüpbebek hastenesi var orada mayıs 15 i gibi iğnlere başlıycam doktor %50 sans verdi hadi hayırlısı