2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

evet evet gezenti olmuşsun iyice ee bak artık 2 ay kalmadı azalıyooooo aynen yaa bendede var 5 kilo fazla gibi 61-62 lerdeyim bende vereyim gerçi ev taşırken vereceğim kesin

şifaacım hala taşınmadınmı sen ben seni taşınmışsındır die düşünmüştüm:)))ne zaman büyük gün hayırlısıyla??

tşk ederim cnm. inş. zaman hızla geçer sizlerde yaşarsınız. ben nedense 1. denem kadar heyecanlı değilim.sanki brşeyler ters gidecek gibi geliyor nedense.. cuma tekrar kontrolüm var. inş. 8-10 yumurta oluşur. geçen sefer 6 toplandı 5 işleme kondu 4 döllendi donduruldu çözdürülürken 2 si ölmüştü
şimdi 8. gündeyim. sanırım önümüzdeki hafta opu olur. rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum. Allah gönlünüzün muradını size nasip eder inş.

inşallah canım bende heycanla bekliyorum inan beklemek daha heycan veriyor hiç bişi ters gitmicek kötü düşünme canım hersey güzel olacak allahın izniyle::

inşallah canım bende heycanla bekliyorum inan beklemek daha heycan veriyor hiç bişi ters gitmicek kötü düşünme canım hersey güzel olacak allahın izniyle::

ya bu kasık ağrıları canımı sıkıyor. baya baya şiddetli yani. birde bugün göğüslerim ağrımaya başladı ki genelde ovülasyon sonrası olurdu. neden oldu anlamış değilim

hem bak canım ilk güzel haberleri sizden alıcaz merakla bekliyorum valla bu topikte kim hamiş haberi verirse kendim kadar sevinirim emin ol canım::

şifaacım hala taşınmadınmı sen ben seni taşınmışsındır die düşünmüştüm:)))ne zaman büyük gün hayırlısıyla??
yokkk canım yaa henüz taşınmadık haziran ayını bulacak büyük ihtimal ev taşıma işlemi nasılsın tatlım yoktun epeydir

heozum canım benim sende benim gibi pimpiriklisin hiç ilk tedavini hatırlamamaya çalış hatta mümkünse bu tedavini ilk tedavin kabul et bak işe yarayacak dualarım seninle tatlım pozitif olmaya bak mümkün olduğunca çok dua ediyorum hepimize ayrı ayrı ama tedavide olan arkadaşlara ayrıca bol dua takviyem var inş kabul olur

ya bu kasık ağrıları canımı sıkıyor. baya baya şiddetli yani. birde bugün göğüslerim ağrımaya başladı ki genelde ovülasyon sonrası olurdu. neden oldu anlamış değilim

ilçlardandır canım bende olmadı ama seningibi olan arkadaşları duymuştum istersen dr sor :

hem bak canım ilk güzel haberleri sizden alıcaz merakla bekliyorum valla bu topikte kim hamiş haberi verirse kendim kadar sevinirim emin ol canım::

hepimiz aynıyız inan bana. okadar zorki evlat sınavı yaşayan anlar ancak. inş. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.

:) başak burcuyum ondanmı nedir sifaa günler geçsin istiyorum sakinim diyorum ama sanırım içten içe gerginim pozitif olmak tabi önemli haklısın. Rabbim dualarını kabul etsin. ben yaşadıklarımızın bir sınav olduğunu düşünüyorum. ve hayatın sonu olmadığını ama br bebeğin hayatımda yeni bir soluk bir renk bir tat olduğunu. Yinede hayırlısı diyorum. rabbim vermicekse vardır bildiği. inş. sizlerin yüzü güler. Çünkü benim 13 yaşında bir kızım var.

amin canım aminnnn inşallah

papatyam hoş geldin iyi akşamlar senide listeye ekleyeceğim :13: tedavidesin inşallah test günün müjdeli olacak

hoş bulduk canım ekleyebilirsin
özet geçiyim
4. denemem
sebebsiz infertilite
acıbadem kayseri
27 yaşındayım

maşallah tatlım cici bir kızın varmış Rabbim analı-babalı , sağlıklı -sıhhatlice büyütsün inşallah inşallah test gününde 2. yavruna kavuşacaksın müjdenle bizlerede umut olacaksın

heoz ilk çocuğunada tedaviyle mi kavuşmuştun?
sitres etme daha önce hamile kalmış ve doğum yapmış biri tekrardan hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş

Maşallah ne kadar pozitif ve hayat dolusun

heoz ilk çocuğunada tedaviyle mi kavuşmuştun?
sitres etme daha önce hamile kalmış ve doğum yapmış biri tekrardan hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş

cnm kızım ilk evliliğimden 2. evliliğim 5 sene oldu 3 senedir uğraşmama rağmen olmadı. İlk kızım da 19 yaşındaydım şimdi 33
ilk tedvisiz hatta 2. ayda olmuştu. Şimdi 10 cmlik bir kistim var endometriozis diyolar. tüpler bozuk diyolar diyolarda diyolar kafam karıştı. Eşiminde 2. evliliği lk evliliğinde 2 çocuğu erken doğum ve sonra kaybetmiş. genetik bir problem olabilirmi diyorum hiç bakılmadı genetiğe. geçen tüp denememde 10. 11. gün pozitif gebelik testi 12. gün kan 2 küsür bu bir kaç kez oldu adetim 1-2 gün geçti idrar pozitif sonra bir ağrı kanama başlıyor. hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…