- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
evet evet gezenti olmuşsun iyiceee bak artık 2 ay kalmadı azalıyooooo aynen yaa bendede var 5 kilo fazla gibi 61-62 lerdeyim bende vereyim gerçi ev taşırken vereceğim kesin
ya ne güzel tedaviler başlamı hatta sonuçlar bekleniyo banadabanada zaman geçmek bilmiyo iki ay var daha başlamaya nasıl geçer bilmiyorum.
inci tanesi heoz gülsu derin hepizinize kolaylıklar diliyorum darısı bizim başımıza inş.... hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.....
tşk ederim cnm. inş. zaman hızla geçer sizlerde yaşarsınız. ben nedense 1. denem kadar heyecanlı değilim.sanki brşeyler ters gidecek gibi geliyor nedense.. cuma tekrar kontrolüm var. inş. 8-10 yumurta oluşur. geçen sefer 6 toplandı 5 işleme kondu 4 döllendi donduruldu çözdürülürken 2 si ölmüştü
şimdi 8. gündeyim. sanırım önümüzdeki hafta opu olur. rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum. Allah gönlünüzün muradını size nasip eder inş.
hayırlı günler canımm nasılsın
inşallah canım bende heycanla bekliyorum inan beklemek daha heycan veriyor hiç bişi ters gitmicek kötü düşünme canım hersey güzel olacak allahın izniyle::
tşk ederim cnm. inş. zaman hızla geçer sizlerde yaşarsınız. ben nedense 1. denem kadar heyecanlı değilim.sanki brşeyler ters gidecek gibi geliyor nedense.. cuma tekrar kontrolüm var. inş. 8-10 yumurta oluşur. geçen sefer 6 toplandı 5 işleme kondu 4 döllendi donduruldu çözdürülürken 2 si ölmüştü
şimdi 8. gündeyim. sanırım önümüzdeki hafta opu olur. rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum. Allah gönlünüzün muradını size nasip eder inş.
yokkk canım yaa henüz taşınmadık haziran ayını bulacak büyük ihtimal ev taşıma işlemişifaacım hala taşınmadınmı sen ben seni taşınmışsındır die düşünmüştüm:)))ne zaman büyük gün hayırlısıyla??
heozum canım benim sende benim gibi pimpiriklisintşk ederim cnm. inş. zaman hızla geçer sizlerde yaşarsınız. ben nedense 1. denem kadar heyecanlı değilim.sanki brşeyler ters gidecek gibi geliyor nedense.. cuma tekrar kontrolüm var. inş. 8-10 yumurta oluşur. geçen sefer 6 toplandı 5 işleme kondu 4 döllendi donduruldu çözdürülürken 2 si ölmüştü
ya bu kasık ağrıları canımı sıkıyor. baya baya şiddetli yani. birde bugün göğüslerim ağrımaya başladı ki genelde ovülasyon sonrası olurdu. neden oldu anlamış değilim
hem bak canım ilk güzel haberleri sizden alıcaz merakla bekliyorum valla bu topikte kim hamiş haberi verirse kendim kadar sevinirim emin ol canım::
hepimiz aynıyız inan bana. okadar zorki evlat sınavı yaşayan anlar ancak. inş. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.
Rabbim daim etsin canım benim sağol bende iyiyim hamdolsuniyiyim cnm sağol. inş. sende iyisindir.
yokkk canım yaa henüz taşınmadık haziran ayını bulacak büyük ihtimal ev taşıma işleminasılsın tatlım yoktun epeydir
heozum canım benim sende benim gibi pimpiriklisinhiç ilk tedavini hatırlamamaya çalış hatta mümkünse bu tedavini ilk tedavin kabul et bak işe yarayacak dualarım seninle tatlım pozitif olmaya bak mümkün olduğunca çok dua ediyorum hepimize ayrı ayrı ama tedavide olan arkadaşlara ayrıca bol dua takviyem var inş kabul olur
amin canım aminnnn inşallahhepimiz aynıyız inan bana. okadar zorki evlat sınavı yaşayan anlar ancak. inş. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.
papatyam hoş geldin iyi akşamlarmerhaba iyi akşamlar
amin canım aminnnn inşallah
papatyam hoş geldin iyi akşamlarsenide listeye ekleyeceğim :13: tedavidesin inşallah test günün müjdeli olacak
maşallah tatlım cici bir kızın varmış Rabbim analı-babalı , sağlıklı -sıhhatlice büyütsün inşallah:) başak burcuyum ondanmı nedirsifaa günler geçsin istiyorum sakinim diyorum ama sanırım içten içe gerginim pozitif olmak tabi önemli haklısın. Rabbim dualarını kabul etsin. ben yaşadıklarımızın bir sınav olduğunu düşünüyorum. ve hayatın sonu olmadığını ama br bebeğin hayatımda yeni bir soluk bir renk bir tat olduğunu. Yinede hayırlısı diyorum. rabbim vermicekse vardır bildiği. inş. sizlerin yüzü güler. Çünkü benim 13 yaşında bir kızım var.
maşallah tatlım cici bir kızın varmış Rabbim analı-babalı , sağlıklı -sıhhatlice büyütsün inşallahinşallah test gününde 2. yavruna kavuşacaksın müjdenle bizlerede umut olacaksın
heoz ilk çocuğunada tedaviyle mi kavuşmuştun?
sitres etme daha önce hamile kalmış ve doğum yapmış biri tekrardan hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş