2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

amin inş. kızım çok istiyor kardeşinin olmasını, en çok onun için istiyorum bu hayatta yapayalnız kalsın istemem

rabbim yardımcın olsun inşallah bu denemende tutar ki bence tutacak dediğim gibi senin hamile kalabildiğin belli
eşiyin geçmişte yaşadıkları banada hemen genetik bir sorun olabilirmi diye getirdi aklıma ama malesef 2 negatiften önce araştırmıyorlar diye biliyorum

amin inş. kızım çok istiyor kardeşinin olmasını, en çok onun için istiyorum bu hayatta yapayalnız kalsın istemem

canım bendede endometriyozis var çok şükür kist yok ama tüplere zarar vermiş tüplrde iltahap oluşmuş tüpler bağlandı sıvının akması engellendi bende ilk bebeyimi düşürdüm bana genetik tahlil yapıldı kanpıhtılaşması cıktı önce bilinmiyordu bebeyimi oyüzden kaybetmişim bence genetik tahlil yaptır en azından emin olursun ::

olacak inşallah çok da cici bir bebişin olacak sağlıklı ve hayırlıca

estağfurullah yok öyle bu hep beraber biraz zayıflayalım burda sonrada gelsin bewbişler herkesin kendine göre biraz fazlası var 3 5 neyse onlarıda verelim inş sağlıklı bi vucutla başlayalım tedavilerimize dediğin gibi boğazı tutmaktan geçiyo herşey

sen kandini iyi hissetmiyosan bencede vermelisin canım boşver etrafın dediklerini önemli olan senin kendini zinde hissetmen :118::118:

inş canım. ama nolur heyecanını kaybetme ya bak ne güzel bi süreçtesin. Elhamdülillah Rabbim sana bu yollara giripte bebek sahibi olabilme imkanını vermiş ne güzel :) en azından bu sürece girip elimizden geleni yapabiliyoruz bizler. bu imkana sahip olamayanlarda var o yüzden bence hiç umutsuzluğa kapılma bebişine doğru adım adım gitmenin tadını çıkar... ve İnş sonunda bu kez hayırlısıyla kavuş bebişine kızında kardeşsiz kalmayacak inş

evet evet gezenti olmuşsun iyice ee bak artık 2 ay kalmadı azalıyooooo aynen yaa bendede var 5 kilo fazla gibi 61-62 lerdeyim bende vereyim gerçi ev taşırken vereceğim kesin

bu gidişle evleri aynı gün taşıcaz galiba kilolarıda veririz beraberce şifacım

bu gidişle evleri aynı gün taşıcaz galiba kilolarıda veririz beraberce şifacım
canım yaaa evet bak bu tesadüf tutabilir madem taşınıyoruz bari komşu olsaydık ya neyse buluruz birbirimizi , buluşuruz işte bol bol :81:

arkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıp dr a kontrole gidiceğim velhasıl tüm gün yokum merak etmeyin akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi

arkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıp dr a kontrole gidiceğim velhasıl tüm gün yokum merak etmeyin akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi
kolay gelsin canım turgut beye mi gidiyorsun
canım yaaa evet bak bu tesadüf tutabilir madem taşınıyoruz bari komşu olsaydık ya neyse buluruz birbirimizi , buluşuruz işte bol bol :81:

valla güzel olurdu komşuluk neyse hayırlısı görüşmenin başka yollarıda var nasılsa :))))

hERKESE HAYIRLI BİR GÜN DİLİYORUM
sağolasın sanada en pozitif günler olsun

kolay gelsin canım turgut beye mi gidiyorsun

valla güzel olurdu komşuluk neyse hayırlısı görüşmenin başka yollarıda var nasılsa :))))
yok canım İbrahim beye gideceğim fsh mı öğrendikten sonra yumurta takibi için 3 Mayıs a çağırmıştı

iyidir iyidir bence meraklanma sen nur topu gibidir inşallah
inşallah inşallah fsh normale inse bile halaaa adamakıllı sevinemedim yaaa endişelerim diz boyu:18: ALLAH korusunn kötü haberler hiç birimiz almayalım

slm arkadaşlar... bir yandan mutlu bir yandanda moralim bozuk.nedenide teyzem yine hamiş.4.gebeligi ve benim hala yoooooookkkkk...rabbimin var bir bildigi heralde alnımızda ne yazılı kim bilir:26: daha 10 aylık şirin bi kızı var ve şimdi 5.5 haftalık hamile.bunuda yeni ögrendi üzülüyor hamile kaldına.diyemiyorumki bende benim yok arıyoruz ugraşıyoruz igne ilaç haline şükret diye.bilmiyor tedavide oldumu da

rabbim bizlerede nasip etsin evlet sahibi olmayı inşallah.herkeze.

hamile haberleri aldıkca bir yandan çok seviniyorum bir yandanda içim burkuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…