maşallah tatlım cici bir kızın varmış Rabbim analı-babalı , sağlıklı -sıhhatlice büyütsün inşallahinşallah test gününde 2. yavruna kavuşacaksın müjdenle bizlerede umut olacaksın
cnm kızım ilk evliliğimden 2. evliliğim 5 sene oldu 3 senedir uğraşmama rağmen olmadı. İlk kızım da 19 yaşındaydım şimdi 33
ilk tedvisiz hatta 2. ayda olmuştu. Şimdi 10 cmlik bir kistim var endometriozis diyolar. tüpler bozuk diyolar diyolarda diyolar kafam karıştı. Eşiminde 2. evliliği lk evliliğinde 2 çocuğu erken doğum ve sonra kaybetmiş. genetik bir problem olabilirmi diyorum hiç bakılmadı genetiğe. geçen tüp denememde 10. 11. gün pozitif gebelik testi 12. gün kan 2 küsür bu bir kaç kez oldu adetim 1-2 gün geçti idrar pozitif sonra bir ağrı kanama başlıyor. hayırlısı diyorum
amin inş. kızım çok istiyor kardeşinin olmasını, en çok onun için istiyorum bu hayatta yapayalnız kalsın istemem
ahh şu bebişsizlikMaşallah ne kadar pozitif ve hayat dolusun
ben yemek molasındaydımee şurda 5 kişiyiz kimseden ses çıkmıyor niye ki:26:
olacak inşallah çok da cici bir bebişin olacak sağlıklı ve hayırlıcaamin inş. kızım çok istiyor kardeşinin olmasını, en çok onun için istiyorum bu hayatta yapayalnız kalsın istemem
kız allah iylini versin kilo deyince bendebişi sandım 59 kilo gülim bari ::ya ben napim 76 kiloyum nasıl vercem ben yaaaaaaa asıl duba yolunda ilerleyen benim valla tedaviden sonra sumo güreşçileri gibi olurum artık : f nense boğazımızı tutcaz artık ::104::104::
valla benimki biraz zor uçar :: geçen yaz diyet yapmıştım 67 kiloya kadar inmiştim ama kimse bana zayıf olmayı yakıştırmadı kemik yapım iri
olunca hep yüzden verdim kemiklerim çok çıkıyor benim şimdi 76 kiloyum ama kimse inanmıyor gözlerinin önünde tartılıyorum galib biraz ,ri yapılı olmanın faydası ama ben mutlu deyilim biraz versem iyi olur zaten hamiş olunca alıcaz kiloları dimi ya inşallah rabbim hayırlısını versin de kilo felan umumda deyil ::
inş canım. ama nolur heyecanını kaybetme ya bak ne güzel bi süreçtesin. Elhamdülillah Rabbim sana bu yollara giripte bebek sahibi olabilme imkanını vermiş ne güzel :) en azından bu sürece girip elimizden geleni yapabiliyoruz bizler. bu imkana sahip olamayanlarda var o yüzden bence hiç umutsuzluğa kapılma bebişine doğru adım adım gitmenin tadını çıkar... ve İnş sonunda bu kez hayırlısıyla kavuş bebişinetşk ederim cnm. inş. zaman hızla geçer sizlerde yaşarsınız. ben nedense 1. denem kadar heyecanlı değilim.sanki brşeyler ters gidecek gibi geliyor nedense.. cuma tekrar kontrolüm var. inş. 8-10 yumurta oluşur. geçen sefer 6 toplandı 5 işleme kondu 4 döllendi donduruldu çözdürülürken 2 si ölmüştü
şimdi 8. gündeyim. sanırım önümüzdeki hafta opu olur. rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum. Allah gönlünüzün muradını size nasip eder inş.
evet evet gezenti olmuşsun iyiceee bak artık 2 ay kalmadı azalıyooooo aynen yaa bendede var 5 kilo fazla gibi 61-62 lerdeyim bende vereyim gerçi ev taşırken vereceğim kesin
canım yaaa evet bak bu tesadüf tutabilirbu gidişle evleri aynı gün taşıcaz galibakilolarıda veririz beraberce şifacım
kolay gelsin canım turgut beye mi gidiyorsunarkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıp dr a kontrole gidiceğim velhasıl tüm gün yokum merak etmeyin akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi
canım yaaa evet bak bu tesadüf tutabilirmadem taşınıyoruz bari komşu olsaydık ya neyse buluruz birbirimizi , buluşuruz işte bol bol :81:
sağolasın sanada en pozitif günler olsunhERKESE HAYIRLI BİR GÜN DİLİYORUM
yok canım İbrahim beye gideceğimkolay gelsin canım turgut beye mi gidiyorsun
valla güzel olurdu komşuluk neyse hayırlısı görüşmenin başka yollarıda var nasılsa :))))
yok canım İbrahim beye gideceğimfsh mı öğrendikten sonra yumurta takibi için 3 Mayıs a çağırmıştı
sağol canım benimm inşallah çok merak ediyorum yumurtacığımıhadi allah kolaylıklar versin inş güzel sonuçlarla dön...
sağol canım benimm inşallah çok merak ediyorum yumurtacığımı
inşallah inşallah fsh normale inse bile halaaa adamakıllı sevinemedim yaaa endişelerim diz boyu:18: ALLAH korusunn kötü haberler hiç birimiz almayalımiyidir iyidir bence meraklanma sen nur topu gibidir inşallah
inşallah inşallah fsh normale inse bile halaaa adamakıllı sevinemedim yaaa endişelerim diz boyu:18: ALLAH korusunn kötü haberler hiç birimiz almayalım