Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hepimiz tedavilere gerek kalmadan hamiş olsak inşşşşş
malesef para
canım bak maşallah adetin gecikmemiş ama neden doğum kontrol hapını mayıs adetinle kullanacaksın :26: tedavi öncesi için mi :26:
sağol melisim amin yaaa bol para lazım hepimize inşallah o paralar tedavilere gitmesin bebişlerimiz mucize olarak kendiliğinden süpriz yapsınlar o paralarlada bebişlerimizin fıstık gibi odalarını eksiksiz hazırlayalım inşşş
canım merhaba bende yumurta rezervi sorunum olduğundan sadece 1 adet yumurtam oluştu ve olgunlaştı dolayısıyla tek embrio transferi oldum malaesef sonuç negatif olunca dr umun dediği şey tek emrio transfer etmiştim tabi şansımız düşüktü dedi
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sifaa*, rouz, encan, elca+
rouz hoş geldin elca , encan geçmişte misiniz
anladım canım şifa olsun inşallah geç olsun güç olmasınevet canım tedavi öncesi sdece bir ay kullan adet olunca gel demişti şimdi biz malum düğün için bir ay erteledik ya mayıs sonu ibi adet olurum sonra başlarım haziran sonundada gidedim inşallah ::
tabi canım kolay gelsin kocişler ihmale gelmezben biraz geç yazıyorum çünkü koçiş geldi yemek soruyor ben koçişin karnını bi doyurayım gelirim::
ablacığımla telefondaydım :102:aaa herkez nereye kayboldu ::132::
ablacaığımla telefondaydım :102:
encanım canım nerde olsam buluyorsun beni canım arkadaşım
canımsınn çok memnun oldumm çok sağolasın bende çok sevdim seniaynen canım şifaa nerde ben orda kanım kaynadı kanka sana napim ::
dur daha geçmişten çıkamadı ki hele bi gelsin gülsuyumuzu döksün sonra bi nefes alsın yoruldu onca geçmişten geldi azcık dinlensin cevaplargülsum merhaba canım nerelerdesin tatlım nasıl gidiyor tedavin::
dur daha geçmişten çıkamadı ki hele bi gelsin gülsuyumuzu döksün sonra bi nefes alsın yoruldu onca geçmişten geldi azcık dinlensin cevaplar
ayy beni mi bekliyodunuz canlarım evet yafuu beğene beğene okuya okuya geldim şifa tatlışım herşey yolundaymış sevindim gözün aydın darısı bebiş haberini almaya inşallah Allahım nasip etsin sana ve bütün isteyenlere
encanıım pazarda cicilerde var mı bizde bugün pazara gittik günlük giymeye ucuz penyeler aldım seviyorum buranın pazarlarını.
tedavime gelince şekerler bugün 4tane bant yapıştırdım birass ateşş yapıyorr zaten çok terlerim
encan kocacına ne yemek yaptım bakalım çok merak ettim bugün annişko soyete mantısı yaptıı ayyy kilo almak istemiyorumm ama ne yapıyımmmm
evet canım dört gözle bekledik ve özledik çünkü inşallah tatlım aminnnnnn inşallah hepimiz bebiş haberlerimizi verelim ben bant hiç kullanmadığım için bilmiyorum sabır diliyorum tatlım zaten Antalya nın ısısı yetmez gibi bant ta terletiyormuş ama değecek ki tatlım emeklerinin karşılığını göreceksin çok az kaldıayy beni mi bekliyodunuz canlarım evet yafuu beğene beğene okuya okuya geldim şifa tatlışım herşey yolundaymış sevindim gözün aydın darısı bebiş haberini almaya inşallah Allahım nasip etsin sana ve bütün isteyenlere
encanıım pazarda cicilerde var mı bizde bugün pazara gittik günlük giymeye ucuz penyeler aldım seviyorum buranın pazarlarını.
tedavime gelince şekerler bugün 4tane bant yapıştırdım birass ateşş yapıyorr zaten çok terlerim