2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

maşallah tatlım cici bir kızın varmış Rabbim analı-babalı , sağlıklı -sıhhatlice büyütsün inşallah :nazar::KK19: inşallah test gününde 2. yavruna kavuşacaksın müjdenle bizlerede umut olacaksın :KK49::KK52::KK16:

amin inş. kızım çok istiyor kardeşinin olmasını, en çok onun için istiyorum bu hayatta yapayalnız kalsın istemem:KK43:

cnm kızım ilk evliliğimden 2. evliliğim 5 sene oldu 3 senedir uğraşmama rağmen olmadı. İlk kızım da 19 yaşındaydım şimdi 33 :KK14:
ilk tedvisiz hatta 2. ayda olmuştu. Şimdi 10 cmlik bir kistim var endometriozis diyolar. tüpler bozuk diyolar diyolarda diyolar kafam karıştı. Eşiminde 2. evliliği lk evliliğinde 2 çocuğu erken doğum ve sonra kaybetmiş. genetik bir problem olabilirmi diyorum hiç bakılmadı genetiğe. geçen tüp denememde 10. 11. gün pozitif gebelik testi 12. gün kan 2 küsür bu bir kaç kez oldu adetim 1-2 gün geçti idrar pozitif sonra bir ağrı kanama başlıyor. hayırlısı diyorum

rabbim yardımcın olsun inşallah bu denemende tutar ki bence tutacak dediğim gibi senin hamile kalabildiğin belli
eşiyin geçmişte yaşadıkları banada hemen genetik bir sorun olabilirmi diye getirdi aklıma ama malesef 2 negatiften önce araştırmıyorlar diye biliyorum

amin inş. kızım çok istiyor kardeşinin olmasını, en çok onun için istiyorum bu hayatta yapayalnız kalsın istemem:KK43:

canım bendede endometriyozis var çok şükür kist yok ama tüplere zarar vermiş tüplrde iltahap oluşmuş tüpler bağlandı sıvının akması engellendi bende ilk bebeyimi düşürdüm bana genetik tahlil yapıldı kanpıhtılaşması cıktı önce bilinmiyordu bebeyimi oyüzden kaybetmişim bence genetik tahlil yaptır en azından emin olursun ::KK16::

kız allah iylini versin kilo deyince bendebişi sandım 59 kilo gülim bari ::KK1::ya ben napim 76 kiloyum nasıl vercem ben yaaaaaaa asıl duba yolunda ilerleyen benim valla tedaviden sonra sumo güreşçileri gibi olurum artık ::KK1::KK1::KK1::KK1::eek:f nense boğazımızı tutcaz artık ::104::104::

estağfurullah yok öyle bu hep beraber biraz zayıflayalım burda sonrada gelsin bewbişler herkesin kendine göre biraz fazlası var 3 5 neyse onlarıda verelim inş sağlıklı bi vucutla başlayalım tedavilerimize :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: dediğin gibi boğazı tutmaktan geçiyo herşey :KK56::KK56::KK56:

valla benimki biraz zor uçar ::KK55:: geçen yaz diyet yapmıştım 67 kiloya kadar inmiştim ama kimse bana zayıf olmayı yakıştırmadı kemik yapım iri
olunca hep yüzden verdim kemiklerim çok çıkıyor benim şimdi 76 kiloyum ama kimse inanmıyor gözlerinin önünde tartılıyorum galib biraz ,ri yapılı olmanın faydası ama ben mutlu deyilim biraz versem iyi olur zaten hamiş olunca alıcaz kiloları dimi ya inşallah rabbim hayırlısını versin de kilo felan umumda deyil ::KK1::KK1::

sen kandini iyi hissetmiyosan bencede vermelisin canım boşver etrafın dediklerini önemli olan senin kendini zinde hissetmen :118::118:

tşk ederim cnm. inş. zaman hızla geçer sizlerde yaşarsınız. ben nedense 1. denem kadar heyecanlı değilim.sanki brşeyler ters gidecek gibi geliyor nedense.. cuma tekrar kontrolüm var. inş. 8-10 yumurta oluşur. geçen sefer 6 toplandı 5 işleme kondu 4 döllendi donduruldu çözdürülürken 2 si ölmüştü:KK43:
şimdi 8. gündeyim. sanırım önümüzdeki hafta opu olur. rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum. Allah gönlünüzün muradını size nasip eder inş.
inş canım. ama nolur heyecanını kaybetme ya bak ne güzel bi süreçtesin. Elhamdülillah Rabbim sana bu yollara giripte bebek sahibi olabilme imkanını vermiş ne güzel :) en azından bu sürece girip elimizden geleni yapabiliyoruz bizler. bu imkana sahip olamayanlarda var o yüzden bence hiç umutsuzluğa kapılma bebişine doğru adım adım gitmenin tadını çıkar... ve İnş sonunda bu kez hayırlısıyla kavuş bebişine:KK49::KK49::KK49::KK49: kızında kardeşsiz kalmayacak inş :KK55::KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

evet evet gezenti olmuşsun iyice :KK55: ee bak artık 2 ay kalmadı azalıyooooo :KK6: aynen yaa bendede var 5 kilo fazla gibi :KK5: 61-62 lerdeyim :KK31: bende vereyim gerçi ev taşırken vereceğim kesin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu gidişle evleri aynı gün taşıcaz galiba :KK52::KK52::KK52: kilolarıda veririz beraberce şifacım :KK52::KK52::KK52:

bu gidişle evleri aynı gün taşıcaz galiba :KK52::KK52::KK52: kilolarıda veririz beraberce şifacım :KK52::KK52::KK52:
canım yaaa evet bak bu tesadüf tutabilir :KK52::KK52::KK52: madem taşınıyoruz bari komşu olsaydık ya :KK31: neyse buluruz birbirimizi , buluşuruz işte bol bol :81::KK16:

arkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıp dr a kontrole gidiceğim velhasıl tüm gün yokum merak etmeyin akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi :KK54:

arkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıp dr a kontrole gidiceğim velhasıl tüm gün yokum merak etmeyin akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi :KK54:
kolay gelsin canım turgut beye mi gidiyorsun
canım yaaa evet bak bu tesadüf tutabilir :KK52::KK52::KK52: madem taşınıyoruz bari komşu olsaydık ya :KK31: neyse buluruz birbirimizi , buluşuruz işte bol bol :81::KK16:

valla güzel olurdu komşuluk neyse hayırlısı görüşmenin başka yollarıda var nasılsa :))))

hERKESE HAYIRLI BİR GÜN DİLİYORUM
sağolasın sanada en pozitif günler olsun :KK19::KK16:

kolay gelsin canım turgut beye mi gidiyorsun

valla güzel olurdu komşuluk neyse hayırlısı görüşmenin başka yollarıda var nasılsa :))))
yok canım İbrahim beye gideceğim :KK28: fsh mı öğrendikten sonra yumurta takibi için 3 Mayıs a çağırmıştı :KK34::KK15::KK16:

iyidir iyidir bence meraklanma sen nur topu gibidir inşallah:KK34::KK34::KK16::KK16:
inşallah inşallah fsh normale inse bile halaaa adamakıllı sevinemedim yaaa endişelerim diz boyu:18: ALLAH korusunn kötü haberler hiç birimiz almayalım :nazar:

slm arkadaşlar... bir yandan mutlu bir yandanda moralim bozuk.nedenide teyzem yine hamiş:KK49::KK49:.4.gebeligi ve benim hala yoooooookkkkk:KK43::KK43:...rabbimin var bir bildigi heralde alnımızda ne yazılı kim bilir:26: daha 10 aylık şirin bi kızı var ve şimdi 5.5 haftalık hamile.bunuda yeni ögrendi üzülüyor hamile kaldına.diyemiyorumki bende benim yok arıyoruz ugraşıyoruz igne ilaç haline şükret diye.bilmiyor tedavide oldumu da:KK50::KK50:

rabbim bizlerede nasip etsin evlet sahibi olmayı inşallah.herkeze.:KK49::KK49::KK49:

hamile haberleri aldıkca bir yandan çok seviniyorum bir yandanda içim burkuluyor...:KK43::KK43::KK43::KK43:

X