2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sifaa*, rouz, encan, elca+

rouz hoş geldin elca , encan geçmişte misiniz

evet canım tedavi öncesi sdece bir ay kullan adet olunca gel demişti şimdi biz malum düğün için bir ay erteledik ya mayıs sonu ibi adet olurum sonra başlarım haziran sonundada gidedim inşallah ::

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sifaa*, rouz, encan, elca+

rouz hoş geldin elca , encan geçmişte misiniz

ben biraz geç yazıyorum çünkü koçiş geldi yemek soruyor ben koçişin karnını bi doyurayım gelirim::

evet canım tedavi öncesi sdece bir ay kullan adet olunca gel demişti şimdi biz malum düğün için bir ay erteledik ya mayıs sonu ibi adet olurum sonra başlarım haziran sonundada gidedim inşallah ::
anladım canım şifa olsun inşallah geç olsun güç olmasın

ben biraz geç yazıyorum çünkü koçiş geldi yemek soruyor ben koçişin karnını bi doyurayım gelirim::
tabi canım kolay gelsin kocişler ihmale gelmez

encanım canım nerde olsam buluyorsun beni canım arkadaşım

gülsuyumda gelmiş hoş gelmiş ohh döker şimdi avucumuza serinleriz gülsuyundan

gülsum merhaba canım nerelerdesin tatlım nasıl gidiyor tedavin::

gülsum merhaba canım nerelerdesin tatlım nasıl gidiyor tedavin::
dur daha geçmişten çıkamadı ki hele bi gelsin gülsuyumuzu döksün sonra bi nefes alsın yoruldu onca geçmişten geldi azcık dinlensin cevaplar

dur daha geçmişten çıkamadı ki hele bi gelsin gülsuyumuzu döksün sonra bi nefes alsın yoruldu onca geçmişten geldi azcık dinlensin cevaplar

hani gelemedi geçmişte kaybolmasın:: gelgel gelgüzelim gel çok meraktayım ::103::

ayy beni mi bekliyodunuz canlarım evet yafuu beğene beğene okuya okuya geldim şifa tatlışım herşey yolundaymış sevindim gözün aydın darısı bebiş haberini almaya inşallah Allahım nasip etsin sana ve bütün isteyenlere
encanıım pazarda cicilerde var mı bizde bugün pazara gittik günlük giymeye ucuz penyeler aldım seviyorum buranın pazarlarını.
tedavime gelince şekerler bugün 4tane bant yapıştırdım birass ateşş yapıyorr zaten çok terlerim

encan kocacına ne yemek yaptım bakalım çok merak ettim bugün annişko soyete mantısı yaptıı ayyy kilo almak istemiyorumm ama ne yapıyımmmm

canım hoşgeldin evet ciciler aldım 6 mayıs hıdırallez şenlikleri olur burda ona hazırlık canım sen nasılsın biraz sıcak ve bantlar terlemen normal aman terle bakalım sonu güzel olsunda hayırlı haberler ver bize inşallah::

encan kocacına ne yemek yaptım bakalım çok merak ettim bugün annişko soyete mantısı yaptıı ayyy kilo almak istemiyorumm ama ne yapıyımmmm

tazefasülye canım benim koçiş çok sever bide salata yemede yanında yat ::

evet canım dört gözle bekledik ve özledik çünkü inşallah tatlım aminnnnnn inşallah hepimiz bebiş haberlerimizi verelim ben bant hiç kullanmadığım için bilmiyorum sabır diliyorum tatlım zaten Antalya nın ısısı yetmez gibi bant ta terletiyormuş ama değecek ki tatlım emeklerinin karşılığını göreceksin çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…