Rabbim ne dilerse o inşallah hepimizin kucağı bebiş dolu olacak sağlıklıca hasretimizi gidereceğiz inşşşşşyok bitanem ikiz olmaz sanırım benimde degerim seninkine yakındı tek sağlıklı olsun koklaya koklaya büyüt daha çok ilgilenebilirsin olsunda ooooh sefan olsuuuuuun
tekrarmı başladın tedaviye sende gelişmeler ne hızlıııyetişemiyorum dondurulmuşun varmıydı senin?
işte bence de bol embrio ile pgt nasip olmalı benim durumum işte riskliydi erken menopoz riskim filan beklemek her ay yumoş toplatmak hayaldi yaniYok canım ya keşke başlamış olsam, çok istiyorum ama malum 2 tedavi maddi olarak bizi çok sarstı. Dondurulmuşum var ama yeniden tedaviye gireceğim ben. Oradan gelecek embriyolarımla önceki embriyolarım aynı anda pgt'ye girecek. İşte öyle. Bakalım ne zaman başlamak nasip olacak...
canım hoş geldin veeee hemenn paylaşayımmmm MÜJDEEEEEE ben Hamileyimmmmmmm
Yok canım ya keşke başlamış olsam, çok istiyorum ama malum 2 tedavi maddi olarak bizi çok sarstı. Dondurulmuşum var ama yeniden tedaviye gireceğim ben. Oradan gelecek embriyolarımla önceki embriyolarım aynı anda pgt'ye girecek. İşte öyle. Bakalım ne zaman başlamak nasip olacak...
canım arkadaşım ALLAH razı olsun çok çok sağolasın amin amin inşallah tabiki dualar kabul buyursun Yüce Rabbim inşallah daha daha çok dualarım olacak hepimize özelşifaacığım gerçekten çok sevindim.Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli olarak bebeğini kucağına alırsın inş.senin duan şimdi daha makbuldur.nolur bizleri de eksik etme duandan.
bu gerçekten müjde oldu.hiç tanımadığım birinin hamileliğine bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.gerçekten çok sevindim.rabbim uğraşımızı görüyor biliyor elbet bizim de sesimizi duyacak...
canım arkadaşımm çok teşekkür ederim çok ALLAH razı olsun aminn aminn inşallahh tek duam bu sizlerin müjdesini bi alsam omzumdan yük bi kalksa hayırlısıyla olacak tatlım ben hep inandım hem kendime hem sizlere Rabbim vakti-saati ayrı ayrı yazmış hepimize inşallah tez zamnada sıkıntısızca nasip olsun inşallah kocaman dualarımdasınız hepinizcanım tebrik ederimmmmm kavuşmuşsunnn bebeğine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaaaaaaaa
canım arkadaşımm çok teşekkür ederim çok ALLAH razı olsun aminn aminn inşallahh tek duam bu sizlerin müjdesini bi alsam omzumdan yük bi kalksa hayırlısıyla olacak tatlım ben hep inandım hem kendime hem sizlere Rabbim vakti-saati ayrı ayrı yazmış hepimize inşallah tez zamnada sıkıntısızca nasip olsun inşallah kocaman dualarımdasınız hepiniz
varya hiçç dikkat etmedim desem yeridir yanibende diyorum ki şifa tedavideydi de ben mi kaçırdım acaba :44::44:meğersem sen bizden gizli işler çevirmişsinnnnn seni gidi seniiiama olsun sonun da güzel haberi aldık yaa çok şükürrr
eeeee anlat hadi canım yaaa neler yaptın nelere dikkat ettinnn ne yedin ne içtinnn
aynen canım vakti zamanı dileyen Rabbim hepimize müjde vermeyi nasip etsin inşallahallah razı olsun canım benim ben inanıyorum ki bizim listemiz de hep hamişler olacak yeterki vakti zamanı gelmiş olsunnn
allah isteyen herkese bu duyları yaşatması için her seferinde dua ediyorum...ben 10000 ihlas okumaya başladım inşallah allah kabul eder...senin ettiğin dular varmı canım özellikle ben listenin altına yazanları elimden geldiğince yapmaya çalışıyorummm ama hani tarnsferden sonra özellikle okuduğun birley falan var mıı
canımsınn ya inanki senden farkım yok bende rüyada gibiyim halaaa şaşkın ördek misaliyizşifammmmmmmm geçmişteydim hala şoktayım inanamıyorum ya çok sevindim canım benim
canım benim yaa 1 ay sonra senin için sevineceğiz inşallah kutlamaların hasını yapacağız inşallah ben gerçekten hissediyorum yaaaaa sen hamiş olcan hem ayağımı sıkı sıkı sürttümmmm haberiniz olacanım ya bugünde misafirler üst üste geldi evim hiç boş kalmadı giremedim aslında öyleden sonra deyince şifa pek girmez öylenleri dedim o gece kuşu dedim ama olsun alahımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum arkadaşımın mutluluğunu paylaşmak ne güzel bak şimdi duygulandımama mutluluk göz yaşı bunlar
inşallah canım aman kendine dikkat et kız nasıl sakladın ben asla saklayamazdım hemen söylerdim seni seni ama olsun güzelbi müjde oldu ohhhhhhhhhhh be kendime geldim vallacanım benim yaa 1 ay sonra senin için sevineceğiz inşallah kutlamaların hasını yapacağız inşallah ben gerçekten hissediyorum yaaaaa sen hamiş olcan hem ayağımı sıkı sıkı sürttümmmm haberiniz ola
canım ya sorunlarımız hemen hemen aynı yine bu tedavimde de aslında her an iptal olacak gözüyle baktı dr um çok umutlandırmadıinşallah canım aman kendine dikkat et kız nasıl sakladın ben asla saklayamazdım hemen söylerdim seni seni ama olsun güzelbi müjde oldu ohhhhhhhhhhh be kendime geldim valla
canım inan bana umut oldun çok sevindim inan kaç yumoş olmuştu canım benimde çok azcanım ya sorunlarımız hemen hemen aynı yine bu tedavimde de aslında her an iptal olacak gözüyle baktı dr um çok umutlandırmadıhal böyle olunca bende gizlemek zorunda kaldım canım benim hepimizin daha çokkkk güzel en güzel haberleri olacak inşallah