2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

yok bitanem ikiz olmaz sanırım benimde degerim seninkine yakındı tek sağlıklı olsun koklaya koklaya büyüt daha çok ilgilenebilirsin olsunda ooooh sefan olsuuuuuun
Rabbim ne dilerse o inşallah hepimizin kucağı bebiş dolu olacak sağlıklıca hasretimizi gidereceğiz inşşşşş

tekrarmı başladın tedaviye sende gelişmeler ne hızlıııyetişemiyorum dondurulmuşun varmıydı senin?

tekrarmı başladın tedaviye sende gelişmeler ne hızlıııyetişemiyorum dondurulmuşun varmıydı senin?

Yok canım ya keşke başlamış olsam, çok istiyorum ama malum 2 tedavi maddi olarak bizi çok sarstı. Dondurulmuşum var ama yeniden tedaviye gireceğim ben. Oradan gelecek embriyolarımla önceki embriyolarım aynı anda pgt'ye girecek. İşte öyle. Bakalım ne zaman başlamak nasip olacak...

işte bence de bol embrio ile pgt nasip olmalı benim durumum işte riskliydi erken menopoz riskim filan beklemek her ay yumoş toplatmak hayaldi yani bak sevineceğin yanın bu bence yumurta sorunun yok demi bol bol en kallitelileri olsun pgt de çok işe yarayacaklar inşallah

canım hoş geldin veeee hemenn paylaşayımmmm MÜJDEEEEEE ben Hamileyimmmmmmm

şifaacığım gerçekten çok sevindim.Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli olarak bebeğini kucağına alırsın inş.senin duan şimdi daha makbuldur.nolur bizleri de eksik etme duandan.
bu gerçekten müjde oldu.hiç tanımadığım birinin hamileliğine bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.gerçekten çok sevindim.rabbim uğraşımızı görüyor biliyor elbet bizim de sesimizi duyacak...

canım kaç tane pgtye gidecek olacak yani dondurulmuşlar gitse bakılsa sağlıklıysa onlar transfer olsa olmuyormuki? ben anlamamda sorun çıkıyormuydu pgtde senin unuttum hayırlı olsun inş ramazan ayı falan bitsin kendinizi toparlayıp başlarsın inş

canım arkadaşım ALLAH razı olsun çok çok sağolasın amin amin inşallah tabiki dualar kabul buyursun Yüce Rabbim inşallah daha daha çok dualarım olacak hepimize özel canım benim inanki çok muhabbetimiz olmasa bile bende seni çok sevdim çok güzel yüreğin var Rabbim o güzel ggönlünce versin inşallah tez zamanda sıkıntısızca ve sağlıklı-hayırlıca tüm dostlarıma inşallah

canım tebrik ederimmmmm kavuşmuşsunnn bebeğine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaaaaaaaa

canım tebrik ederimmmmm kavuşmuşsunnn bebeğine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaaaaaaaa
canım arkadaşımm çok teşekkür ederim çok ALLAH razı olsun aminn aminn inşallahh tek duam bu sizlerin müjdesini bi alsam omzumdan yük bi kalksa hayırlısıyla olacak tatlım ben hep inandım hem kendime hem sizlere Rabbim vakti-saati ayrı ayrı yazmış hepimize inşallah tez zamnada sıkıntısızca nasip olsun inşallah kocaman dualarımdasınız hepiniz

bende diyorum ki şifa tedavideydi de ben mi kaçırdım acaba :44::44:meğersem sen bizden gizli işler çevirmişsinnnnn seni gidi seniiiama olsun sonun da güzel haberi aldık yaa çok şükürrr
eeeee anlat hadi canım yaaa neler yaptın nelere dikkat ettinnn ne yedin ne içtinnn

allah razı olsun canım benim ben inanıyorum ki bizim listemiz de hep hamişler olacak yeterki vakti zamanı gelmiş olsunnn
allah isteyen herkese bu duyları yaşatması için her seferinde dua ediyorum...ben 10000 ihlas okumaya başladım inşallah allah kabul eder...senin ettiğin dular varmı canım özellikle ben listenin altına yazanları elimden geldiğince yapmaya çalışıyorummm ama hani tarnsferden sonra özellikle okuduğun birley falan var mıı

varya hiçç dikkat etmedim desem yeridir yani herkesten gizlemenin zararıda oluyor mesela transferimin ertesi günü hemde sabah sabah misafirim vardı köyden öğretmen arkadaş yatmak ne mümkün ortalık dağınık mı kociş aradı mı hemen odayı toparla misafir 10-15 dk ya geliyo diye :18: kalktım yataktan nasıl hızlıyım bilemezsin çekyatı açtım altına bişiler koymam lazımdı mesela rahatlıkla koydum :2: zaten misafir haberini alınca acayip panik olan birisiyim birde zaman çok yok koştur koştur oldum oturduk bayağı meğer misafirimde 3. çocuğuna hamişmiş söyledim ona tedavm oldu diye çok dua etti sağolsun misafir öğlen gibi gitti ve akşam üzeri benim sol bacağımın diz kapağı şişti mi durduk yere şişti ve nasıl acıyor canım (kesin kısa süre önce çarptım ki şişti , hafif bi morluk vardı çünkü ) benim dizim beni mahfetti nasıl kötüyüm nasıl ne yapayım ne edeyim ilaç alamam evde kas gevşetici tarzında krem vardı bir umut o kremi kullandım yok fayda etmiyor ve ben asla ve asla kalkamıyorum yürümekte güçlük çekiyorum çok acı çekiyorum yani aslında şimdi diyorum ki iyiki dizim ağrımış ki ben tamamen transferi tedaviyi unuttum aklım dizimdeki acıdaydı kociş izin aldı 1 hafta o bakmaya çalıştı bana işte ALLAH ne verdiyse yedim yani hiç dikkat etmedim desem yeridir

aynen canım vakti zamanı dileyen Rabbim hepimize müjde vermeyi nasip etsin inşallah canım bolca 4444 salavatı tefriciye ve " Ya Halık , Ya Bari , Ya Musavvir" esmalarını okudum elimi göbişe koyarak aynen listenin altındaki dualar çok etkili inşallah seninkinide ALLAH kabul etsin

şifammmmmmmm geçmişteydim hala şoktayım inanamıyorum ya çok sevindim canım benim

canım ya bugünde misafirler üst üste geldi evim hiç boş kalmadı giremedim aslında öyleden sonra deyince şifa pek girmez öylenleri dedim o gece kuşu dedim ama olsun alahımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum arkadaşımın mutluluğunu paylaşmak ne güzel bak şimdi duygulandımama mutluluk göz yaşı bunlar

canım benim yaa 1 ay sonra senin için sevineceğiz inşallah kutlamaların hasını yapacağız inşallah ben gerçekten hissediyorum yaaaaa sen hamiş olcan hem ayağımı sıkı sıkı sürttümmmm haberiniz ola

inşallah canım aman kendine dikkat et kız nasıl sakladın ben asla saklayamazdım hemen söylerdim seni seni ama olsun güzelbi müjde oldu ohhhhhhhhhhh be kendime geldim valla

inşallah canım aman kendine dikkat et kız nasıl sakladın ben asla saklayamazdım hemen söylerdim seni seni ama olsun güzelbi müjde oldu ohhhhhhhhhhh be kendime geldim valla
canım ya sorunlarımız hemen hemen aynı yine bu tedavimde de aslında her an iptal olacak gözüyle baktı dr um çok umutlandırmadı hal böyle olunca bende gizlemek zorunda kaldım canım benim hepimizin daha çokkkk güzel en güzel haberleri olacak inşallah

canım inan bana umut oldun çok sevindim inan kaç yumoş olmuştu canım benimde çok azşimdi nasıl olacak bilmiyorum benim fsh iyi ama yumurtalar zayıf hayırlısı ama inan bana umut oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…