- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
canım malesef pgt nasip olmadıİnanmıyorum sana yaaaaaaaaaaaaaaaa
Az değilsin he
Neyse varsın biz sonradan öğrenelim, sen yavruna kavuş inş sağ salim.
Değerlerin ne? Bugün kaçıncı günün? Eeee hadi anlat biraz, ne zaman başladın, kaç yumoş oldu, pgt yapıldı mı, kaç transfer edildi?
Sabah demek bunun için çağırdın he
vereyim ama pgt siz tedaviydi busifaaaaaaaaaaa pgt'ye de ver müjdeyi
ay evet halbuki randevulaşmıştık gel kız koş kız encanencan koş gel kız, burası yıkılıyor
canım malesef pgt nasip olmadı5 yumoş toplandı 2 si döllendi bölündü ve transfer oldu biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli ve 2. gün transferi olmuştum 8 hazirandı transferim
vereyim ama pgt siz tedaviydi bu
ay evet halbuki randevulaşmıştık gel kız koş kız encan
inşallah canım tek duam bu sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahAllah'ım çok büyük, bebeğin sağlıklıdır inş.
Olsun canım sen de topiğin bir kızısın
çok sağol canım sıra sizlerde ve inanıyorumm son tedavileriniz olacak Rabbi ol diye dileyecek inşallahAy çooooooookkkkkkkkkk sevindim ya
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Çizelge yaptığında huylanmadım değil aslında
Hadi yeni çizelgeni görelim
inşallah canım tek duam bu sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahtamam uğrarımm müjde veririm
çok sağol canım sıra sizlerde ve inanıyorumm son tedavileriniz olacak Rabbi ol diye dileyecek inşallah
tamam geçiyomm hemennnnHadi topik seni bekliyor
Ben söyleyeceğim he
her zaman ettim ve daha çokk edeceğim camımcığım ve bundada var bir hayır tez zamanda sizlerin müjdenizi bizler alacağızzzzzzİnş kuzum inş.
Dua et bizlere.
2 günde 2 hamile haberi aldım
tamam geçiyomm hemennnn
her zaman ettim ve daha çokk edeceğim camımcığım ve bundada var bir hayır tez zamanda sizlerin müjdenizi bizler alacağızzzzzz
canım 11. gün değerim 38.27 (salı günü )
ve bugün 13. gün değerim 106.54
bende diyorum bu kız çok topikte geziyor belirtiler vs diye seniiiiii
tebrik ederim canım kaç yıl olmuştu ama gelmiş mucizen oh sevindim pgt size tutabiliyormuş demekki bende yazabilecekmiyim hamileyim diye acaba hala bekliyorummm:26::26:
evet işte bu çok yakında hamiş olacağının belirtisi varyaAllah razı olsun canım. Amin inş.
İçim içime sığmıyor vallahi şu an
kız ben son bikaç gündür işi ciddiye almıştımm belirtim yoktuki sırf bu yüzden son bikaç günüm ağlamaklı geçmişti olmadı gene diye ama belirtisizde oluyormuş canımm benimm 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasrettimbende diyorum bu kız çok topikte geziyor belirtiler vs diye seniiiiii
tebrik ederim canım kaç yıl olmuştu ama gelmiş mucizen oh sevindim pgt size tutabiliyormuş demekki bende yazabilecekmiyim hamileyim diye acaba hala bekliyorummm:26::26:
Canım inş yazacaksın.
Şafak kaç?
evet işte bu çok yakında hamiş olacağının belirtisi varyaiçinde herşeye rağmen tatlı bir huzur ve derin nefes alırken aklına olmusuzluklar gelmiyorsa yakındır inşallahhhhhhhh
kız ben son bikaç gündür işi ciddiye almıştımm belirtim yoktuki sırf bu yüzden son bikaç günüm ağlamaklı geçmişti olmadı gene diye ama belirtisizde oluyormuş canımm benimm 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasrettimdarısı size ve olacak canım sitresten uzak tut gerçekten faydası oluyorrrrr
inş canım şafak 829haziran yani çook
canım mümkün olduğunca transfer olduğunu aklından çıkar bak çok işe yarayacakinş canım şafak 829haziran yani çook
inşallah incim yaaaa bu değerlerime rağmen ikiz olabilir mi diyorsunKuzum ya, çok şükür 6 yılın özlemi sona erecek.
Bir de ikiz olurmuş
Yeme de yanında yat
Çabucak geçsin inş.
Allah'ım senin de yüzünü güldürsün inş canım.
evet işte bu çok yakında hamiş olacağının belirtisi varyaiçinde herşeye rağmen tatlı bir huzur ve derin nefes alırken aklına olmusuzluklar gelmiyorsa yakındır inşallahhhhhhhh
kız ben son bikaç gündür işi ciddiye almıştımm belirtim yoktuki sırf bu yüzden son bikaç günüm ağlamaklı geçmişti olmadı gene diye ama belirtisizde oluyormuş canımm benimm 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasrettimdarısı size ve olacak canım sitresten uzak tut gerçekten faydası oluyorrrrr
canım mümkün olduğunca transfer olduğunu aklından çıkar bak çok işe yarayacakve müjdeni alıcazz ben inanıyorummm
inşallah incim yaaaa bu değerlerime rağmen ikiz olabilir mi diyorsunRabbim dilediyse nasıl harika olur inşallah diyorum o güzel gönlüne sağlık
ağlamayalım tabi dediğin gibi çokkkk ağladık Rabbim hepimize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah güzellikler nasip etsin ki kavuşalım güzelliklereyaa belirti olmadı demi bendede yokya ama pgtde öyle güzel hissediyorsunki anlatamam ben bunu anlamadım gittibende başlarım 3gün öncesinden ağlamaya sevinç ağlaması olsun inş amann sevinçtende ağlamayım okadar çok ağladımki 4.tüpümde anlatamam tuttu ağladım ultrasyonda gördüm ağladım sorun oldu ağladım kaybettim zaten susmadım hep ağladım olursa ağlamayacağım bukezzz
canım mümkün olduğunca transfer olduğunu aklından çıkar bak çok işe yarayacakve müjdeni alıcazz ben inanıyorummm
inşallah incim yaaaa bu değerlerime rağmen ikiz olabilir mi diyorsunRabbim dilediyse nasıl harika olur inşallah diyorum o güzel gönlüne sağlık