Rabbim daim etsin canım bende iyiyim hamdolsunGünaydın kuzum. Çok şükür. Sen nasılsın? Haftanın ilk 3 günü çok yoğun geçti. Bugün de bir sürü iş var of ki ne of
Sağol kuzum senin de hayrolsun
İyiyim şükür canım sen nasılsın?
iyiyim tatlım nası olsun sıcakların vermiş olduğu bi halsizlik var üzerimde hiçbişi yapasım yok oturuyorum öle boş boşGünaydın kuzum. Çok şükür. Sen nasılsın? Haftanın ilk 3 günü çok yoğun geçti. Bugün de bir sürü iş var of ki ne of
Sağol kuzum senin de hayrolsun
İyiyim şükür canım sen nasılsın?
evet sıcaklar hepimizi alt-üst ettisifam sağol canım.
encanım sorma sıcaklar fena çarptı aynen bütün gün yatasım var.
Kızlar eltimin hamile olduğu haberini aldık dün. O kadar sevindim ki... İnş sağ salim kucağına almak nasip olur.
Darısı bizlere olsun inş.
evet sıcaklar hepimizi alt-üst ettitebrik ederim canım eltini inşallah sıkıntısız devam eder gebeliği sağsağlim evladını kucağına almak nasip olsun darısı biz özlem çekenlere inşallah aminnn
kızlar öğleden sonra buralarda olmaya çalışın taaaam mı
aminn canım inşallah enkısa zamanda sendende güzel haberler alırız
aminn canım inşallah enkısa zamanda sendende güzel haberler alırızsifam sağol canım.
encanım sorma sıcaklar fena çarptı aynen bütün gün yatasım var.
Kızlar eltimin hamile olduğu haberini aldık dün. O kadar sevindim ki... İnş sağ salim kucağına almak nasip olur.
Darısı bizlere olsun inş.
bilmem ki işteSağol tatlım. Amin inş.
Hayırdır
Amin güzelim hepimiz alalım o hayırlı haberi inş
tamam canım şimdiden kolaylıklarokey tatlım şimdi sabahın serinliğinde şu işlerimi halledeyim hadi görüşürüz
okey tatlım şimdi sabahın serinliğinde şu işlerimi halledeyim hadi görüşürüzevet sıcaklar hepimizi alt-üst ettitebrik ederim canım eltini inşallah sıkıntısız devam eder gebeliği sağsağlim evladını kucağına almak nasip olsun darısı biz özlem çekenlere inşallah aminnn
kızlar öğleden sonra buralarda olmaya çalışın taaaam mı
hadi randevulaştık incim şimdi kalk öğleden sonra mutlaka gelBiri bana da kalk desin
Ev tımarhane gibi
hu hu kimse var mı
canım hoş geldin veeee hemenn paylaşayımmmm MÜJDEEEEEE ben HamileyimmmmmmmBen varım ama kalkacağım canım. Sabah azıcık uyumuşumİşler bitmedi daha
canım hoş geldin veeee hemenn paylaşayımmmm MÜJDEEEEEE ben Hamileyimmmmmmm
bana darılmaca kırılmaca yok okey
İnanmıyorummmmmmmmmmmmm
Süper bir haber bu
Ne zaman öğrendin, nasıl öğrendin çabuk de hele
Ay hayırlı olsun kuzumÇooookkkkk sevindim
bana darılmaca kırılmaca yok okey2. tüp bebek tedavisi yaptırdık bu ay veeee nasip oldu şükürler olsunnnn kocişle karar almıştık kimseyle paylaşmayalım diye veee lütfen bana kırılmayın darılmayın sitresten tamamen uzak kalmış oldumm ve hatta transferden sonra ilk 1 hafta unuttum nerdeyse tedaviyi transferi yani gizlemek çok işe yaradı hem o 1 haftada kociş izinliydi güzel vakit geçirdik filan yani kafadan atmak süper faydalı olduuuuu tekrar söylüyorum gizlememin sebebi sitresten kafadan atmak ve kurtulmak içindi ve iyiki gizlemişim bakın pat diye süpriz müjdemle geldim ben bu yılın bereketine bir kez daha inandım olacak kızlar bizim bu topikteki liste sadece hamiş listesine dönüşecek