2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Rabbim daim etsin canım bende iyiyim hamdolsun kolaylıklar dilerim tatlım rahatça halledersin inşallah işlerini

iyiyim tatlım nası olsun sıcakların vermiş olduğu bi halsizlik var üzerimde hiçbişi yapasım yok oturuyorum öle boş boş

sifam sağol canım.
encanım sorma sıcaklar fena çarptı aynen bütün gün yatasım var.

Kızlar eltimin hamile olduğu haberini aldık dün. O kadar sevindim ki... İnş sağ salim kucağına almak nasip olur.
Darısı bizlere olsun inş.

evet sıcaklar hepimizi alt-üst etti tebrik ederim canım eltini inşallah sıkıntısız devam eder gebeliği sağsağlim evladını kucağına almak nasip olsun darısı biz özlem çekenlere inşallah aminnn

kızlar öğleden sonra buralarda olmaya çalışın taaaam mı

Sağol tatlım. Amin inş.
Hayırdır

aminn canım inşallah enkısa zamanda sendende güzel haberler alırız

Amin güzelim hepimiz alalım o hayırlı haberi inş

aminn canım inşallah enkısa zamanda sendende güzel haberler alırız

okey tatlım şimdi sabahın serinliğinde şu işlerimi halledeyim hadi görüşürüz

incim hadi görüşürüz tatlım sakın bizi ihmal etme uğra arada yoksa bu topik çok sıkıcı oluyor

İnanmıyorummmmmmmmmmmmm
Süper bir haber bu
Ne zaman öğrendin, nasıl öğrendin çabuk de hele
Ay hayırlı olsun kuzum Çooookkkkk sevindim
bana darılmaca kırılmaca yok okey 2. tüp bebek tedavisi yaptırdık bu ay veeee nasip oldu şükürler olsunnnn kocişle karar almıştık kimseyle paylaşmayalım diye veee lütfen bana kırılmayın darılmayın sitresten tamamen uzak kalmış oldumm ve hatta transferden sonra ilk 1 hafta unuttum nerdeyse tedaviyi transferi yani gizlemek çok işe yaradı hem o 1 haftada kociş izinliydi güzel vakit geçirdik filan yani kafadan atmak süper faydalı olduuuuu tekrar söylüyorum gizlememin sebebi sitresten kafadan atmak ve kurtulmak içindi ve iyiki gizlemişim bakın pat diye süpriz müjdemle geldim ben bu yılın bereketine bir kez daha inandım olacak kızlar bizim bu topikteki liste sadece hamiş listesine dönüşecek

canım 11. gün değerim 38.27 (salı günü )
ve bugün 13. gün değerim 106.54

İnanmıyorum sana yaaaaaaaaaaaaaaaa
Az değilsin he
Neyse varsın biz sonradan öğrenelim, sen yavruna kavuş inş sağ salim.
Değerlerin ne? Bugün kaçıncı günün? Eeee hadi anlat biraz, ne zaman başladın, kaç yumoş oldu, pgt yapıldı mı, kaç transfer edildi?
Sabah demek bunun için çağırdın he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…