2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

İnanmıyorum sana yaaaaaaaaaaaaaaaa
Az değilsin he :KK52:
Neyse varsın biz sonradan öğrenelim, sen yavruna kavuş inş sağ salim.
Değerlerin ne? Bugün kaçıncı günün? Eeee hadi anlat biraz, ne zaman başladın, kaç yumoş oldu, pgt yapıldı mı, kaç transfer edildi?
Sabah demek bunun için çağırdın he :KK1:
canım malesef pgt nasip olmadı :KK5: 5 yumoş toplandı 2 si döllendi bölündü ve transfer oldu biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli ve 2. gün transferi olmuştum 8 hazirandı transferim :nazar:

sifaaaaaaaaaaa pgt'ye de ver müjdeyi :KK52:
vereyim ama pgt siz tedaviydi bu :KK52::KK49::KK19:

encan koş gel kız, burası yıkılıyor :KK52:
ay evet halbuki randevulaşmıştık gel kız koş kız encan :KK52::KK52::KK52::KK52::KK16:

canım malesef pgt nasip olmadı :KK5: 5 yumoş toplandı 2 si döllendi bölündü ve transfer oldu biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli ve 2. gün transferi olmuştum 8 hazirandı transferim :nazar:

vereyim ama pgt siz tedaviydi bu :KK52::KK49::KK19:

ay evet halbuki randevulaşmıştık gel kız koş kız encan :KK52::KK52::KK52::KK52::KK16:

Allah'ım çok büyük, bebeğin sağlıklıdır inş.
Olsun canım sen de topiğin bir kızısın :KK16:

Ay çooooooookkkkkkkkkk sevindim ya :KK52:
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Çizelge yaptığında huylanmadım değil aslında :KK1:
Hadi yeni çizelgeni görelim :emir_bebek:

Allah'ım çok büyük, bebeğin sağlıklıdır inş.
Olsun canım sen de topiğin bir kızısın :KK16:
inşallah canım tek duam bu sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :emir_bebek::KK19::KK19::KK19: tamam uğrarımm müjde veririm :KK34::KK52:

Ay çooooooookkkkkkkkkk sevindim ya :KK52:
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Çizelge yaptığında huylanmadım değil aslında :KK1:
Hadi yeni çizelgeni görelim :emir_bebek:
çok sağol canım sıra sizlerde ve inanıyorumm son tedavileriniz olacak Rabbi ol diye dileyecek inşallah :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK49::KK52::KK52::KK52::KK54::nazar:

inşallah canım tek duam bu sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :emir_bebek::KK19::KK19::KK19: tamam uğrarımm müjde veririm :KK34::KK52:

çok sağol canım sıra sizlerde ve inanıyorumm son tedavileriniz olacak Rabbi ol diye dileyecek inşallah :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK49::KK52::KK52::KK52::KK54::nazar:

İnş kuzum inş.
Dua et bizlere.
2 günde 2 hamile haberi aldım :KK52:

canım 11. gün değerim 38.27 (salı günü )
ve bugün 13. gün değerim 106.54

:nazar::nazar::nazar::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bende diyorum bu kız çok topikte geziyor belirtiler vs diye seniiiiii:KK52::KK52::KK52:
tebrik ederim canım kaç yıl olmuştu ama gelmiş mucizen oh sevindim pgtsizde tutabiliyormuş demekki bende yazabilecekmiyim hamileyim diye acaba hala bekliyorummm:26::26:

Son düzenleme:
bende diyorum bu kız çok topikte geziyor belirtiler vs diye seniiiiii:KK52::KK52::KK52:
tebrik ederim canım kaç yıl olmuştu ama gelmiş mucizen oh sevindim pgt size tutabiliyormuş demekki bende yazabilecekmiyim hamileyim diye acaba hala bekliyorummm:26::26:

Canım inş yazacaksın.
Şafak kaç?

Allah razı olsun canım. Amin inş.
İçim içime sığmıyor vallahi şu an :KK52:
evet işte bu çok yakında hamiş olacağının belirtisi varya :KK52::KK52::KK52::KK52: içinde herşeye rağmen tatlı bir huzur ve derin nefes alırken aklına olmusuzluklar gelmiyorsa yakındır inşallahhhhhhhh :KK49::KK52:

tebrik ederim canım kaç yıl olmuştu ama gelmiş mucizen oh sevindim pgt size tutabiliyormuş demekki bende yazabilecekmiyim hamileyim diye acaba hala bekliyorummm:26::26:
kız ben son bikaç gündür işi ciddiye almıştımm belirtim yoktuki sırf bu yüzden son bikaç günüm ağlamaklı geçmişti olmadı gene diye ama belirtisizde oluyormuş canımm benimm 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasrettim :KK31::KK54: darısı size ve olacak canım sitresten uzak tut gerçekten faydası oluyorrrrr :KK49::KK52::KK52::KK52:

evet işte bu çok yakında hamiş olacağının belirtisi varya :KK52::KK52::KK52::KK52: içinde herşeye rağmen tatlı bir huzur ve derin nefes alırken aklına olmusuzluklar gelmiyorsa yakındır inşallahhhhhhhh :KK49::KK52:

kız ben son bikaç gündür işi ciddiye almıştımm belirtim yoktuki sırf bu yüzden son bikaç günüm ağlamaklı geçmişti olmadı gene diye ama belirtisizde oluyormuş canımm benimm 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasrettim :KK31::KK54: darısı size ve olacak canım sitresten uzak tut gerçekten faydası oluyorrrrr :KK49::KK52::KK52::KK52:

Kuzum ya, çok şükür 6 yılın özlemi sona erecek.
Bir de ikiz olurmuş :emir_bebek::emir_bebek:
Yeme de yanında yat :KK1:

inş canım şafak 8:KK52::KK52: 29haziran yani çook

Çabucak geçsin inş.
Allah'ım senin de yüzünü güldürsün inş canım.

inş canım şafak 8:KK52::KK52: 29haziran yani çook
canım mümkün olduğunca transfer olduğunu aklından çıkar bak çok işe yarayacak :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::KK52: ve müjdeni alıcazz ben inanıyorummm :KK49::KK19:

Kuzum ya, çok şükür 6 yılın özlemi sona erecek.
Bir de ikiz olurmuş :emir_bebek::emir_bebek:
Yeme de yanında yat :KK1:

Çabucak geçsin inş.
Allah'ım senin de yüzünü güldürsün inş canım.
inşallah incim yaaaa bu değerlerime rağmen ikiz olabilir mi diyorsun :KK28::KK28: Rabbim dilediyse nasıl harika olur inşallah diyorum o güzel gönlüne sağlık :KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK52::KK52::KK52:

yaa belirti olmadı demi bendede yokya ama pgtde öyle güzel hissediyorsunki anlatamam ben bunu anlamadım gitti:KK20: bende başlarım 3gün öncesinden ağlamaya:KK43::KK43: sevinç ağlaması olsun inş amann sevinçtende ağlamayım okadar çok ağladımki 4.tüpümde anlatamam tuttu ağladım ultrasyonda gördüm ağladım sorun oldu ağladım kaybettim zaten susmadım hep ağladım olursa ağlamayacağım bukezzz:KK24::KK24::KK24:

canım mümkün olduğunca transfer olduğunu aklından çıkar bak çok işe yarayacak :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::KK52: ve müjdeni alıcazz ben inanıyorummm :KK49::KK19:

inşallah incim yaaaa bu değerlerime rağmen ikiz olabilir mi diyorsun :KK28::KK28: Rabbim dilediyse nasıl harika olur inşallah diyorum o güzel gönlüne sağlık :KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK52::KK52::KK52:

Canım hayırlı ve sağlıklı olsun inş.
Herşey güzel olacak inş.
Bugün bayramımız :KK16:
Eşin de çok mutlu olmuştur.
Nasıl haber verdin? Beraber miydiniz sonucu alırken?

yaa belirti olmadı demi bendede yokya ama pgtde öyle güzel hissediyorsunki anlatamam ben bunu anlamadım gitti:KK20: bende başlarım 3gün öncesinden ağlamaya:KK43::KK43: sevinç ağlaması olsun inş amann sevinçtende ağlamayım okadar çok ağladımki 4.tüpümde anlatamam tuttu ağladım ultrasyonda gördüm ağladım sorun oldu ağladım kaybettim zaten susmadım hep ağladım olursa ağlamayacağım bukezzz:KK24::KK24::KK24:
ağlamayalım tabi dediğin gibi çokkkk ağladık Rabbim hepimize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah güzellikler nasip etsin ki kavuşalım güzelliklere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yok bitanem ikiz olmaz sanırım benimde degerim seninkine yakındı tek sağlıklı olsun koklaya koklaya büyüt daha çok ilgilenebilirsin olsunda ooooh sefan olsuuuuuun:KK16::KK16::KK16:

X