şifam bide ben eşini çok merak ettim naptı duyunca tepkisi ne oldu ben eşimi çok seviyorum onun oyüzündeki ifadeyi görmek için neler vermezdimevet tatlım istesemde çok kalamıyorum pc başındainşallah bu tatlı belirtileri sen ve tüm dostlarım çok ama çok yakında tadacaksınız inşallah elimi kolumu ayağımı herbir yanımı sıkı-sıkı sımsıkı sürttüm inşallah uğurlu gelirim dualarım kabul olur inşallah aminnnnnnnnnnnn
canım biz bulunduğumuz yerden ve özellikle eşimin ailesinden çevresinden gizledik mümkün olduğuncada gizlemeye devam edeceğiz cahil insanlar daha fazla bizi üzmesin diyeşifam bide ben eşini çok merak ettim naptı duyunca tepkisi ne oldu ben eşimi çok seviyorum onun oyüzündeki ifadeyi görmek için neler vermezdim
Zerrinciğim canım benim çok çok sağol ALLAH razı olsun aminn inşallah canım benim çok teşekkürlerşifaa canım hayırlı ugurlu olsun.rabbim saglıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin.okuyom okuyom ama algılayamadımm aaayyyyyy :) :) :) bebiş geliyomuşşş:) maşallah allahım nazarlardan sakınsın.canım dikkat et kendine.çok sevindim.rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş bizim içinde etdiğini biliyorum çookkk sevindim.öpüyorumm
saol incim bugün biraz duygusal moddaydım şimdi iyiyim çok şükür işte bazen insan karamsarlığa düşüyor hayırlısı rabbim enkısa zamanda nasip eder inşallahencanım çok şükür sen nasılsın?
Umudunu yitirme sakın, senin de müjdeli haberini alacağız inş. Hem son şans da ne demek. Rabbim istedikten sonra son şans falan kalmaz ortada. Yeter ki ol desin...
yok canım bugünbiraz duygu yoğunluğu vardı geçti şimdi dışarı çıktım dolaştım şimdi iyiyim tedavim yaklaştı ya biraz sitres yapıyorum sanırım canım sen nasılsınEncan kardeşim hayırdır bir problemmi var canım benim:26:
yok canım bugünbiraz duygu yoğunluğu vardı geçti şimdi dışarı çıktım dolaştım şimdi iyiyim tedavim yaklaştı ya biraz sitres yapıyorum sanırım canım sen nasılsın
temuz adetiyle inşallah sanırım ilk hafta olur başlicam hayırlısıyla ben zaten tedavi dedinmi hastane dedinmi heycana sitrese kapılıyorum rabbim busefer yüzümüzü güldürür inşallahOyy canım benim kıyamam sana olur arada bazen öyle şeyler insanınz
Bi günümüz bi günümüzü tutmuyo valla:)
Tedavi ne zaman?
Bende iyiyim Allah'a bin şükür
sanırım evet ilk görüşmeye ablamla girmiştik ablam senin hastane kapısında yüzün soldu dedi ben düşük yapmıştım o gittiğim doktor beni mhvetti ogünden beri dr görmek istemiyorum napıcam bilmem bazen vaz geçesim bile geliyor o derece yaniCanım sende doktor hastane fobisi mi oluştu artık
Ya bu kadar heyecanlanma stres yapma Allah'a güven her şey olacağına varır
Aaaa kız deme öyle ne vazgeçmesii ilahi yanisanırım evet ilk görüşmeye ablamla girmiştik ablam senin hastane kapısında yüzün soldu dedi ben düşük yapmıştım o gittiğim doktor beni mhvetti ogünden beri dr görmek istemiyorum napıcam bilmem bazen vaz geçesim bile geliyor o derece yani
iyi tatlım bugün biara uğradı taze anne adayı dinlensin tabi çok uyuyormuş canım benim bunu çoktan hakettiTaze anne adayımız Şifadan haber var mı acep kendileri nasıllar iyiler mi?
canım biz bulunduğumuz yerden ve özellikle eşimin ailesinden çevresinden gizledik mümkün olduğuncada gizlemeye devam edeceğiz cahil insanlar daha fazla bizi üzmesin diyeeşim test sonucumu aldığında ( ben cesaret edememiştim :18: hastane bahçesinde bankta oturmuşum heykel misali bekliyorum :18::18::18::18: ama daha çok negatife bağlamıştım çünkü hiç belirtim yok diye olmadı dedim hep ( başağrısı , uyku hali ve iştah açıklığını ilaçların yan etkisi diye algılamıştım ) bunları belirti olarak saymıyordum veee kociş testte pozitif yazısını okuyunca (hastane koridorunda ) içinden haykırmak bağırmak gelmiş ama herkesten gizlediğimizi hatırlayıp içinden bağırmış işte ama bende giderken tenbihledim güyaa negatifse asık suratlı ol anlarım dedim eğer pozitifse yüzün gülsün de anlayım ön bilgi ver bana dedim tamam dedi ama öyle bi gelişi var ki aha bu smile tam tarif etti kocişimi bende kağıda bakma gereğinde bile bulunmak istemedim işte meğer bana süpriz yapmak istemiş kociş kağıdı gözüme gözüme sokuyor ee baktım tabi ben şokkk ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkıyom sonra bacaklar titriyo hemen oturuyom sevinçten şaşkınlıktan heyecandan kaç kez oturup kalktığımı saymadım bile kociş birazda temkinliydi halaa da aynı aslında :18: 2. testin sonucunu alalım tamam dedi onuda atlattık şükürler olsun halaa aşırı tepkisi yok sevinçli ama nutkumuz tutuldu gibiyiz işte şimdide kese görmeye adapteyiz daha çok belki çığlığını o an atacak kociş inşallah
canım benim hepimizin özlemi son bulacak ben çok inanıyorum ve bol bol dualarımdasınız hele senin tedavinde çok yakın inşallah tatlım test günün mutluluktan havalarda uçtuğunuz gün olacak inşallah aminnn
canım biz bulunduğumuz yerden ve özellikle eşimin ailesinden çevresinden gizledik mümkün olduğuncada gizlemeye devam edeceğiz cahil insanlar daha fazla bizi üzmesin diyeeşim test sonucumu aldığında ( ben cesaret edememiştim :18: hastane bahçesinde bankta oturmuşum heykel misali bekliyorum :18::18::18::18: ama daha çok negatife bağlamıştım çünkü hiç belirtim yok diye olmadı dedim hep ( başağrısı , uyku hali ve iştah açıklığını ilaçların yan etkisi diye algılamıştım ) bunları belirti olarak saymıyordum veee kociş testte pozitif yazısını okuyunca (hastane koridorunda ) içinden haykırmak bağırmak gelmiş ama herkesten gizlediğimizi hatırlayıp içinden bağırmış işte ama bende giderken tenbihledim güyaa negatifse asık suratlı ol anlarım dedim eğer pozitifse yüzün gülsün de anlayım ön bilgi ver bana dedim tamam dedi ama öyle bi gelişi var ki aha bu smile tam tarif etti kocişimi bende kağıda bakma gereğinde bile bulunmak istemedim işte meğer bana süpriz yapmak istemiş kociş kağıdı gözüme gözüme sokuyor ee baktım tabi ben şokkk ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkıyom sonra bacaklar titriyo hemen oturuyom sevinçten şaşkınlıktan heyecandan kaç kez oturup kalktığımı saymadım bile kociş birazda temkinliydi halaa da aynı aslında :18: 2. testin sonucunu alalım tamam dedi onuda atlattık şükürler olsun halaa aşırı tepkisi yok sevinçli ama nutkumuz tutuldu gibiyiz işte şimdide kese görmeye adapteyiz daha çok belki çığlığını o an atacak kociş inşallah
şifacımmmmmmmm cok mutlu oldum ınann senın adınaaa :))) inşallallah sonuna kadar hayırlısıyla sorunsuz bı hamılelık gecırırsın tatlımmmmm :))) allah bebegınızı sıze bagıslasınn :))))
temuz adetiyle inşallah sanırım ilk hafta olur başlicam hayırlısıyla ben zaten tedavi dedinmi hastane dedinmi heycana sitrese kapılıyorum rabbim busefer yüzümüzü güldürür inşallah
inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım rabbim busefer versin bebişlerimizi inşallahaynı zamanda başlıcaz tedavie yüce rabbim kalbimize göre versin inşallah hayırlısıyla