canım çok sevindimm çokk umut olmak ne büyük duygu hamdolsunncanım inan bana umut oldun çok sevindim inan kaç yumoş olmuştu canım benimde çok azşimdi nasıl olacak bilmiyorum benim fsh iyi ama yumurtalar zayıf hayırlısı ama inan bana umut oldun
canım iştahım çok açıldı ve halaaa açıkşifam bide merak ettim hiç belirtin olmuşmuydu :26:şimdi seni soru yağmuruna tutarım artık
gülsumm tatlımm canım benimmmm çok sağol aminn amin aynen darısı hepinizin başına ki ben inanıyorum ve hissediyorum özellikle bol dua ediyorumm sizlerinde müjdesi çok yakında inşallahoooooooooooooooo şifammmmmmmmmmmmmmm şimdi gördüm çookkkkkkkkk sevindimm çokkkkkkkkkk gözünüz aydın harika bir haberrrrrr Allah yardımcın olsun tatlışım ne güzel maşallahhhh darısı bizlerin başına....
gülsum geldinmi canım yaa şifa bize süpriz yaptı çok mutlu oldum canım nasılsın görüşmeyeli
canım benim inşallah hayırlısı olur konya çok güzelbi şehir tecih etmene sevindim bende bi ilçesindeyim akşehir nasreddin hoca torunuyum yani inşallah olurgeldim encanım bende kendiliğinden hamile kaldı sandım bak yaramaza transfer oluvermişne güzel maşallah kuzusuna kavuşacak inşallah...
iyiyim encanım misafirler vardı birass yoruldum kpss tercihlerimi yapıyorum konya atlantı nasıl bir yer biliyor musun sen nasılsın
canım benimm ivit sessiz sessiz oldu da bitti maşallah sırada size gelecek inşallahgeldim encanım bende kendiliğinden hamile kaldı sandım bak yaramaza transfer oluvermişne güzel maşallah kuzusuna kavuşacak inşallah...
iyiyim encanım misafirler vardı birass yoruldum kpss tercihlerimi yapıyorum konya atlantı nasıl bir yer biliyor musun sen nasılsın
canımsın çok çok sağol güzel yüreğine sağlık ayrıca eşinede teşekkür ediyorum sağolunEki Görüntüle 449362 şifam bak bunlar senin için tatlım inşallah ikiz olur ayyyy şifam çok mutluyum yaaaa ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim eşime bile söyledim oda tebrik etti
olsun da ikiz tek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun inşallah ayyyyyy teyzemi olcam ben şimdicanım benimm ivit sessiz sessiz oldu da bitti maşallah sırada size gelecek inşallahohh hadi hayırlı olsun kpss tercihlerin varmış inşallah hakkında hayırlı olan yer nasip olsun inşallah
canımsın çok çok sağol güzel yüreğine sağlık ayrıca eşinede teşekkür ediyorum sağolundeğerim çok yüksek değil ki ikiz değil sanırsam
aynen canım hepimiz annelik-babalık duygularını tadalım hanemize aydoğsun neşe saçılsın inşallah aminnn tatlım evet yaa bissürü teyzesi var bebişiminolsun da ikiz tek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun inşallah ayyyyyy teyzemi olcam ben şimdi
canım benim çok memnun oldum yüreğine sağlık sende cici bak kendine çok yakında bebişin konacak göbişine bunu aklından çıkarmaEki Görüntüle 449457 ​şifam görüşürüz tatlım kendine cici bak öptüm seni ve bebişini
canım kaç tane pgtye gidecek olacak yani dondurulmuşlar gitse bakılsa sağlıklıysa onlar transfer olsa olmuyormuki? ben anlamamda sorun çıkıyormuydu pgtde senin unuttum hayırlı olsun inş ramazan ayı falan bitsin kendinizi toparlayıp başlarsın inş
evet sessiz canım yaz sezonundan sanırımEki Görüntüle 450479 topik çok sessiz :26:şifammmm arada sırada uğra bize ben çok meraklı kadınım meraktan çatlatma beni olumu canım
canım zaten öyle pek radyasyon alma arada uğra beni merekta bırakma uyu bol bol dinlen sen bunu çoktan hakettin keyfini çıkar canımevet sessiz canım yaz sezonundan sanırımsıcaklar savurdu hepimizi her bir yere galiba tabiki canım mümkün olduğunca günlük uğramaya çalışacağım inşallah sadece fazlaca uyku halim oluyor ve bol bol uyuyorum şimdilik hep kalbimde aklımdasınız kocamann dualarımdasınız her daim öptüm canımmm
bugün sabırla saydım hesapladım incimm dile kolay tamı tamına 70 ay beklemişim şükürler olsun Rabbim bu ay mucizemi yolladı inşallah sizler daha fazla beklemeden ennnnn kısa zamanda nasip etsin bende müjdelerinizle daha bir mutlu olayım inşalllah çok dua ediyorumm Rabbim kabul buyursun inşallah önümüzdeki mübarek bereketli Ramazan ayının bereketi yüzü suyu hürmetine bol bol müjdeler yağsın her topiğe herkesin özlemi son bulsun inşallahhhhşifam tickerına bittim
merhaba incim nasılsın canımşifam tickerına bittim
evet tatlım istesemde çok kalamıyorum pc başındacanım zaten öyle pek radyasyon alma arada uğra beni merekta bırakma uyu bol bol dinlen sen bunu çoktan hakettin keyfini çıkar canım