amin canım hala etkisindeyim unutamıyorum dün hiç uyuyamadım gözümü kapatıyorum aklıma geliyor o kanlar içindeki hali offffffff ya ben çocuklarla hayvanlara hiç kıyamam rabbim şifa versin inşallah iyidirevet canım yaa tüm hasret çeken herkesin hasreti sonlansın ne çok mutlu oluruz herkese ayrı ayrı
ah canım yaa bende geçen hafta acile gitmiştim diz kapağımdaki şişlik içinambulansta minicik bi bebek vardı küvezde gibiydi sanki tam da göremesem de çok üzülmüş ve çok dua etmiştim o minicik bedeni sağlıklı kalsın diye çok geçmiş olsun bu bebişte camdan düşmüş Rabbim sağlık versin yaa dediğin gibi buna yürek dayanmaz acil şifalar olsun tüm hastanedekilere
bizler mahfolduysak anneleri-babaları ne haldeler düşünmek bile istemiyorumamin canım hala etkisindeyim unutamıyorum dün hiç uyuyamadım gözümü kapatıyorum aklıma geliyor o kanlar içindeki hali offffffff ya ben çocuklarla hayvanlara hiç kıyamam rabbim şifa versin inşallah iyidir
babası ağlamaktan helak oldu annenin ayağında ayakkabı bile yoktu öylece koşmuşlar hastaneye annenin feryadı hala kulaklarımda inşallah önemli bişi yoktur hadi şifam iyi geceler görüşürüz rabbim içimizden merhamet duygusunu almasın rabbim cümle ümmeti muhammedin yardımcısı olsunbizler mahfolduysak anneleri-babaları ne haldeler düşünmek bile istemiyorumaynen canım hayvanlara ve bebişkolara ve yaşlılara asla dayanamıyorum
offf çok zor çokk inşallah bebiş sağlığına kavuşmuştur evlat acısı yaşatmasın Rabbim kimseyebabası ağlamaktan helak oldu annenin ayağında ayakkabı bile yoktu öylece koşmuşlar hastaneye annenin feryadı hala kulaklarımda inşallah önemli bişi yoktur hadi şifam iyi geceler görüşürüz rabbim içimizden merhamet duygusunu almasın rabbim cümle ümmeti muhammedin yardımcısı olsun
hı hı encanım yok kimse yaz sezonu yoğunluğundan mıdır :26:merhaba kimsecikler yok kızlar nerdesiniz özledim sizinle sohbet etmeyi umarım durumlarınız iyidir:26::26::26::26::26:
evet ya bende bu aralar sık-sık bazen hafif bazen şiddetli başağrısı çekiyorum ve çok uykum oluyor hergün bolca uyuyorum ve iştahım açık çok yiyorum canımcığımEki Görüntüle 447919 ​offfffffff çok sıkıcı
kimse olmayınca tadı tuzu olmuyor demi buraların
canım hoş geldinBen de 2.kez yine Fulya Bahçeci de ERBİL YAĞMUR DOKTORUMDA bugün görüştüm.Temmuzda başlayacağız HAYIRLISIYLA...
şifacım canım kül kedidisi gibi saat 24 den sonra geliyorsunhı hı encanım yok kimse yaz sezonu yoğunluğundan mıdır :26:
evet ya bende bu aralar sık-sık bazen hafif bazen şiddetli başağrısı çekiyorum ve çok uykum oluyor hergün bolca uyuyorum ve iştahım açık çok yiyorum canımcığım
kimse olmayınca tadı tuzu olmuyor demi buraların
canım hoş geldinhadi hayırlı uğurlu olsun inşallah bu kez yüzün gülsün müjdeni almak nasip olsun canım benim temmuzda çok arkadaş var tedavide olacaklar
kül kedisi haşifacım canım kül kedidisi gibi saat 24 den sonra geliyorsunvalla yaz bisana bide bana uğramadı ama kızlarıda merak ediyorum:26:kimsecikler uğramaz oldu
günaydınnnnnnnn canım evet ya ben hep erkenciyim eşim şimdi gitti üfffffff işler beni bekler valla hiç canım iş yapmak istemiyor hergün aynı hiç bitesi yokkül kedisi haahanda bugün erkenciyim günaydın canımm ayy evet yaa bende acayip merak ediyorum hepsini ayrı ayrı :26: unuttular bizi
senden farksız sayılmam yığınla işim var aynen hiç yapasım yokgünaydınnnnnnnn canım evet ya ben hep erkenciyim eşim şimdi gitti üfffffff işler beni bekler valla hiç canım iş yapmak istemiyor hergün aynı hiç bitesi yok
albendende okadar şöyle serin bir yerde uzanıp dinlenmek istiyorum ama buseferde yattığım yerde rahat edemiyorum gelen giden olur kalk evi temizle deyip duruyor beynim ayyyyy şifam az kaldı benim tedavime napıcam ben çok korkuyorum:26:beynim oraya odaklanmış durumda hiç bişi düşünemez oldumsenden farksız sayılmam yığınla işim var aynen hiç yapasım yok
canımsın işte bebişine kavuşucann kolay mı sessiz kalmak elbet heyecanın tavan yapacak ki ben bile dayanamıyorummalbendende okadar şöyle serin bir yerde uzanıp dinlenmek istiyorum ama buseferde yattığım yerde rahat edemiyorum gelen giden olur kalk evi temizle deyip duruyor beynim ayyyyy şifam az kaldı benim tedavime napıcam ben çok korkuyorum:26:beynim oraya odaklanmış durumda hiç bişi düşünemez oldum
incim canım günaydın nasılsın görüşemedikGünaydın yavrukuşlar
ben umutluyum tatlım senden hem bu yıl gerçekten çok bereketli o bereket bizlerede yansıyacak inşallahamin şifam inşallah buarada incimitanesi de gelmiş sabahı şeriflerin hayrolsun incim
amin şifam inşallah buarada incimitanesi de gelmiş sabahı şeriflerin hayrolsun incimcanımsın işte bebişine kavuşucann kolay mı sessiz kalmak elbet heyecanın tavan yapacak ki ben bile dayanamıyorummALLAH ım inşallah emeklerimizi sabrımızı müjdelerle mükafatlandırsın inşallah
günaydın incim nasılsın tatlım görüşemez oldukGünaydın yavrukuşlar
incim canım günaydın nasılsın görüşemedik
ben umutluyum tatlım senden hem bu yıl gerçekten çok bereketli o bereket bizlerede yansıyacak inşallah
amin şifam inşallah buarada incimitanesi de gelmiş sabahı şeriflerin hayrolsun incim
günaydın incim nasılsın tatlım görüşemez olduk