2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

herkezin miraç kandili mübarek olsun .........
..dualarımdasınız dualarınızda benide unutmayın........
.bir dahaki miraç kandilimizde herkezin göbüşü bebiş dolsun kucaklarınıza alın inşlah

herkezin miraç kandili mübarek olsun .........
..dualarımdasınız dualarınızda benide unutmayın........
.bir dahaki miraç kandilimizde herkezin göbüşü bebiş dolsun kucaklarınıza alın inşlah
canımm yıldızım ALLAH razı olsun sanada hayırlı kandiller o yürekten amin dediğin dualarına bizleride kattın ALLAH razı olsun aynen canım inşallah dualarda buluşmak ümidiyle amin diyorum o güzel duana

aminnnnnnn canım hep berebar inşallah
allah razı olsun encanım ,..

canımsın allah razı olsun ....

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
dua edenlerin Allah dualarını kabul etsin.şöyle bir inanış vardır canlarım,Allah bazı kullarına isteklerini yıllarca,günlerce vermezmiş.çünkü o kulunun kendine yalvarması,ondan dilemesi hoşuna gidermiş.duasına devam etsin diye beklermiş.inşallah sizin de mükafatınızı verir.
bi de şunu söyleyeyim ben önemli bir dileğim olduğunda ism-i azam duasını okur sonra dileğimi söylerim ve çok işime yarar.inşallah sizlerin de

paylaşımın için teşekkürler şifaacığım. söylediğin inanışı ben de kitaplardan okumuştum ve buna gerçekten inanıyorum.bir de rabbim, kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş. biz duamızı yapalım,yakaralım rabbimize O bizi zaten duyuyor ve görüyor.bir zaman belirlemiştir rabbim hepimizİn dileklerinin gerçekleşmesi için.biz sabır gösterip tevekkül edelim yeter.
ayrıca benim de faydasını gördüğüm KENZÜL ARŞ duası vardır.uzun olanını okurum biraz vakit alıyor ama yine sabır sabır sabır...
Rabbim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın ellerimizi geri çevirmesin .AMİN.

rica ederim ALLAH senden de razı olsun buraya dua paylaşımında bulunmuştun aynen canım Yüce Rabbim sabrımızı verdiği sürece sabırla dualarla bekleyeceğiz vakti-saati ne zamansa bebişlerimizin tevekkülle bekleyeceğiz ama inanıyorum ki mükafatlandırılacağız inşallah dualarımdasın sende benim

sağolasın canım .bizi bizden başkası anlamıyor,ateş düştüğü yeri yakıyor.birbirimizi en iyi anlayan yine bu dertten yanıp tutuşanlar o nedenle dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim.biliyorum ki herkes çok içten rabbime yalvarıyor,illa ki rabbim birimizin duasını kabul edecek diye inanıyorum. o nedenle hepiniz de benim dualarımdasınız.

evet canım bu zorlu yoldayız hepimiz sadece bizler anlarız birbirimizin halinden ALLAH razı olsun o içten amin dediğin dualarımız inşallah kabul olacak aminn inşallah çok sağol cnm

kızlar nerelerdesiniz ya çok sessiz burası gene
ben buralardayım tatlım zaten senden benden başka gelen-giden pek yok

evet şifam bizden başka kimsecikler gelmiyor deydi topiğimize

evet şifam bizden başka kimsecikler gelmiyor deydi topiğimize
hepsinin çok güzel haberleri olsun herşey yolunda olsun inşallah kalp kalbe karşı misali eminim akıllarındayızdır da fırsat bulamıyorlardır yazmaya nazara çok inanırım bana başlı başına nazar çok değer topiğimizede değdiyse şaşırmam

Son düzenleme:
neyse biz hep burdayız inşallah güzel haberlerle gelirler buna çok ihtiyacım var inşallah birgün bu topik hamişler topiği olacak allahın izniyle

neyse biz hep burdayız inşallah güzel haberlerle gelirler buna çok ihtiyacım var inşallah birgün bu topik hamişler topiği olacak allahın izniyle
aynen canım hepimiz birlikte biriz maşallah :13::13::13::13: inşallah encanım inşallah bende inanıyorum dua ediyor ve hatta hissediyorum müjdeler yağacak yağmur misali

aynen canım hepimiz birlikte biriz maşallah :13::13::13::13: inşallah encanım inşallah bende inanıyorum dua ediyor ve hatta hissediyorum müjdeler yağacak yağmur misali
inşallah tatlım inan bu topikte ve diğer topiklerde hamiş haberi alsam kendim kadar çok sevinirim rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın herkezin gönlündeki muradı en kısa zamanda versin canım dün hastaneye gitmiştim bi iş için orda beklerken acil bi çocuk getirdiler 15 aylık bi bebek sen 2. katın camından düş kanlar içinde babasının kucağında çok üzüldüm hastane bahçesinde ağlamaya başladım hiç kıyamadım görsen şifam o annenin feryadını babanın ağlamasını o anda anne olmanın nekadar zor olduğunu anladım hala etkisindeyim bide görsen çok tatlı offff hala aklımdan çıkmıyoracaba durumu nasıl çok merak ediyorum

evet canım yaa tüm hasret çeken herkesin hasreti sonlansın ne çok mutlu oluruz herkese ayrı ayrı

ah canım yaa bende geçen hafta acile gitmiştim diz kapağımdaki şişlik için ambulansta minicik bi bebek vardı küvezde gibiydi sanki tam da göremesem de çok üzülmüş ve çok dua etmiştim o minicik bedeni sağlıklı kalsın diye çok geçmiş olsun bu bebişte camdan düşmüş Rabbim sağlık versin yaa dediğin gibi buna yürek dayanmaz acil şifalar olsun tüm hastanedekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…