2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ayy canım aklını seveyim aklını gümbür gümbür lü tüm parçaları dinlet hazır olgunlaşacaklarken iğne takviyeleriyle
hahayyyy valla kız denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim tıp da bir ilk olur

ayy canım aklını seveyim aklını gümbür gümbür lü tüm parçaları dinlet hazır olgunlaşacaklarken iğne takviyeleriyle
hahayyyyyyy valla denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim valla tıpda bir ilk olur haberlere konu olurum

geldim canlarım şifamm ne güzel yazmışsın hem kariyer hem çocukk ayy fikri bile mutlu etti bana da dualarınız da yer verin kuşlarrr
encanım inşallah mutlu haberi verirsin arkandan da biz geliriz beni bugün merkezden dr inci hanım aradı memnun muyum ne zaman düşünüyorum tekrar sordu annemgildeydim misafirler vardı keşke gerek kalmasa da kendiliğinden oluverse ne muhteşem olurdu
ayy ben de yorulmuşum birde gelince balkonu yerleştirdik tefalde indirim varmış aldıklarımın yerlerini ayarladık bayılıyodum gazozu içtim baygınlıktan kurtuldum son an da

ayılana gazoz bayılana limon gülsum bende bugün temizlik yaptım valla sıcaktan bayılacaktım bende içtim bi gazoz tık kendime geldim nasılsın canım görüşmeyeli

hahayyyy valla kız denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim tıp da bir ilk olur
ivit ivit canım biz icadımızı kendi kendimiz bulalım bari

hahayyyyyyy valla denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim valla tıpda bir ilk olur haberlere konu olurum
haberlere konu olmana heyecanla bekleriz

canım aynen ama sen hem kariyer hem bebiş yapcan biliyorum ben tabiki kocamannn dualarımdasınız hepiniz inşallah gülsum canım yaa tedavşye gerek kalmasın halaa ilaçların etkisi bünyende olmuş olsun altın yumoşun sana tutunsun inşallah

bak heycandan aynı konuda 2 mesaj yazdım tövbe rabbim aklıma mükayet ol
amin canım elden ayaktan düşürmesin aklımıza sahip çıkmamızı nasip etsin Rabbim

ayılana gazoz bayılana limon gülsum bende bugün temizlik yaptım valla sıcaktan bayılacaktım bende içtim bi gazoz tık kendime geldim nasılsın canım görüşmeyeli
bayıldım gazoz sana bol enerji vermiş maşallah

Son düzenleme:
saol encanım oturunca birass dinlendim burda da havalar ısındı ama ben şuan üşüdüm nedense hastalıktan mı bilmem hakkımızda hayırlısı
bugün bi arkadaşla görüştüm kızına serra ismini koycakmış az kaldı bebişinin doğumuna çok hoşuma gitti ilk defa duydum hz ibrahimin eşinin adıymış

bu arada şifaa bizim bir tanıdık önce bir sürü çiçek aldı sonra bağı oldu bak bağ alcağmı bilmiş gibi çiçekleri hazırladım dedi sen de yapmışın takvimini sen de bilmiş olma hamile olcağnı canikooo

HAYIRLI ÇOCUK VE NESİL İÇİN KUR’AN-I KERİM’DE GEÇEN DUALAR

Bebek sahibi olmayı düşünmeye başladıktan sonra bir araştırma yapmıştım.Acaba Rabbimiz Yüce Kuran-ı Kerimde hayırlı bir çocuk ve nesil için nasıl dua etmemizi istiyordu.Bu dualar Kuranı kerimin tamamında yer alan Çocuk isteme duaları.Eğer Bebeğiniz olmasını istiyorsanız her an bu cümlelerle dua edin.Özellikle tüp bebek aşamasındakiler bu duaları sık sık tekrarlamalılar.Allah c.c. en güzelini nasib eder İnşallah.

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"

Ali İmran Suresi – 38

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.

A'raf Suresi – 189

"Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur."

İbrahim Suresi - 40

Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.)

Furkan Suresi – 74

"Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der.

(Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı)

Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.

Saffat Suresi – 100

Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

Son düzenleme:
Hz. İbrahimin evlat isteme duası

10- Salih Evlat Dileme Duası:

"- Ey Rabbim! Bana dürüst ve erdemli (salih) bir evlat bağışla! Bunun
üzerine yumuşak huylu bir erkek çocuk (İsmaili) müjdeledik."
(37/Saffat,100-101.)

gözümüzde tütüyor bebek özlemi Allah ım bizlerede nasip etsin İNŞALLAH

Umutlara tutundunuz mu hiçç?
Gözleri yaşlı, yüreğiniz yanarak..
Elleriniz semada, çaresizlik içinde kıvranmak bir tek "gelecek" kelimesi için beklemek yanarcasına..
Bütün bedeninizde acı hissetmek..
Yeri ve nedeni olmadan, basit nedenlerle umutlara bağlanmak ne demek bilirmisin?
Mutlulukla acı arasında gel gitleri yaşamak, günlerin ay gibi, haftaların yıl gibi uzun olması..
Beklemek, beklemek...
Bir umutla ve korkuyla beklemek..
Bu beklemenin sonu, almak istemediğin bir cevap olursa.. Rab'bimize tevekkülden başka çare var mı?

BU GÜNDE AKŞAM OLDU

Bu günde akşam oldu umutlar ufkuna varmadan
Hava karardı derdin var mı diye sormadan
Ömrümden bir yaprak daha düştü yaşımı sormadan
Güneş batıyor akşam oldu sabah ne zaman?

Mevsimler soluk yüzünü gösterdi sarardı yapraklar
Kim bilir kim görür vade yeter mi kayıp geçen zamanlar
Bu günde akşam oldu tüm eşe dostta olsun selamlar

Kovaladım umudu o yorulmadı ben yoruldum
Daldım anılara yolumu bulamadım aradım sordum
Ne gelen var ne de giden takatım kalmadı sarardım soldum

Yok, bu dünyada iki ucunu bir eden hepsi yarım
Gönülle yanan yürekler gerek güçlü sabrım
Ummanda bir lokmayım derdimi kime anlatayım

SENİ anlatmamı isteselerdi...O derdim...İstese de bana GELEMEYEN..... Sevse de sevdiğini SÖYLEYEMEYEN...Ama herzaman KALBİMDE yeri olan Ne kadar YORULSAM da... KIRILSAM da... GÜCENSEM de....beklemekten asla VAZGEÇMEDİĞİM...kalbimin sahibi..bebeğim...derdim..!!

Gidişinle Nasıl Kelimeler Kifayetsiz Kaldıysa...
Şiirlerde Keza Öksüz CANN...Bir Yanım Yarım..
Bir Gözüm Kör...Acısını Anlatamam Ayrılığın...
Ancak Yaşayan Anlar...
Oysa Ne Düşlerdi Kurduğumuz Senle Her Yanı Masum Ve Günahsız...
... Gel Demek Getirmedi Seni Bana...
Şimdi Bıraktığın Yerde Bıraktığın Şekilde Yine Yalnız...
Öksüz Şiirlerimle Seni Yad Ediyorum...
Son Nefeste İsmin Dilimde Yüreğimde Bil be
Can ÖZLÜYORUM GÜLÜM SENİ terketmek bu kadar kolaymı ...!!

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yârim olsun... Kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun... Para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun... Sensiz geçen yüzyıl değil... Seninle geçen bir gün benim olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…