- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
tabisi tatlım en kıvrak dansözlerim bi parmak şıplatmama bakarlar
dansözde isterim ha bak ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabisi tatlım en kıvrak dansözlerim bi parmak şıplatmama bakarlar
dansözde isterim ha bak ona göre
allahına kurban senin canım benim ogünleri görürüz inşallah hep berabertabisi tatlım en kıvrak dansözlerim bi parmak şıplatmama bakarlar
inşallah tatlım ya inşallah umudumuz hayallerimiz hatta ve hatta rüyalarımız gerçek olsun hevesimiz yarım kalmasın inşallah inşallah
allahına kurban senin canım benim ogünleri görürüz inşallah hep beraber
dün bi canım çekti bi canım çekti ki incim frenleyemedim kendi kendimi yaptım işte adet olana kadar kalsın bakalım belki uğurlu gelir
inşallah yaa süpriz yumurta hatta altın yumurta bu ay hepimizin göbişinde olmuş olsa keşkeeCanım yaaa
İnşaallah güzelim
bizim yumurtalar altın zaten baksana zor buluyor dr bile ben 15 yıl sonra yumurtlayacağım allahın izniyleinşallah yaa süpriz yumurta hatta altın yumurta bu ay hepimizin göbişinde olmuş olsa keşkee
bizim yumurtalar altın zaten baksana zor buluyor dr bile ben 15 yıl sonra yumurtlayacağım allahın izniyle
demi yaa altın yumoşlarımız nasıl kıymetli nasıl pahalı opu ile yapboz misali söktürüp geri taktırıyoz dr lara ALLAH ım daha fazla bekletmesin inşallah temmuz da müjdeni alalım canım altın yumoş müjdeni inşallah a minnnn
bizim yumurtalar altın zaten baksana zor buluyor dr bile ben 15 yıl sonra yumurtlayacağım allahın izniyle
vavvvvvvv 15 mi kız ben rüyamda bile görmedim 15 yumurtayıSüpersin encanım
Senden 15 yılın ardından en az 15 altın yumurta bekliyorum
vavvvvvvv 15 mi kız ben rüyamda bile görmedim 15 yumurtayı
işte temmuz opusunda en kaliteli altın yumoşlar olacak canımmmm
vavvvvvvv 15 mi kız ben rüyamda bile görmedim 15 yumurtayı
inşalllahhhhhhhh rabbim tez zamanda yumurtlarsın bizi valla canıma tak dedi ya yeter ama 15 yıl bekledim hakettim demiişte temmuz opusunda en kaliteli altın yumoşlar olacak canımmmm
inşallah canım amin sağolasın eee tabi o kadar yılın sabrını acısını yine Yüce Rabbim mükafatlandıracak ki
inşalllahhhhhhhh rabbim tez zamanda yumurtlarsın bizi valla canıma tak dedi ya yeter ama 15 yıl bekledim hakettim demi
ayyyyyy şifam avatarımda ki toplar gibi hop hop hoplatsın rabbim yumoşlarımı ben dölleneceğim beb ben diye yarış yapsınlarinşallah canım amin sağolasın eee tabi o kadar yılın sabrını acısını yine Yüce Rabbim mükafatlandıracak ki
inşallah canımmm benim o içten o en güzel duana kocamannn aminn diyorumm canım inşallah inşallah canım aminnnn
ayyyyyy şifam avatarımda ki toplar gibi hop hop hoplatsın rabbim yumoşlarımı ben dölleneceğim beb ben diye yarış yapsınlar
şifam ya arada bi opudan önce müzikmi dinletsem onlara ay şaşırdım iyceinşallah canımmm benim o içten o en güzel duana kocamannn aminn diyorumm canım inşallah inşallah canım aminnnn
ayy canım aklını seveyim aklını gümbür gümbür lü tüm parçaları dinlet hazır olgunlaşacaklarken iğne takviyeleriyle
şifam ya arada bi opudan önce müzikmi dinletsem onlara ay şaşırdım iyce