2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

allahına kurban senin canım benim ogünleri görürüz inşallah hep beraber:KK54:
inşallah tatlım ya inşallah umudumuz hayallerimiz hatta ve hatta rüyalarımız gerçek olsun hevesimiz yarım kalmasın inşallah inşallah :KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK16:

bizim yumurtalar altın zaten baksana zor buluyor dr bile ben 15 yıl sonra yumurtlayacağım allahın izniyle :KK52:
demi yaa altın yumoşlarımız nasıl kıymetli nasıl pahalı :KK52: opu ile yapboz misali söktürüp geri taktırıyoz dr lara :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ALLAH ım daha fazla bekletmesin inşallah temmuz da müjdeni alalım canım altın yumoş müjdeni inşallah a minnnn :KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

inşalllahhhhhhhh rabbim tez zamanda yumurtlarsın bizi valla canıma tak dedi ya yeter ama 15 yıl bekledim hakettim demi:KK52:
inşallah canım amin sağolasın eee tabi o kadar yılın sabrını acısını yine Yüce Rabbim mükafatlandıracak ki :KK9::KK49::KK52::KK19::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım amin sağolasın eee tabi o kadar yılın sabrını acısını yine Yüce Rabbim mükafatlandıracak ki :KK9::KK49::KK52::KK19::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ayyyyyy şifam avatarımda ki toplar gibi hop hop hoplatsın rabbim yumoşlarımı ben dölleneceğim beb ben diye yarış yapsınlar :KK52:

ayyyyyy şifam avatarımda ki toplar gibi hop hop hoplatsın rabbim yumoşlarımı ben dölleneceğim beb ben diye yarış yapsınlar :KK52:
inşallah canımmm benim o içten o en güzel duana kocamannn aminn diyorumm canım inşallah inşallah canım aminnnn :KK49::KK19::KK19::KK19::KK19::KK52::KK16:

oleyyy gülsu da geldi ( ayy az evvel kalbimden geçirmiştim seni :KK19: ) keşke bu muhabbete gülsu da dahil olsa diye :KK52::KK52::KK52::KK16:

X