2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

inşallah bu sefer olur

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Gül yüzünüz hiç solmasın
Kazancınız bol bereketli olsun.
Geleceğiniz sağlık sıhhatli olsun.
Geceniz gündüz gibi aydınlık olsun.
Yolunuz açık gönlünüz pak olsun.
Her gününüz bol bereketli şen olsun.
Yüreğiniz ferah,ilhamınız bol olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
Melekler daima duacınız olsun.
Kabriniz gülistanlı bir bahçe olsun.
Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.
Akibetiniz Mizanında ağır olsun.
Sorgu sualde hesabınız kolay olsun.
Resulallah (s.a.v.) şefaatçiniz olsun.
Kur'an ve iman yoldaşınız olsun.
Sekiz cennet size müştak olsun.
Hakk'ın cemalini görmek nasip olsun.
Bu dualar size hediyem olsun.
ALLAH'ın selamı üzerinize olsun Efendimiz(S.A.V.) rüyanızda ziyaretçiniz olsun ( Amin inşaALLAH )

Son düzenleme:
MİRAÇ GECESİNDE YAPILACAK İBADETLER

Miraç Gecesi hususen 12 rekat hacet namaz kılınmalıdır. Bununla beraber bol bol salavat ve istiğfar getirilmelidir.
12 rekâtlık hacet namazı
Her rekatta Fatiha Suresi'nden sonra başka bir sure daha okuyup iki rekâtta bir teşehhüde oturup sonunda selam verilerek kılınır.
12 rekâtın sonunda, 100 defa (سُبْحَانَ الله وَالْحَمْدُ لَلهِ وَلَا اِلٰهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَر . وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ الْعَلِيِّ الْعَظِی&#1605
100 defa istiğfar, 100 defa salavat-ı şerife okunur, arkasından dünya ve ahiret işleri için dua edilir.
“Bu gece ibadet edene yüz senenin sevabı vardır. Bu bakımdan bu gecede on iki rekât namaz kılıp her rekatında Fatiha suresi ile Kur'ân ‘ın diğer bir suresini okuyup iki rekatta teşehhüde oturup sonunda selam veren bir kimse, daha sonra ‘Allah (cc) her türlü eksiklikten münezzehtir. Hamd Allah’a, mahsustur. Allah’dan başka ilah yoktur ve Allah (cc) her şeyden yücedir.’ duasını yüz defa, yüz defa istiğfar, yüz defa da salavat-ı şerife okuyup kendisi için dünya ve ahiret işlerinden dilediğini istemelidir. O gün oruçlu olarak sabahlarsa, bütün duasını Allah (cc) kabul eder. Meğer ki masiyet (günah) için dua eyleye…” (Ebu Musa el-Medenî)

Bununla beraber yapabileceğimiz diğer ibadetler:
Miraç Gecesi'nin gündüzünde öğle namazından sonra dört rekât namaz kılmak (1. rekâtta Felâk, 2. rekâtta Nâs, 3. rekatta üç kez Kadr, 4. rekatta 50 İhlas Suresi okunur.)
Miraç Gecesi'nin gündüzünde ve ertesi gün oruçlu bulunmak
Kaza namazı kılmak
Sadaka vermek
Kur'ân Kerim tilavetiyle meşgul olmak
Bakaranın son ayetlerini okumak (Âmener-Rasulü)
Tesbih Namazı kılmak
Cevşen-i Kebir okumak
“İki günü aynı olan ziyandadır” (Beyhakî) hadisi şerifiyle hayatımızın geçmiş ve geleceğine dair ciddi bir tefekkür yapmak

canım allah dualarımızı kabul etsin inşallah ben bu hacet namazında 1 fatiha 10 ihlas suresi okunacak diye biliyorum duanda benide unutma

amin canım inşallah efendimiz rüyamızda bizlere bebiş müjdesi versin

canım allah dualarımızı kabul etsin inşallah ben bu hacet namazında 1 fatiha 10 ihlas suresi okunacak diye biliyorum duanda benide unutma
canım bunu Kuran Kursu hocalığı adayı bir arkadaş paylaştığı için rahatlıkla bende buraya ekledim ben hangisini uygulayım şimdi :26: aynen canım dualarda buluşmak ümidiyle

canım bunu Kuran Kursu hocalığı adayı bir arkadaş paylaştığı için rahatlıkla bende buraya ekledim ben hangisini uygulayım şimdi :26: aynen canım dualarda buluşmak ümidiyle
canım ben her hafta sohbetlere katılıyorum bizim hocamız bu şekilde söledi elimdede üç aylar adlı bi kitap var ordada aynen böyle yazıyor

canım ben her hafta sohbetlere katılıyorum bizim hocamız bu şekilde söledi elimdede üç aylar adlı bi kitap var ordada aynen böyle yazıyor
bende ablama sorayım o nasıl biliyor bakalım çok sağol canım aklımda senin tarif Rabbim kabul etsin inşallah ibadetlerimizi , dua ve dileklerimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…