2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

allahına kurban senin canım benim ogünleri görürüz inşallah hep beraber
inşallah tatlım ya inşallah umudumuz hayallerimiz hatta ve hatta rüyalarımız gerçek olsun hevesimiz yarım kalmasın inşallah inşallah

bizim yumurtalar altın zaten baksana zor buluyor dr bile ben 15 yıl sonra yumurtlayacağım allahın izniyle
demi yaa altın yumoşlarımız nasıl kıymetli nasıl pahalı opu ile yapboz misali söktürüp geri taktırıyoz dr lara ALLAH ım daha fazla bekletmesin inşallah temmuz da müjdeni alalım canım altın yumoş müjdeni inşallah a minnnn

inşalllahhhhhhhh rabbim tez zamanda yumurtlarsın bizi valla canıma tak dedi ya yeter ama 15 yıl bekledim hakettim demi
inşallah canım amin sağolasın eee tabi o kadar yılın sabrını acısını yine Yüce Rabbim mükafatlandıracak ki

inşallah canım amin sağolasın eee tabi o kadar yılın sabrını acısını yine Yüce Rabbim mükafatlandıracak ki
ayyyyyy şifam avatarımda ki toplar gibi hop hop hoplatsın rabbim yumoşlarımı ben dölleneceğim beb ben diye yarış yapsınlar

ayyyyyy şifam avatarımda ki toplar gibi hop hop hoplatsın rabbim yumoşlarımı ben dölleneceğim beb ben diye yarış yapsınlar
inşallah canımmm benim o içten o en güzel duana kocamannn aminn diyorumm canım inşallah inşallah canım aminnnn

oleyyy gülsu da geldi ( ayy az evvel kalbimden geçirmiştim seni ) keşke bu muhabbete gülsu da dahil olsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…