amin gülsumm canım arkadaşım sen hem bebiş hem kariyer yapıcan bak gör
ahanda buraya yazdım bile
canım benim hoş geldin aramızabende ilk tedavimi mart ayında yaptırmıştım maşallah tatlım hayırlı olsun yeni tedavine çok az kalmış inşallah bu kez yüzün gülsün test günün müjdeli olsun canımm canım ilk sayfamızda listemiz var orda güncel bilgilerimiz mevcut evet tatlım yaa tedaviyle ilgili tüm detaylı yazı müthişti demi inşallah pozitif başlayıp pozitif sonlandıralım tedavilerimizi
aminn canım benim amin inşallah bu zorlu yolda kimler özlem çekip emek harcayıp umut ediyorsa tümm gönülden isteyen herkese Yüce Rabbim nasip etsin inşallahınsallahh canımmmmm ınsallahhhhhhhh :) umarım hepımız cok cok mutlu oluruzzzz :)
merhaba derinim hoş geldin canımm benim nasılsınMerhaba arkadaslar yeni hamileler gordum listede.hayirli olsun darisi diger bekleyenlerimize..
sanada iyi akşamlar canım nasılsınhepınıze ıyı aksammm kızlarrrr :)))
iyi akşamlar tatlım yaa sonuçta dip-köşe temizlik yapıyorsun tabiki hemen bitmeziyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz ben temizliği bitiremedim hala çok yoruldum bi bakim dedim ama kimsecikler yok gene
iyi akşamlar nasılsınhepınıze ıyı aksammm kızlarrrr :)))
iyi akşamlar incim sen hangi ildesinİyi akşamlar kızlar. Herkes iyidir umarım. Sıcaklardan fena bunaldım.
selam incim nasılsın canım evet çok sıcak bugün mutfak temizledim sıcaktan bayılacaktım biraz temizlik yappıp biraz balkona attım kendimi akşam oluncada yığılıp kalıyorum çokbayıyor insanı sıcak ama olsun yazın tadı bunlar sen neler yaptın canımİyi akşamlar kızlar. Herkes iyidir umarım. Sıcaklardan fena bunaldım.
iyi akşamlar tatlım yaa sonuçta dip-köşe temizlik yapıyorsun tabiki hemen bitmezhem çok yormadan yavaş yavaş yapmaya çalış kolay gelsin
iyi akşamlar nasılsın
iyi akşamlar incim sen hangi ildesinbu haftadan itibaren kavurucu sıcaklar gelecekmiş demi Rabbim yardımcımız olsun
​mehaba şifam nasılsın canımiyi akşamlar tatlım yaa sonuçta dip-köşe temizlik yapıyorsun tabiki hemen bitmezhem çok yormadan yavaş yavaş yapmaya çalış kolay gelsin
iyi akşamlar nasılsın
iyi akşamlar incim sen hangi ildesinbu haftadan itibaren kavurucu sıcaklar gelecekmiş demi Rabbim yardımcımız olsun
hımm zor canım yaa kışın soğuk şikayet ediyoruz yazın sıcakSorma şifam ya. İstanbul'dayım ben. Sıcakta bu şehir hiç çekilmiyorAllah yardımcımız olsun.
encanımm iyiyim sen nasılsın
​mehaba şifam nasılsın canım
iyiyim canım iş güç işte son 21 gün çok heycanlıyımhımm zor canım yaa kışın soğuk şikayet ediyoruz yazın sıcakbol sabır canım
encanımm iyiyim sen nasılsın
oyy senin heyecanına kurbannn
iyiyim canım iş güç işte son 21 gün çok heycanlıyım
ayyyyyyy inşallah canım rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsinoyy senin heyecanına kurbannnALLAH ım sıkıntısız yaşatsın inşallah tedavini veeee test günün bomba gibi müjdeli olsun inşallah
inşallah canım bunu hepimiz birbirimiz için yürekten aminlerle dileyip istiyoruz inşallah kabul olacak dualarımız
ayyyyyyy inşallah canım rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin
dansözde isterim ha bak ona göreinşallah canım bunu hepimiz birbirimiz için yürekten aminlerle dileyip istiyoruz inşallah kabul olacak dualarımızavatarındaki gibi dansın hasını edeceğiz temponun hasını tutturacağız inşallah halay çekmekten yorulana kadar kutlamalar yapıcazz inşallahhh
dün bi canım çekti bi canım çekti ki incim frenleyemedim kendi kendimi yaptım iştesifam şimdi farkettim. O ticker ne öyle