- 18 Şubat 2019
- 3.937
- 4.855
- 133
- Konu Sahibi cicekligun06
-
Ben prp yapmadım diğer mesaj yazanlar yapmış galiba.. Onlar cevaplarlar omepaq10 ve imprly kullandım ben ve avakado yumurta kalitesini arttırıyor her gün yarım avakado yiyin mutlaka35 yaşındayım. Prp yi nerde yaptırdınız? Devlet hastanelerinde yaparlar mı?
Hayırlısı inşallah ben ilk denememde hiç takviye almadım pat diye başladık sürece. Ama bu sefer vitamin takviyeleri alcam bi de yürüyüş yapcam her gün inşallah bu sefer olur.Ben prp yapmadım diğer mesaj yazanlar yapmış galiba.. Onlar cevaplarlar omepaq10 ve imprly kullandım ben ve avakado yumurta kalitesini arttırıyor her gün yarım avakado yiyin mutlaka
Beslenmenizi çok dikkat edin avakado balık bol yeşillikHayırlısı inşallah ben ilk denememde hiç takviye almadım pat diye başladık sürece. Ama bu sefer vitamin takviyeleri alcam bi de yürüyüş yapcam her gün inşallah bu sefer olur.
Benimde yurmurtalar kalitesiz doktorum birçok takviye verdi daha önce de tüp bebek yaptırdım fakat hiç bi doktor vermemişti pat diye tedaviye başlamıştı tabi tutmadı kalitesizdi çünkü benim hiç bir embriom kaliteli değildi şimdi 2. Prp ye hazırlıyor doktorum yumurta kalitesi için 1. Prp başarılı sonuç verince ikinciyi de yapmak istedi daha verimli olur dedi süreç yavaş ilerliyor yorucu fakat sonu güzel olur hepimiz için inşallahHayırlısı inşallah ben ilk denememde hiç takviye almadım pat diye başladık sürece. Ama bu sefer vitamin takviyeleri alcam bi de yürüyüş yapcam her gün inşallah bu sefer olur.
Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne
Sorun neydi acaba sizinMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
Sorun neydi acaba sizin
Anladım İNŞALLAH RABBİM isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursunBenim ama düşük eşimin de ileri harekette biraz sorun var
Prp yi nerde yaptırıyorsunuz? Devlet hastanesi yapar mı acaba?Benimde yurmurtalar kalitesiz doktorum birçok takviye verdi daha önce de tüp bebek yaptırdım fakat hiç bi doktor vermemişti pat diye tedaviye başlamıştı tabi tutmadı kalitesizdi çünkü benim hiç bir embriom kaliteli değildi şimdi 2. Prp ye hazırlıyor doktorum yumurta kalitesi için 1. Prp başarılı sonuç verince ikinciyi de yapmak istedi daha verimli olur dedi süreç yavaş ilerliyor yorucu fakat sonu güzel olur hepimiz için inşallah
Benim de doktorum hiç bi takviye vermeden hemen başlattı süreci. Bu sefer kendim takviye almak istiyorum. Siz hangi takviyeleri aldınız? Eşiniz de takviye aldı mı?Gaziantepte Özkan Aydın leylekte yaptırdım devlet yapıyormu hiçbir bilgim yok maalesef
Bizim bi d sperm sorunumuz da varHayir ilk tedavimde yumurta kalitem dusuktu dollenememisti prp sonrasi kalitesi artti ve arkasindan yaptigimiz tup bebek tedavisi olumlu oldu sayi anlaminda etkisi olmadi ama kalite olarak oldu
Benim de doktorum hiç bi takviye vermeden hemen başlattı süreci. Bu sefer kendim takviye almak istiyorum. Siz hangi takviyeleri aldınız? Eşiniz de takviye aldı mı?
Bence rahminiz uygunsa ve psikolojik olarakta hazırsanız eğer hemen olmalıMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?