- 30 Ocak 2025
- 58
- 21
- 3
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
-
Kan sonucu ne zaman ogrendin? Negatifse kendini hazir hissediyorsan hemen baslayabilirsin. Doktor rahim dinlendirme yapmak isterse bekleyebilirsin. Kan degerlerin uygunsa bir engel yok tekrar baslamak içinMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
geride kalan embriyonuz var mı yoksa başkan opu mu olacaksınız? transfer için engel yok, bir sonraki adetle başlayabilirsiniz.Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
2. Regl de mi geçmesini bekleyeceğiz yoksa 2. Regl ile başlanıyor mu2. Regl den sonra
doktor genelde bekletiyormuş da hemen başlandığını bilmiyordumKan sonucu ne zaman ogrendin? Negatifse kendini hazir hissediyorsan hemen baslayabilirsin. Doktor rahim dinlendirme yapmak isterse bekleyebilirsin. Kan degerlerin uygunsa bir engel yok tekrar baslamak için
Degerlerınız ve rahim kalınlığınız uygunsa başlanıyor2. Regl de mi geçmesini bekleyeceğiz yoksa 2. Regl ile başlanıyor mu
Anladım teşekkür ederimDegerlerınız ve rahim kalınlığınız uygunsa başlanıyor
Negatif olunca hemen baslaniyor ama tutup dusuk olsaydi dinlendirme yapiyolar genelde.doktor genelde bekletiyormuş da hemen başlandığını bilmiyordum
Ben hic transfer olmadan pespese iki opu olmustum. Iki adet arayla baslamistik rahmi yormamak adina. Yeniden opu olacaksaniz doktorunuza danisip bir muddet dinlenmek iyi gelebilir gibi benceMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
Ben 1 regl bekledm , prp yaptirdim 2 regl de prp sonrasi bekledimMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
Prp kalitesi için mi ? Fayda oldu muBen 1 regl bekledm , prp yaptirdim 2 regl de prp sonrasi bekledim
Evet bana etki ettiPrp kalitesi için mi ? Fayda oldu mu
Benimki de aynen seninki gibi. Bugün testimin sonucu geldi hcg 0.5 maalesef tutmadı.Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
Prp den sonra hamile mi kaldınız?Evet bana etki etti
35 yaşındayım. Prp yi nerde yaptırdınız? Devlet hastanelerinde yaparlar mı?Yaşınız müsaitse üç ay bekleyin üçüncü ayda hamile kaldım ben
Beslenme ve spor düzenleyin işe yarıyor
Hayir ilk tedavimde yumurta kalitem dusuktu dollenememisti prp sonrasi kalitesi artti ve arkasindan yaptigimiz tup bebek tedavisi olumlu oldu sayi anlaminda etkisi olmadi ama kalite olarak olduPrp den sonra hamile mi kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?