2. Tüp bebek ne zaman olmalı?

cicekligun06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
58
21
3
37
Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?

Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane negatifle sonuçlandı 31 Ocak taze transfer yapılmıştı. 2. Tüp bebek denemesi ne zaman olmalı ?
Kan sonucu ne zaman ogrendin? Negatifse kendini hazir hissediyorsan hemen baslayabilirsin. Doktor rahim dinlendirme yapmak isterse bekleyebilirsin. Kan degerlerin uygunsa bir engel yok tekrar baslamak için

geride kalan embriyonuz var mı yoksa başkan opu mu olacaksınız? transfer için engel yok, bir sonraki adetle başlayabilirsiniz.

doktor genelde bekletiyormuş da hemen başlandığını bilmiyordum
Negatif olunca hemen baslaniyor ama tutup dusuk olsaydi dinlendirme yapiyolar genelde.
Sizinki taze transfermis bu ay hem opu olup hem transfer oldunuz sanirim bence dinlenin bir ay da olsa. Kan degerlerinde sikinti yoksa baslaniliyor.

Ben hic transfer olmadan pespese iki opu olmustum. Iki adet arayla baslamistik rahmi yormamak adina. Yeniden opu olacaksaniz doktorunuza danisip bir muddet dinlenmek iyi gelebilir gibi bence

Yaşınız müsaitse üç ay bekleyin üçüncü ayda hamile kaldım ben
Beslenme ve spor düzenleyin işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…