• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uffff ben de öğlen bişey yedim, eşimle dışarıdaydık kumru yiyecekmisin dedi ben de çok aç olduğum için kabul ettimn:KK17::KK17:
Ama şimdi pişamnım internetten baktım 1500 kCal falan diyor doğrumudur bu sizceeeeeeeeeeee

selam arkadaşlar :):KK8:

dün spor yaparken kolumu sakatladım :KK70: aslında spor yaparken değil, banyoda kendime kese atarken oldu spor sonrası:KK70: of kolcezim ağrıyor. bu tenisci dirseği denen şeyden oldu herhalde.

bugün canım haşlanmış patates çekiyor. araştırdım bunun diyeti de varmış ama hayatta beş kilo patetes yiyemem 3 günde:KK70: ama bir patets 100 150 calmiş. sıcak sıcak haşlayıp yiyeceğim. bir de güzel ekşili ezogelin yanına güzel bi kıvırıcık salata yapacağım.

sabah kahvalıtmı bugün atladım cünkü cook gec uyuyabildim. kol sıkıntı yarattı. akşam da bakacağım duruma göre yine yazarım. seldom seni de burada görmek güzel oldu. hala zayıfsın demek, ne güzel söyledin:KK70:

yalnız KIZLAR , menekse olarak benden bu hafta korkun yaniiii. o kadar söylüyorum:KK8:

ama söyle ki regl oldum. tartımı etkileyecek biraz ona sinirliyim. :confused:
Çokkk çokkk geçmiş olsun benim de belimin sol tarafı ağrıyor bu yürüyüşüme engel oluyor ama sırf bu cuma için katlanıyorum bu ağrıya emeklerimiz boşa gitmesin nolur yaaaaa
Merhaba kızlar,uzun süredir giremedim ve menülerimi yazamadım.Reflü oldum:KK43:Midem bulantıları,ağızda acı sularla başladı...Doktor diyet şart dedi...Bende zaten yapıyorum dedim...Ama çok kötü birşeymiş...Ne yapayım iyi gelen birşeyler varmı bildiğiniz...Yıprattı beni bildiğiniz...
Geçmiş olsun şekerim benim eşimde de var ona genelde mandalina portakal biber gibi şeyler dokunuyor.
selamlar.ya canım sıkkın duramadım bu sabah tartıldım ve geçen haftaki kilomdan çok fazlam var:KK43:oysa pazartesiden bu yana bişey de yemiyorum ya.çok canım sıkkın.dün 8000 adım attım p.tasi de öyleydi.bugünde yapacağım inşallah.
dün yediklerimi yazayım da bakın ne kadar az yemişim hesapladım 1000 cal bile etmiyor.

sabah ev yapımı mayasız poğaça 1 tane
ara kefir
öğle yogurt yulaf tarçın
ara 100 cal lik bişey yazıp canınızı çeltirmeyim
akşam yeşil salata,yarım yufka ekmek

pazartesi de buna yakın beslenmiştim.offff kilo vermek istiyorum çok canım sıkılıyor artık .mutsuzum.kilo verip bu defteri kapatmak istiyorum.
ben de senin gibi düşünüyorum bir kere zayıflayacağım ve bir daha hayatımın boyunca kilo mevzusuyla uğraşmayacağım , bu defter öyle yada böyle kapanacak

kızlar naparsınız?? :) ya ben çok yoğunum deli yoğunum yemek yemeye vaktim yok :KK43: kızımı görmediğim günler oluyor fenalardayım :KK43: ama halaaaaa zayıfım :p

sakın orda diyet yapıp 65 kiloyla falan buraya gelme:stop:

dün spor yaparken kolumu sakatladım :KK70: aslında spor yaparken değil, banyoda kendime kese atarken oldu spor sonrası:KK70: of kolcezim ağrıyor. bu tenisci dirseği denen şeyden oldu herhalde.

bugün canım haşlanmış patates çekiyor. araştırdım bunun diyeti de varmış ama hayatta beş kilo patetes yiyemem 3 günde:KK70: ama bir patets 100 150 calmiş. sıcak sıcak haşlayıp yiyeceğim. bir de güzel ekşili ezogelin yanına güzel bi kıvırıcık salata yapacağım.

sabah kahvalıtmı bugün atladım cünkü cook gec uyuyabildim. kol sıkıntı yarattı. akşam da bakacağım duruma göre yine yazarım. seldom seni de burada görmek güzel oldu. hala zayıfsın demek, ne güzel söyledin:KK70:

yalnız KIZLAR , menekse olarak benden bu hafta korkun yaniiii. o kadar söylüyorum:KK8:

geçmiş olsun . nasıl bi hışımla kese yapıyordunsa artık:KK48: patatese eğer tuz katılıyorsa valla patates salatası şeklinde öyle de bi yenilir kiiiii. ben hiç buşamıyım öyle bir diyete:KK14:

Merhaba kızlar,uzun süredir giremedim ve menülerimi yazamadım.Reflü oldum:KK43:Midem bulantıları,ağızda acı sularla başladı...Doktor diyet şart dedi...Bende zaten yapıyorum dedim...Ama çok kötü birşeymiş...Ne yapayım iyi gelen birşeyler varmı bildiğiniz...Yıprattı beni bildiğiniz...
geçmiş olsun. reflü için gece yatmadan en az 2saat önce yemeyi bırakmak hatta sıvı bile almamk gerekiyormuş. hele süt ooo çok fena . bazen benim oğlan uyumuyor ya ben de ondan reflüden şüphe ediyorum.

selamlar.ya canım sıkkın duramadım bu sabah tartıldım ve geçen haftaki kilomdan çok fazlam var:KK43:oysa pazartesiden bu yana bişey de yemiyorum ya.çok canım sıkkın.dün 8000 adım attım p.tasi de öyleydi.bugünde yapacağım inşallah.
dün yediklerimi yazayım da bakın ne kadar az yemişim hesapladım 1000 cal bile etmiyor.

ara kefir
öğle yogurt yulaf tarçın

pazartesi de buna yakın beslenmiştim.offff kilo vermek istiyorum çok canım sıkılıyor artık .mutsuzum.kilo verip bu defteri kapatmak istiyorum.
bağırsaklardanır yaw...az bile yesen dün wc ye çıkmadınsa kafaya çok takma. ben geçen salı 66,5 ile ablamlarla yarışa başladım. önceki cuma 65,8dim, salı 66,5 aman dedim hemen gider, cumaya hakikaten 65,4 oldum. ama yaptığım bir hata yüzünden pazar günü yediğim kısırlar ve gece 10daki pasta 1dilim börek teee salı sabahı bile bünyeyi terk etmedi ve ben tabi ki fazla çıktım. dün 65,8 bu sabah 65,4. insan gün be gün tartıda oynama görme istiyor .ödeme de dikket etmek lazım

uffff ben de öğlen bişey yedim, eşimle dışarıdaydık kumru yiyecekmisin dedi ben de çok aç olduğum için kabul ettimn:KK17::KK17:
Ama şimdi pişamnım internetten baktım 1500 kCal falan diyor doğrumudur bu sizceeeeeeeeeeee
ya kumru nedir şu ayvalık tostu gibi bol malzememli bişey midir o da. eğer öyleyse doğrudur. 1000 kaloriden az değil...

geçen günkü mont soruna cevap vereyim. benim yeni felsefem: daha zayıflamadan kendimi motive etmek veya doğmamış bebeğe don biçmek için kıyafet almıyorum:KK53:2 yıl önce yaza 60 kilonun altına düşerim diye 4 parça pantolon elbise aldım. ve haaala duruyorlar. askıda görmekten sıkıldım attım yatağın altına. pantolonun birini deneye deneye yırtmışım:KK47:
yok kampanyalıymış yok ucuzmuş ben de nasıl olsa zayıflicam diye kıyafet almayı bıraktım. hele bi zayıflıyım bize her yer trabzon:KK45:yerinde olsam bu yıl küçük veya büyük beden pahalı bişey almazdım. derim ki için nasıl rahat edecekse o bedeni al ama fiyat olarak çok açılma...

ya kumru nedir şu ayvalık tostu gibi bol malzememli bişey midir o da. eğer öyleyse doğrudur. 1000 kaloriden az değil...

geçen günkü mont soruna cevap vereyim. benim yeni felsefem: daha zayıflamadan kendimi motive etmek veya doğmamış bebeğe don biçmek için kıyafet almıyorum:KK53:2 yıl önce yaza 60 kilonun altına düşerim diye 4 parça pantolon elbise aldım. ve haaala duruyorlar. askıda görmekten sıkıldım attım yatağın altına. pantolonun birini deneye deneye yırtmışım:KK47:
yok kampanyalıymış yok ucuzmuş ben de nasıl olsa zayıflicam diye kıyafet almayı bıraktım. hele bi zayıflıyım bize her yer trabzon:KK45:yerinde olsam bu yıl küçük veya büyük beden pahalı bişey almazdım. derim ki için nasıl rahat edecekse o bedeni al ama fiyat olarak çok açılma...
Hedefe katiliyorum.bende tekrar 63 kilo olurum diye cok sevdigim ve cok az giydigim pardusemi ve bir kac etek ve kot saklamistim gecenlerde verdim.birkac kot var markali diye kiyamadigim baktim 30 bedenler yani olmasi cooook zor.son kalanlarida vericem .bende zayiflama umidiyle bisey almiyorum yada saklamiyorum artik

sabah 5 zeytin
az yagli peynir
kayisili form cay
bir uzun dilim light ekmek

ara yarim muz

oglen bir tabak bulgur pilavil
bir kase yogurt
7 adet rulokat

Evet doktor bir liste verdi portakal mandalin,asitli içecekler,baharatlı yiyecekler vs. yasak.Portakal suyu daha da yasak,posalı kendisini yiyince daha az asit oluyormuş. Buna uyumaya çalışacağım ama çok kötü bir şeymiş..Bir de geçmiyormuş,hayat boyu....Arkadaşım da ne güzel sağlıklı besleneceksin artık dedi:)sağolsun....Biri de sabah 1 tane zeytin çekirdeği yut dedi.Çok iyi geliyormuş.Deneyeceğim artık....
Sabah: 1 yumurta,1 dilim peynir,6 zeytin,1dilim ekmek
Öğlen:6 tane lahana sarması,4 bardak çay ve 6tane petibör bisküvi
Ara öğün :1 tane elma
Akşam:3 yk pilav,2 yk patatesliköfte yanyana....

Kaban almama izin vermiyorsaniz ben de bot alirim
Gerçi botunda fermuari kapanmamisti adam esnetiriz demisti

günaydınnnnn diyeceğim ama öğlen 12'ye kadar kimse cevap yazmayacak. kaptancım sen bu işe bir el at bence de olmazsa hedefi izinden çağır :eek::eek::eek:hiç olmazsa keyifli yazılar yazıyordu hoşumuza gidiyordu seldom bacı da bırakıp gitti vay halimize
Valla canım hedefe izni buraları ıssız barakmaması şartı ile ermiştim ama hedef bir bıraktı pir bıraktı..
Haklısın onu geri listeye alalım biz belki iştahına da engel olabilir böylece.

takımdaki hareketsizlik benim de canımı sıkıyor.paylaşımımın bu hafta düşmesinin sebebi izinde olmam değil, işyerindeki bilgisayarımın hala tamirden gelmememesi:KK43: lap top getirdim işe ama android sistem bi sürü reklam almış, ekcell dosyasını aşağıya alıyorum bi daha bulamıyorum interneti kapatıp bulmak zorunda kalıyoeum vs...bu hafta bu yüzden yoksam bi yere gitmedim burdayım. uzun zamandır kilom sabitti versem de 300-500 gram geri alıyorum gene kilom sabit oluyor ve bu da takım ortalamasını düşürüyor bu yüzden izindeyim. toparlanınca tekrar listedeyim inşallah.
yediklerim genelde dengesiz olunca yazmaya da utanıyorum. 3 gün diyet 3. gün akşam 2 tabak makarna 1dilim pasta börek olunca yazacak bi yer olmuyor, haklısınız eleştirmekte ama moralim bozuluyor sizden laf işitince. e gelip onu yedim bunu yedim yazınca da sizin moralinizi ben bozuyorum. böyle işte...gene sabitim:) ayrıldığımda ödem atmış halim 65,4 idi şimdi ise ödemli halim 65,4...ödem giderse 65in altına bile düşerim. doğru yoldayım inşallah:)

menümü yazıvereyim

sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi
1,5 dilim ekmek, 1 dilim tahin helva

öğlen:2 köfte, 2 dilim ekmek, salata

akşam:3yk pilav, 4 yk kuru börülce, 7 yk yoğurt,bol salata

bitki çayı:adaçayı,yeşil çay, papatya tarçın
spor:100 zıplama
....
ilk defa kuru fasule pilav yediğim günün ertesinde kilom azaldı. çünküm ölçüyü kaçırmadım. dün kendime özel yemeğim yoktu çocuklar ne yiyosa ondan yedim .kendimde umut ışığı görüyorum :)
O ışığı ben de gördüm canım söylemeden edemeyeceğim :KK53::KK53:

Herkese tunaydin.grubun genel havasiyla olan yorumlara katiliyorum.hedef ve yazilarini geri cagiralim bence.
Gelelim tartiya sabah +100 gr. biraz canim sıkildi ama bozmiycam.dun oglen mevlutteydim oyuzden pilav yedim.ama gene olsa yerim oda ayri cok nefisti.
Aksam esim gec geldiginden yemek saati 20:30 oldu 22:30 da birde sutlu kahve icince sonuc bu.ama bugun daha iyi olucak İnsaallah.defter tutmayada basladim bu bir aylik donemde ise yararsa devamli yazarim
Kesinlikle yarayacaktır canım emin olabilirsin hem günlük gibi geçmişe dönüpbakabiliyorsun ve farkına varmadan sana moral sağlıyor defter tutmak..

Geçmiş olsun canım..
Kesinlikle sana güveniyorum cnım..Hadi bakalım görelim bu hafta seni..

Geçmiş olsun canım..
Karatay diyetini tavsiye ederim..Hem yağlar gidiyor hem hastalıklar inş..

Nurceng seni aşagıda görüyorum ama yazmadan gidiyosun, neden güzelim?

ara kefir
öğle yogurt yulaf tarçın

Yağları protein yakar ama menünde hiç protein yok canım sadece öğlen yoğurt var o da yeterli gelmemiş demekki..

Menülerine protein ekle, mesela sabah poğaça yerine haşlanmış yumurta ye..
Akşam yarım yufka ekmek yerine haşlanmış tavuk veya balık veya et tüket, gör o zman nasıl gidiyor kilolar ve akşam menünü akşam 6 öncesi ye güzelim..

sabah 5 zeytin
az yagli peynir
kayisili form cay
bir uzun dilim light ekmek

ara yarim muz

oglen bir tabak bulgur pilavil
bir kase yogurt
7 adet rulokat

Rulokat ne anbuuuu????
Evet doktor bir liste verdi portakal mandalin,asitli içecekler,baharatlı yiyecekler vs. yasak.Portakal suyu daha da yasak,posalı kendisini yiyince daha az asit oluyormuş. Buna uyumaya çalışacağım ama çok kötü bir şeymiş..Bir de geçmiyormuş,hayat boyu....Arkadaşım da ne güzel sağlıklı besleneceksin artık dedi:)sağolsun....Biri de sabah 1 tane zeytin çekirdeği yut dedi.Çok iyi geliyormuş.Deneyeceğim artık....
Sabah: 1 yumurta,1 dilim peynir,6 zeytin,1dilim ekmek
Öğlen:6 tane lahana sarması,4 bardak çay ve 6tane petibör bisküvi
Ara öğün :1 tane elma
Akşam:3 yk pilav,2 yk patatesliköfte yanyana....
Canım petibör olmamı ve akşam pilav, patates ikilisi olmamış şekerim..

Valla canım hedefe izni buraları ıssız barakmaması şartı ile ermiştim ama hedef bir bıraktı pir bıraktı..
Haklısın onu geri listeye alalım biz belki iştahına da engel olabilir böylece.
hah ihaleyi de bana yıktınız:KK11: ben mi gelmiyorum:KK57: geriye dönüp bir bakın bakalım kim ne kadar gelmiş:KK43: pazrtesi işyerinde bozulan bilgisayarla uğraştık. perşembe bozulmuştu.cuma işe gitmedim. evdeyken de cep telefonundan girmeye çalıştım nete. takımdan çıktığım için değil:KK52:dediğim gibi bir kilo verme ivmesi yakalayınca girerim takıma. geçen hafta olmadı. 1-2 haftaya başarırsam verdiğim kilolardan sizi neden mahrum edeyim ki:KK14:

O ışığı ben de gördüm canım söylemeden edemeyeceğim :KK53::KK53:
2. gün de kaçamak yapmadımEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

destursuz yorumlara başlamışım gene:KK55:
yeniden başlayalım ; günaydın kızlaaaar:KK54:

dünkü menüm:
sabah: çörek otu yağı,elma sirkesi
1 çb süt, 3yk mısır gevreği,3zeytin, 1/4 dilim peynir
öğlen: bol acılı paça çorba
akşam: 3 köfte kadar tavuk,3yk kıy. makarna, çiğ karnabahar , yoğurt, 1/2 muz,4-5 leblebi

içecekler:bol su, sabah adaçayı, akşam yeçil çay, papatya çayı, tabi normal çay da gün boyu içiyorum
spor:5500 adım öğle arasında, evde 100 zıplama

günaydın bu sabah sinirlerim bozuk. Son dönemde giydiğim pantolanlar ütüsüzdü ben de eskilere bir bakayım dedim tabiki fermuar kapanmadı kapananlarda heran patlayacakmış gibi oldu, zaten yüzüklerim de hala olmuyor bekar gibi dolaşıyorum yüzüksüz :KK37:offffff offfffff millet doğumdan sonra 2 ayda eski haline dönüyor biz tırmalaya tırmalaya........
Hafta içi tartılmıyorum ve yarınki sonucu merak ediyorum , salı akşamı ve dün öğlen diyet adına kötüydü 300-400 gitse ne ala....Neyse yavaş yavaş yavaş gidecek inş. ben menü bildirimimi yapayım.

sabah :1 yum, 8 zeytin, 2 parça peynir , reçel bir lokma ve çökelek (4-5 lokma)
az önce de işyerinden biri susamlı çubuk ikram etti aldım paketli olandan değil pastane işiydi
ara:türk kahvesi (orta)

öğlen:1 kase kellogs ve 1 muz

akşam:fırında tavuk var patatesli ekmek yemeyeceğim.

arada bir meyve yerim belki de yarın tartı günü diye meyve de yemem:KK62::KK62::KK62:

Back
X