• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ünlü Mankenlerin Zayıflama Sırları
EDİTOR 17 ARALIK 2014

Kilo kadınlar için oldukça mühim bir konudur. Kiloları konusunda yapılan esprilerden bile hoşlanmazlar. Ünlü mankenlerin zayıflama sırları makalemizde victoria secret modellerinin kilo verme tüyolarına yer verdik.

mankenlerin_zayiflama_sirlari-1.jpg

Su İçin
Su içmek, hidrasyon mankenlerin en önemli zayıflama sırlarından biridir. Su bedendeki toksinlerin ve ödemin atılmasını sağlar.
Özellikle yemeklerden önce içeceğiniz bir bardak su iştahınızı kapatmaya yardımcı olacaktır.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-2.jpg

Küçük Porsiyonlar
Ünlü mankenlerin dikkat ettiği en önemli hususlardan biri de az yemeleridir.
Tabağınıza alacağınız yemeği yarı yarıya düşürün zamanla kilo verdiğinizi fark edeceksiniz.

mankenlerin_zayiflama_sirlari-3.jpg

Yeşillik Tüketin
Sofranızda her zaman yeşil sebzeler, salata olsun.
Bu sebzeler kilo vermekte yardımcınız olacaktır.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-4.jpg

Gazlı İçecekler Yasak!
Gazlı içecekler kilo almaya ve diyabete neden olan en önemli faktörlerdendir.
Bu içecekler yerine düşük şeker oranına sahip meyve sularını tercih edin.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-5.jpg

Uyuyun
Uyku kilonuzu muhafaza etmek ve kilo verebilmek için çok önemlidir.
Günde ortalama 6-8 saat uyuyun.
Uykunuzu yetersiz alırsanız, metabolizmanız yavaşlar ve kilo vermekte zorlanırsınız.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-6.jpg

Spor Yapın
Spor yapmak kilo vermenin en etkili yollarındandır.
Ünlü mankenler için plates, yüzme ve pek çok sporu hayatlarının bir parçası
haline getirmişlerdir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Ne çok konuşmuşsunuz maşallah.
Seldom nereye gidiyorsunuz
Ambu hiç kaçamak yapma bence de tamamen hayatından çıkar. Kilo verdiğinde hafta da yalnız 1 kere kendini ödüllendir ama abartmadan tabi.benimkisi sadece bi fikir arkadaşım. Karar senin..
Hedef bağırsak problemim var.bugun elimden geleni yapcam yarına +çıkıp takımın düzenini bozmak istemiyorum.bu arada haftasonu oruçlu geçirmek istiyorum.belki biraz toparlanirim her yönden. .
Bugün ve dün de 8000 adım attım. Ve dün slim pack karın hareketlerini yaptım. 12 dk lik bir video.bugun de yapacağım uyumadan önce.
Iyi gidiyorum bence ama yarından ümidim yok.+ yönde 300 400 fark ederse bana kizmayin nolur.
Önceden söyliyim de yer yapıyormuş gibi oldu.ama öyle hissediyorum valla.kizmayin.haftaya söz telafi ederim + çikarsam tabi.belki de cikmam

Ne çok konuşmuşsunuz maşallah.
Seldom nereye gidiyorsunuz
Ambu hiç kaçamak yapma bence de tamamen hayatından çıkar. Kilo verdiğinde hafta da yalnız 1 kere kendini ödüllendir ama abartmadan tabi.benimkisi sadece bi fikir arkadaşım. Karar senin..
Hedef bağırsak problemim var.bugun elimden geleni yapcam yarına +çıkıp takımın düzenini bozmak istemiyorum.bu arada haftasonu oruçlu geçirmek istiyorum.belki biraz toparlanirim her yönden. .
Bugün ve dün de 8000 adım attım. Ve dün slim pack karın hareketlerini yaptım. 12 dk lik bir video.bugun de yapacağım uyumadan önce.
Iyi gidiyorum bence ama yarından ümidim yok.+ yönde 300 400 fark ederse bana kizmayin nolur.
Önceden söyliyim de yer yapıyormuş gibi oldu.ama öyle hissediyorum valla.kizmayin.haftaya söz telafi ederim + çikarsam tabi.belki de cikmam
İnşallah artı çıkmazsın canım.. Sabahları sıck su içmek iyi geliyor bağırsaklara..
Ekmek de kabızlık yapıyor ekmeği oldukça azaltabilirsin menülerinde.

Ünlü Mankenlerin Zayıflama Sırları
EDİTOR 17 ARALIK 2014

Kilo kadınlar için oldukça mühim bir konudur. Kiloları konusunda yapılan esprilerden bile hoşlanmazlar. Ünlü mankenlerin zayıflama sırları makalemizde victoria secret modellerinin kilo verme tüyolarına yer verdik.

mankenlerin_zayiflama_sirlari-1.jpg

Su İçin
Su içmek, hidrasyon mankenlerin en önemli zayıflama sırlarından biridir. Su bedendeki toksinlerin ve ödemin atılmasını sağlar.
Özellikle yemeklerden önce içeceğiniz bir bardak su iştahınızı kapatmaya yardımcı olacaktır.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-2.jpg

Küçük Porsiyonlar
Ünlü mankenlerin dikkat ettiği en önemli hususlardan biri de az yemeleridir.
Tabağınıza alacağınız yemeği yarı yarıya düşürün zamanla kilo verdiğinizi fark edeceksiniz.

mankenlerin_zayiflama_sirlari-3.jpg

Yeşillik Tüketin
Sofranızda her zaman yeşil sebzeler, salata olsun.
Bu sebzeler kilo vermekte yardımcınız olacaktır.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-4.jpg

Gazlı İçecekler Yasak!
Gazlı içecekler kilo almaya ve diyabete neden olan en önemli faktörlerdendir.
Bu içecekler yerine düşük şeker oranına sahip meyve sularını tercih edin.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-5.jpg

Uyuyun
Uyku kilonuzu muhafaza etmek ve kilo verebilmek için çok önemlidir.
Günde ortalama 6-8 saat uyuyun.
Uykunuzu yetersiz alırsanız, metabolizmanız yavaşlar ve kilo vermekte zorlanırsınız.
mankenlerin_zayiflama_sirlari-6.jpg

Spor Yapın
Spor yapmak kilo vermenin en etkili yollarındandır.
Ünlü mankenler için plates, yüzme ve pek çok sporu hayatlarının bir parçası
haline getirmişlerdir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.
Kaptancim ben bunlarin%90nini 2.5 aydir yapiyorum ne güzel

Bugun saat 15.30civari işten çikiyordum bizim bir arkads da dışaridan geliyordu elinde de bur tatli kutusu.ye ye diye başimin etini yedi yemeyeceğim dedim.adam çok ısrar etti(tuzak gibi) yok yemem bana ayirin yarin yerim dedim.adam söz mü dedi "söz" dedim....yarin ki sonuca göre icabina bakarim artik

altın yüzük takmak istemedi sonra gümüş de çok dikkat çekiyor ,bıraktık gitti ağırlıklarımızı:) artık hiç takmaz, cerrahi branş doktoru, eldiven hijyen meslesi.
bu arada kayınvalidene yakalanırsan elma sirkesini bağırsaklarım için içiyorum diyebilirsin.
Öyle dersem de bagirsaklarimin çalişmadigini düşünür ama

4. maddeyi ben yeni keşfettim. bu lahana suyu neden bu kadar medh ediliyor neden kaynatıcas da taze suyunu içices diye uğraşıyoruz ki demlesek olmaz mı diye aklımdan geçiriyordum. çok mantıklı. hem maydnozun fazlası veya saf suyu veya çok kaynatılmış hali tansiyonu aşırı düşürüyor. 2-3 dallık maydanoz çayı kimseye bişey etmez.mantıklı
Hedefcigim 3 dal degildi 2 brdl suya yarim demet gibiydi denersen işe yarasin diye diyorum.
Bu arada akşam çorba yapiyordum sehriye cnm cekmisti.kettlenkn suyu devrildi brn geri cekildim de yanmadim Allahtan.bir de rabbime şükürler olsun ki minik oglum ocağin önünde degildi

Hedefcigim 3 dal degildi 2 brdl suya yarim demet gibiydi denersen işe yarasin diye diyorum.
Bu arada akşam çorba yapiyordum sehriye cnm cekmisti.kettlenkn suyu devrildi brn geri cekildim de yanmadim Allahtan.bir de rabbime şükürler olsun ki minik oglum ocağin önünde degildi
Geçmiş olsun canım aman dikkat et, ben hastanede görevdeyken çok çocuk vakası gelirdi kettle yanıklarından..

**2.TAKIM 396. ETAP**En Büyük TÜRKİYE

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.4 / / / %)
losefar( 69 / / / %)
Paleland( 92 / / / %)
3lcin( 78 / / /%)bildirimde bulunmadı

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar sabah kilolarınızı eklersiniz..

Palelandcım unutma sabah 10 dan önce hazır olsun kilon listede..

Hangi su?
- Alkali oranı, minerali yüksek su. Bir suyun içimi ne kadar kolaysa, o su o kadar kalitesizdir. Biz mineralli su sevmiyoruz ama bedenimizin hoşlandığı su o!

Hangi içecek?
- Ayran. Mümkün olduğunca az yağlı ayran. İkinci içecek çay. Yeşil çay, siyah çay fark etmez. Tamam yeşil çayda daha fazla antioksidan var ama yeşilden iki tane içiyoruz, öbüründen on tane, dengeleniyor.

Hangi meyve?
- Narı ilk sıraya koyarım. Sonra elma, sonra üzüm. Ama hangi meyve sorusuna, en renkli meyve, en kırmızı meyve, en siyah meyve, en mor meyve diye de cevap vermek isterim. Zamanında ve taze olmak koşuluyla.

Hangi yağ?
- Zeytinyağı, az miktarda hayvansalsa tereyağı. Ama ölçülü olmak koşuluyla.

Hangi ekmek?
- Hiçbir ekmek! Bana göre ekmek fikir gıdası değil, sağlık gıdası değil, fakir gıdası. Doymak için yenmesi gereken bir gıda. Ama mutlaka yiyeceksek, tam tahıldan yapılan ekmek... Esmer olan şeyleri, biz sağlıklı zannediyoruz. Doğru değil, çoğu boya. İlla yiyeceksek ‘esmer ekmek’ yerine, tam tahıllı ve kepekli ekmek...

Hangi balık?
- En yağlı balık. En soğuk denizde yetişen balık. Çok yaşlı olmayan balık. Ama bu, bebek balık anlamına gelmiyor. Uzun ömürlü olan balıklardan uzak durmak gerek, örneğin kılıçbalığı. Vücutlarında daha fazla toksik madde birikme ihtimali var.

Hangi et?
- Bence kuzu eti, ikinci sırada keçi eti. Üçüncü sıraya dana etini koyarım. Hangi sütün cevabı da kesinlikle keçi sütü.

Süt mü, yoğurt mu?
- Yoğurt. Süt, çocuklara bilemedin 10 yaşına kadar lazım. Başkalarının sütünü içen çok az canlı var, bir kediler bir insanlar. Bu da sağlıklı değil. 10 yaşından sonra süt yerine, süt ürünü kullanmak, ayran, yoğurt daha sağlıklı.

Hangi şeker?
- Hiçbir şeker. Hayatımızdan tatlıyı, şekeri çıkarttığımız oranda, ömrümüz uzuyor. Üflediğimiz doğum günü pastasının sayısını arttırmak istiyorsak, yediğimiz pasta sayısını azaltmamız gerekiyor! İleride ürünlerin üzerinde, sigaradaki gibi, “Şeker öldürür” ibaresi olacak.

Hangi bakliyat?
- En iyisi fasülye. Sonra mercimek. Bizim tencere kültürü olağanüstü. Ne kadar az haşlarsanız o kadar iyi.

Hangi kuruyemiş?
- Birincisi ceviz, sonra badem, sonra fındık. Benim sağlık sıralamam bu. Miktarını da söyleyeyim: Bir porsiyon 30 gramdır, o da eşittir 150 kalori. Üç-dört ceviz, 10 fındık, 10 badem, 20 civarında yerfıstığı.

Kaynak: Ayşe Arman'ın Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile yaptığı röportajdan alıntıdır.

Sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 bardak çay ve 7-8 tane burçak sultani,1 elma
Akşam:1 tabak kabak yemeği...
Akşam kayınvalidem karışık ot yemeğiyapmış ekşili sarımsaklı...reflüye birebir birde tahin bal karmış....İkisi de cıs benim için....Tahin fazla sevmem zaten onu direk eledim de ot yemeğinde çok sarımsak ve ekşi vardı,1 çatal alabildim....Sonra kestane getirmiş onu pişirdik saat 9 gbi 3tane kestane yedim ve yeşil çay içtim....
Bu arada gelemediğim 2 hafta kilosu...ilk hafta 77.6idim...İkinci hafta 77.1idim...

Herkese hayirli cumalar bolllll dualar.
Sabah kahvaltim ayni
bugun oglen ve aksam tehlikeli cunku kayinvalidemde cuma toplantisi var tum gun orda olucam.ama kararliyim pek kacirmiycam İnsaallah.herkese hayirli ve mutlu gunler

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)

losefar( 69 / 69 / / %0)
Paleland( 92 / / / %)
3lcin( 77.1 /76.8 /0,30 /0,39%)

Günaydın kızlar.Herkese hayırlı,güzel ve kilo vermiş bir cuma diliyorum....

akrep33 ( 59,4 / 58.9 / 0.5 / 0.84%0)
nurceng (56,6 / / / %)

losefar( 69 / 69 / / %0) sabit
Paleland( 92 / / / %)
3lcin( 78 /76.8 /1.2 /1.54% / 0.78%) ikiye bölündü

Son düzenleme:
Sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 bardak çay ve 7-8 tane burçak sultani,1 elma
Akşam:1 tabak kabak yemeği...
Akşam kayınvalidem karışık ot yemeğiyapmış ekşili sarımsaklı...reflüye birebir birde tahin bal karmış....İkisi de cıs benim için....Tahin fazla sevmem zaten onu direk eledim de ot yemeğinde çok sarımsak ve ekşi vardı,1 çatal alabildim....Sonra kestane getirmiş onu pişirdik saat 9 gbi 3tane kestane yedim ve yeşil çay içtim....
Bu arada gelemediğim 2 hafta kilosu...ilk hafta 77.6idim...İkinci hafta 77.1idim...
Canım sen 394. etapta 78 olmuşsun, 395. etapta bildiride bulunmamışsın.Kilon ikiye bölünecek..
Beni de şaşırttın gittm etapları kontrol ettim:KK45:

Hadi kızlar güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden..
Öğlene kadar bitirelim liste işimizi..

Bugün gece Almanyadaki kardeşimden mesaj geldi, daha doğrusu sabah ezan öncesi..
Bugün face ve whatsapp profilleri hz muhammed (s.a.v.) adı olucakmış diye.. O uyku sersemi ile hemen değiştim şimdi aklıma geldikçe gülüyorum nasıl hızlı değiştim anlatamam Rabbim kabul etsin kolaylaştırsın işlerimizi tümm inananların..
Kainatın peygamberine çirkin söz söyleyenleri önce Rabbime havale ediyorum ve kınıyorum..
Tabii müslümanları çirkinleştirmek için de suç işliyormuş gibi gösterenleri de kınıyorum..
Tüm güzellikler bizim dinimizde...Elhamdülillah müslümanız, o yüzden çok güzeliz...
Elhamdülillah peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.), o yüzden çok güzeliz.
Hayırlı cumalar olsun hepimize inş..

Back
X