buarada bende hemencecık kılmu bıldıreyımm 69,7 kıloyum tam tamına 1 kıl gıtmıs ama ben
bu tempoma en azından 68 lı bısey gormeyı hayal etmıstımmneyse bunada cok sukur yarabbım
ama kesınlıkle pazara kadar 68 lı bısey gormem lazım yaa ne yapsam ne etsem bılemıyorum
ınsallah allahım bıdahakı cumaya 68 lı bıse olurum
kızlar ben 71:3 geldim sabah..(
dün iş çıkışı moralimi çok bozan bi haber aldım işle ilgili.ve evde ne bulursam yedim.sabah zor kalktım gözlerim şişti balon gibi ve böbreklerim ağrıyordu..ilk kalktığımda 72.9 du.evden çıkmadan tartıldım tekrar inmişim azcık.elma ve wc sonucu..
ıste pastamm nasıl olmussEki Görüntüle 111578 Eki Görüntüle 111577
sağol canım ya..
sabah lehime döndü herşey şükür.
akşam boşuna sıkıntı yapmışım.ama hala kendime gelemedim..sevinemiyorum bile artık kendimi ne kadar kastıysam düşün yani..çok berbattım ama ya..
bir geçiş dönemindeyim kızlar.hayırlısıyla kendi işimi kurma çabasındayım ve bir yandanda çalıştığım yeri bırakmadım.sanırım fazlasıyla youyor bu da beni..hayırlısıyla kendi yerime geçseydim daha rahat adapte olucaktım herşeye..
bayram sonrası belli oldu işimi kurmam birazda ondan sanırım her hafta bu şekilde olması..
benim stres dozajım ne kadar yüksekse o kadar zor oluyor kilo vermem..takımda olmam kilo alma miktarımı azaltıyor şükür.ben çok çabuk ve fazlasıyla kilo alıyorum yaa ufff
Beyin öyle bir sihirli kutuki, içine bilgi aldıkça, kapasitesi genişliyor ve her yeni bilgi aldıkça yeni bir çekmece karşımıza çıkartıyor ama dış hacmi daima birbuçuk metreye iki mnetre ebadında bir dolap olarak kalıyor!
Açıkça şunu söylemek istiyorum ki Cenab-ı Hak, beynini kullanmayan insanları ve o insanların çoğunlukta olduğu milletleri asla iflah etmiyor. İsterse onlar Allah'ın kemale erdirdiği en son ve en makbul dinin mensubu olsunlar.Kural değişmiyor.Allah beynini kullanmayanların beyin hücrelerini kapata kapata onları sadece hayatta kalmayı başaracak kadar bilgiyle baş başa bırakıyor.
Yani kullandığı sürece eskimeyen ve yıpranmayan bir dolaba sahip olanlar onu kullanmayarak paslandırabiliyorlar...
Alıntı..
minnoşum tebrik ederim.çabalarının karşılığını aldın cok şükür.
üzülme canım sen bu gazla 65 e cok yakında ulaşırsın.beeen inanıyorum
akrebim dün beni azarlayan sen değildin sanki.ne oldu sana böyle.bak beni bile kendime getırdın.sen çok güçlü bir kadınsın.ben kendime hep seni örnek alıyorum.hıcbırsey sağlığından önemli değil.
umarım bırdaha böyle bır stres yasamasın.en kısa zamanda eskı kılona ineceğinede eminim.çabuk alınan kılolar cabuk verılıyor cunku.
bende suan kampüsteyım.sabah hocamız hepımızın morlaını mahvetti.okadar streslıyım kı su an anlatmam.normalde olsa senin gıbı saldırırdım yemeklere.ama dün kendıme söz verdım.senın sayenınde aklım baısma geldı.suan ne kadar streslı ve üzgün olsamda yemek yemıyecem kendıme hakım olucam.cünkü yeıdıklerım benı mutlu etmeeyeck.hatta bilhakis dahada mutsuz olucam.
bende eskı güçlü iradeli akrebimi istıyorum.
takım ruhu için kendini toparla akrebim.bak sen böyle yaparsan bende kendımı salarım sende vıcdan azabı cekersın :)
sorunlarımız ne olursa olsun pes etmek yok
DURMAK YOK YOLA DEVAM....:)
cok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll
ellerine sağlık.canımız ceksın dıye mı koydun fıstık :)
ağzım sulandı valla
benımde stres suan tavan yaptı.kalbım sıkısıyor valla.bu hocalar benım ecelım olucak
ama kendımı bırakmıyacam bu sefer akrebım sende bırkma.ALLAH sağlık verdıkce herseyı basarabılırız
bugünde cuma.cuma nıyetıne bol bol dua edelım.
sağol canım ya..
sabah lehime döndü herşey şükür.
akşam boşuna sıkıntı yapmışım.ama hala kendime gelemedim..sevinemiyorum bile artık kendimi ne kadar kastıysam düşün yani..çok berbattım ama ya..
bir geçiş dönemindeyim kızlar.hayırlısıyla kendi işimi kurma çabasındayım ve bir yandanda çalıştığım yeri bırakmadım.sanırım fazlasıyla youyor bu da beni..hayırlısıyla kendi yerime geçseydim daha rahat adapte olucaktım herşeye..
bayram sonrası belli oldu işimi kurmam birazda ondan sanırım her hafta bu şekilde olması..
benim stres dozajım ne kadar yüksekse o kadar zor oluyor kilo vermem..takımda olmam kilo alma miktarımı azaltıyor şükür.ben çok çabuk ve fazlasıyla kilo alıyorum yaa ufff
sağol tatlımm benim.Allah razı olsun..ayy akşam keşke yanımda yakınımda olsaydın yaabu sözlerle hiç kendimi kastıkça yermiydim ben ama eminim vermiştim kilo yaa ne güzel konuşmuştuk minnoşumla da..
ama yok yılbaşına 60 la giricem yok başka yolu..aynen canikom durmak yok yola devam
ayy keşke hepımız aynı sehırde olsak.gercı benden bıkardın.her strese gırdğımde soluğu yanında alırdım.akrebım der omuzunda ağlardım :))mınnoşumlada hergün platese gıderdım :)
bu arada yılbasına tek basına 60 kilo ile gıreceğini zannedıyorsan yanılıyorsun.pışıkkkkkk.bende 60 kılo olucam yılbasında.gör bak.:)))
karamelımmm afferın sana tebrık edıyorumm
hıcbır stres huzursuzluk senı kantıne yonlendırmesınn cunku sonradan
aglaya aglaya yada utana sıkıla aynaya bakıcagın gunlerı
gorebılırsınn yılbasında en azından 65 olacagım koydum kafama bende ,
benım hedef kucuk ama fazlasınıda versem soyle 62 olsamda olur
yanı demı karamelımm
wawwww yılbasıcılar gelll vatandass 60 aa gelll bıttı kalmadı batan gemının
60 ları bunlarr evett ozaman soyle bır hesap edelım tam tamına 28 gunumuz var
mınnos 28 gun - 69,7-65 : 4,7 / 28 = 0,160 gr gunde
karamel 28 gun 68,1 - 60 : 8,1 / 28 = 0,289 gr gunde
akrep 28 gun 71,3 -60 : 11,3 / 28 = 0,403 gr gunde
ıste sıze muhendısın notları kızlarr gun basına bu grlar gıdecekk haberınız olsun
evet canım sayenızde geldım kendıme.kımse tutamaz artık beni :)
az once öğle yemeğine gıttık en zararsız seylerı yedım hemde azıcık:)
gecen hafta söyledıklrın kulağıma küpe oldu.):) sımdı derse gıdıcem sunum var yıne.o güzel kızı görücem :) sene sonuna kadar ben kıza değil kız bana imerenecek.cünkü 90-60-90 olucam :))yasasın zayıf olucaz hepımız
minnoşum 1 ocakta tartılalım eğer 62 ve altı cıkarsak süprizim olucak sana :)
benım zavallı beynım kullanıla kullanılaa harap oldu.
aşırı bilgi yüklemesinden çöktü çökecek:))
okadar dolu kı ıcınde yer kalmadı :))yakında adımı unutursam şaşırmam
wawwww yılbasıcılar gelll vatandass 60 aa gelll bıttı kalmadı batan gemının
60 ları bunlarr evett ozaman soyle bır hesap edelım tam tamına 28 gunumuz var
mınnos 28 gun - 69,7-65 : 4,7 / 28 = 0,160 gr gunde
karamel 28 gun 68,1 - 60 : 8,1 / 28 = 0,289 gr gunde
akrep 28 gun 71,3 -60 : 11,3 / 28 = 0,403 gr gunde
ıste sıze muhendısın notları kızlarr gun basına bu grlar gıdecekk haberınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?