• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar
daha sabahtan berı bısey yıyememdım
sabah yusuf gec kalktı kahvaltısını verdım sonra halıya koydum onu ben kahvalltı edıyım dedım.
yusuf yurumeye basladı buı arada cok sevıyor yurumeyı ama hep dusuyor
ben kendıme kahvaltılık bıseyler hazırlarken sehpa ıle bırlıkte dusmus. yuzu gozu kan ıcınde aglıyodu
once esımı aradım 2 saat uzaklıkta bıryerlerdeymıs
ben de hemen ambulans cagırdım
gozunun altındakı yara dıkıs gerektırecek kadar derın degılmıs pansuman yaptılar bant yapıstırdılar
agzındakı kanamda onemlı degılmıs hastneye gıdene kadar agzındakı kan durdu zaten
eve geldım uyuttum.
ama ben bunu yazana kadar tekrar uyandı
musaıt olunca yıne yazarım kızlar

merhaba kızlar
sabah yusuf gec kalktı kahvaltısını verdım sonra halıya koydum onu ben kahvalltı edıyım dedım.
ben kendıme kahvaltılık bıseyler hazırlarken sehpa ıle bırlıkte dusmus. yuzu gozu kan ıcınde aglıyodu
gozunun altındakı yara dıkıs gerektırecek kadar derın degılmıs pansuman yaptılar bant yapıstırdılar
agzındakı kanamda onemlı degılmıs hastneye gıdene kadar agzındakı kan durdu zaten
eve geldım uyuttum.

canım tam cıkarken yazdığını okuyayım dedım.şok oldum ya
cok gecmiş olsun.çok üzüldüm.ama şükürler olsun kı bişey olmamış yusufumuza.
sende cok korkmuşsundur eminim.
cok gecmiş olsun posicim.şimdi ne desem bilemedim de sasırdımbende.

şuan nasıl yusuf ıyı mı ağrısı var mı

mınnosum oyle bı anlattınkı platesı ben de yapsammı dedım
bı yerlerde uygun plates topu bulursam bakıcam ben de
akrepcım dun yazdıklarını okudum ama malum esım kendı alıyor bılgısayarı cevap veremdım
haklısın. ınsanın gun ıcınde yasadıkları cok etkılıyor ben de son gunlerde stresslıyım. yapmak ıstedıklerımı yapamayınca daha cok streslenıyorum. aman basım agrıyor sımdı yusuf uyanana kadar uzansam ıyı olcak. o da uyanınca yemek ıstıcek ne versemkı ona sımdı.

ebrusalliresimleri9.jpg

kım böyle olmak ıstıyor parmak kaldırsın :66::66:
evet yaa evet ben ıste tamda boyle olmak ıstıyorummmm karamelımm bakk
hıcbısey yapmıycaksan abın hocaymıs ıste onun gıttıgı salona haftada bırde olsa
bır spora yazıl ıstersen mesela burda salsa kursu varmıs ayy bende gıdıyım bı saat gule
oynaya kılo verırım dedım ama cesaret edemedım::44:
merhaba kızlar
eve geldım uyuttum.

mınnosum oyle bı anlattınkı platesı ben de yapsammı dedım
bı yerlerde uygun plates topu bulursam bakıcam ben de
akrepcım dun yazdıklarını okudum ama malum esım kendı alıyor bılgısayarı cevap veremdım
haklısın. ınsanın gun ıcınde yasadıkları cok etkılıyor ben de son gunlerde stresslıyım. yapmak ıstedıklerımı yapamayınca daha cok streslenıyorum. aman basım agrıyor sımdı yusuf uyanana kadar uzansam ıyı olcak. o da uyanınca yemek ıstıcek ne versemkı ona sımdı.

canımm cok cok gecmıs olsun ınan okurken cok kokrutm bende
cok sukur bısı olmamıs yusufumuzaa. ınsallah hemen duzelır canım
buarada ben pılatesı ornek verıyorum ıstedıgın sporu yap posıcım
ayrıca benım hala topum yok pılates ıcın top gerekmıyor posıcım
butun hareketler hem toplu hem topsuz yapılabılıyor

Akrepcim çok isterdim ama suan ben heryerdeyim yani herkesin tavsiyeleriyle gidiyorum bu yola yani bir nevi bağımsız takılıyorum :8: bu sekilde herkesin düşüncelerini alıp örnek alıyorum kendime.. Bide daha çok hirslaniyorum.. Ama burda yazmamın ve bişeyler paylaşmamın bi sakıncası varmi bilmiyorum kusuruma bakmayın ozaman:2:

:16::16::16: süper ya çok duygulandım inan bana..benim de çabam bu zaten.takım ruhuyla kilo verebilmek.zaten biz öyle güzel bir takım olmuşuzki hepbirlikte alıyor hep birlikte veriyoruz:21::21:

ıste bende onu dıyorum bız bır takımızz ve bız artık ince cıtır fıstık bır takım olmalıyızz
kıskananlar catlasınnn:76::76:

merhaba kızlar
eve geldım uyuttum.

:53::53: canım yaa..çok geçmiş olsun kuşum.bende bakınıp duruyodum posi yok bugün küstümü yoksa bana diye hayıflanıyodum kendi kendime..ah canım kıyamam ya..bununla geçmiş olsun canım..Allah beterinden korumuş..çok şükür.Allahım korusun yusufumuzu ve tüm çocukları.amiin

yürüyüşümü yaptım gelince sporumuda yaptım duşumu aldım geldim

suan biraz kalbım ağrıyor bıde bacaklarım.bırden yüklendim galıba :)

bugünkü menüm

sabah uyanınca: 1 bardak sıcak sirkeli su 1 mandalina

kahvaltı 8.30:1 kupa elma cayı 1 kepeklı ekmek 1 dilim ezine peynır 4 zeytin 2 tane eti burcak biskuvi yedim

ara 11.30 : kurstaydım 1 bardak cay ıctım

öğlen 2.00:1.5 kase annemin yaptığı yoğurt 1 tabak bezelye yemeği cok az ekmek yedım

akşam: bırazdan 1 elma 1 portakal yıyecem

ilerleyen saatlerde 5i1 yerde cay ıcmeyı dusunuyorum
2 lıtre su şimdilik
sporumu da yaptım

kızlar nasılolmuş menüm

kurallara uygun beslenmişmiyim akrebim

yemediklerime gelince
:1::1::1:
patates salatası yaptım sımdı kardesıme cok ama cok sevmeme rağmen ağzıma sürmedim
en sevdiğim bisküvi gözümün önünde suan normalde olsa mutlaka ıcınden 1 alıp yerdım yemedım

şimdilik bu kadar:1:

KIZLAR BUDA BUGÜN YAPTIĞIM SPORUM

2 ARALIK PERŞEMBE

1-yürüyüş 80 dk
2-stepperda 500 adım
3-mekik 45
4-ters mekik 40
5-capraz mekik 30
6-derin nefes 20
7-ayakları kaldırma 20
8-bacak esnetme 50
9-yere yatıp bacak indirip kaldırma 100
10-çömelme 3 kez 15 sn
11-zıplama 50
12-geri tekme 15
13-kollar belin yanında indirip kaldırma 50
14-kalca calıştırma 15

bugün baya yüklendim kendime .bacaklarım cok ağrıyor suan :)

ŞUAN açım ama en azından vicdanım rahat.bu hafif açlık duygusunu cok sevıyorum:)psikopatmıyım neyım :1::1:ama azıcık aç olmayı tok olmaya tercıh ederim :)

en azından su ıcebılıyorum.sürekli tok olunca suda ıcmez olmuştum.
dün sadece 3 bardak ıctım koca günde.bugün 2 lıtre oldu bıle :):21::21:

iyi aksamlar kizlar valla bu sitenin yeni halini pretesto edecem bu ne ya birsey yazamiyom butun alintilarim gitti nereye gitti bende cozemedim iki defa yazdigim gitti simdi ficitip atacam pcyi delirdim ya neyse hadi
ben siradan gideyimm
akrep yavru kusum ne bu stres ne bu sinir aam actim actigimla senin mesaj geldi gozumun onunee sinrlenmissin kuusm yapma boyle sendee hos gerci neyseki gerginligin hemen sona ermis benim guzel kalpli arkadasimm
ama ben sana cok fena bozugum hatta kusum haberin olsun sen bana takilmiyon laf atmiyonn bende kilo aliyom haberin olsun
posicim kusum sende stres yapmisin kiz biz yapacaz bu isi sen kafani yorma bende senin gibiyim yillardir diyet yaparim cokta kilo verdim ama hic bu isi kuralla yapmadim takim ruhuyla arkadaslarimin destegiyle yaptim tabi kural olmasinmi olacak bu isler boyle uymaya calismak icinde olsa bir kural sart takimlarda zamaninda hep yaptik uydukmu tam degil ama en azindan calistik
bende bir gun yaparim cok iyi bir diyet obur gun asla yapaamm muhakkak basladim diyetler yarida kalmistir ama olacak bacim biz bu akrep cadisi yuzunden kilo verecez sen hic morelini bozma kiz basele gelecektim gecen esim calismadiigi icin o gitti annesini almaya artik biakmaya gidersem gelecem aklimdasin ona gore
bu arada cook cok gecmis olsun yusufa iyi bak kizz
minnosum minik kusum kiz bravo sana valla su gaz verisine hayranim gitsin kara yaglarr ah birde gitsee :))
karamel sekerim valla sende supersin aranizda bir ben kaldim duzene girmedik oda olacak allahin izniylee ama unutmayin ben durtulmeden asla kilo veremem beni mumkunse durtun anacaigimm

hepinizi opuyorumm takimimi seviyorum vede kilo vermek istiyorum kurallarla ama diskalifiyesizz insallah bu isin ustesinden gelecegiz

ŞUAN açım ama en azından vicdanım rahat.bu hafif açlık duygusunu cok sevıyorum:)psikopatmıyım neyım :1::1:ama azıcık aç olmayı tok olmaya tercıh ederim :)

en azından su ıcebılıyorum.sürekli tok olunca suda ıcmez olmuştum.
dün sadece 3 bardak ıctım koca günde.bugün 2 lıtre oldu bıle :):21::21:

vall abacim psikopat degilsin normalsin hic kafani yorma bende sabah ac kalktigim zaman kendimi okadar mutlu hissediyorumki ah aclik ahh cok guzel bir duygu

vall abacim psikopat degilsin normalsin hic kafani yorma bende sabah ac kalktigim zaman kendimi okadar mutlu hissediyorumki ah aclik ahh cok guzel bir duygu

kuşum zaten o kurallar sana göre değil..sen aç kalma şekercimm..
haa bu arada sen yediklerini yazabilirsin tatlım merak etme canımız çekmez tam tersi bizi tetikler nedenmi snin gibi şişko olmamak adına yemeyiz yediklerini naabeerr :60::60::60::60: kıız 90 oldunmu de helee :60::60::60::60::60::74::74::92::92::92::92:

selam kızlar bugun oglen yemegınden sonra ara ogun yapamadım
bıraraa sekerlı turk kahvesı ıctım ıste saat 3 te falan neysem 5 te geldım
bır kucuk paket sutler varya kakaolu ondan ıce ıce pılatese gıttım :7::9:
1 saat pıltes neysem eve geldım canım acayıp muzlu sut cektı :34:
aksam yemegı nıyetıne bır bardak sut doktum uzerıne bıraz nesquık
ve bır adet muzuda kucuk kucuck dogradım ıcıne aksam yemegı ,nıyetıne yedım gıttı
ıste ınsallah cok olmamıstır yaa:30:

Back