Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın herkeze

moralim çok bozuk
hiç kilo verememmişim üstüne bide almışım noluyo bana anlamadım

kilom 86.1

bu hafta kendime çok dikkat edemesemde abartmamaya dikkat ettim
ve o kadar çok hareketliydimki çokta yol yürüdüm
evde bir dakka bile durmuyorum pazartesi günden beri
kilo vermesemde almamam lazımdı bu kadar hareket ettikten sonra

acaba diyorum adetim baya geçti hormonlarımamı bişey oldu üfff

annemede doktor ameliyat dedi
çarşamba patolojiden sonucunu alıp doktora göstercez sonuca göre doktorlar ameliyat şekline ve gününe karar vericek annemi ameliyattan sonrada yanıma almayı düşünüyorum inşallah iyi olur

hayılrı cumalar kızlar

suan kahvaltı yapıyorum.bugün dersim var akşama kadar okuldayım.fırsatım varken kılomu yazıp cıkıcam

evet bu hafta 68.3 geldim :) azıcık daha dışımı sıksam 68 olacakmısım ama neyse pazar gününe kadar 68 olurum inş.

hepınızı öpüyorum muck akşam görüşürüz

gunaydın canım oyle hemen alınan kılolar hemen verılmıyorkı bılıyorsun,
bırgunde alıyoruz lolcum bır haftada verıyoruz malesef uzulme sen .
bence bu haftada aynı tempo ıle devam edersen kesınlıkle farkedıcektır sakın veremedım dıye
moralını bozup dıyetınıde bozma olurmu canımcım
buarada annene cok cok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda ıyılesır tatlım

buarada bende hemencecık kılmu bıldıreyımm 69,7 kıloyum tam tamına 1 kıl gıtmıs ama ben
bu tempoma en azından 68 lı bısey gormeyı hayal etmıstımm neyse bunada cok sukur yarabbım
ama kesınlıkle pazara kadar 68 lı bısey gormem lazım yaa ne yapsam ne etsem bılemıyorum
ınsallah allahım bıdahakı cumaya 68 lı bıse olurum

kızlar ben 71:3 geldim sabah..(
dün iş çıkışı moralimi çok bozan bi haber aldım işle ilgili.ve evde ne bulursam yedim.sabah zor kalktım gözlerim şişti balon gibi ve böbreklerim ağrıyordu..ilk kalktığımda 72.9 du.evden çıkmadan tartıldım tekrar inmişim azcık.elma ve wc sonucu..

anaa akrebımm nıye sıktın canını tatlım neoldu ısyerınde hayatım senkı bıze pozıtıf bakın
pozıtıf dusunun dersın hep gözlerın sısmıs bobreklerın agırmıss nıye saglıgını bozuyorsun
yanı ne senın saglıgından daha degerlıkı yapma boyle tatlım yaa okadar guzel dıyet yaptınkı
bu hafta ben emınım yarın sabah cok cok farklı cıkıcaksın bu dungecenın bır cezası olmus sadece
üzülme akrebım yaa

tesekkuer ederım zalımıcım gecmıs olsun dılegın ıcın. yusuf bugun ıyı gozunun altındakı bant onu rahatsız etmıyor allahtan
Lolocum gecmıs olsun eger amelıyat olacaksa ıns. annenın durumu amelıyattan sonra cok ıyı olur. benım annem de bel fıtıgından amelıyat olmustu nedır bu turk kadınlarının cektıklerı bellı bı yastan sonra baslıyor hastalıklar

benım kılom 61.5 sımdı yusufu yedırıp gelıyım

2.TAKIM

akrep33 ( 69,1 / 71,3 / -2,2 / -3,18%)
Poseidon83 ( 61,8 / 61,5 / 0,3 / 0,48%)
neslihan (78,3 / 78,5 / -0,2 / -0,25%)
minnoş prenses ( 70,7 / 69,7 / 1 / 1,41%)
karamel_guzel ( 69 / 68,3 / 0,7 / 1,01%)
oztrk ( 66,1 / 69 / -2,9 / -4,39%)
lolo( 84 / 86,1 / -2,1 / -2,5%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 499 / 504 / -5,2 / -0,04 )

akrebımın bayagı bır canı sıkkın anlasılan hıc konusmak bıle ıstemıyor(
canım keske senın ıcın yapabılıcegımız bısey olsada yardım etsek
sağol canım ya..
sabah lehime döndü herşey şükür.
akşam boşuna sıkıntı yapmışım.ama hala kendime gelemedim..sevinemiyorum bile artık kendimi ne kadar kastıysam düşün yani..çok berbattım ama ya..
bir geçiş dönemindeyim kızlar.hayırlısıyla kendi işimi kurma çabasındayım ve bir yandanda çalıştığım yeri bırakmadım.sanırım fazlasıyla youyor bu da beni..hayırlısıyla kendi yerime geçseydim daha rahat adapte olucaktım herşeye..
bayram sonrası belli oldu işimi kurmam birazda ondan sanırım her hafta bu şekilde olması..
benim stres dozajım ne kadar yüksekse o kadar zor oluyor kilo vermem..takımda olmam kilo alma miktarımı azaltıyor şükür.ben çok çabuk ve fazlasıyla kilo alıyorum yaa ufff

Beyin öyle bir sihirli kutuki, içine bilgi aldıkça, kapasitesi genişliyor ve her yeni bilgi aldıkça yeni bir çekmece karşımıza çıkartıyor ama dış hacmi daima birbuçuk metreye iki mnetre ebadında bir dolap olarak kalıyor!
Açıkça şunu söylemek istiyorum ki Cenab-ı Hak, beynini kullanmayan insanları ve o insanların çoğunlukta olduğu milletleri asla iflah etmiyor. İsterse onlar Allah'ın kemale erdirdiği en son ve en makbul dinin mensubu olsunlar.Kural değişmiyor.Allah beynini kullanmayanların beyin hücrelerini kapata kapata onları sadece hayatta kalmayı başaracak kadar bilgiyle baş başa bırakıyor.
Yani kullandığı sürece eskimeyen ve yıpranmayan bir dolaba sahip olanlar onu kullanmayarak paslandırabiliyorlar...

Alıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…