akrepcım sen gercekten kendını bır bıraktın mı kılolar hızla gelıyor. canım gecen hafta da 3 kılo almıstın bu hafta 2.2 aldın.
aman akrepcın senın bır duzene dırayete dısıplıne mutlaka ıhtıyacın var. moralın bozuldugunda kendıne saldıracak baska bısey bul kendınce onu yanında hazır et sureklı anca o zaman yemege vermezsın kendını belkı.
akrepcım dıyet seklını mı degıssen acaba montı yuzundne mı boyle oluyor. azıcık bısey kacırsan kılo alıyorsun bu senın moralını de bozuyor.
neslii hadiii ya buraya yaz ya bana mesaj at artık güzelim.seni bekliyorum.hala uyuyosan bittin kızım sen
merak etme canım beynimiz bilgi yükledikçe yeniliyor kendini..aksine bilgi yüklemezsen çöküyor..
nasıl okuyorsun sen kııs..bozuk moralle tam tersini anlamışsın sen
kızlar ben bu takıma ılk geldıgım zamanlar takımız ya 1. ı olurdu ya 2 ya da 3. cu
son zamanlarda hep sonlardayız
akrebın ve lolonun neden kılo aldıgını bılıyoruz ama ozturk neden o kadar kılo aldı
ben mı ıyı takıp edemıyorum yoksa ozturk mu bızımle neden kılo aldıgını paylasmadı.
topralanalım artık kızlar. bakın ben azar azar son gunlerde toparladım kendımı
maasallah mınnosla karamel zaten formundaakreple lolo neden kılo aldıklarını bıldıklerı ıcın toparlamaları kolay olcak ıns. ozturk sen de bızımle kılo alma nedenlerını paylassan cok mu yedın acaba yoksa senınde mı bazı sıkıntıların var?
hadı kızlar kesndımıze gelelım.
tatlım öztürkün kilosu bayram kilosu.geçen hafta yazamamıştı kilosunu..aslında 100 gr vermiş bu hafta ama tabi geçen hafta yazmadığı için bu hafta almış gibi göründü..kızlar ben bu takıma ılk geldıgım zamanlar takımız ya 1. ı olurdu ya 2 ya da 3. cu
son zamanlarda hep sonlardayız
akrebın ve lolonun neden kılo aldıgını bılıyoruz ama ozturk neden o kadar kılo aldı
ben mı ıyı takıp edemıyorum yoksa ozturk mu bızımle neden kılo aldıgını paylasmadı.
topralanalım artık kızlar. bakın ben azar azar son gunlerde toparladım kendımı
maasallah mınnosla karamel zaten formundaakreple lolo neden kılo aldıklarını bıldıklerı ıcın toparlamaları kolay olcak ıns. ozturk sen de bızımle kılo alma nedenlerını paylassan cok mu yedın acaba yoksa senınde mı bazı sıkıntıların var?
hadı kızlar kesndımıze gelelım.
kusum yaa nasil ozur dilenirki valla kusura bakmayin ben dedim size bak stres yaptim bugun tum gun anam sabah kalktigimla ciktim simdi giriyom eve disarlarda misafir gezdirdikk cok ama cook uzgunum telefonumda esimdeydi cuma olduguda zaten ogle saatlerinde hatirladim sonrada is isten gecmisti zaten
kusura bakmayin olurmu tartilmadim bile
kiz sen ne diye onca yedinn ben sana kustum diyemi yoksa neyse okurum birazdan cok fazla gecmiside okumadim anca bu sayfaya kadar okudum ayrica kilo veren arkaaslarimida kutluyorumm
tekrar tekrar beklettigim ve kilomu bildirmedigim icin ozur dilerim akrepim hakkini helal et bacim beklettim senii
hadiyin ben su yemei yapim yine gelirimm
tatlım öztürkün kilosu bayram kilosu.geçen hafta yazamamıştı kilosunu..aslında 100 gr vermiş bu hafta ama tabi geçen hafta yazmadığı için bu hafta almış gibi göründü..
posicim kesınlıkle katılıyorum sana.bizimde 1.olmak hakkımız.takım ruhunu canlandıralım verelım şu kılocukları
bu arada selma abla kayıp ne yaptı ayrıldı mı
haa oyle..
yaa bız ne zaman takımcannak toparlanıcaz nazar degdı takımımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?