- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
merhaba kızlar
daha sabahtan berı bısey yıyememdım
sabah yusuf gec kalktı kahvaltısını verdım sonra halıya koydum onu ben kahvalltı edıyım dedım.
yusuf yurumeye basladı buı arada cok sevıyor yurumeyı ama hep dusuyor
ben kendıme kahvaltılık bıseyler hazırlarken sehpa ıle bırlıkte dusmus. yuzu gozu kan ıcınde aglıyodu
once esımı aradım 2 saat uzaklıkta bıryerlerdeymıs
ben de hemen ambulans cagırdım
gozunun altındakı yara dıkıs gerektırecek kadar derın degılmıs pansuman yaptılar bant yapıstırdılar
agzındakı kanamda onemlı degılmıs hastneye gıdene kadar agzındakı kan durdu zaten
eve geldım uyuttum.
ama ben bunu yazana kadar tekrar uyandı
musaıt olunca yıne yazarım kızlar
evet yaa evet ben ıste tamda boyle olmak ıstıyorummmm karamelımm bakk
kım böyle olmak ıstıyor parmak kaldırsın
merhaba kızlar
sabah yusuf gec kalktı kahvaltısını verdım sonra halıya koydum onu ben kahvalltı edıyım dedım.
ben kendıme kahvaltılık bıseyler hazırlarken sehpa ıle bırlıkte dusmus. yuzu gozu kan ıcınde aglıyodu
gozunun altındakı yara dıkıs gerektırecek kadar derın degılmıs pansuman yaptılar bant yapıstırdılar
agzındakı kanamda onemlı degılmıs hastneye gıdene kadar agzındakı kan durdu zaten
eve geldım uyuttum.
mınnosum oyle bı anlattınkı platesı ben de yapsammı dedım
bı yerlerde uygun plates topu bulursam bakıcam ben de
akrepcım dun yazdıklarını okudum ama malum esım kendı alıyor bılgısayarı cevap veremdım
haklısın. ınsanın gun ıcınde yasadıkları cok etkılıyor ben de son gunlerde stresslıyım. yapmak ıstedıklerımı yapamayınca daha cok streslenıyorum. aman basım agrıyor sımdı yusuf uyanana kadar uzansam ıyı olcak. o da uyanınca yemek ıstıcek ne versemkı ona sımdı.
süper ya çok duygulandım inan bana..benim de çabam bu zaten.takım ruhuyla kilo verebilmek.zaten biz öyle güzel bir takım olmuşuzki hepbirlikte alıyor hep birlikte veriyoruz
merhaba kızlar
eve geldım uyuttum.
yaa karamelım gelınce bana buraya nasıl fotograf ekledıgını yazarmısın
ben bılmıyorum gecenlerde mukemmel bır pasta yaptım sırrf sıze gostermek
ıcın resmını cektım paylalşmak ıstedım yanı ama beceremedım kı
ŞUAN açım ama en azından vicdanım rahat.bu hafif açlık duygusunu cok sevıyorum:)psikopatmıyım neyımama azıcık aç olmayı tok olmaya tercıh ederim :)
en azından su ıcebılıyorum.sürekli tok olunca suda ıcmez olmuştum.
dün sadece 3 bardak ıctım koca günde.bugün 2 lıtre oldu bıle :)
vall abacim psikopat degilsin normalsin hic kafani yorma bende sabah ac kalktigim zaman kendimi okadar mutlu hissediyorumki ah aclik ahh cok guzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?