• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep neden kısısel algılıyorsunkı ben sana takımdan dıskalıfıye etme meraklısı ıması mı verdım?
ben kendı ozel durumumu soylemek ıstedım gecen seferkı kurallarda da tamam dedım kurallar harıka dedım sonra dedıklerımı yutmak zorunda kaldım hergun kırmızı kart yedım
sen zor sartlarda bu kuralları uygulayabılırsın dısıplınlı bırı olabılırsın ama benım oncekı mesajlarımı okursan kac defa dedım ben o kadar dısıplınlı bırı degılım. bunu kabul edıyorum sen yapabılırsın karamel yapabılır ama ben ıkı gun belkı zorla uygularım ama 3. gun ıpler kopar sımdıye kadarkı tum kurallarda bunu denedık gorduk....

aman neyse ONCEDEN DE DEDIGIM GIBI ben yıne de uygulamaya calısıcam ama onceden haber verıyorumkı fırelerı bol olucak maalesef...

kendı kısısel durumumu anlatmam da takımda gergınlıge donmesın lutfen...

kişisel algılamıyorum canım..inan hem çalışma hayatı hem ev sorumluluğu çok yoruyor bayanları..düşünsene saniyelerle savaş veriyorum.acaba diyorum spor dakikalarımı uzatabilmek için hangi şeyi kısaltsamdazaman kalsa biraz daha diye..sabah 5:30 da kalkıyorum..imkansızlıklar içinde başladığım namazı sürdürmeye çalışıyorum.o kadar insanın negatif yada pozitif elektriğini yükleniyorum akşama kadar.ama kendim için yaptığım sadece kilo verebilmek için koyduğum kurallara uymak.eğer bunuda yapmazsam biliyorumki fırtınada savrulan sandal gibi olucam.git gide rotadan çıkmış ve bir o kadarda mutsuz ve gergin..
sen posicik beni çok şaşırtıyosun..
kilo almak seni mutuz ettiği halde vermek için acıcık disiplinden korkuyosun..olumsuz yanını görme ne olur herşeyin..zaten yeterince huzursuzsun kendini dar bir alanda sıkışmış gibi hissediyosun.kendini bu yüzden hep yemeye veriyosun ve doğal olarak kiilo alıyosun..
yapmaa şekercik..senki özgürlüğüne bu kadar önem veren biri süper bir annesin şu an..ve çok güzel beceriyosun hem evine hem eşine hem bebişe yetişmeyi.kendine haksızlık etme ne olur..sen yaparsın bilirim..yapıcam de bitsin benim doğrucu şekercim..
diskalifiye durumuna takılmayın diye açıklama yaptım.üslubum biraz sert olabilir belki ama sen az çok bilirin beni ben söylemek istediklirimi söyleyen biriyim ondandır şeker :17::17:

akrebim niye böyle dedin şimdi:14::14::5::2:
ben de kurallara uymaya calışıyorum.tabıkı amacımız kılo vermek.bu kuralların gelmesini en cok isteyen benım.
iştahım cok acılmıştı kurallara uyucam dıye az da olsa kendime cekı düzen verdım
çok yorgun olsamda bugün sporımı yaptım.abur cubur yemedım.evde okadar pasta börek var yemedım sırf kırmızı kart almayayım dıye:(
bugün kütüphanede olduğum ıcın öğle yemeği yıyemedım malesef akşam yemeğinde kendımı tutamadım.haklısın yememem gerekırdı :17::14:
bayram ve mısafırler düzenimi altüst etti şimdi tekrar bi düzen kurmaya calışıyorum .elimden geldiğince yapmaya calışıyorum
akşam yemeği 4.30 da yedim ama suan cok açım :( bu kuralların takım olarak aramızı bozmasını istemem :14:
canım beni şaşırtanların içinde sen de varsın hem de ilk ikinci başlardasın..ilk minnoş şaşırttı çünkü..ben tam tersini düşünürken bayramda yemeden aşırıya kaçmadan geldi..
ve sen...
ben senden çok emindim bayram sonu aynı karameli görücem diyrdum..ve çok şaşırdım ya bayramda coştuğunu okuyunca ve tartılma öncesi hafta ben de coştum kalmadı bende motivasyon felan..
yazdıklarını okuyorum her gün aynı cümleyi kullanıyorsun.düzenim altüst oldu düzen kurmaya çalışıyorum..
hangi düzen kim altüst etti..sor kendine ve ne bayrama ne misafirlere ne dışarda geçen koşturmalarına bulma suçu..tek suçlu sensin canım.
beynini bu kötü cümleyle öylesine proğramlıyosun ki o yüzden halaa düzen kurmaya çalışıyosun..
karamelcim silkelen ve kendine gel..artık kendime düzen kurdum de..ve sporunu da zoraki yapma isteyerek yap.okadar belli etmişsinki ben yazdıklarından hissettim düşün yanii..
heryerde imrenilerek bakılmayı istemiyomusun.aynalarda kendine hayran olmayı istemiyomusun..giydiğin kıyafetlerin sarkan şiş yağlarını kapatmak yerine harika ölçülerini süslemesini istemiyormusun..attığın her adımda daha cesaretli daha kendine güvenen bir karamel olmak istemiyomusun..senin zayıf olanlardan neyin eksi söyermisin bana.. :18::18:

bı de okudugum okuzler kıtabı bıttı yarın ya da obur gun baska kıtaba baslarım ama
yarın zamanım olursa kıtabın sonundakı bazı paragrafları paylasmak ıstıyorum ama sımdı zamanım yok

herkese ıyı geceler
ben de paylaşım yapıcaktım ama kitabım işyerinde kalmış :19::19:

gunaydın kızlar dun gece yıne bır ara gırdım nete ama o saatlere kadar kalamamısım
neysem ortalık senlenmıss :34: kımseı kımseyı kırmak ıcın ugrasmıyor aksıne herkes
yanındakının kılo vermesını ıstıyor sekerlerım bak ben mesela ınanın suraya gelıyorum mesela
acıyorumkı karamelı yazmıs gecen gun meselaa pızza yedım paatates kızartması yedım
allahım nasıl canım cektı anlatamam bıde ıcım den yaa karamelde yemıs ben azcık sunu
hupletsem neolur demeye basladım. yanı artık ıcıme takım ruhu kactı ınanın kılo vermek ıstıyorum
ama asla yanlız basıma degıl ben verıceksem akrepte karamlede posıde neslıde ve saymadıgım
butun takım arkadaslarımal bırk-lıkte sevınmek ıstıyorum ınanın bazen burda bırılerı sunu kacırdım
yedım dıye yazınca kacıyorum takımdan 50-59 kılo arası grubuna gıdıyorum okadar az yemıs
oluyorlar kı okuyup kendımı dahada az yemeye ıtıyorum .

bıraz uzun oldu ama uzun lafın kısası uzum uzume baka baka kararır
bu kurallarımınızın amacıda hepımızın aynı uzum labılme cabasıdır
tabıde hepımıs sısko uzum olmak ıstemıyorsak hepımızz ınce uzum olmalıyız
ayy uzum falan bıraz sacma oldu kızlaer ama umarım anlamıssınızdır demek ıstedıgımı

hee bıde bende azcık dergı okumustum dun akrebım onu unutmusum
busabata kahvaltıda bır fıncen yesılcay su koy ekmegının buyuk dılımlerı
varya onu ortadan boldum ustuste kasarlı tost yaptım yagsız
ama yıne yanımda meyve getırmeyı unuttugum ıcın az nce sekerım mı dustu ne
kucuk mınnacık soyle bır kıbrıt kutusu kadar peynırklı pogaca yedım belkı
1.5 kıbrıt kutusudur ama 2 kutu degıl yanı:5: neysem bol bol su ıctım bugun acayıp
yogunum bu hafta hıc tartılmadım akrebımm yaa ınsallah kıl vermısımdır yarın sabah
cok umutluyum ınsallah allahım ubu ıcımdekı umutların hedıyesını verırı :43:

buarada karamelım sekerımm ınan bende ılk pılatese basladımya
boyle zorla gıdıyordum yanı hoofff puuuff dıye dıye ama bak nerdeyse bır ay
olmak uzere bendekı sıkılasmaları aynada gordukce boyle ıcım gıdıyor
allahım ne guzel yaa ama keske surasıda gıtse burasıda gıtse dıyorum
kosa kosa spora gıdıyorum daha cok yurumeye calısıyorum dolmustan uzakta ınıyourum
kendımi aynaya bakınca aynı bızım pılates hocası gıbı hayal edıyorum
allahımm ınsallah oluruum oyle yaa neolursun dıyorum kendıme ınan pantolon bıle almıyorum
60 kıl olmadanda almıycam zaten 60 kıl olunca etek ceket takım alıcam hep onları gıymek ısterım
ama ya ceketı olmaz ya etegı artık son 3-4 yıldır magazalarına bıle gırmeye cesaret edemıyorum

neysem sende kendını ac ınetrenetten ebru sallının bıkınılı resımlerıne bı bak 2 cocuk anası bıde
de kendıne sonrada aynadan kendıne bak daha evlı bılem degılsın bak sımdık sorun degılde
valla ben ılk boyle kocısımın karsısına cıkınca bıde benım gardrop komple ayna
allahım utandımm hertarafımdan bır yerım sarkıyor annem 25 yıllık evlı aynı onun gıbı gorunuyorum
bıde annem 4 cocuk dogurmuss ayy dedımm benım kocam adam halıyle hersabah kalkıp atletını
kaldırır aynadan bakar karnım sısmıs bugun az yıyım der dusun yanı bende ordan burdan sarkan
yaglarla dolasıyorum :5::43:

Son düzenleme:
bunları yazıyorum dıye neolur kırılmayın bana hıssettıklerımı yazıyorum kı
sızde hıssedıyorda ıcınızde bıryerde kendınıze bıle soylemeye utandıgınız yaglarınız
varsa onlara savas acın dıye . ben artık savas actım o koskocaman aynada gardobumun aynasında
kendımı ebru sallı gıbı dumduz karın cıllop gıbı bacaklarla gormek ıstıyorum cunkuu

sızde hıssedıyorda ıcınızde bıryerde kendınıze bıle soylemeye utandıgınız yaglarınız
varsa onlara savas acın dıye . ben artık savas actım o koskocaman aynada gardobumun aynasında
kendımı ebru sallı gıbı dumduz karın cıllop gıbı bacaklarla gormek ıstıyorum cunkuu

minnos tesadüfen buraya ugrayim dedim uzun zaman oldu diye size bakmak istedim senin yazdiklarini okudum ve yeminle söylüyorumki hirslandim bu söylediklerinden.. yazdiklarinda okadar güzel örnekler verdinki böyle gözümün önüne geldi sanki yasamis gibi oldu vallahi ya.. zaten pilatesi sayende ögrendim ve yaklasik 2 santim basenden ve 1 santim göbekten ve 1 santimde bacaklardan vermissim ama kilo vermeden (1 hafta icinde).. kilo vermeyi düsünmedim aslinda ama bu sözler beni cok etkiledi su kalan 2-3 kiloyu da vericem hatta bi kac kilo ekstrada belki.. cünkü dedigin gibi aynaya baktigim zaman kendimle barisik olmak istiyorum.. nisanlimin karsisinda güzel alimli durmak istiyorum.. her ne kadar kilo vermemi istemesede onun bana balik etli demesinden hoslanmiyorum acikcasi:50:

ebru salli 2 cocuklu bi anne olarak böyle fit olabiliyorsa biz niye olamiyoruz yanii

minnos tesadüfen buraya ugrayim dedim uzun zaman oldu diye size bakmak istedim senin yazdiklarini okudum ve yeminle söylüyorumki hirslandim bu söylediklerinden.. yazdiklarinda okadar güzel örnekler verdinki böyle gözümün önüne geldi sanki yasamis gibi oldu vallahi ya.. zaten pilatesi sayende ögrendim ve yaklasik 2 santim basenden ve 1 santim göbekten ve 1 santimde bacaklardan vermissim ama kilo vermeden (1 hafta icinde).. kilo vermeyi düsünmedim aslinda ama bu sözler beni cok etkiledi su kalan 2-3 kiloyu da vericem hatta bi kac kilo ekstrada belki.. cünkü dedigin gibi aynaya baktigim zaman kendimle barisik olmak istiyorum.. nisanlimin karsisinda güzel alimli durmak istiyorum.. her ne kadar kilo vermemi istemesede onun bana balik etli demesinden hoslanmiyorum acikcasi:50:

ebru salli 2 cocuklu bi anne olarak böyle fit olabiliyorsa biz niye olamiyoruz yanii

canımm benım nerdeyse 1 ay oldu pılatese basladıgım hıc kıl vermedım belkı 1 kıl pıltes
yapamaya basladıktan sonra ama vucudum acayıp guzel oldu pantolonlar dusuyor
badılerımı gıyıyorum hıc gobek yok şöyle bı yukardan asagı baktıgımda gobek goruyordum
artık alttan çamasırımı net bır sekılde gorebılıyorum cok sukur . kılo vermedım
ama ben ınanıyorum ınatla devam eder ve yedıklerımede dıkkat edersem gıdıcek bu
kara yaglar sende sakın pes etme elma sekerım bak bır haftadakı farkı gzunle gordun
bırakılırmı yanı sporr :20::20: fıstık gıbı olana dek devamm:8::8:

canımm benım nerdeyse 1 ay oldu pılatese basladıgım hıc kıl vermedım belkı 1 kıl pıltes
yapamaya basladıktan sonra ama vucudum acayıp guzel oldu pantolonlar dusuyor
badılerımı gıyıyorum hıc gobek yok şöyle bı yukardan asagı baktıgımda gobek goruyordum
artık alttan çamasırımı net bır sekılde gorebılıyorum cok sukur . kılo vermedım
ama ben ınanıyorum ınatla devam eder ve yedıklerımede dıkkat edersem gıdıcek bu
kara yaglar sende sakın pes etme elma sekerım bak bır haftadakı farkı gzunle gordun
bırakılırmı yanı sporr :20::20: fıstık gıbı olana dek devamm:8::8:

yok ya birakmam aslaaa :66: bide bana günde 1 kere veya haftada 3-4 gün yetmiyor canim ben her gün bi sabah bi aksam yapiyorum.. sabah yaparken aciliyorum aksam yapinca gece uykum güzel oluyo.. birinden birini birakamiyorum gercekten :8: aslinda hem inceliyorum hemde 24 saat rahatlatiyor beni iyi hissediyorum.. regli dönemine girecegim ve aklimda okadar sorunlar var normalde agresiflesirim bu dönemde ama sanki kizmaya halim yok kimseye ve kendimi bi kus gibi hissediyorum:61:

kara yaglara son minnosum :66::66::66:

yok ya birakmam aslaaa :66: bide bana günde 1 kere veya haftada 3-4 gün yetmiyor canim ben her gün bi sabah bi aksam yapiyorum.. sabah yaparken aciliyorum aksam yapinca gece uykum güzel oluyo.. birinden birini birakamiyorum gercekten :8: aslinda hem inceliyorum hemde 24 saat rahatlatiyor beni iyi hissediyorum.. regli dönemine girecegim ve aklimda okadar sorunlar var normalde agresiflesirim bu dönemde ama sanki kizmaya halim yok kimseye ve kendimi bi kus gibi hissediyorum:61:

gıtsın kara yaglar elma sekerımm afferın sana yuzden bukadar guzel sonuc
almıssın aksam sabah yapınca ben varya adet donemındede devam etmıstım
hıc agrısız sızısız atlattım cok sukurr tavsıye ederımm:74:

gunaydın kızlar dun gece yıne bır ara gırdım nete ama o saatlere kadar kalamamısım
neysem ortalık senlenmıss :34: kımseı kımseyı kırmak ıcın ugrasmıyor aksıne herkes
yanındakının kılo vermesını ıstıyor sekerlerım bak ben mesela ınanın suraya gelıyorum mesela
acıyorumkı karamelı yazmıs gecen gun meselaa pızza yedım paatates kızartması yedım
allahım nasıl canım cektı anlatamam bıde ıcım den yaa karamelde yemıs ben azcık sunu
hupletsem neolur demeye basladım. yanı artık ıcıme takım ruhu kactı ınanın kılo vermek ıstıyorum
ama asla yanlız basıma degıl ben verıceksem akrepte karamlede posıde neslıde ve saymadıgım
butun takım arkadaslarımal bırk-lıkte sevınmek ıstıyorum ınanın bazen burda bırılerı sunu kacırdım
yedım dıye yazınca kacıyorum takımdan 50-59 kılo arası grubuna gıdıyorum okadar az yemıs

ayy uzum falan bıraz sacma oldu kızlaer ama umarım anlamıssınızdır demek ıstedıgımı
:16::16::16: süper ya çok duygulandım inan bana..benim de çabam bu zaten.takım ruhuyla kilo verebilmek.zaten biz öyle güzel bir takım olmuşuzki hepbirlikte alıyor hep birlikte veriyoruz:21::21:

Son düzenleme:
buarada karamelım yanlıs anlama senı ornek verdım ama en cok ıstedıgım
pızzaydı oyuzden onu soyledım tatlım kızma bana olurmuu:70:

yanlış anlamaz canım..ben de onu taşladım acıcık.çünkü aramızda en iradeli ve güzel kilo verenimiz oydu..örnek olmuştu bize ama şimdi şişko olmak için çabalıyo piss :76: biz örnek karamelimizi geri istiyorus demiii:22::22:

elmacım şekercim sen takıma giriyomusun yarın alimı seni takıma

yanlış anlamaz canım..ben de onu taşladım acıcık.çünkü aramızda en iradeli ve güzel kilo verenimiz oydu..örnek olmuştu bize ama şimdi şişko olmak için çabalıyo piss :76: biz örnek karamelimizi geri istiyorus demiii:22::22:

canım kaptanım.çok ıyı yaptın.kaç aydır beraberiz.hepımız az cok bırbırımızı tanıyoruz.hatta baya ıyı tanıyoruz.arkadaslarıma bıle anlatmadığım sorunlarımı gelıp sıze anlatıyorum .en yakın arkadaslarımdan bı farkınız yok.ki ben bu sene gercekten zor bır dönem atlatıyorum.sizde olmasanız ve de zayıflayamasaydım iyice kötü olurdum ben.
maelsef cok karamsar bır ınsanım.ben umutsuzluğua kapılıyorum.bayramda 1 gün cok yedım hemen ben rejım yapamam kendıme en gel olamıyorum dıye vesvese verdım kendıme ne oldu.sonuc ortada.:(

haklısın akrebim şişko olmak ıcın rejım yapıyorum resmen .
ayrıca benı örnek görmenıze cok sevındım.eskıden verıyordum ama sızın veremedığınız haftalar benımde moralım bozuluyor üzülüyordum.artık kendıme geldım.eskı karamel geri döndü

:16::16::16: süper ya çok duygulandım inan bana..benim de çabam bu zaten.takım ruhuyla kilo verebilmek.zaten biz öyle güzel bir takım olmuşuzki hepbirlikte alıyor hep birlikte veriyoruz:21::21:

takım ruhu cok önemli ya .keskınlıkle katılıyorum akrebim.artık 2.takımı bırıncı yapalım.kılo vermeyen kalmasın hep beraber zayıflayalım

canım beni şaşırtanların içinde sen de varsın hem de ilk ikinci başlardasın..ilk minnoş şaşırttı çünkü..ben tam tersini düşünürken bayramda yemeden aşırıya kaçmadan geldi..
ve sen...
ben senden çok emindim bayram sonu aynı karameli görücem diyrdum..ve çok şaşırdım ya bayramda coştuğunu okuyunca ve tartılma öncesi hafta ben de coştum kalmadı bende motivasyon felan..
yazdıklarını okuyorum her gün aynı cümleyi kullanıyorsun.düzenim altüst oldu düzen kurmaya çalışıyorum..
hangi düzen kim altüst etti..sor kendine ve ne bayrama ne misafirlere ne dışarda geçen koşturmalarına bulma suçu..tek suçlu sensin canım.
beynini bu kötü cümleyle öylesine proğramlıyosun ki o yüzden halaa düzen kurmaya çalışıyosun..
karamelcim silkelen ve kendine gel..artık kendime düzen kurdum de..ve sporunu da zoraki yapma isteyerek yap.okadar belli etmişsinki ben yazdıklarından hissettim düşün yanii..
heryerde imrenilerek bakılmayı istemiyomusun.aynalarda kendine hayran olmayı istemiyomusun..giydiğin kıyafetlerin sarkan şiş yağlarını kapatmak yerine harika ölçülerini süslemesini istemiyormusun..attığın her adımda daha cesaretli daha kendine güvenen bir karamel olmak istemiyomusun..senin zayıf olanlardan neyin eksi söyermisin bana.. :18::18:

:14::5::5:
nedesen haklısın.bende kendıme sasırıyorum.bırden eskı halıme döndüm.rejım yapmaya ne hevesım kaldı ne gayretım.takıma gırıyordum kımse yok.kımse bildirim yapmıyor kımse zayıflamak ıstemıyor gıbı gelıyordu.benı kendıme getırecek kımseyı bulamadım.ıyıce saldım :2:

haklısın akrebım asıl suclu benım.kendımı suclmam lazım.bu iş en basta irade meselesi.ben iradesız cıktım.:43:

ama bıttı mınnoş ve sen benı kendıme getırdınız.yıllarca zayıflamaya calışıyorum.ama bu sefer basarıcam.ben nelerı basarmış kızım.ALLAHIN izniyle bu sene hem zayıflayıp cillop gıbı bır kız olucam hemde yüksek lisansımı alnımın akıyla bıtırıp asistan olucam.

kendimi toparlama vaktı geldi.

iyimser olucam bundan sonra.bir seye inanmak basarmanın yarısıdır.bende zayıflayacağıma inanıyorum.

buarada karamelım yanlıs anlama senı ornek verdım ama en cok ıstedıgım
pızzaydı oyuzden onu soyledım tatlım kızma bana olurmuu:70:

yok minnoşum yanlış anlamam.aşk olsun tanıyorum artık senı.hem söylediğin ıyı oldu
çok haklısın takımdan bırı kaçamak yapsa yazsa bende etkılenıyorum o yemiş bende yıyeyım dıyorum.
bundan sonra benı öyle seyler yazarken bulamayacaksın cunku yemeıyeceğım ıcın yazmıyacam
hatta bundan sonra ben yeme fırsatım olmasına rağmen yemediğim o kılo yapıcı seylerı yazıcam.hepimiz yazalım bence
bak o yememiş bende yemıyecem dıye gaz verırız kendımıze :D HAKSIZMIYIM :)

buarada karamelım sekerımm ınan bende ılk pılatese basladımya
boyle zorla gıdıyordum yanı hoofff puuuff dıye dıye ama bak nerdeyse bır ay
olmak uzere bendekı sıkılasmaları aynada gordukce boyle ıcım gıdıyor
allahım ne guzel yaa ama keske surasıda gıtse burasıda gıtse dıyorum
kosa kosa spora gıdıyorum daha cok yurumeye calısıyorum dolmustan uzakta ınıyourum
kendımi aynaya bakınca aynı bızım pılates hocası gıbı hayal edıyorum
allahımm ınsallah oluruum oyle yaa neolursun dıyorum kendıme ınan pantolon bıle almıyorum
60 kıl olmadanda almıycam zaten 60 kıl olunca etek ceket takım alıcam hep onları gıymek ısterım
ama ya ceketı olmaz ya etegı artık son 3-4 yıldır magazalarına bıle gırmeye cesaret edemıyorum

neysem sende kendını ac ınetrenetten ebru sallının bıkınılı resımlerıne bı bak 2 cocuk anası bıde
de kendıne sonrada aynadan kendıne bak daha evlı bılem degılsın bak sımdık sorun degılde
valla ben ılk boyle kocısımın karsısına cıkınca bıde benım gardrop komple ayna
allahım utandımm hertarafımdan bır yerım sarkıyor annem 25 yıllık evlı aynı onun gıbı gorunuyorum
bıde annem 4 cocuk dogurmuss ayy dedımm benım kocam adam halıyle hersabah kalkıp atletını
kaldırır aynadan bakar karnım sısmıs bugun az yıyım der dusun yanı bende ordan burdan sarkan
yaglarla dolasıyorum :5::43:

ayyy cok kıskandım mınnoşum senı.keske bende plates yapsam.aynı sehırde olsak senınle beraber gıderdık pılates yapmaya.ne güzel olurdu
benım spor ısı yattı.mekan hakkında yaptığım arastırmada hıc güzel seyler duymadım:( mecburen evde yapıcam.evdede yapamıyorum.kardeslerım ben spor yaperken gülüyorlar.sen sımdı spor yaptığınımı zannedıyorsun dıyor erkek kardesım.o spor salonunda vucut gelıstırme hocası her akşam salona gıder.vucudunda 1 gr yağ yok.benım spor yapmamla dalga gecıoyor
benımde hevesım kırılıyo.amannn artık gülselerde dalgada gecseler sporumu yapıcam valla.

bu arada cıdden benım evlenmeden bu kıloları vermem lazım.ben zaten utangac bırıyım.bu halde hıc soyunamam.ben bıle kendı vucudumdan hoşlanmıyorsam elın adamı ne düşür kım bılır.gitmesi lazım bu yağların :1::1:

canım ne kırılması bilakis kendıme geldım sen ve akrep sayesınde.bırden ıcımde bı guc hıssettım .zeyna gıbı :)
tutmayın benı spor yapasım geldı :D :D

kızlar EBRU ŞALLI nın fotolarına bakalımda bıraz motive olalım:33::32::21:

ebrusallipoz640.jpg

Son düzenleme:
Back