- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.731
- 1.123
akrep neden kısısel algılıyorsunkı ben sana takımdan dıskalıfıye etme meraklısı ıması mı verdım?
ben kendı ozel durumumu soylemek ıstedım gecen seferkı kurallarda da tamam dedım kurallar harıka dedım sonra dedıklerımı yutmak zorunda kaldım hergun kırmızı kart yedım
sen zor sartlarda bu kuralları uygulayabılırsın dısıplınlı bırı olabılırsın ama benım oncekı mesajlarımı okursan kac defa dedım ben o kadar dısıplınlı bırı degılım. bunu kabul edıyorum sen yapabılırsın karamel yapabılır ama ben ıkı gun belkı zorla uygularım ama 3. gun ıpler kopar sımdıye kadarkı tum kurallarda bunu denedık gorduk....
aman neyse ONCEDEN DE DEDIGIM GIBI ben yıne de uygulamaya calısıcam ama onceden haber verıyorumkı fırelerı bol olucak maalesef...
kendı kısısel durumumu anlatmam da takımda gergınlıge donmesın lutfen...
kişisel algılamıyorum canım..inan hem çalışma hayatı hem ev sorumluluğu çok yoruyor bayanları..düşünsene saniyelerle savaş veriyorum.acaba diyorum spor dakikalarımı uzatabilmek için hangi şeyi kısaltsamdazaman kalsa biraz daha diye..sabah 5:30 da kalkıyorum..imkansızlıklar içinde başladığım namazı sürdürmeye çalışıyorum.o kadar insanın negatif yada pozitif elektriğini yükleniyorum akşama kadar.ama kendim için yaptığım sadece kilo verebilmek için koyduğum kurallara uymak.eğer bunuda yapmazsam biliyorumki fırtınada savrulan sandal gibi olucam.git gide rotadan çıkmış ve bir o kadarda mutsuz ve gergin..
sen posicik beni çok şaşırtıyosun..
kilo almak seni mutuz ettiği halde vermek için acıcık disiplinden korkuyosun..olumsuz yanını görme ne olur herşeyin..zaten yeterince huzursuzsun kendini dar bir alanda sıkışmış gibi hissediyosun.kendini bu yüzden hep yemeye veriyosun ve doğal olarak kiilo alıyosun..
yapmaa şekercik..senki özgürlüğüne bu kadar önem veren biri süper bir annesin şu an..ve çok güzel beceriyosun hem evine hem eşine hem bebişe yetişmeyi.kendine haksızlık etme ne olur..sen yaparsın bilirim..yapıcam de bitsin benim doğrucu şekercim..
diskalifiye durumuna takılmayın diye açıklama yaptım.üslubum biraz sert olabilir belki ama sen az çok bilirin beni ben söylemek istediklirimi söyleyen biriyim ondandır şeker