Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaa kaptanım bu sabah sen nerdeydın o ne mukellef bır
kahvaltıymıs oyle yaa bu arada ben yogurttan ayrandan
nefret ederım sut ıcıyorum bol bol olur demı akrebımm

minnoşum noluyor güzelim..sen iyice esnetiyosun mu kuralları banamı öyle geliyo acep :82: 1 bardak süt iki bardak ayran şekerim..günlük ölçü bu

kahvaltı da bugünkü değil dünkü kahvaltıydı canım

Son düzenleme:
sabah kahvaltıdan once nane lımon ıctım bı de elma yedım
kahvaltıda peynır zeytın bal ve yumurta yedım. bı kac dılım de ekmek ve yıne nane lımon ıctım
ogle yemegı olarak azıcık corba ve salata yapıp yedım
arada bır elma yedim
bır bardak sut ıctım
aksam yememgıne 3 tane fırında tavuk bacagı yedım bır ıkı kasık da pılav yedım bı de salata.
2 bardak nane lımon ıctım
alısverıse cıktık ama yuruyus yerıne gecmez heralde.

bugün ki menü kızlar bugün okulda değildim dışarıdaydım
9.30:1 poğça,çay
11.00:1 poğça
13.00:yarım ekmek arası tuvuk döner,1 bardak fanta
4.30 gibi okula geldim doğum günü varmış bir dilim pasta,çay
18.00 bir kase çorba,bir tabak pırasa ve salat
20.00 ablamlara gittim bir tabak mısır patlağı,çay
22.00 2 tane mandalina
(1 litre su)

sımdık soyle oluyor sekerım ben mahremıyet bolgesınde yasadıgım ıcın
sehıre uzak yanı evde yogurt ayran yok ama ben bu aksam spora gıderken hepıcıgını
alıcam kaptanım sana soz verıyorum sabah kocaman bardak ılık su ıctımm meyveyı unuttumm
kırmızı hakettım bılıyorum :2: ama bırazdan bır madalın yerım ara ogun nıyetıne
neysem bır bardak su ıctım sonra bır bardak yesıl cay bır dılık koy ekmegı
2 zeytın bır kıbrıt kutusu beyaz peynır 3 catalda cılek recelı yedımm acep bu cvuma
kılo verıcekmıyım artık tartılmıyorum akrebımm cumaya kadarda tartılmıycam bak gorsen
guucc bende artıkkk bıde bu aksamleyın spora gıderkene bı durak onceden ınıp yurumeyı dusunuyorum
kı gunluk yururuyusumu yapmıs ol-ıyım nasıl zekı kızım bee

buarada akrebım sen bana su bımde satılan dılımlı koy ekmegınden al demıstın
tam bugday ekmegı demıstın ya alıyorum ondan acayıp bır sekılde tok tutuyor gercektende
ama kocısım dun aksam o cok kalorılı bır ekmek dedı bır hesap ettım 100 gr 230 kalorı yazıyoru
toplam ekmek 650 grdı galıba tam hatırlayamadım yada 600 neysem hesapladım butun ekmegın
kalorısı 1380 kalorı ben her sabah bır uzun dılım yıyorum ama normal ekmek bundan daha az
kolarılı dıye bılıyorum ben acaba bunu bırakıp su kare kepek ekmeklerınden almayamı baslasam
onlar daha az kalorılı ama onlarında tadı guzel degıl bu koy ekmegı cok lezzetlı zaten uzerınde
yazıyor 1.30gr falan yag 11 gr proteın , 44gr karbonhııdrat , 5 gr da dıyet lıf
tabı bunlar 100 gr ekmegın ıcınde olanlar su ekmek konusunu bı arastırsak aslında kaptanım
ne dersın

kuşum bu ne...
sen kuralları okumadınmı..akşam menüsü ne olmuş öyle

Son düzenleme:
sende de var akşam menüsüs senin de olmamış canım..spor yok kitap yok..yoklar çok fazla :2::2:

tamam canım.benimde kalmamış evde yoğurdum bugün alıcam.ben market yoğurdunu sevmiyorum.ev yoğurdu gibi yapılan mandıra yoğurtlarından alıyorum 5 kilo..ayranı da güzel oluyor.kırmızı alma durumuna da gelince onuda açıklicam canım..bir tanesini yapmamakla değil kaç kural varsa 5 tanesi yoksa kırmızı alınıyor.
senin zeki kız olduğunu ben biliyorum canımm

tatlım sen onun kalorisine bakma..önemli olan buğdayın içindeki vitaminleri barındırıyor olması.diğer saman gibi olanlar fayda sağlamıyor tatlış..hem sağlık hem zayıflama olsun..köy ekmeği bağırsakları çalıştıryor cildi besliyor yumurtalıkları besliyor içerisinde bulunan b vitamini yağların erimesini sağlıyor kilo vermeyi hızlandırıyor ve daha nice faydası var..benim de kalmamış bende alıcam.hem çok da tok tutuyor.sen eşine de alıştır..faydalı olan o ekmek.sanayi ekmeğinde ki tüm vitaminler yok oluyor ve lifli olmadığı için çok yediriyor tok da tutmuyor.
ben araştırdım köy ekmeğinde kalıyorum.
bu kadar faydasını bırakmak istersen sen bilirsin şekercim

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

Son düzenleme:
bu maddelerden 5 ini yapmayan kırmızı amaaa akşam menüsünde meyve yerine yemek yiyen başlı başına kırmızı alıyor
onagöre şekerler

akrepcım duın kıktap vardı unutmusum yazmayı artık gecelerı yusufu uyuturken kıtap okuyorum
bı de akrepcım ben kuralların hepsıne bırden uyamam
sabah sırkelı su ıcmem ben. ılık su olur ama sırke ıcemem
bı de yogurt tamam da hergun ayran yapamam ben bır gun yaparım ıkı gun yaparım ucuncude gumburtuye gıder zaten yusufun yemeklerı ıcın mutfaktan cıkamıyorum ben sımdı kuralları uygularım derım de yalan olur. kendı durumum ıcınde gercekcı olmam gerek
bı de ben hergun yuruyuse cıkamam hem hava soguk hem hastayız
akrepcım ıstersen kırmızı verıp benı takımdan cıkar ama ben de dogru soylemek zorundayım.

oyy alınganlığımız üstümüzde sanırım..
yapamadıklarını kendine göre ayarla o zaman şekercim..evde leslie yap mesela yada evde yürü.ayranı da yap sürahiye.bir sürahi ayranı bir kaç günde bitirirsin zaten.bu zor bişey değil ki..sabahlarıda sirke içemiyosan kayısı haşla içine üzüm incir de katabilirsin gönlüne artık tabi şekersiz.sabahları bir kase kadar ısıt ondan onu iç.üşenmeden sanki içmen gereken ilaçmış gibi.hem sağlığın için çok faydalı.kış ayındayız hem direnç verir sana gün boyu..hastayım diyosun ama kendin için faydalı olucak gıdaları hazırlamaktan kaçıyosun güzelim..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
bişey daha şekercim dün okuduğun kitabı yazmayı unutmuşsan hala defter tutmaya başlamamışsın doğrumudur..

Son düzenleme:
yok alınganlıktan degıl bastan yıne yaparım deyıp de ısın sonunda yıne tokezlemıyım dıye onceden yazıyım dedım. gecen seferkı kurallara da basta ne guzel dedım ama uyamadım hergun kırmızıyı yedım
bu sefer de onceden yazıyım dedım
akrepcım guzel kurallar ama ben o kadar dısıplınlı degılım gecen seferkı kurallardan bılıyorum. uymak ıcın o kadar ugrastım ama yapamadım.
daha defter tutmadım dogru

tatlım bu kurallar o kadar da sıkı değil.sadece bi kaç püf noktaları var.ben kilo verin de nasıl verirseniz verin demiyorum.sağlıkla kilo verelim diyorum..
spor yapmadan boğazımızı tutmadan kendiliğinden nasıl gider ki kilolar..
ha eğer defter tutmak bir sürahi ayran yapmak akşam yemek yerine meyve yemek zor geliyorsa kaldıralım kuralları olsun bitsin.
görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…