gitme tatlım salona ya..evde yap mis gibi..indir netten egzersizleri..çeşit çeşit harketler var..
ohh cok sukur yeni kurallar geldi.
çok sevdım akrebim bu yeni kuralları
yarından itibaren baslıyorum bu kurallara
evet canım gidicem ama mekan hakkında bı arkadas ıyı seyler soylemedı.kafam karıştı.
birazdaha araştırayım bakayım
sen yapcaaannn :88: mazeret yok şekerim..gunaydın kızlar hele şukur kaptanımız gelmiş mucuk mucukk
yenı kurallarımızda gelmıs cok sevdım bu seferkı kuralları sekerler
akrebımm ben yokloma yaparım ama ısyerınde takıp etmem cok zor olur ve bızım
ınternet tadılattan dolayı bı 10 gun daha surecek galıba boyle evde
ınternet bı gelıyor bı gıdıyor ıstersen ben duzene gırene kadar yanı sanırım haftaya pazartesıye
kadar baskası yapsın ondan sonra ben devraılrım tatlımm bu arada gunluk spor koymanı
cok sevdım hadı bısmıllah yenı kurallara bakalım
yeme kızım yeme..sana dediğim gibi uygula.slm kizlarr valla ugrayamiyorumm kocis evde yarin misafir geliyorr islerim kaldii off off nasil olacak bilmiyom valla kafayi yedim yiyecem haberiniz olsunn
ve aleyküm selam canımselaammm
günaydıncanıım..sabah kalkar kalkmaz sıcak su içildimi bakiim..limonlu yada elma sirkeli sıcak su :26:gunaydın kızlar ben de sabah kalktım bır tane elme yedım ve bır fıncan nane lımon ıctım
evet canım cok haklısın.benimde içime kurt düştü.zaten cok ucuz olmasından belli bazı sseyler
en ıyısı baska salon bulmakben bu gidişle hıc spora baslayamıyacağım
Günaydın kızlar
bugün midem cok bulanıyor.ne dokundu anlamadım ama wc den cıkamıyorum
daha kahvaltımı bıle yapamadm.midem kaldırmadı.su dan bıle tıksınıyorum suan
merhabalar ben sabah sıcak suyu içtim ve kahvaltımıyaptım kızlar ama kilo hemen inmiyo ya ben başlayalı 1 hafta oldu ama tartım dijital değil göstergeli ondan mı acaba belli olmuyo
hadi bakem aliim dünkü raporları şekerler
gitme tatlım salona ya..evde yap mis gibi..indir netten egzersizleri..çeşit çeşit harketler var..
sen yapcaaannn :88: mazeret yok şekerim..
kıs başka arkadaş kim var ki.sen ben karamel ders çalışıyor yazık.posi hem hasta hem pc problemi var.nesli misafiri toplantısı var.oztrk ortalıkda yok gelsin ona da söylerim.lolo hastane işleri vaar..eee kim yapcak başka..minnoş yapcaakk
yeme kızım yeme..sana dediğim gibi uygula.
kızlar defterler tutuldumu bakalım..birer ajanda yapın alın hemen kendinize..kalın olanlarından.bizim gibi pis boğazlara anca idare eder
ve aleyküm selam canım
günaydıncanıım..sabah kalkar kalkmaz sıcak su içildimi bakiim..limonlu yada elma sirkeli sıcak su :26:
ben de kuralları bugun baslıyor zannetmıstım
05:30
elma sirkeli ballı sıcak su
07:30
mandalina
09:00
hatay usulü zeytinyağlı kekikli çökelek,zeytinyağlı siyah zeytin,haşhalı çörek,çok az ıspanaklı börek,1 bardak çay,deri peyniri,pide
12:00
1 mandalina
13:30
1 porsiyon yüksük çorbası,1 levrek(fırında kağıtta pişmiş)yeşilsoğan,1 tutam tere,bir tutam maydanoz ve nane,limon,pide
17:30
1 mandalina
oyy evde film koptu açlıktan odaları turladım..ee hergün alışınca..kızıma kabak yaptım yeşilmercimekte kattım faydalı olur diye..acıcıkda kavurmadan koydum öyle güzel kokuyordu ki..salatalık kemirdim o kokuyla..dedim amaaan yiyeyim gitsin nolucak yarın akşam yemem..sonra aklıma bir sonraki öğle yemeğinde yiyebileceğim fikri geldi.ve bıçak gibi kesildi yeme manyaklığım..bir kaçtane küçük salatalıkla sıyırdım yani ohh şükür.sabah da paket yaptım az sonra yicem kabağımı
19:30
1 büyük kupa yeşilçay (iştahı acaip kesiyor kızlar ve doğal doping.tüm yorgunluk gidiyor.için yeşil çaylarınızı iş yapın hareket yapın)
21:30
1 ayva,1 portakal(yarısını eşimle paylaştım),2 minik salatalık,1 havuç(yarısını eşimle paylaştım)
120 dk yürüdüm
akşam egzersizlerimi yapamadım meyve yerken elektrikler gitti.kızım yatmıştı zaten.eşim de hadi bizde yatalım bari dedi.aaa evet evet yaptım unutmuşum gece jimnastiği yaptııım benümküylee
kitap 3 sayfa okudum..
haa unutmadan dün 2 bardak ayranımı da içtim
posim naber takımcak kımseyle gorusemıyoruz artık yaa yusuf ıyılestımı
karamelımde gelmıs asagıda gorunuyor naber karamelımm
gıttımı mısafırler dıyet ne alemde gıdıyor
posim naber takımcak kımseyle gorusemıyoruz artık yaa yusuf ıyılestımı
karamelımde gelmıs asagıda gorunuyor naber karamelımm
gıttımı mısafırler dıyet ne alemde gıdıyor
ben de kuralları bugun baslıyor zannetmıstım
:
kız dövücem seni haasen zaten göbüş yarışmasında değilmisin..yap işte evde başla bugün..5 kırmızı ile takımdan şutlanmak istersen bilemem yanii :92::92:
iç sıcak suyunu geçer canım..dün sabah ben öyleydim sindirim sistemim artık isyan etmişti.karnım şiş balon gibiydi resmen..sıcak su rahatlattı ehh wc de indirdi gün boyudüşünsene sabah kemerimin ilk düğmesini zor vurmuştum.öğleden sonra ikincisini vurdum.bugün sabahta üçüncüsünü vurdum.normalde üçüncüyü vuruyordum zaten..düzen bozulunca hemen etkileniyoruz ve bir gün düzenli yemeyle hemen geliyoruz kendimize
hadi bakem aliim dünkü raporları şekerler
anemm kurallar dunmu basladı ben bugun basladı sanyırodurmm hoooff
akrebımdun anlşamadan bırazcık uymusum kurallara bırazcıkda delmısım tabıkıden
kuralları ama encokta spor konusunu sevdım artıkım hergun yurumem lazım
du bakalım nasıl olucak nerde olucakk
canım ılla sırkelı sıcak su mu olcak ben sıcak su yerıne nane lımon ıctım bır fıncan olmaz mı o
tatlımm kurallar neyse o..yanısıra temizlediğimiz ev işlerinide yazalım..hem gyret olur daha bi iştahla yaparız işlerimizisımdıkk bısıler sorucam sabah sıcak su demısın ya
kaptanım bızım evın suyu okadar ılıkkı yanı utanmasan dus bıle alırsın onunla
ben sabahları ıkı bardak ondan ıcıyorum o olurmu kaptanımm
bıde hergece saat 8 9 gıbı yarım nar yıyorum yarısını kocısım yıyor
aksam yemegı nıyetıne mandalına yada kıvı yıyorum onlar var evde
bısı daha sorucam meyvede muz yasakmı yanı ben cok severım de
en azından yarım muz olsa aksamlarım eglencelı gecse ,
bıde ben gun ıcınde 2 bardak yesılcay ıcıyorum aksamları normal cay
ıcıyorum işyertındekı cay cok kotu oyuzden
baska baska dusunuyorum yuruyus nıyetıne evı supurup pasapas etsem
toz alsam yarım saat suruyır onu sayabılırmıyız yarım saatte pılates yaparım
hemde evım temız olur yadd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?