Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gitme tatlım salona ya..evde yap mis gibi..indir netten egzersizleri..çeşit çeşit harketler var..
sen yapcaaannn :88: mazeret yok şekerim..
kıs başka arkadaş kim var ki.sen ben karamel ders çalışıyor yazık.posi hem hasta hem pc problemi var.nesli misafiri toplantısı var.oztrk ortalıkda yok gelsin ona da söylerim.lolo hastane işleri vaar..eee kim yapcak başka..minnoş yapcaakk
slm kizlarr valla ugrayamiyorumm kocis evde yarin misafir geliyorr islerim kaldii off off nasil olacak bilmiyom valla kafayi yedim yiyecem haberiniz olsunn
yeme kızım yeme..sana dediğim gibi uygula.
kızlar defterler tutuldumu bakalım..birer ajanda yapın alın hemen kendinize..kalın olanlarından.bizim gibi pis boğazlara anca idare eder
ve aleyküm selam canım
gunaydın kızlar ben de sabah kalktım bır tane elme yedım ve bır fıncan nane lımon ıctım
günaydıncanıım..sabah kalkar kalkmaz sıcak su içildimi bakiim..limonlu yada elma sirkeli sıcak su :26:

evet canım cok haklısın.benimde içime kurt düştü.zaten cok ucuz olmasından belli bazı sseyler

en ıyısı baska salon bulmak ben bu gidişle hıc spora baslayamıyacağım

kız dövücem seni haa sen zaten göbüş yarışmasında değilmisin..yap işte evde başla bugün..5 kırmızı ile takımdan şutlanmak istersen bilemem yanii :92::92:

Günaydın kızlar
bugün midem cok bulanıyor.ne dokundu anlamadım ama wc den cıkamıyorum
daha kahvaltımı bıle yapamadm.midem kaldırmadı.su dan bıle tıksınıyorum suan

iç sıcak suyunu geçer canım..dün sabah ben öyleydim sindirim sistemim artık isyan etmişti.karnım şiş balon gibiydi resmen..sıcak su rahatlattı ehh wc de indirdi gün boyu düşünsene sabah kemerimin ilk düğmesini zor vurmuştum.öğleden sonra ikincisini vurdum.bugün sabahta üçüncüsünü vurdum.normalde üçüncüyü vuruyordum zaten..düzen bozulunca hemen etkileniyoruz ve bir gün düzenli yemeyle hemen geliyoruz kendimize

05:30
elma sirkeli ballı sıcak su

07:30
mandalina

09:00
hatay usulü zeytinyağlı kekikli çökelek,zeytinyağlı siyah zeytin,haşhalı çörek,çok az ıspanaklı börek,1 bardak çay,deri peyniri,pide

12:00
1 mandalina

13:30
1 porsiyon yüksük çorbası,1 levrek(fırında kağıtta pişmiş)yeşilsoğan,1 tutam tere,bir tutam maydanoz ve nane,limon,pide

17:30
1 mandalina

oyy evde film koptu açlıktan odaları turladım..ee hergün alışınca..kızıma kabak yaptım yeşilmercimekte kattım faydalı olur diye..acıcıkda kavurmadan koydum öyle güzel kokuyordu ki..salatalık kemirdim o kokuyla..dedim amaaan yiyeyim gitsin nolucak yarın akşam yemem..sonra aklıma bir sonraki öğle yemeğinde yiyebileceğim fikri geldi.ve bıçak gibi kesildi yeme manyaklığım..bir kaçtane küçük salatalıkla sıyırdım yani ohh şükür.sabah da paket yaptım az sonra yicem kabağımı

19:30
1 büyük kupa yeşilçay (iştahı acaip kesiyor kızlar ve doğal doping.tüm yorgunluk gidiyor.için yeşil çaylarınızı iş yapın hareket yapın )

21:30
1 ayva,1 portakal(yarısını eşimle paylaştım),2 minik salatalık,1 havuç(yarısını eşimle paylaştım)

120 dk yürüdüm
akşam egzersizlerimi yapamadım meyve yerken elektrikler gitti.kızım yatmıştı zaten.eşim de hadi bizde yatalım bari dedi.aaa evet evet yaptım unutmuşum gece jimnastiği yaptııım benümküylee

kitap 3 sayfa okudum..

haa unutmadan dün 2 bardak ayranımı da içtim

Son düzenleme:
merhabalar ben sabah sıcak suyu içtim ve kahvaltımıyaptım kızlar ama kilo hemen inmiyo ya ben başlayalı 1 hafta oldu ama tartım dijital değil göstergeli ondan mı acaba belli olmuyo

ayy hemen dijital tartı al kendine şekercim..sana özel olsun.diğerinde evdekiler tartılır.sinbolar var epeyde ucuz..

hadi bakem aliim dünkü raporları şekerler

anemm kurallar dunmu basladı ben bugun basladı sanyırodurmm hoooff
akrebımdun anlşamadan bırazcık uymusum kurallara bırazcıkda delmısım tabıkıden
kuralları ama encokta spor konusunu sevdım artıkım hergun yurumem lazım
du bakalım nasıl olucak nerde olucakk

canım ılla sırkelı sıcak su mu olcak ben sıcak su yerıne nane lımon ıctım bır fıncan olmaz mı o

sımdıkk bısıler sorucam sabah sıcak su demısın ya
kaptanım bızım evın suyu okadar ılıkkı yanı utanmasan dus bıle alırsın onunla
ben sabahları ıkı bardak ondan ıcıyorum o olurmu kaptanımm
bıde hergece saat 8 9 gıbı yarım nar yıyorum yarısını kocısım yıyor
aksam yemegı nıyetıne mandalına yada kıvı yıyorum onlar var evde
bısı daha sorucam meyvede muz yasakmı yanı ben cok severım de
en azından yarım muz olsa aksamlarım eglencelı gecse ,
bıde ben gun ıcınde 2 bardak yesılcay ıcıyorum aksamları normal cay
ıcıyorum işyertındekı cay cok kotu oyuzden
baska baska dusunuyorum yuruyus nıyetıne evı supurup pasapas etsem
toz alsam yarım saat suruyır onu sayabılırmıyız yarım saatte pılates yaparım
hemde evım temız olur yadd

yaa kaptanım bu sabah sen nerdeydın o ne mukellef bır
kahvaltıymıs oyle yaa bu arada ben yogurttan ayrandan
nefret ederım sut ıcıyorum bol bol olur demı akrebımm

posim naber takımcak kımseyle gorusemıyoruz artık yaa yusuf ıyılestımı
karamelımde gelmıs asagıda gorunuyor naber karamelımm
gıttımı mısafırler dıyet ne alemde gıdıyor

doktora gıttık bız de.
bırkac ılac verdı atesı cıkarsa dıye ama genelde ıyı dedı
sadece ust solunum yolları hastalanmıs cıgerlere ınmemıs yanı
eve geldık banyo yaptık yemek yedık uyutuyorum sımdı ayagımda

ben de sabah kahvaltıdan once nane lımon ıctım bı de elma yedım
kahvaltıda peynır zeytın bal ve yumurta yedım. bı kac dılım de ekmek ve yıne nane lımon ıctım
ogle yemegı olarak azıcık corba ve salata yapıp yedım
sımdı bır elma yıyorum
ve sutumu de bardaga koydum ısınmasını beklıyorum

Son düzenleme:
posim naber takımcak kımseyle gorusemıyoruz artık yaa yusuf ıyılestımı
karamelımde gelmıs asagıda gorunuyor naber karamelımm
gıttımı mısafırler dıyet ne alemde gıdıyor

mrb canım bi ara buraya bı gırıp cıktım fazla durmadım.

diyet pek güzel gıtmıyor ya.misafirlerdün gitti.ama ben hala kendıme gelemedım
dün bide kuzenim tasındı yardıma gıttımgece 11 de geldım eve.gittiğim ev kurulu olmayınca yemek fılan yıyemedım.kuzenim gece 10 da yemek getırdı dısardan o kadar actım kı yedım malesef
bugün daha dikkatlıyım ama yınede eskı formuma dönemedim henüz

ben de kuralları bugun baslıyor zannetmıstım

bende öyle zannediyordum.dünü saymasak olmaz mı kızlar

gitme tatlım salona ya..evde yap mis gibi..indir netten egzersizleri..çeşit çeşit harketler var..

:

kız dövücem seni haa sen zaten göbüş yarışmasında değilmisin..yap işte evde başla bugün..5 kırmızı ile takımdan şutlanmak istersen bilemem yanii :92::92:

akrebim cok tembelim bu aralar.evde yapamıyorum..eskı spor yapma iştahımı şevkımı kaybettım
Eğer salona gıdersem sırf para verdım dıye yapardım sporumu :)
ama o iş de yattı gıbı
evde yapmaya gayret göstereyım
zaten kurallara uymayan diskalifiye :)

içtim canım sağolasın.suan mıdem daha ıyı
bende tartıldım wc ye gırıp cıktıkca sonuc mükemmel ama :) neyse cuma yı beklıyecem.cumaya kadar az yersem 68 olucam inş.

hadi bakem aliim dünkü raporları şekerler

dünküleri vermesekbugünden baslasak vermeye akrebim
olar mı

bende bugün baslıyor zannedıyordum.zaten kuralları dün gece 11 de okudum :) iş işten gecmişti yani:)

bugünkü menüm

sabah uyanınca rahatsız olduğum için 1-2 saat bırsey yıyıp ıcemedım

saat 11 de: 1 bardak ılık su yarım mandalına

saat 11.30 da: 2 dilim kepek ekmeği 1.5 dilim ezine peynır domates-biber sosu 3 catal omlet 5 yesıl zeytın 1 bardak nane limon cayı

saat 13.00: 1 mandalina

saat:14.15 yagsız gevrek

saat 15.25 2 mandalina

saat 16.00 1 tabak hamsi kızartma 1 tabak yoğurt 2 dilim ekmek domates

gec kalkdığım ıcın öğlen yemeğim akşama denk geldı bıraz
bu saatten sonra bişey yemem artık

birazdan spor yapıcam yapınca gelır yazarım mutlaka

kıtap olarakta ing. paragraf okudum ve sorularını cozdum
kendıme en kısa zamanda güzel bir roman alıcam

30.11.2010

1- geri tekme 15
2. bacak esnetme 50 kez
3. yere yat bacak kaldir 100
4. step 100
5. ters mekik 60
6. ip atlama (zıplama) 100
7. mekik 60
8. çapraz mekik 30
9. derin nefes 20
10. sag sol sopali 50 kez
11. çömelme 3 kez 15 sn
12. görünmez sandalye 15 sn
13. ayaklari kaldir-indir 70
14-iç kol çalıştırma 100 defa

tatlımm kurallar neyse o..yanısıra temizlediğimiz ev işlerinide yazalım..hem gyret olur daha bi iştahla yaparız işlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…