• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepcım bellı bı sayıda kırmızı alan takımdan atılacak dıyorsun ya
o yuzden bana kurallar sıkı gıbı geldı.
dedıgım gıbı hergun dısıplınlı bır sekılde aynı seylerı yıyıp ıcmem zor
o yuzden benı bol kırmızılı gunler beklıyor...
maksatım ısı zora kosmak degıl. zor gelmesınden de degıl. bır gun dıkkate derım belkı ıkı gun uygularım ama hergun kurallara uymam mumkund egıl

mesela dun neden aksam yemegı yedım
oglen salata ve corba yemıstım aksam da esım bızı evden aldı alısverıse gıttık. benı oldum olası araba tutar arabada mıdem bulandı yusufla oyalanmaktan da bayagı enerjı yaktım galıba aksam alısverısten sonra eve geldıgımızde yemek yedım.

demek ıstedıgım bu akrep. hergunumuz aynı olamaz. baska bır gun belkı aloısverıse cıktıgımızda evde yemek yapmadıgım gunler oluyor
dısarı cıkınca yemek yapmaya zaman kalmıyor o zamanlar dısarda yıyoruz zaten oglen yesem bıle dısarda ınsan yoruluyor aksam bıseyler yemek ıstıyor

hergun boyle degıl tabı ama bu kurallara uymadıgım gunler olcak demekktır
bu anlattıklalrım sadece aklıma gelenler. sen ne demek ıstedıgımı anladın ıns.

yavru kuslar ben geldim misafirlerimi bekliyorum simdi geldi geleceklerr hatta gec kaldilar oyuzden zaman buldum
valla dun kurallari soyle gozucuyla okudum y a insallah bu sefer basaririz diyecem ama ben nasil yapacam misafirlerle oda mechul ya neyse
kiz posi kirmizilari attin attin gecende simdide nasil yapacam diyemi dusunuyon yaparsiniz bacim ama su takimdan atilma olayi felan bencede olmasin yani kurallar olsun ama uymaya calisalim eger kurallara uymayip kilo veriyorsa takimda kalsin ama kurallara uymayip kilo aliyorsa ceza verilsin nasil ama bende iki dakka geldimm muhalefet oldum be uff

yavru kuslar ben geldim misafirlerimi bekliyorum simdi geldi geleceklerr hatta gec kaldilar oyuzden zaman buldum
valla dun kurallari soyle gozucuyla okudum y a insallah bu sefer basaririz diyecem ama ben nasil yapacam misafirlerle oda mechul ya neyse
kiz posi kirmizilari attin attin gecende simdide nasil yapacam diyemi dusunuyon yaparsiniz bacim ama su takimdan atilma olayi felan bencede olmasin yani kurallar olsun ama uymaya calisalim eger kurallara uymayip kilo veriyorsa takimda kalsin ama kurallara uymayip kilo aliyorsa ceza verilsin nasil ama bende iki dakka geldimm muhalefet oldum be uff
evet canım gecen sefer kırmızıları attım attım ama gecen sefer de hergun kırmızı kartı yemıstım:17:
neslıcım bunun muhalefetle ılgısı yok kı eger genel olarak kabul edılmıs kurallara bı tek ben uyamıyorsam grubu bozmak ıstemem
tabıkı kural lazım hepsı bızım saglıgımız ıcın olumlu seyler ama benım durumum da boyle maalesef :19:
sımdı yusufu yatagana yatırdım o uyanana kadar yemegı yapıyım de sonra ayagıma dolanıyor tabakları dolaplardan cıkarıyor....

sabah: armut yedım
kahvaltıda peynır zeytın bal yedımbır dılımden az da ekmek
ara: mandalına
ara: muz
sımdı sut ıcıyorum
evde oglen yıyebılecegım herhangı bır yemek yoktu aburcubur da yemedım
aksama da pırasa yapıyorum ama evde salca yoktu domatesle yaptım bembeyaz bır goruntusu oldu pırasanın
aksıne esım de salcasız sevmez beyaz goruntulu yemek mı olur der ama bugun elı mahkum yıcek
yoksa dısarısı lapa lapa kar. karın en kalın oldugu yer 1 metreye ulasmıs yusufla dısarı cıkıp evın eksıklerını alamazdım. :19:
agzersız yapmadım ama aksam yusufu uyuturken kıtabımı okıcam adı 'Okuzler kıtabı' :60:

iyi akşamlar kızlar

bende bugün öğlenden akşama kadar kampüste kütüphanedeydım.
bi aşağı bi yukarı çık canım cıktı

kurallara uymaya calışıyorum ama sımdılık uyum sorunu yasıyorum bende
kütüphanede olunca meyve yıyemedım :( ayranda ıcemedım
galıba kırmızı kart yıyecem bende :14:

buarada akrebım sen bana su bımde satılan dılımlı koy ekmegınden al demıstın
tam bugday ekmegı demıstın ya alıyorum ondan acayıp bır sekılde tok tutuyor gercektende
ama kocısım dun aksam o cok kalorılı bır ekmek dedı bır hesap ettım 100 gr 230 kalorı yazıyoru
toplam ekmek 650 grdı galıba tam hatırlayamadım yada 600 neysem hesapladım butun ekmegın
kalorısı 1380 kalorı ben her sabah bır uzun dılım yıyorum ama normal ekmek bundan daha az
kolarılı dıye bılıyorum ben acaba bunu bırakıp su kare kepek ekmeklerınden almayamı baslasam
onlar daha az kalorılı ama onlarında tadı guzel degıl bu koy ekmegı cok lezzetlı zaten uzerınde
yazıyor 1.30gr falan yag 11 gr proteın , 44gr karbonhııdrat , 5 gr da dıyet lıf
tabı bunlar 100 gr ekmegın ıcınde olanlar su ekmek konusunu bı arastırsak aslında kaptanım
ne dersın

tatlım sen onun kalorisine bakma..önemli olan buğdayın içindeki vitaminleri barındırıyor olması.diğer saman gibi olanlar fayda sağlamıyor tatlış..hem sağlık hem zayıflama olsun..köy ekmeği bağırsakları çalıştıryor cildi besliyor yumurtalıkları besliyor içerisinde bulunan b vitamini yağların erimesini sağlıyor kilo vermeyi hızlandırıyor ve daha nice faydası var..benim de kalmamış bende alıcam.hem çok da tok tutuyor.sen eşine de alıştır..faydalı olan o ekmek.sanayi ekmeğinde ki tüm vitaminler yok oluyor ve lifli olmadığı için çok yediriyor tok da tutmuyor.
ben araştırdım köy ekmeğinde kalıyorum.
bu kadar faydasını bırakmak istersen sen bilirsin şekercim :5::5:

bende bu ekmekten yıyorum kızlar
minnoşunda dediği gıbı acayıp tok tutuyor.1 dilimde doyuyorum.ama normal ekmek yesem 2-3 dılımde bıle doymuyordum

akrebimin dediği gıbı kalorisi cok ama faydası daha cok.
hatta köy ekmeğim bıttı bime gıdıp üşeniyorum almaya :( en ıyısı yarın gıdıp alayım evde ayranda yok.ayranda almam lazım

Bugünkü yediklerimi yazıcam ama utanıyorum.sabah 3 defa alarmı kapatıp yattım.bir türlü gözlerimi açamadım.o kadar uykum vardı kı.

sabah 10.30 da uyandım : 1 bardak sıcak sirkeli su 1mandalına

kahvaltı 11.30 :17::17: 1kk ezine peynır 4 zeytın 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak cay 3 catal yumurta beyazı (omletten)

öğlen 12 de kampüse gıttım kütüphanedeydım o yüzden hiçbirsey yıyıp ıcemedım sadece su ıcmeye fırsat buldum:18:

akşam 4.30 da eve gelır gelmez yemeklere saldırdım.cok acıkmıştım
1 tabak bezelye yemeği 4yk pilav 5-6 tane kızarmış hamsi 2 yk yoğurt yedim maelsef :14:

sanırım kırmızıyı fazlasıyla hakettım ben.okulda olunca yemek düzenim bozuluyor.kütüphanede birsey yemem ımkansızdı yıyemedım:( ac ac eve geldım .eve gırmeden kendıme telkınlerde bulundum sadece meyve yıyecem dıye ama cok acıkmışım yedim
off ya:(

Bugün yaptığım sporum

1 aralık

1. Mekik 40 kez
2. Ters mekik 30
3. Derin nefes 20
4. Çapraz mekik 30
5. Görünmez sandalye 15 sn
6. Ayakları kaldırmaca 20
7.Bacak esnetme 50
8. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 50
9. Step 100
10. Çömelme 3 kez 12 sn
11. Geri tekme 10
12. ıp atlama (zıplama) 25
13.kolları bele doğru indirip kaldırma 50
14-iç kol çalıştırdım 50 kez

akrepcım bellı bı sayıda kırmızı alan takımdan atılacak dıyorsun ya
o yuzden bana kurallar sıkı gıbı geldı.
dedıgım gıbı hergun dısıplınlı bır sekılde aynı seylerı yıyıp ıcmem zor
o yuzden benı bol kırmızılı gunler beklıyor...
maksatım ısı zora kosmak degıl. zor gelmesınden de degıl. bır gun dıkkate derım belkı ıkı gun uygularım ama hergun kurallara uymam mumkund egıl

mesela dun neden aksam yemegı yedım
oglen salata ve corba yemıstım aksam da esım bızı evden aldı alısverıse gıttık. benı oldum olası araba tutar arabada mıdem bulandı yusufla oyalanmaktan da bayagı enerjı yaktım galıba aksam alısverısten sonra eve geldıgımızde yemek yedım.

demek ıstedıgım bu akrep. hergunumuz aynı olamaz. baska bır gun belkı aloısverıse cıktıgımızda evde yemek yapmadıgım gunler oluyor
dısarı cıkınca yemek yapmaya zaman kalmıyor o zamanlar dısarda yıyoruz zaten oglen yesem bıle dısarda ınsan yoruluyor aksam bıseyler yemek ıstıyor

hergun boyle degıl tabı ama bu kurallara uymadıgım gunler olcak demekktır
bu anlattıklalrım sadece aklıma gelenler. sen ne demek ıstedıgımı anladın ıns.

iyi akşamlar kızlar

bende bugün öğlenden akşama kadar kampüste kütüphanedeydım.
bi aşağı bi yukarı çık canım cıktı

kurallara uymaya calışıyorum ama sımdılık uyum sorunu yasıyorum bende
kütüphanede olunca meyve yıyemedım :( ayranda ıcemedım
galıba kırmızı kart yıyecem bende :14:

Bugünkü yediklerimi yazıcam ama utanıyorum.sabah 3 defa alarmı kapatıp yattım.bir türlü gözlerimi açamadım.o kadar uykum vardı kı.

sabah 10.30 da uyandım : 1 bardak sıcak sirkeli su 1mandalına

kahvaltı 11.30 :17::17: 1kk ezine peynır 4 zeytın 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak cay 3 catal yumurta beyazı (omletten)

öğlen 12 de kampüse gıttım kütüphanedeydım o yüzden hiçbirsey yıyıp ıcemedım sadece su ıcmeye fırsat buldum:18:

akşam 4.30 da eve gelır gelmez yemeklere saldırdım.cok acıkmıştım
1 tabak bezelye yemeği 4yk pilav 5-6 tane kızarmış hamsi 2 yk yoğurt yedim maelsef :14:

sanırım kırmızıyı fazlasıyla hakettım ben.okulda olunca yemek düzenim bozuluyor.kütüphanede birsey yemem ımkansızdı yıyemedım:( ac ac eve geldım .eve gırmeden kendıme telkınlerde bulundum sadece meyve yıyecem dıye ama cok acıkmışım yedim
off ya:(

pekala kızlar..bu kurallar sadece benim için geçerli.isteyen katılsın istemeyen farklı şeyler yapsın..
ben kimseyi takımdan atma meraklısı değilim..sadece bu ortamı kaybetmemek adına irademizi kuvvetlendirmek içindi diskalifiye sözü..
şahsen takımdan çıkmamak için pazarteiden bu yana akşam yemeği yemedim.ve ben akşama kadar dışardaydım üstelik bazen öğle yemeğine zaman bile bulamıyorum mesela dün öğlen saat 2 gibi sadece bir kaşık aldım yemekten akşama kadar öyle evam etti arada bir mandalina sadece..akşam evde birden düen kanşekerimle yığıldım kaldım.öğlen yemediğim o an geldi aklıma..eşim evdeydi hemen koştu şekerli su içirdi zorla da kendime geldim ve o halimle bile yemedim akşam yemeğimi bir tabak meyve yedim.yeşil çayımı içtim.kaynarım içtim ve içim rahat uyudum.takımıma söz verdim diye..hep birlikte yapıyoruz hep birlikte kilo vericez diye..
neyse uzun lafın kısası kurallarla gerilmenize gerek yok kızlar..olabilir size uymayabilir..
herkes bildiği yoldan devam etsin ama kilo da versin :10::10:

pekala kızlar..bu kurallar sadece benim için geçerli.isteyen katılsın istemeyen farklı şeyler yapsın..
ben kimseyi takımdan atma meraklısı değilim..sadece bu ortamı kaybetmemek adına irademizi kuvvetlendirmek içindi diskalifiye sözü..
şahsen takımdan çıkmamak için pazarteiden bu yana akşam yemeği yemedim.ve ben akşama kadar dışardaydım üstelik bazen öğle yemeğine zaman bile bulamıyorum mesela dün öğlen saat 2 gibi sadece bir kaşık aldım yemekten akşama kadar öyle evam etti arada bir mandalina sadece..akşam evde birden düen kanşekerimle yığıldım kaldım.öğlen yemediğim o an geldi aklıma..eşim evdeydi hemen koştu şekerli su içirdi zorla da kendime geldim ve o halimle bile yemedim akşam yemeğimi bir tabak meyve yedim.yeşil çayımı içtim.kaynarım içtim ve içim rahat uyudum.takımıma söz verdim diye..hep birlikte yapıyoruz hep birlikte kilo vericez diye..
neyse uzun lafın kısası kurallarla gerilmenize gerek yok kızlar..olabilir size uymayabilir..

kım ne derse desın ufakta olsa kural olmalı bencede akrebım ben
kurallara tam gaz devam edıyorum kahvaltımı yazmıstım zaten oglen bıraz
cok oldu ama akrebım kahvaltıdan sonra ara ogun yapamadım cok acıktım
öglen yarım kase mercımek corbası ustune lavasa sarılmış adana yapıyorlar dılım dılım
kesıp tabaga dızıyorlar ortaya 1 ymek kasıgı pılav okadarda yogurt koyup
getırıyorlar ıste uzerıne sos dokuluyor domateslı tereyaglı ama onceden 1.5 yıyen ben
tam tamına yarısını tabagımda bıraktım:32::32: ogleden sonra semıner vardı
yıne ara ogun yapamadım bol bol su ıctım bırara verdık mıllet sıgara ıcın ara verelım
dedı kostum hemen yesılcayımı alıp tekrar semınere gırdım:64::21:
neysem saat 5 cıktım kostur kostur gelıp esofmanlarımı gıydım
bır bardak nesquıklı sut ıctım pılatese gıttım 1.saat pılates yaprım
eve geldım yarım muz 4te 1 ayva 5 tatlı kasıgı da nar yedım vee gun bıttı
ama spordan gec geldım meyveyı 8.30da yedım yanı bısı olmaz demı akrebımm:43:

Son düzenleme:
kım ne derse desın ufakta olsa kural olmalı bencede akrebım ben
kurallara tam gaz devam edıyorum kahvaltımı yazmıstım zaten oglen bıraz
cok oldu ama akrebım kahvaltıdan sonra ara ogun yapamadım cok acıktım
öglen yarım kase mercımek corbası ustune lavasa sarılmış adana yapıyorlar dılım dılım
kesıp tabaga dızıyorlar ortaya 1 ymek kasıgı pılav okadarda yogurt koyup
getırıyorlar ıste uzerıne sos dokuluyor domateslı tereyaglı ama onceden 1.5 yıyen ben
tam tamına yarısını tabagımda bıraktım:32::32: ogleden sonra semıner vardı
yıne ara ogun yapamadım bol bol su ıctım bırara verdık mıllet sıgara ıcın ara verelım
dedı kostum hemen yesılcayımı alıp tekrar semınere gırdım:64::21:
neysem saat 5 cıktım kostur kostur gelıp esofmanlarımı gıydım
bır bardak nesquıklı sut ıctım pılatese gıttım 1.saat pılates yaprım
eve geldım yarım muz 4te 1 ayva 5 tatlı kasıgı da nar yedım vee gun bıttı
ama spordan gec geldım meyveyı 8.30da yedım yanı bısı olmaz demı akrebımm:43:
bişey olmaz canım..benim meyve saatlerim de genelde o saatleri buluyor.
ama süper bir gün tebrik ederim.cidden tam gaz devam ediyosun süpersin.cuma günü de süper olur inşallah senin için..
ben ilk iki gün gerçekten çok zorlandım akşam yemeklere saldırmamak için zor tuttum kendimi.ne çabuk alışıyor pis mide yemey ya.
neyse bugün daha rahatım..
ben de bugün sabah kahvaltı da 2 dilim haşhaşlı çörek yedim.azcık yağlı ekmek,çökelek,köy ekmeği zeytin deri peyniri salatalık ve çay içtim.
tabii kalkarkalkmaz bir kupa sirkeli ballı sıcak suyumu içtim.kahvaltı öncesi bir mandalinamı yedim.
öğlen yemek öncesi de bir mandalina yedim.
öğlen yemekte mercimekli kabak,bulgur pilavı,turp,turşu,havuç, yeşil biber ve pide yedim.
ara yine mandalina
akşam meyve tabağımda ayva,havuç,mandalina portakal,elma ve kornişon salatalık vardı.kızım ve eşimle paylaşarak yedim.
ve bir kupa yeşilçayımı içtim.sonrasında daa bol cevizli 2 kupa kaynarımı içtim.eşime de hazırlamıştım baktım uyumuş tv karşısında eh onunkini de ben içtim.o yüzden iki kupa oldu.bugün aç değilim şükür.
sporumu yaptım.evimi de sildim bi güzel..çamaşırımı serdim balkonumu yıkadım banyomu temizledim..bugün kendimi pek sevdim canım.hantallığım tembelliğim ve ertelemelerim kamadı şükür..kitabımı da okudum tabiki ara ara.sabahta evden çıkmadan 4 sayfa kuran okudum sesli.çok güzeldi ya müthiş bir enerji ile başladım güne..
cumayı da merakla bekliyorum acaba kilo vermişmiyimdirki :14::14:

Son düzenleme:
akrep neden kısısel algılıyorsunkı ben sana takımdan dıskalıfıye etme meraklısı ıması mı verdım?
ben kendı ozel durumumu soylemek ıstedım gecen seferkı kurallarda da tamam dedım kurallar harıka dedım sonra dedıklerımı yutmak zorunda kaldım hergun kırmızı kart yedım
sen zor sartlarda bu kuralları uygulayabılırsın dısıplınlı bırı olabılırsın ama benım oncekı mesajlarımı okursan kac defa dedım ben o kadar dısıplınlı bırı degılım. bunu kabul edıyorum sen yapabılırsın karamel yapabılır ama ben ıkı gun belkı zorla uygularım ama 3. gun ıpler kopar sımdıye kadarkı tum kurallarda bunu denedık gorduk....

aman neyse ONCEDEN DE DEDIGIM GIBI ben yıne de uygulamaya calısıcam ama onceden haber verıyorumkı fırelerı bol olucak maalesef...

kendı kısısel durumumu anlatmam da takımda gergınlıge donmesın lutfen...

akrebim niye böyle dedin şimdi:14::14::5::2:
ben de kurallara uymaya calışıyorum.tabıkı amacımız kılo vermek.bu kuralların gelmesini en cok isteyen benım.
iştahım cok acılmıştı kurallara uyucam dıye az da olsa kendime cekı düzen verdım
çok yorgun olsamda bugün sporımı yaptım.abur cubur yemedım.evde okadar pasta börek var yemedım sırf kırmızı kart almayayım dıye:(
bugün kütüphanede olduğum ıcın öğle yemeği yıyemedım malesef akşam yemeğinde kendımı tutamadım.haklısın yememem gerekırdı :17::14:
bayram ve mısafırler düzenimi altüst etti şimdi tekrar bi düzen kurmaya calışıyorum .elimden geldiğince yapmaya calışıyorum
akşam yemeği 4.30 da yedim ama suan cok açım :( bu kuralların takım olarak aramızı bozmasını istemem :14:

Back