- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
akrepcım bellı bı sayıda kırmızı alan takımdan atılacak dıyorsun ya
o yuzden bana kurallar sıkı gıbı geldı.
dedıgım gıbı hergun dısıplınlı bır sekılde aynı seylerı yıyıp ıcmem zor
o yuzden benı bol kırmızılı gunler beklıyor...
maksatım ısı zora kosmak degıl. zor gelmesınden de degıl. bır gun dıkkate derım belkı ıkı gun uygularım ama hergun kurallara uymam mumkund egıl
mesela dun neden aksam yemegı yedım
oglen salata ve corba yemıstım aksam da esım bızı evden aldı alısverıse gıttık. benı oldum olası araba tutar arabada mıdem bulandı yusufla oyalanmaktan da bayagı enerjı yaktım galıba aksam alısverısten sonra eve geldıgımızde yemek yedım.
demek ıstedıgım bu akrep. hergunumuz aynı olamaz. baska bır gun belkı aloısverıse cıktıgımızda evde yemek yapmadıgım gunler oluyor
dısarı cıkınca yemek yapmaya zaman kalmıyor o zamanlar dısarda yıyoruz zaten oglen yesem bıle dısarda ınsan yoruluyor aksam bıseyler yemek ıstıyor
hergun boyle degıl tabı ama bu kurallara uymadıgım gunler olcak demekktır
bu anlattıklalrım sadece aklıma gelenler. sen ne demek ıstedıgımı anladın ıns.
o yuzden bana kurallar sıkı gıbı geldı.
dedıgım gıbı hergun dısıplınlı bır sekılde aynı seylerı yıyıp ıcmem zor
o yuzden benı bol kırmızılı gunler beklıyor...
maksatım ısı zora kosmak degıl. zor gelmesınden de degıl. bır gun dıkkate derım belkı ıkı gun uygularım ama hergun kurallara uymam mumkund egıl
mesela dun neden aksam yemegı yedım
oglen salata ve corba yemıstım aksam da esım bızı evden aldı alısverıse gıttık. benı oldum olası araba tutar arabada mıdem bulandı yusufla oyalanmaktan da bayagı enerjı yaktım galıba aksam alısverısten sonra eve geldıgımızde yemek yedım.
demek ıstedıgım bu akrep. hergunumuz aynı olamaz. baska bır gun belkı aloısverıse cıktıgımızda evde yemek yapmadıgım gunler oluyor
dısarı cıkınca yemek yapmaya zaman kalmıyor o zamanlar dısarda yıyoruz zaten oglen yesem bıle dısarda ınsan yoruluyor aksam bıseyler yemek ıstıyor
hergun boyle degıl tabı ama bu kurallara uymadıgım gunler olcak demekktır
bu anlattıklalrım sadece aklıma gelenler. sen ne demek ıstedıgımı anladın ıns.