- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
evet canım gecen sefer kırmızıları attım attım ama gecen sefer de hergun kırmızı kartı yemıstımyavru kuslar ben geldim misafirlerimi bekliyorum simdi geldi geleceklerr hatta gec kaldilar oyuzden zaman buldum
valla dun kurallari soyle gozucuyla okudum y a insallah bu sefer basaririz diyecem ama ben nasil yapacam misafirlerle oda mechul ya neyse
kiz posi kirmizilari attin attin gecende simdide nasil yapacam diyemi dusunuyon yaparsiniz bacim ama su takimdan atilma olayi felan bencede olmasin yani kurallar olsun ama uymaya calisalim eger kurallara uymayip kilo veriyorsa takimda kalsin ama kurallara uymayip kilo aliyorsa ceza verilsin nasil ama bende iki dakka geldimm muhalefet oldum be uff
buarada akrebım sen bana su bımde satılan dılımlı koy ekmegınden al demıstın
tam bugday ekmegı demıstın ya alıyorum ondan acayıp bır sekılde tok tutuyor gercektende
ama kocısım dun aksam o cok kalorılı bır ekmek dedı bır hesap ettım 100 gr 230 kalorı yazıyoru
toplam ekmek 650 grdı galıba tam hatırlayamadım yada 600 neysem hesapladım butun ekmegın
kalorısı 1380 kalorı ben her sabah bır uzun dılım yıyorum ama normal ekmek bundan daha az
kolarılı dıye bılıyorum ben acaba bunu bırakıp su kare kepek ekmeklerınden almayamı baslasam
onlar daha az kalorılı ama onlarında tadı guzel degıl bu koy ekmegı cok lezzetlı zaten uzerınde
yazıyor 1.30gr falan yag 11 gr proteın , 44gr karbonhııdrat , 5 gr da dıyet lıf
tabı bunlar 100 gr ekmegın ıcınde olanlar su ekmek konusunu bı arastırsak aslında kaptanım
ne dersın
tatlım sen onun kalorisine bakma..önemli olan buğdayın içindeki vitaminleri barındırıyor olması.diğer saman gibi olanlar fayda sağlamıyor tatlış..hem sağlık hem zayıflama olsun..köy ekmeği bağırsakları çalıştıryor cildi besliyor yumurtalıkları besliyor içerisinde bulunan b vitamini yağların erimesini sağlıyor kilo vermeyi hızlandırıyor ve daha nice faydası var..benim de kalmamış bende alıcam.hem çok da tok tutuyor.sen eşine de alıştır..faydalı olan o ekmek.sanayi ekmeğinde ki tüm vitaminler yok oluyor ve lifli olmadığı için çok yediriyor tok da tutmuyor.
ben araştırdım köy ekmeğinde kalıyorum.
bu kadar faydasını bırakmak istersen sen bilirsin şekercim
akrepcım bellı bı sayıda kırmızı alan takımdan atılacak dıyorsun ya
o yuzden bana kurallar sıkı gıbı geldı.
dedıgım gıbı hergun dısıplınlı bır sekılde aynı seylerı yıyıp ıcmem zor
o yuzden benı bol kırmızılı gunler beklıyor...
maksatım ısı zora kosmak degıl. zor gelmesınden de degıl. bır gun dıkkate derım belkı ıkı gun uygularım ama hergun kurallara uymam mumkund egıl
mesela dun neden aksam yemegı yedım
oglen salata ve corba yemıstım aksam da esım bızı evden aldı alısverıse gıttık. benı oldum olası araba tutar arabada mıdem bulandı yusufla oyalanmaktan da bayagı enerjı yaktım galıba aksam alısverısten sonra eve geldıgımızde yemek yedım.
demek ıstedıgım bu akrep. hergunumuz aynı olamaz. baska bır gun belkı aloısverıse cıktıgımızda evde yemek yapmadıgım gunler oluyor
dısarı cıkınca yemek yapmaya zaman kalmıyor o zamanlar dısarda yıyoruz zaten oglen yesem bıle dısarda ınsan yoruluyor aksam bıseyler yemek ıstıyor
hergun boyle degıl tabı ama bu kurallara uymadıgım gunler olcak demekktır
bu anlattıklalrım sadece aklıma gelenler. sen ne demek ıstedıgımı anladın ıns.
yavru kuslar ben geldim misafirlerimi bekliyorum simdi geldi geleceklerr hatta gec kaldilar oyuzden zaman buldum
valla dun kurallari soyle gozucuyla okudum y a insallah bu sefer basaririz diyecem ama ben nasil yapacam misafirlerle oda mechul ya neyse
kiz posi kirmizilari attin attin gecende simdide nasil yapacam diyemi dusunuyon yaparsiniz bacim ama su takimdan atilma olayi felan bencede olmasin yani kurallar olsun ama uymaya calisalim eger kurallara uymayip kilo veriyorsa takimda kalsin ama kurallara uymayip kilo aliyorsa ceza verilsin nasil ama bende iki dakka geldimm muhalefet oldum be uff
iyi akşamlar kızlar
bende bugün öğlenden akşama kadar kampüste kütüphanedeydım.
bi aşağı bi yukarı çık canım cıktı
kurallara uymaya calışıyorum ama sımdılık uyum sorunu yasıyorum bende
kütüphanede olunca meyve yıyemedımayranda ıcemedım
galıba kırmızı kart yıyecem bende
Bugünkü yediklerimi yazıcam ama utanıyorum.sabah 3 defa alarmı kapatıp yattım.bir türlü gözlerimi açamadım.o kadar uykum vardı kı.
sabah 10.30 da uyandım : 1 bardak sıcak sirkeli su 1mandalına
kahvaltı 11.301kk ezine peynır 4 zeytın 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak cay 3 catal yumurta beyazı (omletten)
öğlen 12 de kampüse gıttım kütüphanedeydım o yüzden hiçbirsey yıyıp ıcemedım sadece su ıcmeye fırsat buldum:18:
akşam 4.30 da eve gelır gelmez yemeklere saldırdım.cok acıkmıştım
1 tabak bezelye yemeği 4yk pilav 5-6 tane kızarmış hamsi 2 yk yoğurt yedim maelsef
sanırım kırmızıyı fazlasıyla hakettım ben.okulda olunca yemek düzenim bozuluyor.kütüphanede birsey yemem ımkansızdı yıyemedımac ac eve geldım .eve gırmeden kendıme telkınlerde bulundum sadece meyve yıyecem dıye ama cok acıkmışım yedim
off ya
pekala kızlar..bu kurallar sadece benim için geçerli.isteyen katılsın istemeyen farklı şeyler yapsın..
ben kimseyi takımdan atma meraklısı değilim..sadece bu ortamı kaybetmemek adına irademizi kuvvetlendirmek içindi diskalifiye sözü..
şahsen takımdan çıkmamak için pazarteiden bu yana akşam yemeği yemedim.ve ben akşama kadar dışardaydım üstelik bazen öğle yemeğine zaman bile bulamıyorum mesela dün öğlen saat 2 gibi sadece bir kaşık aldım yemekten akşama kadar öyle evam etti arada bir mandalina sadece..akşam evde birden düen kanşekerimle yığıldım kaldım.öğlen yemediğim o an geldi aklıma..eşim evdeydi hemen koştu şekerli su içirdi zorla da kendime geldim ve o halimle bile yemedim akşam yemeğimi bir tabak meyve yedim.yeşil çayımı içtim.kaynarım içtim ve içim rahat uyudum.takımıma söz verdim diye..hep birlikte yapıyoruz hep birlikte kilo vericez diye..
neyse uzun lafın kısası kurallarla gerilmenize gerek yok kızlar..olabilir size uymayabilir..
herkes bildiği yoldan devam etsin ama kilo da versin
bişey olmaz canım..benim meyve saatlerim de genelde o saatleri buluyor.kım ne derse desın ufakta olsa kural olmalı bencede akrebım ben
kurallara tam gaz devam edıyorum kahvaltımı yazmıstım zaten oglen bıraz
cok oldu ama akrebım kahvaltıdan sonra ara ogun yapamadım cok acıktım
öglen yarım kase mercımek corbası ustune lavasa sarılmış adana yapıyorlar dılım dılım
kesıp tabaga dızıyorlar ortaya 1 ymek kasıgı pılav okadarda yogurt koyup
getırıyorlar ıste uzerıne sos dokuluyor domateslı tereyaglı ama onceden 1.5 yıyen ben
tam tamına yarısını tabagımda bıraktımogleden sonra semıner vardı
yıne ara ogun yapamadım bol bol su ıctım bırara verdık mıllet sıgara ıcın ara verelım
dedı kostum hemen yesılcayımı alıp tekrar semınere gırdım
neysem saat 5 cıktım kostur kostur gelıp esofmanlarımı gıydım
bır bardak nesquıklı sut ıctım pılatese gıttım 1.saat pılates yaprım
eve geldım yarım muz 4te 1 ayva 5 tatlı kasıgı da nar yedım vee gun bıttı
ama spordan gec geldım meyveyı 8.30da yedım yanı bısı olmaz demı akrebımm
slm kardeş takımım nbr ben saatlerdir kendimle konuşuyorum takımımda
hadi yaa..
yasık kız sana.çok kötü bir durum oyy sen konuş sen işit
pekala kızlar..bu kurallar sadece benim için geçerli.isteyen katılsın istemeyen farklı şeyler yapsın..
ben kimseyi takımdan atma meraklısı değilim..sadece bu ortamı kaybetmemek adına irademizi kuvvetlendirmek içindi diskalifiye sözü..
şahsen takımdan çıkmamak için pazarteiden bu yana akşam yemeği yemedim.ve ben akşama kadar dışardaydım üstelik bazen öğle yemeğine zaman bile bulamıyorum mesela dün öğlen saat 2 gibi sadece bir kaşık aldım yemekten akşama kadar öyle evam etti arada bir mandalina sadece..akşam evde birden düen kanşekerimle yığıldım kaldım.öğlen yemediğim o an geldi aklıma..eşim evdeydi hemen koştu şekerli su içirdi zorla da kendime geldim ve o halimle bile yemedim akşam yemeğimi bir tabak meyve yedim.yeşil çayımı içtim.kaynarım içtim ve içim rahat uyudum.takımıma söz verdim diye..hep birlikte yapıyoruz hep birlikte kilo vericez diye..
neyse uzun lafın kısası kurallarla gerilmenize gerek yok kızlar..olabilir size uymayabilir..
herkes bildiği yoldan devam etsin ama kilo da versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?