Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam talımm.bizimkiler kuralları görünce kaçıştılar.senlen ikimiz yaparız şekercimmakrep bu kurallara bende uycam takımda değilim ama benim için iyi bişey öptüm size başarılar
akrep bu arada kilon beninki ile aynı
canikom meyve sadece 1 porsiyon unutmayın olurmu..meyveyi de abartmak yok..öğünlerde doyurun karnınızı iyice..yemekten 2 saat sonra 1 porsiyon meyve..kurallar guzel ozellıkle kahvaltıda serbest olmamız
ama hergun su yusuyus ısı ben hergun yapamayabılırım
ama evın ıcınde yusufu daha cok kovalarım
bu kurallara gore ılk alısverıste bol bol meyva almam gerek
tamam talımm.bizimkiler kuralları görünce kaçıştılar.senlen ikimiz yaparız şekercimm
hehe o kilo şimdi 69,1 şekerim.bu arada aklım karıştı sen takıma girmek isteyen arkadaşmıydın :26:
bende yürüyüş yapamam oğlumdan bi de benim sadece göbeğim var nasıl eritmeliyim?
ok tatlışş..cuma günü sabah bir hafta önceki ve cuma günü sabah tartılacağın kilonu yazarsın olurmu..Kkilon 67 yazıyordu ama.neyse pek fark yok şubatta okula başlıcam.öğretmenim ben doğum iznindeyim.2.5 ay içinde 50 li kilolara inmem lazım.
evettakıma girmek isteyen bendim.
tatlış evin içinde yapabilirsin..mesafe seç kendine yada leslie ile yaparsın..göbüş eritme yarışmasına katılsana tatlımbende yürüyüş yapamam oğlumdan bi de benim sadece göbeğim var nasıl eritmeliyim?
evet şekercimm.. ayy tatlım yoksa sen yanlışmı anladın beni de böyle saymışsın..kıs ben her meyve yemede 1 porsiyonu geçmesin dedim..günde 3 defa 1 er porsiyon yaniimeyve gunde 3 defa
bır sabah kalkarkalkmaz kahvaltıdan once
ıkı aralarda bır posyon meyve ve
uc aksam
bende de gobek var canım onu ancak egzersızle erıtırız
akrebin kuralları
1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..
2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve
6.aralarda 1 porsiyon meyve
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..
11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..
vee bugünden başlıyoruz.kesinlikle mazeret kabul etmiyorum.buna bende dahilim..kırmızılarıda ben vericem..minnoşum sende yoklamayı yaparmısın şekercim..kim günde ne kadar paylaşımda bulunmuş yoklaması.
.
canım kesınlıkle ve kesınlıkle gıtmenı tavsıye ederım ben ınan gıtmesm hafta 3 gun 1 saat sporu
kendmle ancak bır hafta yapardım ve bırakırdım ayrıca cok uygunmus senınkı . hem ıstersen aerobıkte varmıs aynen dedıgın gıbı 2 gun pılates 3 gun aerobık yap bence cunku pılates sıkılastırıyor ama
nede olsa kardıyo bır spor degıl aerobık ıle bırlıkte yaparsan daha hızlı kılo verırsın tatlım ayrıca cokta uygunmus fıyatı ben pazarteseı carsamba cuma 1 saat gıdıyorum aylık 50 tl senınkı daha guzelmıs gıt tabıkıde canımm
karamel spora gitmek için söyledin snırım gitcem diye ama kötü şeyler söylenmişse arkana bakmadan uzaklaş oradan babamın mesleğinden dolayı bilirim ne hakkında bişey dese hepsi çıkıyor bazen hiç kızmıyorum bile izin vermiyor diye başka yerlere bakmanı tavsiye ederim
yani biri sana orayla ilgili kötü bişey demişse muhtemelen birşey biliyordur bu tür tavsiyeleri dinlemek her zaman zarardan çok fayda sağlar:78: