- 21 Ocak 2009
- 101
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. TAKIM **106 ETAP**
singing kettle (72.7/72.7/0/0%)
handemi (69.7/68.7/1.0/1.43%)
bahar_0186 (65.5///%)
EN-FUR-TU(72.8/72.6/0.2/%0.27)
Silviya (81.0///%)
megilara( 66.9 /66.2/0.7/1.047%)
moonserose0 (58.0/58,0/0/0%)
REYHANSX(77.7///%)yeni üye
l.i.l.y(63.0/61,4/1,6/2,54%)yeni üye
nalansu09(80/77/3/3,75%)yeni üye
kontesss(61/60,5/0/0%)yeni üye
2. TAKIM TOPLAM KİLO (////%
az önce ki bildirimimde nalansunun bildiriminden alıntı yapamadıgım için onun ki cıkmamıstı şimdi düzelttim onunkinide
selamlar kızlar çok acelem var hemen listeyi düzeltip yazdım.ama reyhan eksik.oda uğrar sanırım.ben oğluşumla birazdan arkadaşa çıkacağım.yürüyerek gidecem uzak ama olsun.dünki hezimetten sonra ne kadar yorulsam azdır bana.ceza olsun.ölçülerimide gelince eklerim.silvişim uyarıyı büyük yazıyla yazman iyi olmuş canım.yeni arkadaşlarımız okumalılar.ben karara defteri sayfasını sık kulanılanlara ekledim.her perşembe ordan açıp bakıyorum hesaplamayı nasıl yapayım diye.nedense her hafta unutuyorum ya.halbuki ne kolay.kontescim yapmamıştı ben hallettim onun yerine ama inşallah doğrudur.
hepinize mutlu günler kızlar.handemicim ve lilicim tebrikler güzel kilo vermişinizde lilinin fazla gibi geldi gözüme yada kıskançlık damarım mı çatladı nedir?aman sağlığınızdan olmayın kilo verirken lütfen.lilicim geçmiş olsun canım.
artık kalkmam lazım.hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere...
l.i.l.y;7139565]ya okudumda kızlar dün ne kadar kotu bi persembeymiş bence kesin grubumuza nazar degdi ( bende dün yasadıklarımdan sonra hiçbiseye canımı sıkmamaya karar werdim hersey üstüste gelsede düşüncek daha önemli biseyim war oda KİLO VERMEK...
lily cim, neler yaşadığını tabii bilmiyorum ancak, bak zaten kilon fazla değil, hedefine de yaklaşmışsın.
ne güzel darısı başımıza di mi?
sevgilerr
bu hafta listeye aldım sizi canım.ama bakın kaçmak yok bikaç hafta sonra fena bozuşuruz :)
harika belki benimde sana işim düşer :) ben de şu makinamı yenilesem ufaktan photoshop ve deream waver çalışmaya başlıycam ama işte daha halledemedim malesef.
her türlü soruyu sorabilirsin bildiğim taktirde yardımcı olmaya çalışırm elimden gelidiğince.
ve hedeflerimden biride bakım ve onarım.hani bi laf vardır kötü komşu insanı mal sahibi eder diye.kötü bilgisayarcıda benim meslek sahibi edicek :) sırf onun yüznden hırs yaptım bilgisayar konusnda kimseye muhtaç olmicam.fortatı perça eklemesi bios ayarı herşeyi öğrencem :) kısaca seneye nefes alacak zamanım olmayacak
canım cok rahatsız edici bi kilom yok aslında evet ama sağlıklı hissetmiyorum kendimi ve yeme alıskanlıgım o kadar kötüye gidiyodu ki.. hayatımın hiç bi döneminde öglen cok kacırdım aksam dikkat ediim,1 kilo almısım bu aralar yediklerime özen gösteriim diebilen bi insan olmadım dolayısıyla kilolar üstüste bindide bindi:)) simdi kilo vermekten ziyade beslenme alıskanlıgımı degiştiriyorum buna calısıyorum en azından sizlerinde destegiyle:))
evet liilycim ya benimde 75 den sonrasını vermem çok zor oluyor benide herade bi 67 -68 havalara çıkartır .işallah ya kızlar ben kilo vermekten başka hiçbirşey düşünemez hale geldim ya .aslında böyle olmak pek hoşuma gitmiyor bi aynı lilly gibi beslenme düzenimi degiştirebilsem yetecek bana çünkü ben bazen doydugum halde hala yiyor buluyordum kendimi yani tıka basa neyse derdim ..ve çok sinir oluyodum .ama şimd,i rutin şeyler .dün eşim alışveriş yapmış 1 poşette çocukların çikolataları ıvır zıvırları ötekinde kendisine hafta sonu keyfi için kola cips bilimum bisküvi çeşitleri benim poşet 5 paket etimek 4 bag semiz otu 5 adet maydanoz 1 tane lahana bu nedir be dedim ben nasıl diyet yapcam sizin aranızda ama yapmam lazım etrafımdaki o kendini bilmişlere 'sen zayıflayamassın senin kemiklerin iri zayıflasanda iri görünürsün ' diyenlere bi kapak şart oldu ...of kızlar ya yine yeniden sinirlerim bozuldu ama sizinle allah izin verirse bu kez başaracagım ..sizi çoookk öptüm kızlar see you:lepi::lepi::lepi::lepi:
spacem aceleyle yaptım umarım hata yoktur.misafirm var. sen kontorl et bi ben bi ara uğrar bakrım.şimdiden teşekkürler şeker a.s.
2.TAKIM **106.Etap**
singing kettle (72.7/ 72.7/ 0.0/ 0.00%)
handemi (69.7/ 68.7/ 1.0/ 1.43%)
bahar_0186( 65.5/ 65.2/ 0.3/ 0.46%)
EN-FUR-TU (72.8/ 72.6/ 0.2/ 0.27%)
Silviya (81.0/ 80.5/ 0.5/ 0.62%)
megilara (66.9/ 66.2/ 0.7 /1.05%)
moonserose0( 58.0/ 58.0/ 0.0/ 0.00%)
l.i.i.y (63.0 /61.4/ 1.6/ 2.54%)yeni üye
nalansu09 (80.0/ 77.0/ 3.0 3.75%)yeni üye
kontesss (61.0/ 60.5/ 0.5/ 0.82%)yeni üye
2.TAKIM TOPLAM KİLO (690.6 /682.8 /7.8 /1.13%)
fiyucem listeniz doğrudur yalnız şu satırda minik bi hata var.listeyi göndermeden onu düzeltirsin şeker.
Gkcn ( 54,5/ 0 / 0 / 0% )
etap bitiş kilosunuda 0 yazmşsın.