• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

mınnosum karamelım uzmeyın sıkmayın canınızı
sımdıye kadar rakabet ettınız ne gızel kılolar verdınız. kılo alımı sureklı devam etmezkı vucudun da alısma devresı var bıraz kılo verıp bıraz bıraz duruyor sonra tekrar farklı bır beslenme seklıyle devam edersınız. onemlı olan saglık beslenmek. sız sureklı saglıklı beslenırsenız kılo vermenız bır sure dursa bıle sonra tekrar devam edecektır. bakın ben buraya 63.8 lerde geldım sımdı 61.8 ım toplamda 2 kılo vermısım ama ben sebat etmedım bayramdan sonra saldım kendımı sonra geldı kılolar :5:

sız de bırakmayın kendınızı ve canınızı sıkmayın her hafta her hafta da 2 ser kılo gıtmıcek ya ;)

kılom 61.8

kızlar burda lapa lapa kar yagmıs gece her yer kar olmus. elmashekerım semnın orda da kar oldugunu yazmıstın ılk kar mevsımını bız actık ;)

ben hala hastayım. soylemesı ayıp sureklı koyu renk balgam cıkıyor bu kotuye ısaret aslında.
ısın kotusu yusufa da bulastı onunkı ılerlemez ıns.
canım kolla yusufumuzu bol c vıtamını ver hemen ıyılessın
Günaydınlar güzel bayanlar.
uykusuz ve acı dolu bir geceden sonra bu yeni gün güzel gelir inş. bana
maelsef adet olucak günü buldum.gece hıc uyumadım sancıdan.sol gözüm mikrop kapmıştı hala gecmedi bulanık görüyorum.İnş. akşama kadar baska aksilik yaşamam

birazdan kampüse gidicem.gitmeden kılomu yazayım

evett tam 69 kılo cıktım.aldığım 1 kılo 400 gr mın 400 ünü verdim çok şükür :17::17:

acaba daha çok verdimde adet oldum dıyemı fazla çıktım tartıda dıye düşünüp duruyorum :17:

Minnoşum posicim sizede günaydınlar.nasılsınız?

minnoş maşalllah ben pilatesin p sini bile yapamıyorum.odun gıbı bır vucudum var hıc esnek değil.en basıt egzersızlerı bıle zorla yapıyorum :( plates benım ıcın cok zor bır spor.tebrık edıyorum seni.maşallah prensesime

Wc ye cıkmak baya farkettırıyor ınsanı :) bence eve gıdınce aç karna tekrar tartıl bi bakmışsın 69 çıkmışsın sende :)

bu arada yeni hedefimi belirledim.ocakta yarı yıl tatılınde 1 haftalık tatılım var benımde.memlekete gıdıcez.o zamana kadar 62 kılo olmak ıstıyorum:78::78::32:
yani vermem gereken 7 kılom ve 7-8 haftam var sanırım.
aynen bende karamelımm yılbasına yenı hedef koyucam en azından 65 olucam hedefımı
kucuk tutuyorum ama ben zaten cok zor verırım artık kılomu oyuzden yılbasında 65 olmam benım
ıcın cok buyuk bır mucıze ınşallah akrebımın kurallarıyla 65 olarak 2011 olucamm
mınnosum karamelım uzmeyın sıkmayın canınızı
sımdıye kadar rakabet ettınız ne gızel kılolar verdınız. kılo alımı sureklı devam etmezkı vucudun da alısma devresı var bıraz kılo verıp bıraz bıraz duruyor sonra tekrar farklı bır beslenme seklıyle devam edersınız. onemlı olan saglık beslenmek. sız sureklı saglıklı beslenırsenız kılo vermenız bır sure dursa bıle sonra tekrar devam edecektır. bakın ben buraya 63.8 lerde geldım sımdı 61.8 ım toplamda 2 kılo vermısım ama ben sebat etmedım bayramdan sonra saldım kendımı sonra geldı kılolar :5:

sız de bırakmayın kendınızı ve canınızı sıkmayın her hafta her hafta da 2 ser kılo gıtmıcek ya ;)

ayy posıı yaa sıkıldım boyle ayda 2 kılo vermekten haftada 2 ser 2 ser gıtse ne guzel olur yaa

İyi akşamlar kızlar.
Bugün günüm malesef pek iyi gecmedi.Hersey üst üste geldi resmen
Hem fiziksel olarak hemde psikolojik olarak çok kötüyüm.
ağlamak ıstemıyorum ama dayanamıyorum :43::43::43::58:

neyse gecmişi okuyup cıkıcam.zaten kımse yok bu akşamda

yarın sunum yapıp ders anlatıcam.çalışmam lazım.hiç içimden gelmiyor ama
hayırdır canım noldu ki..kötü bişey yok inşallah :26:
Akrep bana küstün mü ?
yada kızdın mı? :30::30::17::43:
küsmek... kızmak.. benmii
niyeküü :105:

kılom 61.8

kızlar burda lapa lapa kar yagmıs gece her yer kar olmus. elmashekerım semnın orda da kar oldugunu yazmıstın ılk kar mevsımını bız actık ;)

ben hala hastayım. soylemesı ayıp sureklı koyu renk balgam cıkıyor bu kotuye ısaret aslında.
ısın kotusu yusufa da bulastı onunkı ılerlemez ıns.
kız delirme ne kötüye işareti..çıkartman iyi o balgamı..sen aldınmı kaynar türk marketlerinden.al iç ondan canım..birde keçi boynuzu al kaynat iç suyunu..yusufa da içir..süper balgam söktürüyor ve öksürük geldiği gibi hızla gidiyor Allahın izniyle
bak zaten gıcık oldum sana kilo vermişsin diye bir de böyle deli delki konuşup beni iyice gıcıkl yapma yavru :20:

2.TAKIM

akrep33 ( 66,1 / 69,1 / -3 / -4,55%) 4 gündür akşamları yedim geç saatlerde ve dün gece 2 de tatlı yedim olacağı buydu..
Poseidon83 ( 62,3 / 61,8 / -0,5 / 0,80%)
neslihan (78,3 / / / %) hadüüü bekliyorus halaa yaz şu kilonu
minnoş prenses ( 69,7 / 70,7 / -1 / -1,43%)
selma12. ( 84,5 / 84,5 / 0 / 0%)geri dönmek üzere ayrıldı
karamel_guzel ( 68 / 69 / -1 / -1,47%)
oztrk ( 66,1 / / / %)
lolo( 82 / 84 / -2 / -2,44%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 577 / 583,5 / -6,5 / -1,15 )

kızlar kaç gündür acaip yoğun ve karışık durumlardayım.ama şu kuralları gündeme getirme zamanı..tabi bendeki artı kilonun bir kısmı da spora başladım bu hafta hemde epey sayıda kasların ağırlığı çünkü giydiğim pantolaonlar daha da bol ayna da daha da ince görünüyorum ve karnım taş gibi wc ye çıkmadan çıktım evden şimdide erteleyip duruyorum evde giderim diye iyice taş gibi oldu..
bu hafta bu şekilde olsun haftaya bomba kural bomba kilolar ve yılbaşı incecik bayanlar oluyoruz merak etmeyin..
herkes yılbaşındaki hedef kilosunu yazsın hemen litfen :92::92:

kız delirme ne kötüye işareti..çıkartman iyi o balgamı..sen aldınmı kaynar türk marketlerinden.al iç ondan canım..birde keçi boynuzu al kaynat iç suyunu..yusufa da içir..süper balgam söktürüyor ve öksürük geldiği gibi hızla gidiyor Allahın izniyle
bak zaten gıcık oldum sana kilo vermişsin diye bir de böyle deli delki konuşup beni iyice gıcıkl yapma yavru :20:

saol canım evde ıhlamur ve nane var
dun sabah ve bu sabah nane lımon ıstım yusufa da kasıkla ıcırdım
hehe sen kılo veremedın mı yoksam
malum burda bayramı yasamıyoruz ya dolayısıyla da pastas borek olmuyo o yuzden vermısımdır kıloları ama bayramı turkıyede gecırmeyı tercıh ederdım tabı

slm kizlarrr kusura bakmayin yeni geldim
cok hastayim vede yorgunum bogaz denen birsey kalmamis bendee
sabahh tartildim ama toplantiya yetismem lazimdi oyuzden giremedim
birde benim oglanda cok kotu agzi yuzu hep yara olduu onunla ugrasiyorumm
hemen bildirimimi yapim 78.5 kiloyum en son kactim bilmiyorum ama normalde almis olmam lazimm inanin kafa beyin kalmadi bugunlerdee bende kuusruma bakmayin
bu ogleden sonra evdeyim yatmazsam gelirimm opuldunuzz kizlar hayirli cumalarr

2.TAKIM

akrep33 ( 66,1 / 69,1 / -3 / -4,55%)
Poseidon83 ( 62,3 / 61,8 / -0,5 / 0,80%)
neslihan (78,3 / 78,5 / -0,2 / -0,25%)
minnoş prenses ( 69,7 / 70,7 / -1 / -1,43%)
selma12. ( 84,5 / 84,5 / 0 / 0%)
karamel_guzel ( 68 / 69 / -1 / -1,47%)
oztrk ( 66,1 / / / %)
lolo( 82 / 84 / -2 / -2,44%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 577 / 583,7 / -6,7 / -1,16 )

Evet haklisin minnos, sen kaç dk yapiyosun pilatesi?

Poseidon sizde de mi yağdı bizde bu sabah fırtına vardı vallah gidemedim hiç bi yere :(
canım ben pazartesı carsamba cuma salonda 1 saat yapıyorum
normalde evdede yapmaya baslamam lazım ama su bayram araya gırdı
evdeyken aklıma gelırse aksamları 10 dakka falan yapıyorum yanı aslında duzene
koyucam tabıkı neysekı su bayram rehavetını attım ustumden artık duzenlı heraksam yapıcam
hem aksam yapılan spor uyurken bıle vucudu calısıtırp kalorı yakmay devam edermıs
Bu arada bügünde tartildim ve 55 kiloyum hala yani normal yediğim halde almamisim inşallah almam :)
ayy elma sekerımm massallah allahım nazarladan saklasın:nazar::nazar: ınsallah hep ıstedıgın kıloda
olursun canım ayy ben 55 gordugum gunn kalpten gıderım kesın benı bu konuda en ıyı karamelım anlar
demı karamelım sekerımm
:43:

Son düzenleme:
akrep canım 2.takıma gel demişsin bende size katılmak istiyorum ne yapmalıyım canım

hosgeldınn tatlım bakma sen bu haftakı lıstemıze bayram bızı bu hale getırdı aslında cıtırın cıtırı
bır takımız bızz yanı ınsallah kaptanımızın kuralları ıle cıtırın cıtırı olacagızz:8::8:

Bende dün aksam yaptım 50 dk bügünde kalktığımda çayımı içtikten sonra yaptım 40 dk bide akşamları yarım saatlik pilates ardından göbek eritme yarışmanın verdigi egzersizleri yaptım mi düzene girerim yaa.. Minnos prenses inanki kilo vermek önemli değil tartidaki rakamlar insanı nekadarda sevindirsede sikilasmak incelmek dahada önemli bence.. Yoksa kilo vermissin ne önemi var eğer görülmüyorsa , demi yaniii.. Onun icin sen daha sanslisin benim icin..
Sende böyle gittinmi hemen verirsin kiloları inanki..

Back