• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşbulduk canım teşekkürler ben şu an 67 kiloyum 54 eski kilom o kiloya inmek istiyorum 2gündürbaşladım az yemeye 5.5 aylık bebeğim var yürüyüş yapamıyorum ama evde spor yapmak istiyorum sa yeni başlıcam.takıma bee girmek istiyorum ne kadar beklemem gerekiyor

canim ben de takima girdigimde yaklasik 6 aylikdi bebegim simdi 10 aylik oldu cadi ;)
evde yuruyebiliyorsan lesli yapabilirsin ama bebek emekliyorsa odadan odaya saklanmaca oynayabilirsiniz
ben dus alamadigim icin spor yapamiyorum- spor sonrasi dusa girince oglumda kapinin dibine gelip agliyor-
canim bi de bizimkiler hamilelikte gelen kilolar ins- biraz bogazimiza hakim olsak hepsi gider-

benim bildigim 1 hafta iyi paylasimda bulunursan takima girersin. ama takima girdikten sonra kacmak yok ;)

Son düzenleme:
canim ben de takima girdigimde yaklasik 6 aylikdi bebegim simdi 10 aylik oldu cadi ;)
evde yuruyebiliyorsan lesli yapabilirsin ama bebek emekliyorsa odadan odaya saklanmaca oynayabilirsiniz
ben dus alamadigim icin spor yapamiyorum- spor sonrasi dusa girince oglumda kapinin dibine gelip agliyor-
canim bi de bizimkiler hamilelikte gelen kilolar ins- biraz bogazimiza hakim olsak hepsi gider-

benim bildigim 1 hafta iyi paylasimda bulunursan takima girersin. ama takima girdikten sonra kacmak yok ;)

inş canım sen kaç kilosun şu ana kadar kaç kilo verdin

inş canım sen kaç kilosun şu ana kadar kaç kilo verdin

hic sorma canim aslina 60 kusure inmistim ramazan bayramindan once
ama bayram sonrasi toparlayamadim kendimi tekrar kilo aldim-
ins- hedefim 55 hamilelikten once tartida en fazla 55 cikardim
ama saglikli beslenerek 55 olmak istiyorum

kizlar yine sonuncu siralardayiz

yalniz bizim takimdan bu hafta tek kilo veren benim

kimse beni tebrik etmicek mi :63:

canım benim bu hafta takımımızın gururu sensin.tebrık ederım.:16:
inş. her hafta kılo verirsin böyle.bu arada nasıl oldun daha ıyısın demi

ayy elma sekerımm massallah allahım nazarladan saklasın:nazar::nazar: ınsallah hep ıstedıgın kıloda
olursun canım ayy ben 55 gordugum gunn kalpten gıderım kesın benı bu konuda en ıyı karamelım anlar
demı karamelım sekerımm
:43:

evet bitanem. Ah ben o 55 için nelerımı vermezdım.Minnoşum bugün bı kız sunum yaptı benden sonra kızda boy 175 fızığını görsen incecık manken gıbı.dar kumaş pantolan gıymış üzerine sıyah bır badi topuklu ayakkabılar fılan ıcerı bır gırdı ben ve tum asıstanlar kıza baktık :) hadı erkekler neysede bende kızdan gözlerimi alamadım.kız benımle yasıt

anlattığını fılan dınleyemedım.süreklı ah bende su kız gıbı incecik olacabılecekmıyım dıye baktım durdum.hoca bır ara bana soru sormuş duymadım bıle.kızın kalçalarına bakıyordum.dürdükledıler benı:9::9: cok kıskandım ya kızı.bende o kadar süslendım şık gıyındım ama kızın yanında paçoz kaldım :( bıde sunumdan sonra yemeğüe gıdıldı.ben pizzaları patates kızartmalarını yedım valla kıza baka baka.salak karamel hem kız gıbı olmak ıstıyorum hemde tıkınıyorum hala:17:

hayırdır canım noldu ki..kötü bişey yok inşallah :26:

küsmek... kızmak.. benmii
niyeküü :105:

ne bıleyım akrep.cok kötüydüm :( amann boşverın hıc anlatmayayım en ıysıı

akrebım yazdıklarıma hıc yorum yapmayınca bana kustun yada kızdın sandım :17::17:

Bu arada bügünde tartildim ve 55 kiloyum hala yani normal yediğim halde almamisim inşallah almam :)

maşalah maşallah elmaşekerime.ayy darısı basımıza ıns. bızde 55 kılo oluruz

kızlar kaç gündür acaip yoğun ve karışık durumlardayım.ama şu kuralları gündeme getirme zamanı..tabi bendeki artı kilonun bir kısmı da spora başladım bu hafta hemde epey sayıda kasların ağırlığı çünkü giydiğim pantolaonlar daha da bol ayna da daha da ince görünüyorum ve karnım taş gibi wc ye çıkmadan çıktım evden şimdide erteleyip duruyorum evde giderim diye iyice taş gibi oldu..
bu hafta bu şekilde olsun haftaya bomba kural bomba kilolar ve yılbaşı incecik bayanlar oluyoruz merak etmeyin..
herkes yılbaşındaki hedef kilosunu yazsın hemen litfen :92::92:

:74::92::52::62:
yuppiii kuralların geldığıne sevıneceğimi hıc sanmazdım ama yılbasına zayıf gırmek ıstıyorum
kaç haftadır sonuncu oluyoruz akrebım.bırıncı olmak bızımde hakkımız.artık motıve olalım sporumuzu yapalım.kaçamak yapmayalım ve gıtsın kılocuklar

hoşbulduk canım teşekkürler ben şu an 67 kiloyum 54 eski kilom o kiloya inmek istiyorum 2gündürbaşladım az yemeye 5.5 aylık bebeğim var yürüyüş yapamıyorum ama evde spor yapmak istiyorum sa yeni başlıcam.takıma bee girmek istiyorum ne kadar beklemem gerekiyor

canım benim hoşgeldın aramıza.akrebimin yeni kurallarıyla tez zamanda incecık olucaz inş.

55 diye masallah diyorsunuz minnos ve karamel ama beni görseniz yuvarlanan topa benzetirsiniz (abarttim biraz neyse :)).. bizim ailede bana hepsi zenci popolu derler, zaten kalca ve bacaklariminda masallahi var.. göbiis cikmiyor ama bel simidimi görseniz hakikatten suda bana yardimci oluyor can simidi gibi (masallah).. ama su 4 hafta icinde toparlamam gerekiyo.. nisanlim bugün dediki ben geldigimde tartiya cikarticam seni ve eger verdigini görürsem bende sana nasil o kilolari aldirtacagimi iyi bilirim.. biraz hosuma gitti beni böyle seviyor diye ama su dar pantolonumu giymek istedigimde su yanlardan sarkan yaglar olmasin istiyorum ,,, cok seymi istiyorum yaa :((

bu arda iyi aksamlar kizlarr
hani ben geldimm bugun kilomu bildirdim sonrada dedim ya size bugun evdeyim diyee nerdeeee bendee o guzellik ne evi valla arkadas aradai toplanti var gel yardim et diyee hadii yok mok dedimm kuserim dedii mecbur kaldimm gittim ama zaten yorgundum birde ustune ustluk bir tane daha topalti beni mahvetti bogazlarr sistii balon gibi konusamiyorum suandaa inaninn yani bugunde boyle gectii

simdi kizlar birde bugun ilerleyen haftada beni sikintiya sokacak haber aldimm
kay invalidem geliyor carsambaya ayrica yaninda misafirde getiriyor yani islerimin en yogun zamanii nasil olacak bilmiyorumm

kafam cok sisi kazan gibi anliyacaginiz
bu arada kizlar ben normalde 200 gr almisim bu hafta ama bayr amda en az iki kilo fazlam vardii bu kosusturmaca benim kiloyu aldi goturduu artik bu 200 grmida haftaya atarim atmasinada buraya giremedigim zaman cok rahatsiz oluyorumm ben takim isini cok dikkate alirim bu herzaman boyledir beni bilen bilir sorumlu hissederim kendimii buraya gelmedigim zamanda acayip rahatsiz oluyorum sanki birsey varda ben yapmamisim gibi oyuzdenn sizden izin istiyorumm su islerimi rayina oturtana kadar birde misafirlerimi gonderene kadar bana izin verseniz olurmuu aslinda hic istemiyorum ama hem listede olup hem buraya gelememekte beni cok rahatsiz ediyorr ne yapacam bilmiyorum aslina bakarsanizz

ayy karamelımm yaa o kızı okadar baktın kıskandın kıskandın sonra gıdıp aynı,
gun pızzamı yedın kız sen delımısın nesınn nasıl olucaksın o kız gıbııı,
nerdee bızım karamell kızaa ohh bak sen yıyemıyorsun ben yıyorum der gıbın ,
bakmıs anlasıldı nıye baktıgın sekerımm
sen boyle gıdersen 55 olamıycagızz bak sen koyverıyon bende amann karamelde
yemıs dıyorum banada sebep oluyorsun bakk ben 55 olucamm yaa yapmasana bee
nebıcımm takım arkadasısın sen oylee

kizlar yine sonuncu siralardayiz

yalniz bizim takimdan bu hafta tek kilo veren benim

kimse beni tebrik etmicek mi :63:
oyyy kilo vermekle iyi halt ettin gıcıkk acaip gıcık olmuşum bide tebrik mi edicem hıh:63:
uff tamam acaip imrendim sana işte kendime uyuz oldum taammmıııııı:83:

bu arada kızlar dun wcye cıktım demıstım ya cok sukur 400 gr gıtmıss hemencecık
gercı aksam ac ac uyudum onunda bır faydası var tabıkıdenn neysemm sabah krallar
gıbı kahvaltımı yaptım ondan sonrada 25 dakıka pılates yaptım dungece pılatese gıdememıstım
aslında gıtmek ıstemedım off canım sıkkındı bırazcık gıdesım gelmedı ama busabah kılo vermısım
gorunce hemencecık kahvaltıdan sonra pılates yaptım cuma gecesı gıtmedım dıye vıjdan azabı cektım
tabıkıde neysem pazartesı yıne var nasılsa yarında yaparsam ben pazartesıye kendımı telafı etmıs olurum
ınsallahh bu arada akrebım hanı kurallarımız nerde

Back