Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım teşekkürler ben şu an 67 kiloyum 54 eski kilom o kiloya inmek istiyorum 2gündürbaşladım az yemeye 5.5 aylık bebeğim var yürüyüş yapamıyorum ama evde spor yapmak istiyorum sa yeni başlıcam.takıma bee girmek istiyorum ne kadar beklemem gerekiyor
canim ben de takima girdigimde yaklasik 6 aylikdi bebegim simdi 10 aylik oldu cadi
evde yuruyebiliyorsan lesli yapabilirsin ama bebek emekliyorsa odadan odaya saklanmaca oynayabilirsiniz
ben dus alamadigim icin spor yapamiyorum- spor sonrasi dusa girince oglumda kapinin dibine gelip agliyor-
canim bi de bizimkiler hamilelikte gelen kilolar ins- biraz bogazimiza hakim olsak hepsi gider-
benim bildigim 1 hafta iyi paylasimda bulunursan takima girersin. ama takima girdikten sonra kacmak yok
inş canım sen kaç kilosun şu ana kadar kaç kilo verdin
kizlar yine sonuncu siralardayiz
yalniz bizim takimdan bu hafta tek kilo veren benim
kimse beni tebrik etmicek mi
ayy elma sekerımm massallah allahım nazarladan saklasın ınsallah hep ıstedıgın kıloda
olursun canım ayy ben 55 gordugum gunn kalpten gıderım kesın benı bu konuda en ıyı karamelım anlar
demı karamelım sekerımm
hayırdır canım noldu ki..kötü bişey yok inşallah :26:
küsmek... kızmak.. benmii
niyeküü :105:
Bu arada bügünde tartildim ve 55 kiloyum hala yani normal yediğim halde almamisim inşallah almam :)
kızlar kaç gündür acaip yoğun ve karışık durumlardayım.ama şu kuralları gündeme getirme zamanı..tabi bendeki artı kilonun bir kısmı da spora başladım bu hafta hemde epey sayıda kasların ağırlığı çünkü giydiğim pantolaonlar daha da bol ayna da daha da ince görünüyorum ve karnım taş gibi wc ye çıkmadan çıktım evden şimdide erteleyip duruyorum evde giderim diye iyice taş gibi oldu..
bu hafta bu şekilde olsun haftaya bomba kural bomba kilolar ve yılbaşı incecik bayanlar oluyoruz merak etmeyin..
herkes yılbaşındaki hedef kilosunu yazsın hemen litfen :92::92:
hoşbulduk canım teşekkürler ben şu an 67 kiloyum 54 eski kilom o kiloya inmek istiyorum 2gündürbaşladım az yemeye 5.5 aylık bebeğim var yürüyüş yapamıyorum ama evde spor yapmak istiyorum sa yeni başlıcam.takıma bee girmek istiyorum ne kadar beklemem gerekiyor
kizlar yine sonuncu siralardayiz
canım benim hoşgeldın aramıza.akrebimin yeni kurallarıyla tez zamanda incecık olucaz inş.
oyyy kilo vermekle iyi halt ettin gıcıkk acaip gıcık olmuşum bide tebrik mi edicem hıhkizlar yine sonuncu siralardayiz