• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya bacim hic sorma inankii bir uykum var arkadasi beklerkenn uyuyacam inanki gelmedidee
inankii bende ne yapiyorsunuz diye cok merak ediyorum ama inanki kafami kasiyacak vaktim yok
annemgili normalde hergun telle arardimm simdi hafta iki kez araiyom aramoyom onlar caldiriyor helede u hafta cok fenayim inankii
ya bacim iste boylee sen ne yaptin seni tek mi biraktilar burdaa

yoğun gecıyor baya hayatın desene neslim
arkadasın gelene kadar kestırseydın :)
misafirle beraber pasta börek yeme sakın :) zaten byram yaktı bızı.aldık kılocukları :(akrep duymasın bak :)

bende ne yapayım.cuma sunum yapıcam onu hazırlıyorum.hemen hemen bıttı gıbı
sıkıldım arada gırıyorum ama kımse yok burda.bugün herkes cok meşgul galıba.
posi bile girmemiş :(
akrebim yok
minnoş da gelmedi
bi ben varım bugün sitede galiba :1:

bugün tek başıma kaldım takımda:(

bugün yediklerim dünkü ıle hemen hemen aynıydı :)
dünden kalan sarmaları hem öğlen hem akşam yedim :)
sarma dolma olunca dayanamıyorum:9::9:

neyse en son akşam yemeğimi 4.30 da yedim
o saatten beri bişey yemedim.

günlük sporumuda yaptım .günüm böyle gecti

24 kasım Çarşamba

1-Yarım Mekik 2x20
2-TERS MEKİK 3x20
3-DERİN NEFES 30 KEZ
4-OMUZDA SOPA 5 DK
5-ÇARPRAZ MEKİK 3x10
6-GÖRÜNMEZ SANDALYE 1 DEFA 15 SN
7- AYAKLARI KALDIRMA 2x10

8-BACAK ESNETME 30 KERE
9-YERDE BACAK İNDİRİP KALDIRMA 100 KERE
10-STEP 100 ADIM
11-ÇÖMELME 3 DEFA 12 SN
12-GERİ TEKME 15 KERE HER BACAK
13-İP ATLAMA 150 KEZ
14-KALÇA ÇALIŞTIRAN HAREKETTEN 40 KEZ
15-İÇ KOLLARI ÇALIŞTIRMAK ICIN YAPTIĞIM HAREKETTEN 50 KEZ HER KOL ICIN
16-50 kez elleri belın yanında indirme kaldırma

yoğun gecıyor baya hayatın desene neslim
arkadasın gelene kadar kestırseydın :)
misafirle beraber pasta börek yeme sakın :) zaten byram yaktı bızı.aldık kılocukları :(akrep duymasın bak :)

bende ne yapayım.cuma sunum yapıcam onu hazırlıyorum.hemen hemen bıttı gıbı
sıkıldım arada gırıyorum ama kımse yok burda.bugün herkes cok meşgul galıba.
posi bile girmemiş :(
akrebim yok
minnoş da gelmedi
bi ben varım bugün sitede galiba :1:

karamelcım ben bu sabah cok hasta uyandım bogazımda tas var sankı yutkunamıyoırdum.
esım de ıse gıtmedı hem hasta oldugum ıcın hem de bılg. esımde oldugu ıcın yazamadım.
ben sımdı yatıyorum. ıns. yarına ıyılesırım.

günaydın kızlar

poseidon çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak bişeyler iç

karamelcim dün eşim evdeydi bilgisayardan kalkmadı bende zaten yürüyüşe gittim pek evde değildim
eve geldiğimdede ayaklarımın ağrısından ölüyodum

gunaydın sekerlerımm dun hıc buralara gelemedım hem ısyerınde cok yogundum hemde ogleden ,

sonra arazıye gıttım daırede tadılat oldugu ıcın evdede ınternet yok galıba haftasonuna kadar yapılır
karamelım yanlız kalmıssın buralarda . bende kendımı toparlamaya calısıyorum hem ısler yıgılmıs bayram
tatılınden dolayı hemde kıllar yıgılmıs mecbur bıraz yogun bır sekılde calısıyorum ıste aslında calısmadıgım ıcın
bırazcık tembellık yapıtıgım ıcın ısler dag gıbı yıgıldı bıraz hoooff hııcc calısasım yokk aksam meyve yedım yıne
akrebım meyveye donus yaptım yıne haydı bısmıllah dıye ancak dun baslayabıldım dıyetıme bayramdan sonra
yanı ınsallah yarın cok fazla artıda cıkmam hadı bakalım hayırlısı:43:

AY BU SITENIN HALINI oy bırlıgı ıle tekrar eskı halıne getırsek yaa
hıııcc begenmedım yaa . bıde su yanlarda ustlerde cıkan reklamlarda kadın gögsunu acıyor
daırede acamıyorum sıteyıher dakka ne cıkıcak bılmıyorum dıye acaba bu konu hakkında
bırısıne rıcada bulunabılırmıyız en azından cıplak resımler olmayan reklamlar alsalar yaa
valla cok kotu oluyor oyle gorununce ısyerınde bıde mıdem bulandı artık kadının göguslerınden:26:

ay ben buraya menulerımı nıye yazmıyorum yazmadıgım ıcın cok yıyorum zatenn
bılıyorum kendımı bundan sonra hersey yazılacak mınnoosss ayy dununkını yazmasam super olur aslında
ama yok sıze anlatmaam gereken bısey var allahım dun kendımı delı dana gıbı hıssettım herseye saldırıyordum
sabah kahvaltıda bır dılım ekmek2 catal peynır 3 zeytın 2 catal pekmez yedım
işe geldım arkadas getırmıstı 1 dılım ekmek 2 kıbrıt kutusu beton helva 1 kıbrıt kutusu kasar yedım
arada 3 tane badem (yedıklerım yetmezmıs gıbı)

öglen 3 yemek kasıgı corba 3 catal arnavut cıgerı bır dılım ekmek
saat 4 de bır adet peynırlı pogaca (delı dana gıbı yıycek bıse aradım arazıdeydım
bıme gıttım bıtane tahınlı kete dıye bıse satılıyordu onu aldım actım bır cımdık kopardım begenmedım
mıdem bulandı gıttım ıkı pogaca aldım allahım gozum doymuyordu onunda bırını yedım bırını yemedım ıste)
saat 6 da 2 mandalına spora gıttım geldım
saat 8 de 2 mandalına ceyrek nar yarım kıvı yedımm
benı dovebılırsınızzz:50::50:

Son düzenleme:
Kızlar ben diyetimi bugün bitirmek zorunda kaldım çünkü tartıda 55 gösteriyorum ve nişanlım daha fazla verme dedi.. Bana söz verdirti çünkü baya kızdı ve zayıfları sevmediğini söyledi :(( ama hala göbeğim, belim ve kalçam duruyo ve sikilasmaya ihtiyacı var , bana bi yardımcı olun kızlar ne yapabilirim?? Yürüyüş yapamıyorum çünkü karlar 5-6 santim oldu ve asiri soğuk :(

Kızlar ben diyetimi bugün bitirmek zorunda kaldım çünkü tartıda 55 gösteriyorum ve nişanlım daha fazla verme dedi.. Bana söz verdirti çünkü baya kızdı ve zayıfları sevmediğini söyledi :(( ama hala göbeğim, belim ve kalçam duruyo ve sikilasmaya ihtiyacı var , bana bi yardımcı olun kızlar ne yapabilirim?? Yürüyüş yapamıyorum çünkü karlar 5-6 santim oldu ve asiri soğuk :(

canım evde spor pılates aerobık benzerı bısey yapabılırsın
ben pılatese yenı basladım ama hemen vucudumu toparladı nerdeyse
bıde yesılcay ıc yesılcay vucudu sıkılastırıyor:74::74:

ahh ahh ben senın gıbı 56 kılo olmak ıcın neler vermezdımm nasıl yaptın nasıl
verdın elma sekerım benım kılo verme olayım durdu anlasılan . 4 ay once evlendıgımde 78
kıloydum ogun bugundur dıyet yapıyorum ancak buralara geldım
ama takıma 72 kılo ıle basladım ve kesınlıkle 5 lı bır rakam gormeden bırakmıycam ne takımımı
ne de dıyetımı .ınıslı cıkıslı bır dıyet oldu 4 ay cok uzun sure ama napıyım ve 3 haftadır kılo veremıyorum
bırgun alıyorum.bırgun verıyorum ve artık benım sabrımı zorluyor bu kara yaglar heran vazgecme psıkolojısıne
gırdım acaba dıyorum bırkacgun hızlandırmak ıcın bıseymı mı yapsam su elma dıyetını bende yapmıstım
ama hooff ne bılıyımm kocısım yanlız yemek yıyınce benımde yıyesım gelıyor uzuluyorum tek basına yemesıne
acaba ona aksam yemegı hazırlarken kendımede kocaman tabaga kucucuk kucuck elmaları dılımlesem onu
muyesem hemde kocısımle aksam yemegı yemıs olurum demı:69:

canım evde spor pılates aerobık benzerı bısey yapabılırsın
ben pılatese yenı basladım ama hemen vucudumu toparladı nerdeyse
bıde yesılcay ıc yesılcay vucudu sıkılastırıyor:74::74:

Pilates topum var evde ama kullanmasini pek bilmiyorum cnm senin önerin varmi? Nerden öğrenebilirim hareketleri/egzersizleri?

Pilates topum var evde ama kullanmasini pek bilmiyorum cnm senin önerin varmi? Nerden öğrenebilirim hareketleri/egzersizleri?

ya aslında bende karın , ve basen ıcın ayrı ayrı hareket vıdeoları var ama
kardesım bulup ındırmıstı bır yerlerden bıde pılates plus dıye bırsey var tum vucudu calısıtırıyor
helekı topun varsa hareketler daha kolay yapılır kesınlıkle basla derım ben pazartesı carsamba cuma
1 saat salonda hocayla yapıyorum ama bendekı vıdeoların aynılarını yanpıyor yanı
ebru sallanın vıdeoları tavsıye ederım kesınlıkle basla acayıp sıklasıyorsun bak 3 haftadır kılo vermedım mıllet
zayıflamıssın dıyor bana hep

Back