• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaaa hoooff neslıı bızı bırakma neolursunn yaa herkesler uyurken aksamları yada sabah
erken saatte bır ıkı dakka gelırsın olmazmıı ya hoofff bızı bırakırsan mısafırınde var homını gırtlak
yersın bak benc bırakma yanıı

canim benimm bende hic istemiyorum tam kendimi toparliyorum boyle seyler cikiyor zaten morel sifir bendee
normalde gelirim gelmesinede bacim ben kendimi kotu hissediyorum cuma gunu gelemessem kilomu bildiremessem ben hasta olurumm sorumlulugumu yerine getiremedim diye iste oyuzden diyorum izin alayim diye su carsamba bir olsun bakalim bacim ne olacak ne bitecek bende bilmiorum
dedigin gibi burdan ayrilmamla ben zaten kilo aliyorumm herzamanki gibi alacamda :14:

minnoş avatarın çok hoşuma gidiyor:69:

bende begeniyorum onun avatarini cok hos bir bayan insallah bizde oyle citir oluruz
yanliz benim avatarim hakkinda konusmadan gecemiyecegim
benimkide annemgilin apartmani buyudugum yer kizlarrr
ayy benımde cok hosuma gıdıyor ınsalllahh onun gıbı fıstık olurum
dıye koydum sedef avcının resmını ilk defa meneşe ıle halılde aşık olmustum
bu kıza sımdı ezelde oynadı ıstee ama harıka bır fızıgı var allahhım butun
ısteyenlere nasıp etsın oyle bır fısıgı ınssallah

bu arda iyi aksamlar kizlarr
hani ben geldimm bugun kilomu bildirdim sonrada dedim ya size bugun evdeyim diyee nerdeeee bendee o guzellik ne evi valla arkadas aradai toplanti var gel yardim et diyee hadii yok mok dedimm kuserim dedii mecbur kaldimm gittim ama zaten yorgundum birde ustune ustluk bir tane daha topalti beni mahvetti bogazlarr sistii balon gibi konusamiyorum suandaa inaninn yani bugunde boyle gectii

simdi kizlar birde bugun ilerleyen haftada beni sikintiya sokacak haber aldimm
kay invalidem geliyor carsambaya ayrica yaninda misafirde getiriyor yani islerimin en yogun zamanii nasil olacak bilmiyorumm

kafam cok sisi kazan gibi anliyacaginiz
bu arada kizlar ben normalde 200 gr almisim bu hafta ama bayr amda en az iki kilo fazlam vardii bu kosusturmaca benim kiloyu aldi goturduu artik bu 200 grmida haftaya atarim atmasinada buraya giremedigim zaman cok rahatsiz oluyorumm ben takim isini cok dikkate alirim bu herzaman boyledir beni bilen bilir sorumlu hissederim kendimii buraya gelmedigim zamanda acayip rahatsiz oluyorum sanki birsey varda ben yapmamisim gibi oyuzdenn sizden izin istiyorumm su islerimi rayina oturtana kadar birde misafirlerimi gonderene kadar bana izin verseniz olurmuu aslinda hic istemiyorum ama hem listede olup hem buraya gelememekte beni cok rahatsiz ediyorr ne yapacam bilmiyorum aslina bakarsanizz

neslim nereye gidiyorsun :58: bak misafirlerinde geliyormuş.burayada hıc gırmezsen nasıl zayıflayacan.kendini tutamazsın bak :(

inşallah canım bir an önce göbeğimden kurtulmak istiyorum ben

inş. canım hepberaber kurtuluruz...

ayy karamelımm yaa o kızı okadar baktın kıskandın kıskandın sonra gıdıp aynı,
gun pızzamı yedın kız sen delımısın nesınn nasıl olucaksın o kız gıbııı,
nerdee bızım karamell kızaa ohh bak sen yıyemıyorsun ben yıyorum der gıbın ,
bakmıs anlasıldı nıye baktıgın sekerımm
sen boyle gıdersen 55 olamıycagızz bak sen koyverıyon bende amann karamelde
yemıs dıyorum banada sebep oluyorsun bakk ben 55 olucamm yaa yapmasana bee
nebıcımm takım arkadasısın sen oylee

sorma minnoşum ya.ortam kalabalıktı herkes hadı pızza yıyelım dedı.utancımdan rejımdeyım dıyemedım.:56:gururuma yedıremedım salak gıbı.halbukı ne varsa
ne bileyim işte sonucta hepsıyle aramızda bı rekabet var.o an rejımdeyım yıyemem dıyemedım yedım.ama o saatten sonra bısey yemedım ve akşam sporumu yaptım:17::17:
offf haklısın minnoş seni bılmem ama ben 55 i göremeden ölüp gidicem bu dünyadan :(

sen bana bakma canım.sen yap platesini akşamlarıda az ye mutlaka 55i görürsün....

takımın yüz karası geldi kimse yokmuuuu:)

canımmm nerdesin sen kayboldun gittin :) yedin tabi sende homini gırtlak demi :)

kızlar nasılsınız bu hafta ne oldu ne bitti hiç haberim yok:((pazartesiden sonra sizinleyim kaldığım yerde devam kilo aldım zaten:((rakiplerim nerde benim:)

geldim bacım burdayım :54:

iyi diyemiyeceğim çünkü posi hariç hepimiz kılo aldık :17:

takımın tek yüz karası sen değilsin yani :))

Bugünde misafirlerimiz var.yatılı geldiler.bugün ne yedım ne içtim anlamadım.ama karnım baya dolu.bu demek oluyor kı fazla yemişim :(:43:
yorgunluktan belim ağrıyor
sporumuda yapamıyorum.bütün odalar dolu nerdeyse:17::17:

spor yaptığım akşamlar cok rahat uyuyorum.mışıl mışıl :) çaktırmadan bi şekilde yatarken yapayım bari

memrhaba kızlar
bır bugun kermse gıttık oraya tramısu goturdum yarında borcamımı almaya gıdıcem
orda bı kac bısey yedım ama abartmadım
ve hala hastayız bugun yusufa agrıkesıcı atesdısırıcı verdım onun etkısıyle olsa gerek cok erken uyudu gece uyanıcak ve benı uyutmıcak ama sımdı de benım uykum gelmıyor. dınlenemeyınce de ıyılesemıyorum hala kuru kuru oksuruyorum :50:

iyi pazarlar kızlar.
nasılsınız dıyeceğim ama kımse yok yıne :( bu aralar takımı cok boşladık.kımse eskisi gıbı gelıp gıtmıyor
motive olamıyorum artık :( evdede misafirler var yatılı.rejım yapamıyorum nedense.onlarla bende yıyorum.sporda yapmadım dün

neyse yarın hafta bası .daha sıkı bir şekilde tekrar baslıyacam

bu arada posicim gecmiş olsun.hala iyileşemediniz mi? Allah şifa versin en kısa zamanda

iyi pazarlar kızlar.
nasılsınız dıyeceğim ama kımse yok yıne :( bu aralar takımı cok boşladık.kımse eskisi gıbı gelıp gıtmıyor
motive olamıyorum artık :( evdede misafirler var yatılı.rejım yapamıyorum nedense.onlarla bende yıyorum.sporda yapmadım dün

neyse yarın hafta bası .daha sıkı bir şekilde tekrar baslıyacam

bu arada posicim gecmiş olsun.hala iyileşemediniz mi? Allah şifa versin en kısa zamanda

maalesef hala hastayız karamelcım ben onenmlı degılım de yusufa cok uzulıuyorum
ben gecelerı oksurmekten uyuyamıyorum. yusuf da cok huysuz :43:

Back