amin canımgünaydın kızlar
herkezin bayramını kutlarım
ailenizle çocuklarınızla mutlu sağlıklı bir bayram dileğimle
ciddimisin kuşum yaa tatil değilmi oralardagecmıs olsun akrepcım
kımseler yok bugunlerde benım de bısey yazasım gelmıyor.
yarın bayram ama burda tatıl degıl
ya kızım pek huysuz bugün pek mızmız bir sıkıntısı var ama of sinir oldum bir yerimi ağrıyor acaba
canım benim yaa..gerçekten de çok zormuş inan çok duygulandım şimdi sizin adınıza..gözlerim doldu kızakrepcım haftasonuna denk gelse gıder keserız ama ama haftaıcıne denk geldıgı ıcın cogu kısı kurban kesemıyor bu yıl. onun yerıne turkıyeye tanıdıklara para yollayıpbızım adımıza kestırılıyor ya da hayır kurumlarına kurban bedelı para yatırılıyor.
sağlıklı ve huzurlu olunda gerisi önemli değil..sabah haber aldım.eski komşum manevi teyzem vefat etmiş.epey vardı yaşı.hemen hemen 2 aydır da komadaydı.iyi haberlerini beklerken dün akşam 5 gibi vefat etmiş.geçen kurban bayramı birlikteydik.bu bayram göç etti teyzem kurban bayramını farklı yerde yapıcak.saafıcım ben calısmıyorum evdeyım ama esıme de tatıl olsa bızım yanımızdaolsa harıka olurdu
ama buna da sukur canım. normalde avrupa ulkelerınde tatıl sayısı fazla ama ısvıcre kapıtal ulkesı oldugu ıcın cok az tatılı vargecen gun de neslıhanlarda tatıldı bızde yıne ısgunuydu
Allah razı olsun akrepcımcanım sıkıldıkca yazarım.
Allah rahmet eylesın. mekanı cennet olsun ıns. hayırlısı demek madem tatıl orda teyzene yasın oku barı.
haklısın akrepcım herseyın bası saglık. Allah bıze saglıklı bır hayat nasıp etsın cocuklalrımızla mutlu huzurlu bır omur gecırelım ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?