Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün ben de kızım da çok ktüydük.sabaha kadar da yatamadık..devamlı balgam kustu çocuk çıkardıkça rahatladı.en sonunda uyudu ve bende sızdım sabaha karşı..balgam içinde netten keçiboynuzunun iyi geldiğini okudum dün.hemen aldım aktardan.kaynatıp içirdim suyunu..süper bişii yaa..3 gün sonra acaip balgam çıkarır yazıyodu nette ama benim kız yarım saat sonrası başladı çıkarmaya balgamı..o yüzden de sabaha kadar öksrdü ve çıkardı.yuva yapmış resmen balgam çocukta inanamadım ya..bu keçi boynuzu kürünü sigara içenlerde her ay yapmalıymış öyle yazıyordu.gerçekten de süper bir ilaç..

aman kızlar dikkat edin özellikle akşamları yemezseniz gün içinde yedikleriniz zaten koşturmanızla erir.akşamı meyveyle bitki çayıyla gçirin..
2 hafta sonra kilo vermiş olalım hepimiz :92::92:

günaydın kızlar

herkezin bayramını kutlarım
ailenizle çocuklarınızla mutlu sağlıklı bir bayram dileğimle
amin canım
sağolasın.mutlu huzurlu bir bayram olsun hepimize inşallah..
gecmıs olsun akrepcım

kımseler yok bugunlerde benım de bısey yazasım gelmıyor.

yarın bayram ama burda tatıl degıl
ciddimisin kuşum yaa tatil değilmi oralarda oyy ne kötü bir durum.nasıl yapıcaksınız kurbanı o zaman..mesai bitimimi kesiyorsunuz..çok zor o zaman canım yaa.Allah yardımcınız olsun.bizim tatil cumadan başladı

akrepcım haftasonuna denk gelse gıder keserız ama ama haftaıcıne denk geldıgı ıcın cogu kısı kurban kesemıyor bu yıl. onun yerıne turkıyeye tanıdıklara para yollayıpbızım adımıza kestırılıyor ya da hayır kurumlarına kurban bedelı para yatırılıyor.

saafıcım ben calısmıyorum evdeyım ama esıme de tatıl olsa bızım yanımızdaolsa harıka olurdu

ama buna da sukur canım. normalde avrupa ulkelerınde tatıl sayısı fazla ama ısvıcre kapıtal ulkesı oldugu ıcın cok az tatılı var gecen gun de neslıhanlarda tatıldı bızde yıne ısgunuydu

canım benim yaa..gerçekten de çok zormuş inan çok duygulandım şimdi sizin adınıza..gözlerim doldu kız resmen mahrumiyet ortamı..akşamları kesme ortamı felan olmuyormu.hani türk mahalleleri felan.canım benim ya.sen üzülme ama olurmu.msnde de olsa görüşürüz görüşürsün ailenle de..ben evde msn pek açmam bayramda ama senin için açık tutucam şekercim canın sıkılırsa konuşabilesin diye benimle.
sağlıklı ve huzurlu olunda gerisi önemli değil..sabah haber aldım.eski komşum manevi teyzem vefat etmiş.epey vardı yaşı.hemen hemen 2 aydır da komadaydı.iyi haberlerini beklerken dün akşam 5 gibi vefat etmiş.geçen kurban bayramı birlikteydik.bu bayram göç etti teyzem kurban bayramını farklı yerde yapıcak. hayat işte..
bu haberi aldım 10 dk sonrası acı bir fren ve feryat koştum ki ne göreyim.adamın biri arabanın altında caddeden karşıya geçerken ..yol kapandı hemen.ambulans geldi.götürdüler adamı.bayram alışverişine çıkmıştı belkide ailesi acı haberi alıcak.Allah yardımcıları olsun..en önemlisi sağlık huzur ve herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
Allah razı olsun akrepcım canım sıkıldıkca yazarım.

Allah rahmet eylesın. mekanı cennet olsun ıns. hayırlısı demek madem tatıl orda teyzene yasın oku barı.

haklısın akrepcım herseyın bası saglık. Allah bıze saglıklı bır hayat nasıp etsın cocuklalrımızla mutlu huzurlu bır omur gecırelım ıns.

amin canım cümlemizden inşallah en güzel dua işte bu

slm kizlarrr ya bugun cook yogun bir gundeu kusura bakmayin olurmuu
anamm kiz posi esin izin almadimi benimkide calisiyor ama izin aldii gitmiyecekk ise insallah bu bayram iyi gecer gecen bayram calismistii cok kotu gecmistii
aa kiz ben sana gelimm posicim sen merak etme ama ben trden gelen baklavadan isterimm ona goree varsa gelirim yoksaa gelmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…